Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Κατηγορίες
Blogging for Money (1 Καταχωρήσεις)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ GADALA (7 Καταχωρήσεις)
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ORIENTAL ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (26 Καταχωρήσεις)
ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL (57 Καταχωρήσεις)
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL GADALA (14 Καταχωρήσεις)
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL GADALA - ΜΑ (11 Καταχωρήσεις)
ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ GADALA (24 Καταχωρήσεις)
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ORIENTAL BELLY DANCE JUNIOR BASIC- ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ηλικίας 4 έως 12 ετών) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ 4 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ORIENTAL BELLY DANCE JUNIOR BASIC- ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ηλικίας 4 έως 12 ετών) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ 4 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
blog_3742_0.png

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ORIENTAL BELLY DANCE JUNIOR BASIC- ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ηλικίας 4 έως 12 ετών)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ 4 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Beginning of junior courses: Friday the 19th of September, 2014

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

GADALA JUNIOR BASIC- ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (4 έως 12 ετών)
ΕΝΑΡΞΗ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014
Beginning of junior courses: Friday the 19th of September, 2014

Με αφορμή την έναρξη του νέου διδακτικού έτους στο εξειδικευμένο κέντρο ανατολίτικου χορού GADALA προσφέρουμε σε 4 νέες εκκολαπτόμενες μικρές χορεύτριες (ηλικίας από 4 έως 12 ετών) 4 υποτροφίες για το πρώτο μηνά των σπουδών τους!!!
Στο εξειδικευμένο κέντρο διδασκαλίας ανατολίτικου χορού GADALA διδάσκουμε αποκλειστικά τον παραδοσιακό αυθεντικό αιγυπτιακό χορό, με σκοπό την προώθηση της πλούσιας αραβικής παράδοσης, λαϊκής τέχνης και κουλτούρας.

Η διδασκαλία βασίζεται στη διεθνώς αναγνωρισμένη από τον M.e.d.w.or. μέθοδο gadala, της οποίας συντάκτρια είναι η ελληνοαιγύπτια χορογράφος-χοροδιδάσκαλος Φωτεινή Gadala.

Η έννοια του εξειδικευμένου κέντρου περιλαμβάνει την ουσιαστική και εμπεριστατωμένη διδασκαλία της δομής του ανατολίτικου χορού χωρισμένη σε επίπεδα και επιτυγχάνεται με καθημερινή αλλά και συνεχή ροή μαθημάτων, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ατομικές ανάγκες του κάθε σπουδαστή σε οποιαδήποτε ηλικία και διατηρώντας απρόσκοπτη την προσωπική του εξέλιξη.

Στόχος μας είναι η τάχιστη εξέλιξη των σπουδαστών μας από τα αρχάρια σε προχωρημένα επίπεδα, δίνοντας την δυνατότητα στον σπουδαστή να καθορίσει το χρόνο μετάβασης του ανάλογα με την προσπάθεια και τον χρόνο που αφιερώνει για την αφομοίωση των τεχνικών της μεθόδου Gadala σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ>>>> ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΗΜΑΤΑ :

1.>Κάνετε like στην official σελίδα μας εδώ:
https://www.facebook.com/sxoles.xorou.oriental

2.> Κοινοποιήστε δημόσια και κάντε like τη δημοσίευση.

3.> Δηλώστε το όνομα υποψήφιας μικρής σας χορεύτριας με σχόλιο κάτω ακριβώς από την αφίσα του σεμιναρίου της δημοσίευσης μας,

Ο διαγωνισμός λήγει στις 21:00 την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 Σεπτεμβρίου 2014 όπου και θα ανακοινωθούν αμέσως μετά οι 4 τυχερές!

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή από τις 17:00μμ έως τις 18:00μμ.
Έναρξη μαθημάτων: Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:00μμ!!

Κόστος πακέτου (4 μαθημάτων) 20 €
Ημερομηνία έναρξης του επιλεγμένου πακέτου είναι η ημερομηνία πραγματοποίησης του πρώτου μαθήματος, όχι η ημερομηνία πληρωμής - εξόφλησης. Ημερομηνία λήξης του εκάστοτε πακέτου είναι 30 ημερολογιακές ημέρες ακριβώς από την ημερομηνία έναρξης και η πραγματοποίηση όλων των μαθημάτων πρέπει να γίνεται εντός της προβλεπόμενης χρονικής διάρκειας.
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποιο κόστος εγγραφής ούτε κάποιο συμβόλαιο το οποίο να σας δεσμεύει για αυτό και προπληρώνετε το πακέτο ομαδικού μαθήματος που θα επιλέξετε για τον τρέχον μήνα και στη συνέχεια πραγματοποιείτε κανονικά τα μαθήματα σας.
Η διάρκεια της εκπαιδευτικής ώρας είναι 55 λεπτά.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δίνεται η δυνατότητα σε μικρούς χορευτές και χορεύτριες ανατολίτικου χορού να μπορέσουν να εκπαιδευτούν και παράλληλα να αποκτήσουν μοναδική εμπειρία χορεύοντας μπροστά σε απαιτητικό και ποικιλόμορφο κοινό μέσω της επαγγελματικής χορευτικής μας ομάδας.

Η κ. Φωτεινή Γκανταλλά , ως ενεργό μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους και κοινωνικά ιδρύματα έχει αρκετές διακρίσεις για την εξαιρετική φιλανθρωπική της δράση.
Συμμετέχει με την παραδοσιακή χορευτική ομάδα GADALA σε εκδηλώσεις με κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό χαρακτήρα υπό την αιγίδα του MEDWOR, υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO και σε πολυπολιτισμικά φεστιβάλ εκπροσωπώντας την ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.

Ένα νέο διδακτικό έτος ξεκινά με αισιοδοξία και δυναμισμό!

Το εξειδικευμένο κέντρο ανατολίτικου χορού GADALA σας περιμένει στις εγκαταστάσεις του στο Μοναστηράκι, Μιαούλη & Αγίας Ελεούσης 5, Ιστορικό Κέντρο Αθήνας (50 μέτρα από το σταθμό Μοναστηράκι), στις 19 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:00μμ!!

Καλούμε όλους εσάς που μας στηρίξατε και μας αναδείξατε ως πρωτοπόρους του αυθεντικού Ανατολίτικου χορού, αλλά και όλους όσοι επιθυμείτε να γνωρίσετε τη διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδο τεχνικών GADALA, να μας συνοδεύσετε στην επιτυχημένη μας πορεία, σε μια νέα γεμάτη και δημιουργική χρονιά!

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 17:00 εως 21:00 στο τηλέφωνο 210 32 11 008 και να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μαςwww.gadala.gr.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Με εκτίμηση,
Τμήμα διεύθυνσης σπουδών
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA
Αγίας Ελεούσης 5, Ιστορικό Κέντρο Αθήνας-Μοναστηράκι
Τηλ.: 210 32 11 008
email: info@gadala.gr

www.oriental.edu.gr

www.gadala.gr

www.bellydance.edu.gr

Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια