Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Επισκόπηση

Ανταπόκριση από το investorblog! Επενδύοντας στο XAA.

Κατηγορίες
Blogging for Money (1 Καταχωρήσεις)
Χρηματιστήριο-Επενδύσεις (152 Καταχωρήσεις)
Φθηνά και σίγουρα...
Φθηνά και σίγουρα...
2660 Ημέρα/ες πριν 0 σχόλια Κατηγορίες: Χρηματιστήριο-Επενδύσεις Ετικέτες: Investorblog, ΧΑΑ. επενδύσεις, ΕΥΑΘ

  Οι μετοχές σήμερα είναι πολύ φθηνές, αλλά ποιος θέλει να τις αγγίξει; Οι περισσότεροι κυνηγούν τη σιγουριά, που στο χρηματιστήριο δεν υπάρχει για όσους ψάχνουν το γρήγορο κέρδος και εξετάζουν τα πράγματα βραχυπρόθεσμα. Όταν, όμως, υπάρχει επενδυτική νοοτροπία, κάτω υπό προϋποθέσεις, οι μετοχές μπορούν να προσφέρουν τη πολυπόθητη ασφάλεια και εξαιρετικά κέρδη. Δυστυχώς, ο ελληνικός κίνδυνος μας κάνει επιφυλακτικούς, παρότι υπάρχουν πολλές αξιόλογες εταιρείες που διαπραγματεύονται με πολύ ελκυστικούς αριθμοδείκτες. Για τους πιο “φοβητσιάρηδες”, ίσως η ΕΥΑΘ να αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.


  Το νερό είναι ένα αγαθό απαραίτητο και όχι ιδιαίτερα ακριβό ώστε να χτυπηθεί από την κρίση. Επίσης, στο μέλλον η σημασία του θα βαίνει όλο και αυξανόμενη. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο είναι πως αποτελεί μονοπώλιο.

  Για την ΕΥΑΘ, πληρώνετε 150εκ. κεφαλαιοποίησης για 15εκ κερδών μετά φόρων. Τα ίδια κεφάλαια ξεπερνούν ελαφρώς τα 100εκ, ενώ οι υποχρεώσεις ανέρχονται στα 60εκ.
 

 
  Καταλαβαίνουμε πως υπάρχουν πιο φθηνές μετοχές στο ΧΑΑ, αλλά αν θέλουμε να συνδυάσουμε τη φθηνό με τη σιγουριά, η ΕΥΑΘ μας τα προσφέρει και τα δύο...

 

 

 

  RSS Feed - μην χάνεις θέμα από το investorblog!!!

http://dimknaf.capitalblogs.gr


Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια