Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Επισκόπηση

Ανταπόκριση από το investorblog! Επενδύοντας στο XAA.

Κατηγορίες
Blogging for Money (1 Καταχωρήσεις)
Χρηματιστήριο-Επενδύσεις (152 Καταχωρήσεις)
Σκεφτείτε πως οι μετοχές σταματούν να διαπραγματεύονται...
Σκεφτείτε πως οι μετοχές σταματούν να διαπραγματεύονται...
2640 Ημέρα/ες πριν 0 σχόλια Κατηγορίες: Χρηματιστήριο-Επενδύσεις Ετικέτες: Investorblog, ΧΑΑ. επενδύσεις

Eνώ, οι μετοχές αποτελούν μια μορφή επένδυσης με μεγάλες αποδόσεις και ελκυστικά χαρακτηριστικά, έχουν συνδυαστεί με τον τζόγο και τα επικίνδυνα παιχνίδια. Οι περισσότεροι τις αντιμετωπίζουν με αυτό το σκεπτικό, με αποτέλεσμα τελικά να καταστρέφονται και να επαληθεύεται η άποψη τους, πως το χρηματιστήριο αποτελεί ένα επικίνδυνο παιχνίδι.

Αντίθετα, ελάχιστοι εκτιμούν την πραγματική αξία των μετοχών, που είναι η δυνατότητα να μοιράζουν τα μελλοντικά κέρδη των επιχειρήσεων. Πολλοί θα ένιωθαν άνετα αν υποθετικά και φανταστικά μπορούσαν να αγοράσουν μια μετοχή η οποία να πάγωνε την τιμή της. Με αυτή τη προϋπόθεση, θα ήταν διατεθειμένοι να κρατήσουν τις μετοχές τους για να λαμβάνουν τα μερίσματα.

Στην πραγματικότητα το πάγωμα των τιμών δεν μπορεί να συμβεί. Δυστυχώς, δεν αντιλαμβάνονται πως αν είχαν μακροπρόθεσμη θεώρηση, οι διακυμάνσεις των αγορών ελάχιστα θα τους επηρέαζαν, αν ήθελαν να κάνουν κάτι τέτοιο. Αν για παράδειγμα, αγοράσουν σήμερα και τα χρηματιστήρια δεν έχουν δει ακόμα τα χαμηλά τους, θα χάσουν κάτι αν οι αγορές πάνε κάτω επιπλέον 30% αν δεν πουλήσουν; ΌΧΙ, Θα έρθει η στιγμή που οι τιμές θα είναι ανώτερες από τις σημερινές. Στο μεταξύ τα μερίσματα δεν θα σταματούν να ρέουν. Ο κόσμος παρασύρεται, δυστυχώς, στη διαδικασία να παρακολουθεί τις τιμές και να προσπαθεί να προβλέψει τις αυριανές.


Απλά, σκεφτείτε πως οι μετοχές σταματούν να διαπραγματεύονται και δεν θα χάσετε. Επιλέξτε υγιείς επιχειρήσεις με καλά θεμελιώδη και προοπτικές, διασπείροντας πάντα τον κίνδυνο. Το μέλλον θα σας ανταμείψει...

 

  RSS Feed - μην χάνεις θέμα από το investorblog!!!

http://dimknaf.capitalblogs.gr

Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια