Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
 •  
 
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Επισκόπηση
26.02.2012 (2063 Ημέρα/ες πριν)

Κήπος καλλίεργια και ενέργεια πάνε μαζί!

Κατηγορίες
Blogging for Money (1 Καταχωρήσεις)
Έχεται κήπο κερδίστε απ' αυτόν!
Έχεται κήπο κερδίστε απ' αυτόν!
2063 Ημέρα/ες πριν 2 σχόλια Κατηγορίες: Blogging for Money Ετικέτες: Με πολύ έξυπνο τρόπο

Δημιουργήστε τον κήπο σας και κρδίστε χιλιάδες κάθε χρόνο, είναι τόσο εύκολο!

Πράσινο Γκρι και μπλε είναι τα χρώματα της γης μας, ή όπως μάθαμε πλέον στο περιβάλλον μας. Αυτά είναι τα χρώματα που μπορούμε να τα δούμε σε όλο τον αρχαίο πολιτισμό, καθώς και το κόκκινο, αλλά όχι τόσο συχνά! Ακόμα και στις μέρες μας, πάμε για να δούμαι αυτά τα θαύματα της ιστορίας! Οι ιδέες προέρχονται από το περιβάλλον στο οποίο αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν!

Στις μέρες μας χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ έναν κήπο που μας περιβάλη ευχάριστα και να μας ηρεμή  . Όλα τα φρέσκα και υγιεινά λαχανικα  που καλλιεργούμαι πρέπει   οποσδήποτε να τα κρατάμαι μακρία απο τα  δηλητήρια των χημικών!
Το δικό του κήπο μας όλα θα τα κάνουμαι υγίενα και βιολογικά! Ξέρετε ότι ένας μικρός κήπος μπορεί να σας δώσει, αν ακολουθήσετε τις οδηγίες μου από το 5000 έως 15.000. ανά ένα έτος!
Ξέρω πολύ καλά τη γεωπονία, και μπορώ να σας δώσω τη γνώση για να κάνεται τα σωστά βήματα για ένα πραγματικό κήπο που θα σας δώσει το πράσινο τις ωραίες μυρωδιές του και τα τρόφιμα, επίσης θερμότητα για το σπίτι σας και ηλεκτρική ενέργεια.
Όλα αυτά μπορείτε να κάνετε τις δαπάνες λιγότερο από 1000 ευρω μόνοι σας ! Απλά ακολουθήστε τα απλά βήματα που εγώ θα σας πω!
Ναι φίλοι μου, όλα αυτά σε μικρά μερικά τετραγωνικά μέτρα γης!
Αν ήμουν εγώ στη θάση σας δε θα έβαζα καθόλου γρασίδι στον κήπο μου γιατί χρειάζεται πολύ νερό και κόπο για να διατηρηθεί και δεν δίνει τίποτα πίσω σε μας!
Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσουμε είναι να κάνουμε κάτι πολύ σημαντικό για τη θέρμανση του σπιτιού σας το χειμώνα και για τη δροσιά το καλοκαίρι, μέσα από τον κήπο σας!
Και ας δούμε πώς, η μέθοδος ονομάζεται γεωθερμική αντλία θερμότητας. Το σύστημα δανείζεται από τη γη την φυσική ζεστασιά που ξέρουμε ότι είναι 50f με 55f βαθμούς περίπου, τώρα τι κάνουμε; Θα ανακυκλόσετε τον αέρα στο έδαφος, να πάρετε τη θερμοκρασία της γης και θα τη φέρνει στο σπίτι σας! Για να μάθετε περισσότερα δείτε το βίντεο DIY γεωθερμική αντλία. Αυτό θα σας εξηγήσει πολλά πράγματα.
Τώρα βήμα αριθ. 2 γιά να κερδίσετε χρήματα μήνα με το μήνα με τη δημιουργία του δικού σας ηλεκτρικού ρεύματος με ηλιακούς συλλέκτες!
Τώρα αν νομίζετε ότι αυτά τα πράγματα είναι πολύ ακριβά βρήκα την λύση για εσάς με λιγότερο από 100 ευρό γιά κάθε πάνελ και θα κερδίσετε μια περιουσία!
Ξέρω τι θα σκεφτείται, πώς στο καλόθα το κάνω εγώ αυτό; Αυτή θα είναι η πρώτη σκέψη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κλικ στο σύνδεσμο δίπλα. Σπιτικό ενέργειας λέγεται και αυτό θα σας δώσει λύσεις που δε περιμενετε!
Βήμα Νο 3 είναι να αρχίσει η κατασκευή του κήπου σας. Πρώτα απ 'όλα θα πρέπει να ελέγξετε εάν το χώμα σας είναι καθαρό από τη ατμοσφαιρική  ρύπανση και σκουπίδια, όπως πετρέλαιο, πλαστικά και γενικά τέτοιου είδους πράγματα.
Θα ήθελα να σας προτείνω να ξεκινήσετε με φυτά που μπορούν να προμηθεύσουν το τραπέζι σας! Ντομάτες ή μαρούλι αγγούρι, μελιτζάνα κλπ.
Πιστέψτε με πολύ εύκολο να κάνουμε τα φυτά μεγαλώσουν πολύ γρήγορα και σχεδόν χωρίς καμία εργασία καθόλου, μπορείτε να το δείτε στην Food4Wealth. το κάνουν το κήπο διασκέδαση γιά σας!Και όπως και για τη βιο-δυναμική του εδάφους σας, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό το πολύ καλό προϊόν που ονομάζεται βιοδυναμική μυστικά Γεωργίας, το σίγουρο είναι πώς πολλά πράγματα μπορείτε να μάθετε από αυτό! Είμαστε επαγγελματίες και πιστεύουμε ότι είναι ένα πολύ καλό εργαλείο! Όταν κάνετε κλικ σε αυτό το blog να μεταβείτε στη σελίδα του προϊόντος και κάντε κλικ ξανά στο βιβλίο βιοδυναμική.
Αυτά είναι μερικά από αυτά μπορείτε να κάνετε ως ερασιτέχνης και είμαι σίγουρος ότι αν ακολουθήσετε όλα αυτά με προσοχή μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα για τη δική σας ευχάριστιση, όπως ο Matt & Victoria κάνουν!
Μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα και πολύ σημαντικά θέματα τα υδροπονικές εγκαταστάσεις για εσάς
με ένα πολύ εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο!

Ελπίζω ότι θα πάρετε όλες τις πληροφορίες όχι μόνο για τη διασκέδαση σας, αλλά και για να κερδίσετε χρήματα! Πέρυσι από 700 τετραγωνικά κήπο και αυλή, που περιλαμβάνει το σπίτι μου έσωσα  11456 ευρώ και πήρα επίσης  9345 από την πώληση των προϊόντων της γης μου στην αγορά!
Όλα αυτά χωρίς να χάσωα λεπτό από τη δουλειά μου!
Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
 •  Dimitrios έγραψε 2062 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  Ωραία θα ήταν να επανέλθετε με post που να αναφέρεστε πιο αναλυτικά σε συγκεκριμένα θεματάκια......
   
     
   
  0 πόντοι