Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
 •  
 
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Επισκόπηση
01.08.2013 (1542 Ημέρα/ες πριν)

http://server-al.blogspot.gr

http://mesimepc.wordpress.com

Κατηγορίες
Blogging for Money (3 Καταχωρήσεις)
Πώς να γίνετε ένας ταλαντούχος μπλόγκερ
Πώς να γίνετε ένας ταλαντούχος μπλόγκερ
1542 Ημέρα/ες πριν 1 σχόλια Κατηγορίες: Blogging for Money Ετικέτες:
blog_3629_0.jpg

Blogs, ή τα αρχεία καταγραφής ιστού, είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μέσα μαζικής επικοινωνίας. Αν και blogs κέρδισε αρχικά την προσοχή ενσωμάτωση στο 2000 μέσα από άρθρα σε εμφανή εφημερίδες και περιοδικά, πολλά δημοφιλή ιστολόγια τώρα αντίπαλος παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης όσον αφορά την αναγνωσιμότητα, και, αναμφισβήτητα, πολιτιστική σημασία. Η "μπλογκόσφαιρα" έχει επηρεάσει τις εκλογές και την πολιτική της εταιρείας, καθώς και ορισμένα blogs έχουν εκατομμύρια αναγνώστες την ημέρα. Επιπλέον, είναι διασκεδαστικό να διαβάσει, και τη γραφή τους μπορεί να είναι ευχάριστη, πάρα πολύ.

1- Επιλέξτε το είδος του blog που θέλετε να δημιουργήσετε. Φτιάξτε μια ιστοσελίδα και να πάρετε ένα ελκυστικό τίτλο που συλλαμβάνει την ουσία του blog σας. Να θυμάστε ότι ένα blog, όπως τα ρούχα σας είναι μια επέκταση σας. Για τους περισσότερους ανθρώπους, το blog σας σελίδα μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που ταυτίζονται με σας και θέλετε να είστε σίγουροι ποιος είσαι μέσα και πώς αυτό αντανακλάται στο blog σας.

Blogs

2- Αποφασίστε πόσο συχνά θα δημοσιεύσετε. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι η θέση θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά την ημέρα είναι καλύτερα. Κάποιοι επίσης λένε ότι γρήγορα τρία μηνύματα την ημέρα είναι πιο αποτελεσματική από ό, τι μια μεγάλη θέση κάθε τρεις ημέρες. Ωστόσο, άλλοι εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι όταν δημοσιεύετε μια ενημέρωση blog, παίρνουν περισσότερους αναγνώστες από ό, τι κατά την ενημέρωση μεταφέρουν δύο ή τρεις συμμετοχές σε μία μόνο μέρα. Εισάγετε όσο συχνά θέλετε - είναι το περιεχόμενο που έχει σημασία! Ό, τι κάνετε, μην ξεχνάτε ότι, για τους bloggers διαθέτει μεγάλη σημασία, είναι όλα για να διαβάσετε, και πολλοί από αυτούς θα προτιμούσαν την ποιότητα έναντι της ποσότητας. Μόλις πάρετε από την έναρξη της, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να προσελκύσει ένα πολύ συγκεκριμένο αναγνωστικό κοινό, και ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε τον τρόπο που εργάζεστε για να ηρεμήσει το blog σας και να κρατήσει τους αναγνώστες που πετύχατε.

Bloger

3- Πάρτε μερικά πράγματα από κοινού εκ των προτέρων. Μερικοί συνιστούν να βάλετε μαζί περίπου ένα μήνα αξίας του υλικού, πριν πείτε σε κάποιον για το blog σας. Συνιστάται να ξεκινήσετε απλά γραφή και η φήμη θα έρθει στην ώρα. Μη διστάσετε να γράψετε πίσω και να αλλάξετε τις εγγραφές για να κάνετε ό, τι θέλετε, πριν ή μετά.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε οποιαδήποτε είσοδο σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή με τα περισσότερα ιστοσελίδες blog. Γράφοντας ένα δημοφιλές blog δεν θα συμβεί εν μία νυκτί.Η ουσία του στο blog προέρχεται από την παραγωγή περιοδικά που σημαίνει ότι το στο blog είναι για σας. Δουλέψτε το πώς αισθάνεστε αυτό είναι η πιο κατάλληλη.

write -blog

4- Έκθεση στενούς φίλους για το blog σας και ζητήστε τους να πουν στους φίλους τους. Συχνά, αν το χρησιμοποιούν ως ένας τρόπος για να δικτυωθούν με άλλους ανθρώπους γύρω σας, θα πάρετε μια καλή απάντηση. Αν πιέσετε πάρα πολλές φορές, μην εκπλαγείτε αν αγνοήσουν το blog σας, επειδή μπορεί να αισθάνονται ότι είστε αλιείας για φιλοφρονήσεις και προσοχή ή ... Θυμηθείτε, το blogging είναι για σας, και περισσότερο την προσοχή που βάζετε στον εαυτό σας, οι περισσότεροι άνθρωποι θα ειδοποίηση.

Friend-blog

5- Κοιτάξτε γύρω στο διαδίκτυο για τα blogs που οι άνθρωποι θέλουν να διαβάσουν.Διαβάστε και μετά τους τακτικά.Αφήστε μια σημείωση που έχει πραγματικά κάτι να κάνει με την ιστοσελίδα τους, ώστε να γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα λάβει το χρόνο για να δώσουν προσοχή στην αναρτηθεί υλικό.
Μην περιμένετε τίποτα πίσω σε αντάλλαγμα.Απλά σχολιάζοντας θα προκαλέσει τους άλλους να είναι πιο πιθανό να επισκεφθείτε το blog σας και να κάνετε το ίδιο πράγμα.

Συχνά, όταν κάνετε σχόλια σε ιστοσελίδες, μια σύνδεση με την προσωπική ιστοσελίδα σας, το ίδιο θα περιληφθούν με το σχόλιό σας, εάν είστε απόσπαση από τη χώρα υποδοχής.
Αν είστε σε ITW και μπορείτε να διαβάσετε ένα blog στο MySpace, τότε θα ήταν σκόπιμο να συμπεριληφθεί μια τέτοια σύνδεση.

Bloger

Σκεφτείτε, όταν σχολίαστε σχετικά με τα blogs των άλλων ανθρώπων. Στις περισσότερες χώρες blogger, γιατί βάζοντας ένα link στο blog σας θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται αυτόματα στις παρατηρήσεις σας. Έτσι, περισσότερα blogs που δημοσιεύετε, οι περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να κινείται για να επισκεφθείτε το blog σας.Φυσικά, δεν θα στηρίζονται σε μια μετα-spam λέξη επειδή μπορεί να κρατήσει τους ανθρώπους μακριά.

 • Να διαβάσετε τους όρους χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα του blog, τη στιγμή που θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα?

 

 • θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης και να συμφωνήσουν να τηρούν μια πολιτική. ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ SITE.

 

 • Για κάθε νέο ή προχωρημένο blogger, θα ήταν σοφό να δίνετε προσοχή σε αυτά τα μαθήματα αγγλικών και να αναζητήσει τρόπους έξω από το blog σας για να επεκτείνει την εμπειρία γραφής και την εμπειρία σας.
 • Μέρος του blogging είναι το είδος του όπως το γράψιμο για μια εφημερίδα. Θυμηθείτε να κρατήσετε τα blogs σας καλά διαστήματα, Αν μπορέσετε να κάνετε τον τίτλο του, είναι ασαφής, αλλά τραβάει την προσοχή με τους τίτλους.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι και οδηγίες για να γίνετε ένας διάσημος blogger, αλλά ίσως στο μέλλον Θα μιλήσω με περισσότερο.Ευχαριστώ για την προσοχή σας.


Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
 •  Dimitrios έγραψε 1542 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  Σε ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες....
   
     
   
   
  0 πόντοι