Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Επισκόπηση
04.08.2013 (1542 Ημέρα/ες πριν)

http://server-al.blogspot.gr

http://mesimepc.wordpress.com

Κατηγορίες
Blogging for Money (3 Καταχωρήσεις)
Περιγραφή των διαφόρων πτυχών της μεταφοράς αρχείων
Περιγραφή των διαφόρων πτυχών της μεταφοράς αρχείων
1542 Ημέρα/ες πριν 0 σχόλια Κατηγορίες: Blogging for Money Ετικέτες: Files
blog_3631_0.jpeg

uploeadΗ ταχύτητα με την οποία η μεταφορά του αρχείου θα καθοριστεί από τη μέγιστη ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Internet (π.χ., εύρος ζώνης), το οποίο στη συνέχεια συνδυάζεται με παράγοντες όπως η καθυστέρηση του δικτύου, του δικτύου διαχείρισης της εναέριας κυκλοφορίας και της συμφόρησης για τον προσδιορισμό η πραγματική ταχύτητα της σύνδεσής σας (δηλαδή, διακίνηση). Αν συνδυάσετε αγκαλιά σας με το μέγεθος του αρχείου (που μετράται σε megabyte ή MB) θα έχετε μια καλή εκτίμηση για το πόσο καιρό θα πάρει για να ολοκληρωθεί η μεταφορά του αρχείου.

Για καλύτερα αποτελέσματα, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το γρηγορότερο Internet είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας. Για παράδειγμα, αν έχετε μια σύνδεση στο Internet Verizon FiOS οπτικών ινών () είναι πιθανό να έχουν μια γρήγορη μεταφορά αρχείων.

Εναλλακτικά, αν έχετε ένα τηλέφωνο Verizon line σύνδεση (DSL), είναι πιθανό να έχουν μια πολύ αργή μεταφορά αρχείων. Σε γενικές γραμμές, ταχύτερη εξυπηρέτηση του Διαδικτύου είναι (μετριέται σε megabits ανά δευτερόλεπτο ή Mbps), τόσο λιγότερο χρόνο θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η μεταφορά των αρχείων σας.

Λάβετε υπόψη σας ότι ανεβάζουν και να κατεβάζουν ταχύτητες, διότι συχνά αλλάζουν δραστικά, και όταν πρόκειται για την αποστολή αρχείων (π.χ., uploading), να έχουν μια γρήγορη ταχύτητα upload είναι κρίσιμη. Ωστόσο, η ταχύτητα των υπηρεσιών Internet που έχετε επιλέξει να καθορίσει μόνο θεωρητικά την ταχύτητα. Πέρα από την ταχύτητα του διαδικτύου σας, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο πρόσθετων.

Μεταφορά χρόνο για να οδηγηθεί η κυκλοφορία στην ιστοσελίδα ή κοινόχρηστο δίκτυα θα οδηγήσει σε επιβράδυνση της αποτελεσματικότητας.

Πιο σοβαρά, ως αποτέλεσμα της οδού όπου τα αυτοκίνητα αυξήσει οδοφράγματα επιβράδυνση επιδόσεις, το ίδιο ισχύει και για το Διαδίκτυο, όπου πολλούς υπολογιστές έχουν πρόσβαση στο ίδιο δίκτυο που θα φέρει αποτελέσματα σε κακή απόδοση. Σύνδεσή σας στο Internet μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα καθυστέρησης, όπως οι καθυστερήσεις επεξεργασίας, καθυστερήσεις ουρές και τις καθυστερήσεις διάδοσης. Είναι πιθανό ότι η υπηρεσία παροχής Internet μπορεί επίσης να έχει τη διαχείριση του δικτύου με βάση τη δραστηριότητα. Για παράδειγμα, 911 φωνητικές κλήσεις μέσω του διαδικτύου (VoIP) μπορεί να δοθεί πρώτη προτεραιότητα πάνω από ένα ρεύμα ενός αρχείου βίντεο.

Τέλος, το μέγεθος του αρχείου που θέλετε να μεταφέρετε (μετρούμενη σε megabyte ή MB) και θα καθορίσει το χρόνο της μεταφοράς. Μεγαλύτερη κατά τη μεταφορά αρχείων. Αρχεία κάτω των 20 MB μπορεί να μεταφερθεί μέσα σε λίγα λεπτά, όπου, όπως gigabytes δεδομένων μπορεί να πάρει πολλές ώρες.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που εμπλέκονται στον καθορισμό της πραγματικής απόδοσης διακίνηση της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο. Αυτό εξηγεί γιατί η λήψη του εγγράφου και φακέλους εργασιών σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ποικίλλει από τη μια στιγμή για το μέλλον και αν και ο χρόνος μεταφοράς παίρνει συχνά περισσότερο από ό, τι υπολογίζεται.

Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια