Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Επισκόπηση

Ανταπόκριση από το investorblog! Επενδύοντας στο XAA.

Κατηγορίες
Blogging for Money (1 Καταχωρήσεις)
Χρηματιστήριο-Επενδύσεις (152 Καταχωρήσεις)
Κάντε μια βόλτα στο παρελθόν του Capitalblogs....
Κάντε μια βόλτα στο παρελθόν του Capitalblogs....
2586 Ημέρα/ες πριν 0 σχόλια Κατηγορίες: Χρηματιστήριο-Επενδύσεις Ετικέτες: ΧΑΑ, επενδύσεις, χρηματιστήριο, Capitalblogs

Χθες έκανα μια βόλτα στα πιο γνωστά blogs του Capitalblogs την εποχή που η υπηρεσία άνοιξε. Τότε, πριν 3χρόνια, το ενδιαφέρον και η έκσταση του κόσμου για τα τεκταινόμενα ήταν πολύ μεγαλύτερα. Πολύ πιο εύκολα άνοιγαν κόντρες, ενώ γινόταν αναφορά σε συγκεκριμένες μετοχές και θέματα του χρηματιστηριακού χώρου. Οι συζητήσεις άναβαν και η αστυνομική παρέμβαση του Capital ήταν συχνή, αλλά αντί να διορθώνει τα πράγματα, μάλλον ήταν άστοχη και τα δυναμίτιζε. Έτσι, άναβαν ακόμα περισσότερο τα αίματα.


Γελούσα γιατί πολύ συγκεκριμένες προβλέψεις είναι πολύ δύσκολο να επαληθευτούν στο χρηματιστήριο, ενώ στα blogs τότε έδιναν και έπαιρναν σενάρια επί σεναρίων. Όσοι έχετε δικά σας blogs εδώ, ρίξτε μια ματιά σε παλιά σας posts. Για άλλα θα γελάτε και άλλα θα κλαίτε. Είναι πεποίθησή μου, πως η σιγουριά στα χρηματιστήρια σκοτώνει. Θα είναι ένα καλό μάθημα να διαβάσετε αυτά που γράφατε, κρίνοντάς τα σήμερα. Δεν αποκλείεται σε κάποιες περιπτώσεις να εκπλαγείτε για το πως είναι δυνατόν να τα λέγατε εσείς αυτά.


Πάντως, επειδή ως φύση είμαι αισιόδοξος, μπορώ να πω πως η σημερινή κατάσταση των χρηματιστηρίων δεν με στενοχωρεί. Το αντίθετο μάλιστα, θεωρώντας πως μπορεί να μου δίνει δυνατότητες για κέρδη. Αυτό, όμως, που μου λείπει είναι η ζωντάνια των blogs τότε. Σήμερα λίγα θέματα έχουν να κάνουν με συγκεκριμένες μετοχές και χρηματιστηριακά θέματα. Περισσότερα βίντεο, ποιήματα, εκφράσεις πόνου και τσαντίλας και λιγότερο πραγματικό χρηματιστήριο.


Δεν παραπονιέμαι στους συναδέλφους μου. Κάθε προσπάθεια έχει αξία και σημασία, τόσο για αυτόν που γράφει, αλλά και για αυτούς που διαβάζουν. Δεν παύω, όμως, να αναπολώ μια εποχή στο Capitalblogs, που σίγουρα θα επιστρέψει.


υ.γ. Και είπαμε είναι επικίνδυνο πράγμα η σιγουριά, αλλά για αυτό το τελευταίο είμαι πολύ σίγουρος. ΧΑΑ και Capitalblogs θα επανέλθουν.

 

RSS Feed - μην χάνεις θέμα από το investorblog!!!

http://dimknaf.capitalblogs.gr

Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια