Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
 •  
 
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Επισκόπηση
09.01.2012 (2110 Ημέρα/ες πριν)

Βγάλτε όλοι χρήματα με το blog σας!Smile

Κατηγορίες
Blogging for Money (1 Καταχωρήσεις)
Ετικέτες
Βγάλτε όλοι χρήματα με το blog σας!
Βγάλτε όλοι χρήματα με το blog σας!
2110 Ημέρα/ες πριν 1 σχόλια Κατηγορίες: Blogging for Money Ετικέτες: blog, χρήματα, adfly, forum, money
blog_2696_0.jpg

 

adf.ly βγάλτε όλοι χρήματα απο το blog σας!

Είναι αλήθεια μπορείτε να βγάλετε χρήματα για κάθε επισκέπτη στο blog σας ή στην ιστοσελίδα σας!Μόλις μεταφέρετε το blog σας στο Adf.ly κάθε φορά που κάποιος επισκέπτεται το blog σας θα βλέπει ένα διαφημιστικό για 5-15 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ένα μικρό ποσό θα πιστώνεται στο λογαριασμό σας.

 

Πως λειτουργεί ;

Αρχικά πάτε στο adf.ly και κάνετε εγγραφή στη υπηρεσία. Η εγγραφή είναι υπόθεση δυο λεπτών.Μετά την εγγραφή σας πηγαίνετε στην καρτέλα tools και website entry script.Mε ένα απλό copy paste στo προσθήκη gadget HTML/JavaScript είσαστε έτοιμοι να αρχίσετε να βγάζετε λεφτά!

 

Πόσα χρήματα θα βγάζω;

Tο CPV (Cost Per View) για Ελλάδα  είναι $3.20 ανα 1000 εμφανίσεις (impressions). Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δυο επιλογές: Interstitial όπου με το κλικ εμφανίζεται στο παράθυρο του browser του χρήστη μια διαφήμιση για 5 δευτερόλεπτα ή top banner όπου ανοίγει αμέσως η επιθυμητή σελίδα στον χρήστη αλλά στο πάνω μέρος εμφανίζεται μια διαφήμιση.

Δείτε ένα παράδειγμα top banner εδώ

Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
 •  lovely έγραψε 2110 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  ξέχασα επίσης να αναφέρω ότι το ελάχιστο ποσό πληρωμής είναι $5.00. Μπορείτε να πληρωθείτε μέσω paypal ή AlertPay.Αν δεν συμπληρώσετε τα 5.00$ μέσα σε ένα μήνα το ποσό σας μεταφέρεται στον επόμενο μήνα!
   
     
   
   
  0 πόντοι