Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
 •  
 
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Επισκόπηση
13.08.2013 (1528 Ημέρα/ες πριν)

http://server-al.blogspot.gr

http://mesimepc.wordpress.com

Κατηγορίες
Blogging for Money (3 Καταχωρήσεις)
Εργασία και τρόπους για να κερδίσετε χρήματα online
Εργασία και τρόπους για να κερδίσετε χρήματα online
1528 Ημέρα/ες πριν 0 σχόλια Κατηγορίες: Blogging for Money Ετικέτες: Εργασία και τρόπους
blog_3637_0.png

Εργασία και τρόπους για να κερδίσετε χρήματα online


Πώς να κάνετε τα χρήματα σε απευθείας σύνδεση

Υπάρχουν φορές, όταν βρισκόμαστε σε εκκρεμότητες στην καριέρα μας.
Φυσικά, μπορούμε να δούμε ταινίες, να κάνουν μεγάλες βόλτες στην παραλία, ή να παίξετε μέχρι να πάρει τα παιδιά και να τους φέρει στο σπίτι, αλλά πραγματικά να ασχοληθεί με fitimprurse κάτι, και όχι βαρετό.
Θα σας δώσω μια γρήγορη λύση.

Αλλά υπάρχει ελπίδα, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι σφιχτά more.We μπορεί να μετατραπεί σε λύσεις για να πάρει τα φτερά ξυλοδαρμό και κάποιο εισόδημα, ο καλύτερος τρόπος που μπορείτε να ακολουθήσετε για να το κάνετε αυτό από το να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για διασκέδαση; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βγάλουν χρήματα σε απευθείας σύνδεση που δεν απαιτούν κανένα κεφάλαιο για να ξεκινήσει την εκμάθηση, και εγώ θα σας δώσω μερικές συμβουλές για το πώς να το κάνουμε αυτό.

On-line ευκαιρίες


1) Κάνοντας χρήματα σε απευθείας σύνδεση είναι πολύ πιο εύκολο όταν κάνετε τα πράγματα που σχετίζονται άμεσα με πηγή εισοδήματός σας.


 • Για παράδειγμα, αν είστε τακτικός blogger και να έχουν πάθος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google AdSense για να δημιουργήσει ardhura.AdSense αναλύει το περιεχόμενό σας, και να προβάλλει διαφημίσεις στον ιστότοπό σας που είναι σχετικές με τους οπαδούς σας. AdSense έχουν περισσότερους οπαδούς και θα λειτουργήσει για σας.2) Σύνδεση shërbim.Ka πολλές σε απευθείας σύνδεση επιχειρήσεις που χρειάζονται, όπως το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, που εργάζονται σε απευθείας σύνδεση, και να σας κάνει επιτυχία. Συνήθως αυτά είναι service-oriented εταιρείες και να πληρώνουν πολλά για το άρθρο, αλλά αν είστε γρήγορη και ακριβή, μπορεί να είναι μια μεγάλη πηγή εισοδήματος.
Δείτε τις επιλογές όπως τα παρακάτω:

 • Σε απευθείας σύνδεση έρευνες. Στοιχεία για την κατανάλωση είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο αγαθό ότι οι εταιρείες θα πληρώσουν πολλά χρήματα για αυτό, και πολλά από αυτά τα δεδομένα συλλέγονται και μέσω ερευνών. Πολυάριθμες έρευνες που έχουν ολοκληρωθεί, θα κερδίσετε περισσότερα.
 • Είσαι ένα μπλοκ shkrimtar.Interneti είναι γεμάτη με τον αναγνώστη (είστε ένας από αυτούς!) Αυτό είναι αυτό που οι αναγνώστες χώρες kërkojnë.Ka όπως http://www.zerys.com/ Zerys που ειδικεύονται γραπτώς με την προσφορά θέσεων εργασίας εύρος από 0,01 έως $ 0,10 λέξη. Μπορείτε να ξεκινήσετε την ακολουθία $ 0.01 $ 0.03, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει ακόμη περισσότερο και να κάνουν περισσότερα χρήματα.3) Βάλτε τις ικανότητές σας για να treg.Ju μπορεί να έχει ταλέντο στον ήχο ή μοντάζ, μπορείτε να είστε ένα φοβερό graphic designer, ίσως το ταλέντο σας προγραμματισμό, ή κάνοντας κινητών εφαρμογές που οι άνθρωποι θέλουν περισσότερο.
Εκεί που κάποτε οι άνθρωποι πηγαίνουν στα πρακτορεία, μπορούν τώρα να υπογράψει επάνω με δικτυακούς τόπους όπως Elance και oDesk https://www.odesk.com/ https://www.elance.com/.

554789b

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν, γενικά εύκολο, και συχνά μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με την υπογραφή μέσα από το Facebook. Δημιουργήστε ένα online προφίλ, χρησιμοποιήστε μια επαγγελματική φωτογραφία θέσει τις ικανότητές σας, και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη τις ικανότητές σας, θα δείτε όταν ψάχνουν για κάποιον.

34567hj

4) Να γίνει ένας έμπορος θυγατρικών.Όπως και τη χρήση του Google AdSense, εάν έχετε μια παρουσία στο διαδίκτυο με οποιαδήποτε φυγάς, να γίνει ένας έμπορος θυγατρικών μπορεί να αποφέρουν σημαντικά έσοδα, αν το κάνεις καλά.

 • Εγγραφή με μια εταιρεία που έχει ένα πρόγραμμα θυγατρικών.Μπορείτε να εξερευνήσετε δημοφιλή θέματα ή τις τάσεις μας με το Google Trends, και να πάρει έναν συνεργάτη θυγατρικών βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα, ή μπορείτε να επιλέξετε έναν εταίρο με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις.


 • Για παράδειγμα, εάν είστε ένας μουσικός, μουσικοί Εταιρεία προσφέρει ένα πρόγραμμα θυγατρικών που είναι φιλικό εταίρο.


5) Αγορά και πώληση σε internet.Në Εντάξει, ίσως όχι το σύνολο του Διαδικτύου, αλλά και την αγορά και την πώληση ονομάτων τομέα μπορεί να δημιουργήσει κάποια επιπλέον χρήματα δαπανών.

 • Σκεφτείτε το μέλλον με σαφήνεια. Ενώ μικρότερα ονόματα έχουν από καιρό ασχολούνται με ένα ζευγάρι εξέταση εναλλακτικών λύσεων: ενωτικό ονόματα είναι πιο συνηθισμένη τώρα ότι ακόμη και μια λέξη δίνονται ονόματα? Επίσης μοναδικά ονόματα της οικογένειας έχουν πωληθεί δυναμικό. Ενώ δεν μπορεί να δημιουργήσει το είδος του δολαρίου μια πολυεθνική εταιρεία και μπορεί να πληρώσει για ένα όνομα, είναι τα ονόματα των νοικοκυριών και αρκετά προσωπικά ότι οι άνθρωποι μπορεί να είναι πρόθυμοι να είναι μέρος μερικές εκατοντάδες δολάρια.
6) Να inisiator.Mbi όλα, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας, όταν θα εξετάσει τη γραμμή των αποφάσεων.
Ανεξάρτητα από την εκπαίδευση ή την εμπειρία σας, μπορεί να έχετε τις δεξιότητες που οι άνθρωποι θέλουν και τη ζήτηση.Πάρτε Googleâ σας εισάγετε κάποιες λέξεις-κλειδιά, και να βρει ζεστασιά σας!
Ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός και η on-line καριέρα σου

1) Κοίτα μπροστά.Ενώ η εξεύρεση τρόπων για να δημιουργήσουν ένα online εισόδημα μπορεί να είναι αρκετά ανοιχτό, αφού η αλλαγή ανταλλακτικών κάποια κατηγορία του ακαθάριστου εισοδήματος, όπου θα πάρετε κάποιες δεσμεύσεις.Όμως, η διαδικασία δεν είναι δύσκολο, αν κάνετε καλό προγραμματισμό.


2) Ανοίξτε την εφαρμογή ημερολογίου σας.Εάν πρόκειται να κάνει χρήματα σε απευθείας σύνδεση, θα πρέπει να διαχειριστεί το χρόνο tuaj.Google ημερολόγιο είναι μια πολύ καλή λύση, αλλά αν δεν έχετε μια εφαρμογή ημερολογίου.
 • Κοιτάξτε την μηνιαία προβολή. Δείτε το σύνολο του χώρου είναι άδειο, δηλαδή λευκό; Εμείς πάμε για να διορθώσετε αυτό.

66790vb

3) Αλλαγή σε εβδομαδιαία προβολή.Τώρα, πηγαίνετε στην επόμενη εβδομάδα, και αρχής γενομένης την ερχόμενη Δευτέρα, για να δημιουργήσετε ένα γεγονός που αντιπροσωπεύει το χρόνο μπορείτε να περάσετε εργασίας.

 • Αν χρειαστεί να πάρει τα παιδιά σε 3, ή να πιείτε καφέ το πρωί με έναν φίλο ή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα το μεσημέρι, όλα αυτά ρυθμίσετε το χρόνο σας ανάλογα, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων μετακίνησης και το χρόνο που πήρατε.

 • Επαναλάβετε αυτό το βήμα για κάθε ημέρα της επόμενης εβδομάδας, μέχρι το ημερολόγιό σας είναι πλήρης:

2346df

 • Μην ξεχάσετε να δώσετε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα για γεύμα τουλάχιστον orë.Ti μισό και τα μάτια (κουραστεί να εργάζεται στον υπολογιστή) στην ανάγκη σας για ξεκούραση.


 • Αυτό όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε τη διαθεσιμότητά σας να εργαστούν, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να δούμε πώς θα είναι σε θέση να καλύψει κάποια επιπλέον χρόνο για να ξεκινήσει απευθείας σύνδεση σταδιοδρομία σας.


4) Να θυμάστε, την ποιότητα έναντι της ποσότητας.Αρχίζοντας μια καριέρα απαιτεί σκληρή δουλειά, αλλά αν ο χρόνος σας είναι σωστή διαχείριση θα είναι κατά πολύ πιο πιθανό να έχουν επιτυχία και αν εξέταση σε μια ολόκληρη μέρα, αλλά τίποτα δεν επιτυγχάνεται χωρίς δουλειά, υπομονή, επιμονή και ιδρώτα.

5) Να iniciativë.Kjo μπορεί να έρθει σταδιακά ή μπορείτε να έχετε φυσικά την πρωτοβουλία αυτή, αλλά είναι μια πολύτιμη ικανότητα να έχει τον έλεγχο και την εργασία σε απευθείας σύνδεση.Όπως μπορείτε να πείτε, "On the Internet, κανείς δεν θα ξέρει τι έχετε sus", αλλά τι κάνεις και ποιος είσαι.Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσει να μείνετε κίνητρα:

 • Υπενθυμίστε στον εαυτό σας στην αρχή της ημέρας, τι κάνεις, γιατί το κάνετε, και τι ελπίζετε να πετύχετε.Συμπεριλάβετε μια σύντομη ημέρα και οι γενικοί στόχοι που έχετε θέσει για την απευθείας σύνδεση σταδιοδρομία σας.Αν δεν κάνω κανένα από τα άλλα βήματα, να këtë.Ajo όχι μόνο σας βοηθά να κατευθύνετε την προσοχή σας, αλλά σας βάζει σε μια νοοτροπία «έργο».Κρατήστε την προσοχή το πρωί, σαν να επρόκειτο να ένα γραφείο profesionale.Vendosni το ξυπνητήρι σας να εργάζονται κάτω από το πρόγραμμά σας, όπως να βάλετε το μυαλό σας με τη μέρα τις ώρες εργασίας σε ένα γραφείο.Σας βάζει στη νοοτροπία του «επαγγελματία» ως πνευματική σωστές κατά το χρόνο και τον τόπο εργασίας.

 • Μην κάθεστε για 8 ώρες εργασίας στον υπολογιστή.Κάθε ζευγάρι ώρες ή κάθε φορά που τελειώνετε ένα σημαντικό έργο για το κλείσιμο των εργασιών και να πάει μια βόλτα. Πρόσφατες αναφορές λένε ότι κάθεται όλη την ημέρα μπορεί να σας προκαλέσουν σωματικές και νευρικά προβλήματα. • Είναι δύσκολο να σκεφτεί και να παρακινήσει το καλύτερό σας όταν είστε άρρωστοι.Μην αμελήσετε την προσωπική σας ζωή.Μπορεί να είναι πολύ εύκολο, όταν είστε με επίκεντρο την ενέργεια σας στην αρχή της καριέρας, αλλά όταν παίζετε ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια αυτής της ασθένειας θα μπορούσε να καλέσετε έναν "ασθενή". Οι φίλοι και η οικογένεια είναι σημαντικό κυρίως επειδή παρέχονται κοντά σας σε καλές και κακές.

6) Να είστε ρεαλιστές.Ξεκινώντας μια επιχείρηση θα καταλάβετε ότι κάθε επιχείρηση είναι δύσκολο, αλλά δεν θα κάνετε ότι μπορείτε να γίνετε πλούσιοι εν μία νυκτί.Πιθανόν να έχετε ακούσει ιστορίες, ιστορίες, ή φαντασία, αλλά αυτά δεν είναι αλήθεια.Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα.

 • Billy Willy έγραψε και πωλούνται 50.000 αντίτυπα του βιβλίου του για $ 39.95 και gjthsej σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια.


 • Έχει προγραμματιστεί επίσης μάρκετινγκ και τις πωλήσεις εκστρατεία που γαντζώθηκε εκατοστό του 1% των κοινών αμερικανικό λαό. Billy Willy έκανε τον πλούτο, αλλά δεν το κάνει εν μία νυκτί.


 • Επιδεικνύουν τη δέουσα επιμέλεια όταν ψάχνετε για κάθε σε απευθείας σύνδεση ευκαιρία.

Εύρεση Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας


1) Σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε.
Είναι πάντα καλό όταν είστε ενθουσιασμένοι και παθιασμένοι.
Για παράδειγμα, εάν είστε ένας blogger ανεμιστήρα, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα blog και να γίνει ένας ταλαντούχος fam διαφημιστής που πωλούν διαφημίσεις στο ιστολόγιό σας.

 • Ακριβώς όπως και στον κόσμο των τούβλα και το κονίαμα δεν είναι entry-level δουλειά και μεγάλη καριέρα που μπορείτε να paguajnë.Ju θα πρέπει να ξεκινήσει στο επίπεδο εισόδου και το έργο το δρόμο σας, ή μπορεί να είναι σε θέση ξεκινούν από την κορυφή.Αλλά μην περιμένετε, ξεκινήστε αν έχετε ήδη λάβει πολλή πείρα και γνώση στον τομέα σας.


2) Σκέψη.Μπορεί να μην έχουν την τεχνογνωσία ή γνώσεις, αλλά θα πρέπει να κάνουμε, αλλά αν πραγματικά δεν έχουν την υπερηφάνεια, και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην έχει ξεκινήσει την καριέρα σας τώρα κάνει σχέδια και χτίζουμε το μέλλον σας.Υπάρχουν μερικές σε απευθείας σύνδεση σταδιοδρομία που έχουν πολλή πρόσφυση σήμερα, και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να είναι αντάξια καριέρα για κάποιο χρονικό διάστημα για να έρθει.

 • Βασισμένο σε γιατρούς και ακτινολόγους.Μέρος της αύξησης του τομέα των χαλαρά ορίζεται ως «τηλεϋγεία," οι http://telehealth.com/ επαγγελματίες υγείας βρέθηκαν να υπάρχει κανένα τέλος των ανθρώπων έξω από το γραφείο τους, είναι ένα χρήσιμο έργο.Άλλες εργασίες σε αυτόν τον τομέα περιλαμβάνουν τα αρχεία νοσηλευτικό και ιατρικό δακτυλογράφους.


 • Οι μηχανικοί λογισμικού. Αυτό είναι ένα από τα "εργασία στο σπίτι" πρωτότυπα επαγγέλματα, και αποτελείται από μηχανικούς λογισμικού, οι επιστήμονες ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι διαχειριστές του συστήματος, την τεχνική υποστήριξη, προγραμματιστές, σχεδιαστές βάσεων δεδομένων UX, και πολλά άλλα.


 • Δημιουργικές τέχνες.Η ευρεία αυτή κατηγορία περιλαμβάνει συγγραφείς, bloggers, σχεδιαστές γραφικών, PR ειδικούς, κοινωνικούς εμπειρογνώμονες των μέσων ενημέρωσης, και το πάντα δημοφιλές και web designers.

3) Καταλάβετε ότι αυτό είναι μια διαδικασία δοκιμής και λάθους. Ό, τι καριέρα που έχετε πάρει σε απευθείας σύνδεση, θα υπάρξουν επιτυχίες και τις αποτυχίες.Αποδοχή αυτό, αλλά μην εφησυχάσει.

 • Μάθετε από τα λάθη σας και να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες που συγκεντρώνουν, να αλλάξετε τις μεθόδους σας για τη βελτίωση της παραγωγικότητας σας, την ποιότητα, ή ό, τι μπορείτε να βρείτε απαραίτητες για την προσοχή.


 • Ο περίπατος (go) gjithëmon πριν.Ως «φιλόσοφοι που επιμένουν να κάνει ένα γκολ."

Συμβουλή

 

 • Μην αφήνετε κανέναν να σας κοπεί αρχή.Πολλοί άνθρωποι επικρίνουν την εργασία σε απευθείας σύνδεση από την shtëpia.Refuzoj αρνητικά επειδή φθόνο από την επίτευξη της επιτυχίας.


 • "Η επιτυχία είναι το άθροισμα μικρών προσπαθειών." -Λέει ο Robert Collier


 • Σύμφωνα με το Forbes, οι μελέτες δείχνουν ότι οι κατ 'οίκον εργαζόμενοι είναι πρόθυμοι να κερδίσουν έως και 30% λιγότερο. Όταν μπορείτε να εργαστείτε σε ένα (γραφείο, επιχείρηση) δαπάνες από όπου θα θέλατε ταξίδια, γεύματα, καφέ, έτσι αυτό είναι μια εξοικονόμηση των εξόδων και να σας εκπλήξει. • Η πιο σημαντική συμβουλή είναι: Ποτέ μην παραιτηθεί! Εάν κατά την πρώτη σας δεν τα καταφέρουμε μια φορά, και να προσπαθήσει (με) δοκιμάστε ξανά.Μερικές φορές, το μέλλον μπορεί να φαίνεται δυσοίωνο, αλλά δεν αποσύρει και να μην αφήσει να πάει πίσω.Κρατήστε (να είναι) το θάρρος, και θα πετύχει εδώ. • Πάντα Προσοχή στις απάτες! Εκτελέστε τη δική σας τη δέουσα επιμέλεια για την παράδοση πληροφοριών σας σε μια δόλια επιχείρηση, τα προγράμματα που προσφέρουν.
 • Εξετάστε Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης για οτιδήποτε σκέφτεστε για υπογραφή.
  Αυτό θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε αν είναι spam για σας. Επειδή πώληση ή μίσθωση τα στοιχεία σας σε άλλες εταιρείες, και τα πράγματα αυτού του είδους. Αυτό είναι ένα χρήσιμο βήμα, γιατί θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη αυτή τη συμβουλή?

 

Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
 • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια