Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Κατηγορίες
Blogging for Money (1 Καταχωρήσεις)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ GADALA (7 Καταχωρήσεις)
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ORIENTAL ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (26 Καταχωρήσεις)
ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL (57 Καταχωρήσεις)
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL GADALA (14 Καταχωρήσεις)
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL GADALA - ΜΑ (11 Καταχωρήσεις)
ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ GADALA (24 Καταχωρήσεις)
εναρξη σπουδων σχολεσ χορου oriental gadala
εναρξη σπουδων σχολεσ χορου oriental gadala
blog_298_0.jpg

 

Στα πλαίσια της έναρξης του νέου διδακτικού έτους θεωρούμε αναγκαία την συνοπτική επισκόπηση των προηγούμενων ετών που διανύσαμε από την ίδρυση μας έως και σήμερα.

 

Όταν αναγγείλαμε την ίδρυση του εξειδικευμένου κέντρου διδασκαλίας ανατολίτικου χορού GADALA, πέντε χρόνια πριν, κρίθηκε αδιανόητο από τους επαγγελματίες του χώρου να λειτουργεί ένα κέντρο το οποίο θα ασχολείται με ένα μόνο είδος χορού. Θεωρηθήκαμε ονειροπόλοι, αλαζόνες και υπερόπτες. Στην πραγματικότητα όμως πράξαμε το αυτονόητο. Σκοπός μας ήταν και παραμένει η έγκυρη, ουσιαστική και εμπεριστατωμένη διδασκαλία του παραδοσιακού αιγυπτιακού χορού, η οποία υλοποιείται μέσα από το διεθνώς αναγνωρισμένο τεχνικολόγιο του οποίου συντάκτρια είναι η Ελληνοαιγύπτια χορογράφος-χοροδιδάσκαλος κα Gadala.

 

Δίχως ίχνος αυτοπροβολής και προσωπικής έπαρσης σας κάνουμε γνωστό αυτό που με μια απλή έρευνα μπορείτε να διαπιστώσετε, στο πολύ μικρό χρονικό διάστημα των 5 ετών επιτύχαμε να αποτελέσουμε κύρια πηγή έμπνευσης, αντιγραφής και μίμησης για υποτιθέμενους συναδέλφους και δήθεν επαγγελματίες στον κλάδο του χορού. Σε κάθε περίπτωση η μίμηση την στιγμή που δεν πηγάζει μέσα από την δική τους μελέτη, σκληρή δουλειά και επαγγελματισμό είναι εμφανέστατη με αποτέλεσμα να ενδυναμώνει την κυρίαρχη θέση μας και να μας καθιστά πρωτοπόρους στον κλάδο μας.

 

Οι ομολογουμένως αποτυχημένες προσπάθειες αντιγραφής και μίμησης ξεκινούν από τον τρόπο που προωθείται το εξειδικευμένο κέντρο διδασκαλίας ανατολίτικου χορού GADALA σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, συνεχίζουν προσπαθώντας με διάφορα μέσα να αποτυπώσουν την ορολογία που χρησιμοποιούμε κατά την διάρκεια της διδασκαλίας, θεωρητικά όμως χωρίς τα λεγόμενα τους να μπορούν να υλοποιηθούν και καταλήγουν ανακοινώνοντας πως συνεργάζονται μαζί μας διδάσκοντας την διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδο των τεχνικών GADALA.

 

Με αφορμή τα παραπάνω και λίγο πριν την έναρξη του νέου διδακτικού έτους, σας κοινοποιούμε πως το εξειδικευμένο κέντρο διδασκαλίας ανατολίτικου χορού GADALA παρέχει τις υπηρεσίες του μόνο στις εγκαταστάσεις του στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου όλα τα τμήματα διδάσκονται από την Ελληνοαιγύπτια χορογράφο-χοροδιδάσκαλο κα GADALA (εξετάστρια και συντάκτρια του διεθνώς αναγνωρισμένου τεχνικολογίου ανατολίτικου χορού).

 

Προτείνουμε να είστε αρκετά προσεκτικοί σε άτομα, σχολές, σωματεία κ.α που ανακοινώνουν πως διδάσκουν την μέθοδο των τεχνικών GADALA.

 

Μένοντας πιστοί στην αποστολή μας, προσφέροντας ποιοτική εκπαίδευση σε συνδυασμό με τον ευέλικτο σχεδιασμό προγραμμάτων σπουδών για ερασιτέχνες και επαγγελματίες, σας γνωστοποιούμε την έναρξη του νέου διδακτικού έτους που ξεκινά ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010.

 

Δεσμευόμαστε πως αν αυτή είναι η αρχή η συνέχεια θα σας εκπλήξει.

 

Gadala Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού

www.gadala.gr

 

Όταν οι υπόλοιποι απλά ακολουθούν…

Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια