Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
 •  
 
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Επισκόπηση

http://betosistima.blogspot.com

 

Κερδίζοντας αργά και σταθερά!

Κατηγορίες
Blogging for Money (20 Καταχωρήσεις)
Do's and Dont's αναφορικά με το πλάνο μας
Do's and Dont's αναφορικά με το πλάνο μας
2774 Ημέρα/ες πριν 5 σχόλια Κατηγορίες: Blogging for Money Ετικέτες: betosistima, betfair, κέρδη, στοίχημα, stoixima
blog_13_0.jpg

Υπάρχουν δύο τύποι παικτών στοιχημάτων: αυτοί που παίζουν και κερδίζουν περιστασιακά αλλά συνολικά χάνουν περισσότερα και οι παίκτες που χρησιμοποιούν συγκεκριμένες στρατηγικές οι οποίες πολλές φορές τους φέρνουν με μαθηματική ακρίβεια σε κέρδη. Ανάλογα το σύστημα που χρησιμοποιούν και την στοιχηματική αγορά, κερδίζουν περισσότερα. Εμείς ευελπιστούμε να είμαστε μέλος της δεύτερης κατηγορίας, ή τουλάχιστον να προσπαθήσουμε. Δεν πρόκειται ούτε να διδάξουμε κάποιον σίγουρο τρόπο για να βγάλουμε λεφτά, πολλά και γρήγορα, αλλά ούτε και να ρισκάρουμε πολύ. Αυτό που μετράει είναι πάντα το πλάνο. Αν το ακολουθήσεις, τότε έχεις σοβαρές πιθανότητες να διεκδικήσεις σταθερά κέρδη, τα οποία δεν πρόκειται να σου αλλάξουν τη ζωή, αλλά σίγουρα να σε βοηθήσουν να πάρεις κάτι έξτρα(λιγότερο ή περισσότερο, ανάλογα με το κεφάλαιο σου κτλ) και στη τελική να σε κάνουν να νιώσεις και μια ευχαρίστηση ως προς το παιχνίδι σου και τις επιλογές σου. Στην τελική, αν δεν είσαι ικανοποιημένος με ότι έβγαλες, πάρε τα κέρδη και βάλτα σε στοιχήματα που θα έπαιζες έτσι και αλλιώς. Χρηματοδότησε , δηλαδή, τα στοιχήματα σου. Ακολουθούν κανόνες τους οποίους οφείλουμε πάντα να υπακούμε αν θέλουμε να ακολουθήσουμε σωστά το πλάνο:

 

-Το αρχικό μας κεφάλαιο είναι σταθερό για την περίοδο που θα παίξουμε ώστε να μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις ανά χρονικές περιόδους και δεν είναι τέτοιο που να φέρνει τα οικονομικά μας σε δύσκολη θέση.

 

-Τα στοιχήματα μας είναι σταθερά ανά παιχνίδι και δεν τα αυξομείωνουμε.

 

-Πάντα ακολουθούμε τις οδηγίες που μας έχουμε δώσει στον εαυτό μας και οφείλουμε να μην ξεφύγουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, άσχετα από την ροή του.

 

-Άμα έχουμε μια αποτυχία/ατυχία, ΔΕΝ προσπαθούμε να ρεφάρουμε με άλλους αγώνες. Είναι πραγματικά αστείο το πως μία προσπάθεια για ρεφάρισμα είναι ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ πως θα οδηγήσει σε αλυσιδωτά απανωτές αποτυχίες που πολλαπλασιάζουν τη ζημία μας.

 

-Ως συνέπεια του παραπάνω, η ΑΠΛΗΣΤΙΑ σκοτώνει το πλάνο μας άρα και τα κέρδη μας.

 

Έπειτα θα ακολουθήσει ακριβής περιγραφή της στρατηγικής, δηλαδή του πλάνου που θα ακολουθήσουμε. Αυτό θα είναι το ευαγγέλιο μας, και θα δούμε εάν με αυτό θα καταφέρουμε να έχουμε τα αναμενόμενα και πολυπόθητα κέρδη. Ενδεικτικά αναφέρω πως αν όλα πάνε ρολόι(δηλαδή ακολουθήσουμε ΑΥΣΤΗΡΑ τους παραπάνω κανόνες και το πλάνο μας), μπορούμε να πετύχουμε κέρδη της τάξης του 10 με 60% του κεφαλαίου μας, άσχετα από το μέγεθος του, αλλά σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το οποίο όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο. Είτε παίξουμε 10 είτε 10.000 ευρώ. Μπορούμε δηλαδή να παίζουμε 100 ευρώ και στο τέλος του μήνα να έχουμε πχ. 150€. Δεν νομίζω να χαλάει αυτό έναν φοιτητή. Αν έχεις ένα κεφάλαιο της τάξης των 1000 ευρώ, είναι πολύ πιθανό να έχεις βγάλει και 1500€ στο τέλος του μήνα. 500 ευρώ είναι ένας μισθός. Το ότι μπορεί να γίνει αυτό, ΜΠΟΡΕΙ. Τώρα αν τα 1000 ευρώ γίνουν 1200, ή 1250, ή 1500 θα εξαρτηθεί, είπαμε, κατά κύριο λόγο από το πόσο θα ακολουθήσουμε το πλάνο, και πολύ λιγότερο από τη τύχη. Αυτό επειδή θα μειώσουμε κατά πολύ το ρίσκο στη στρατηγική μας. Στην ουσία παίζοντας, θα θέλουμε απλά να μπει ένα γκολ. Να τονίσω εδώ πως θα παρουσιάζω στο blog τα δικά μου αποτελέσματα και τις δικές μου προτάσεις ώστε να καταλήγουμε και στα ανάλογα συμπεράσματα. Πάντως ο γράφων ουδεμία ευθύνη φέρει για τις επιλογές σας, αφού απλά προτείνει. Είναι στη δική σας κρίση ποιο παιχνίδι θα παίξετε και αν θα ακολουθήσετε το πλάνο, αν χάσω εγώ θα χάσετε πιθανόν και εσείς, οπότε προσοχή στο κεφάλαιο... Είπαμε, το κεφάλαιο το θεωρούμε ως μια ενασχόληση και δεν μας ενδιαφέρει εάν χαθεί όλο, καθώς ΔΕΝ πρέπει να εξαρτώνται τα οικονομικά μας από αυτό.

Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
 •  policymaker έγραψε 2772 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  Ααα συγγνώμη τώρα κατάλαβα, θα ανακοινώνω ώρες(μπορεί και μέρα/ες) πριν ποιους αγώνες έχω τσεκάρει και γιατί τους παίζω, και μετά θα αναφέρω τα αποτελέσματα και τις κινήσεις που έκανα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Δεν χρειάζεται να δίνω οδηγίες επί τόπου για το τι να κάνει ο καθένας, στο πλάνο αναφέρεται τι πρέπει να κάνουμε.
   
     
   
   
  0 πόντοι
   
 •  Dimitrios έγραψε 2773 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  εννοώ πως θα τα δημοσιεύεις πριν κλείσουν οι αγώνες;;;
   
     
   
   
  0 πόντοι
   
 •  policymaker έγραψε 2773 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  Από την Παρασκευή ή το Σάββατο θα λέω στο blog με αναρτήσεις ποια παιχνίδια παίζω και γιατί(βάσει ποιών sites, αναλύσεων κτλ), οπότε στη τελική ο καθένας μπορεί να ακούει τη γνώμη μου, και ας αφήσει σε εμένα το πλάνο για να δει αν θα βγει.
   
     
   
   
  0 πόντοι
   
 •  Dimitrios έγραψε 2775 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  ή αμέσως αφότου τις πραγματοποιήσετε;
   
     
   
   
  0 πόντοι
   
 •  Dimitrios έγραψε 2775 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  θα ήθελα να ρωτήσω αν τις κινήσεις σας θα τις ανακοινώνετε πριν τις πραγματοποιήσετε;
   
     
   
   
  0 πόντοι