Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Επισκόπηση
ORIENTAL SXOLI XOROU GADALA ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΡΙΕΝΤΑΛ
Κατηγορίες
Blogging for Money (1 Καταχωρήσεις)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ GADALA (7 Καταχωρήσεις)
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ORIENTAL ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (26 Καταχωρήσεις)
ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL (57 Καταχωρήσεις)
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL GADALA (14 Καταχωρήσεις)
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL GADALA - ΜΑ (11 Καταχωρήσεις)
ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ GADALA (24 Καταχωρήσεις)
ORIENTAL ΧΟΡΟΣ GADALA ΧΟΡΟΣ ΚΟΙΛΙΑΣ
ORIENTAL ΧΟΡΟΣ GADALA ΧΟΡΟΣ ΚΟΙΛΙΑΣ
blog_2289_0.jpg

Το gadala dance studio ιδρύθηκε τον σεπτέμβριο του 2005 με σκοπό την προώθηση του ανατολίτικου xορού και της πλούσιας αιγυπτιακής κουλτούρας.

Ιδρύτρια του gadala dance studio είναι η ελληνοαιγύπτια χορογράφος – χοροδιδάσκαλος γκανταλλά φωτεινή (εξετάστρια και συντάκτρια του διεθνώς αναγνωρισμένου τεχνικολογίου ανατολίτικου χορού για επαγγελματικές και ερασιτεχνικές εξετάσεις, από τον παγκόσμιο οργανισμό ανατολίτικου χορού m.e.d.w.or.)

About us:

Σκοπός και στόχος μας η προώθηση της πλούσιας αιγυπτιακής παράδοσης και λαϊκής τέχνης καθώς και η έγκυρη, ουσιαστική, ποιοτική και εμπεριστατωμένη εκμάθηση και διδασκαλία της δομής του ανατολίτικου χορού.

Η καταγωγή, η πείρα και η πλούσια μεθοδική εμπειρία και διδασκαλία της ιδρύτριας του gadala oriental dance studio κας γκανταλλά φωτεινής, ύστερα από την πολυετή έρευνα της και την επιτυχημένη δραστηριότητά της στον κλάδο της εκπαίδευσης και τεχνικής διδασκαλίας του ανατολίτικου χορού καθώς και το ποσοστό επιτυχίας των μαθητών της, καθιστά το gadala oriental dance studio το πλέον αρμόδιο και εξειδικευμένο κέντρο διδασκαλίας ανατολίτικου χορού στην Ελλάδα.

Κύριο όραμα και μέλημα μας η σωστή αντίληψη και κατανόηση του παρεξηγημένου ανατολίτικου χορού έτσι όπως προβάλλεται και αντανακλά στο ευρύ κοινό

Belly dance:

Το gadala oriental dance studio ορίζει την έννοια του αυθεντικού ανατολίτικου χορού μέσα από τις τεχνικές διδασκαλίας και μεταδοτικότητας που χρησιμοποιεί αποφεύγοντας πλειοψηφικές εικασίες και ιστορικές ανακρίβειες που ουδεμία σχέση έχουν με την πλούσια αραβική φιλοσοφία, παράδοση και λαϊκή τέχνη.

Διδαχτείτε ποιοτικά διπλά μας τις τεχνικές του παραδοσιακού ανατολίτικου χορού.

Belly dance-στάση ζωής:

Είμαστε δίπλα σας σε συνεργασία με τους πλέον αρμόδιους διαιτολόγους – διατροφολόγους στην δική σας απόφαση για απώλεια βάρους.

Γυμνάστε μεμονωμένα κάθε μέρος του σώματος σας και νιώστε το αποτέλεσμα μέσα από τις σωστές τεχνικές του αυθεντικού ανατολίτικου χορού

Ο συνδυασμός της εξάσκησης του oriental dance με μια ισορροπημένη διατροφή είναι η καταλληλότερη τακτική απώλειας πραγματικού λίπους και όχι μυϊκού ιστού.

Το belly dance μεταξύ άλλων είναι ένας ολοκληρωμένος τρόπος εκγύμνασης σώματος και πνεύματος χαρίζοντας μας πολλαπλά ευεργετικά οφέλη ξεφεύγοντας από την στατική άσκηση του γυμναστηρίου.

Νιώστε την αλλαγή στην ζωή σας!

Contacts:

Ερμού 86 & Αγίας Θέκλας 7

Μοναστηράκι - Αθήνα

Αθήνα, Ελλάδα

Τ.κ. 10554

Τηλ.: 210 25 20 014

Email: info@gadala.gr

Τμήμα γενικής διεύθυνσης σπουδών

Βιογραφικό:

Η φωτεινή γκανταλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο ασουάν της αιγύπτου. Λόγω της αιγυπτιακής καταγωγής του πατέρα της, ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χορό σε ηλικία 8 ετών. Αφορμή στάθηκε το οικογενειακό της περιβάλλον, η έντονη λαϊκή παράδοση της αιγύπτου στον παραδοσιακό τοπικό χορό της κοιλιάς και η αγάπη της για τον χορό. Στην ελλάδα όπου εγκαταστάθηκε μόνιμα με την οικογένεια της ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην διοίκηση και οικονομία επιχειρήσεων και συνεχίζει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο στον τομέα του ελληνικού πολιτισμού.

Η μελέτη της πάνω στους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, την λαογραφία και οι πανεπιστημιακές της σπουδές στον ελληνικό πολιτισμό καθιστούν την γκανταλλά φωτεινή ενεργό μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους και κοινωνικά ιδρύματα. Αδυναμία της όμως πάντα υπήρξε η αιγυπτιακή παράδοση, λαϊκή τέχνη και η λαογραφία.

Σημαντικός σταθμός στην καριέρα της υπήρξε η αναγνώριση της χορογραφίας της το 2004 από το ι.d.t.a. (international dance & teachers association) της αγγλίας με βαθμολογία 92/100.

Η μέθοδος και η τεχνική διδασκαλίας που χρησιμοποιεί προξένησε το ενδιαφέρον του i.d.t.a. της αγγλίας και με πρόσκλησή του, η φωτεινή γκανταλλά συμμετείχε ως εισηγήτρια με θέμα το ανατολίτικο χορό στο ballroom brance seminar που διεξήχθη στην αθήνα το 2004. Η εισήγησή της είχε τίτλο “technique of teaching belly dancing” και αναφερόταν στην σωστή μέθοδο διδασκαλίας - μεταδοτικότητας στην εκμάθηση και σωστή κατανόηση της δομής του ανατολίτικου χορού.

Τον ιούνιο του 2005 το gadala dance studio γίνεται

Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια