Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Επισκόπηση
ORIENTAL SXOLI XOROU GADALA ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΡΙΕΝΤΑΛ
Κατηγορίες
Blogging for Money (1 Καταχωρήσεις)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ GADALA (7 Καταχωρήσεις)
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ORIENTAL ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (26 Καταχωρήσεις)
ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL (57 Καταχωρήσεις)
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL GADALA (14 Καταχωρήσεις)
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL GADALA - ΜΑ (11 Καταχωρήσεις)
ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ GADALA (24 Καταχωρήσεις)
ORIENTAL SXOLI XOROU GADALA - MATHIMATA & SEMINARIA BELLYDANCE
ORIENTAL SXOLI XOROU GADALA - MATHIMATA & SEMINARIA BELLYDANCE
1195 Ημέρα/ες πριν 0 σχόλια Κατηγορίες: ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL Ετικέτες: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΡΙΕΝΤΑΛ, ΜΑΘΗΜΑΤΑ ORIENTAL, ΣΧΟΛΗ ΟΡΙΕΝΤΑΛ, ΣΧΟΛΗ ORIENTAL
blog_3713_0.jpg

Στο εξειδικευμένο κέντρο διδασκαλίας ανατολίτικου χορού GADALA διδάσκουμε αποκλειστικά τον παραδοσιακό αυθεντικό αιγυπτιακό χορό, με σκοπό την προώθηση της πλούσιας αραβικής παράδοσης, λαϊκής τέχνης και κουλτούρας.

Η διδασκαλία βασίζεται στη διεθνώς αναγνωρισμένη από τον M.e.d.w.or. μέθοδο gadala, της οποίας συντάκτρια είναι η ελληνοαιγύπτια χορογράφος-χοροδιδάσκαλος Φωτεινή Gadala.

Η έννοια του εξειδικευμένου κέντρου περιλαμβάνει την ουσιαστική και εμπεριστατωμένη διδασκαλία της δομής του ανατολίτικου χορού χωρισμένη σε επίπεδα και επιτυγχάνεται με καθημερινή αλλά και συνεχή ροή μαθημάτων, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ατομικές ανάγκες του κάθε σπουδαστή και διατηρώντας απρόσκοπτη την προσωπική του εξέλιξη.

Στόχος μας είναι η τάχιστη εξέλιξη των σπουδαστών μας από τα αρχάρια σε προχωρημένα επίπεδα, δίνοντας την δυνατότητα στον σπουδαστή να καθορίσει το χρόνο μετάβασης του ανάλογα με την προσπάθεια και τον χρόνο που αφιερώνει για την αφομοίωση των τεχνικών της μεθόδου Gadala σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο. Επομένως οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

 

Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα σπουδών σε ομαδικά τμήματα όπου το αρχάριο τμήμα αναφέρεται ως basic issue.

 

BASIC ISSUE

Δευτέρα 20:00 - 21:00

Τρίτη 21:00 - 22:00 & πρωί 10:00 -11:00

Τετάρτη 17:00 - 18:00

Πέμπτη 18:00 - 19:00 & πρωί 10:00 -11:00

Παρασκευή 19:00 - 20:00

 

BASIC I

Δευτέρα 21:00 - 22:00

Τρίτη 19:00 - 20:00 & πρωί 11:00 - 12:00

Τετάρτη 18:00 - 17:00

Πέμπτη 17:00 - 18:00 & πρωί 11:00 - 12:00

Παρασκευή 20:00 - 21:00

 

BASIC II

Δευτέρα 17:00 - 18:00

Τρίτη 18:00 - 19:00

Τετάρτη 19:00 - 20:00

Πέμπτη 20:00 - 21:00

Παρασκευή 21:00 - 22:00

 

BASIC III

Δευτέρα 19:00 - 20:00

Τρίτη 17:00 - 18:00

Τετάρτη 20:00 - 21:00

Πέμπτη 21:00 - 22:00

Παρασκευή 18:00 - 19:00

 

Σας πληροφορούμε πως υπάρχουν 4 μηνιαία πακέτα ομαδικών μαθημάτων, ώστε να επιλέγετε ανάλογα με το πόσες φορές επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το μάθημα του τμήματος σας κατά την διάρκεια ενός μήνα και είναι τα ακόλουθα:

● Το πακέτο των 4 μαθημάτων τον μήνα, δηλαδή μια φορά την εβδομάδα, κοστίζει 40 € ,

● Το πακέτο των 8 μαθημάτων τον μήνα , δηλαδή δύο φορές την εβδομάδα, κοστίζει 70 €

● Το πακέτο των 12 μαθημάτων τον μήνα, δηλαδή τρείς φορές την εβδομάδα κοστίζει 90 €,

● Το πακέτο των απεριόριστων μαθημάτων τον μήνα, που κοστίζει 120 € και λέγοντας απεριόριστα μαθήματα εννοούμε ότι μπορείτε να έρχεστε καθημερινά στο τμήμα που έχετε ενταχθεί, για ένα μήνα.

Tο εξειδικευμένο κέντρο διδασκαλίας ανατολίτικου χορού GADALA δίνει την δυνατότητα στον σπουδαστή να επιλέξει μέσα από διαφορετικές ώρες πρωινές ή απογευματινές αυτές που τον εξυπηρετούν και να καθορίσει ο ίδιος το χρόνο μετάβασης του σε επαγγελματικό επίπεδο ανάλογα με την προσπάθεια και τον χρόνο που αφιερώνει για την αφομοίωση των τεχνικών της μεθόδου Gadala σε θεωρητικά αλλά και πρακτικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποιο κόστος εγγραφής ούτε κάποιο συμβόλαιο το οποίο να σας δεσμεύει για αυτό και προπληρώνετε το πακέτο ομαδικού μαθήματος που θα επιλέξετε για τον τρέχον μήνα ή το ιδιαίτερο σας και στη συνέχεια πραγματοποιείτε κανονικά τα μαθήματα σας. Οι τιμές είναι οι ίδιες για όλους τους σπουδαστές και για όλα τα επίπεδα. Παρέχεται δυνατότητα επιλογής διαφορετικού πακέτου ομαδικών μαθημάτων ανά μήνα προς διευκόλυνση των σπουδαστών.

Όλα τα επιλεγόμενα πακέτα μαθημάτων είναι μηνιαία και το καθένα πακέτο αφορά την παρακολούθηση μόνο σε ένα τμήμα – επίπεδο σπουδών. Ο σπουδαστής μπορεί να επιλέξει να έρχεται μέχρι και 5 ώρες μέσα στην εβδομάδα (1 ώρα κάθε ημέρα) στο τμήμα του ανάλογα το πακέτο του. Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μέχρι και τριών τμημάτων-επιπέδων την ημέρα δηλαδή 3 ώρες σε διαφορετικά τμήματα. Αυτό το προτείνουμε συνήθως σε άτομα που θέλουν σύντομα να ετοιμαστούν επαγγελματικά.

Όλα τα επιλεγόμενα πακέτα μαθημάτων είναι μηνιαία. Ημερομηνία έναρξης του επιλεγμένου πακέτου είναι η ημερομηνία πραγματοποίησης του πρώτου μαθήματος, όχι η ημερομηνία πληρωμής - εξόφλησης. Ημερομηνία λήξης του εκάστοτε πακέτου είναι 30 ημερολογιακές ημέρες ακριβώς από την ημερομηνία έναρξης και η πραγματοποίηση όλων των μαθημάτων πρέπει να γίνεται εντός της προβλεπόμενης χρονικής διάρκειας. Η διάρκεια της εκπαιδευτικής ώρας είναι 55 λεπτά.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα πραγματοποιούνται :

● καθημερινά από το πρωί έως τις 17:00,

● απόγευμα τις παρακάτω ημέρες και ώρες :

Δευτέρα 18:00 - 19:00

Τρίτη 20:00 - 21:00

Τετάρτη 21:00 - 22:00

Πέμπτη 19:00 - 20:00

Παρασκευή 17:00 - 18:00

● καθώς και τα Σαββατοκύριακα,

Το κόστος κάθε ώρας ανέρχεται στα 35 €. Τα ιδιαίτερα μαθήματα προγραμματίζονται σε συνεννόηση με την γραμματεία της διεύθυνσης σπουδών τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας. Σε περίπτωση ακύρωσηs ή αλλαγή ώρας σε προγραμματισμένο ιδιαίτερο μάθημα από σπουδαστή θα πρέπει να υπάρχει ενημέρωση τουλάχιστον 48 ώρες πριν την έναρξη του μαθήματος.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ GADALA:

Η χορευτική ομάδα Gadala αποτελείτε από έλληνες και αιγύπτιους επαγγελματίες χορευτές και προχωρημένους μαθητές του Εξειδικευμένου Κέντρου GADALA.Οι καλύτεροι μαθητές μας από το επίπεδο του BASIC 1 και πάνω μπορούν να συμμετέχουν στην χορευτική μας ομάδα μετά από οντισιόν.

Εξετάζονται πάνω στην άρτια εκτέλεση των χορογραφιών που διδάσκονται στα σεμινάρια που διοργανώνει συχνά το Εξειδικευμένο Κέντρου Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού Gadala. Οι καλύτεροι στην εκτέλεση της χορογραφίας -με υποτροφία - εκπαιδεύονται δωρεάν 8 ώρες τον μήνα για την συμμετοχή τους στην χορευτική ομάδα μας.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δίνεται η δυνατότητα σε υποψήφιους επαγγελματίες χορευτές και χορεύτριες ανατολίτικου χορού να μπορέσουν να εκπαιδευτούν και παράλληλα να αποκτήσουν μοναδική εμπειρία χορεύοντας μπροστά σε απαιτητικό και ποικιλόμορφο κοινό.

Η κ. Φωτεινή Γκανταλλά , ως ενεργό μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους και κοινωνικά ιδρύματα έχει αρκετές διακρίσεις για την εξαιρετική φιλανθρωπική της δράση.Συμμετέχει με την παραδοσιακή χορευτική ομάδα GADALA σε εκδηλώσεις με κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό χαρακτήρα υπό την αιγίδα του MEDWOR, υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO και σε πολυπολιτισμικά φεστιβάλ εκπροσωπώντας την ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΥΤΟΤΕΛΩΝ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΩΝ:

Ανταποκρινόμενοι στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση του κοινού για την εκμάθηση του αυθεντικού ανατολίτικου χορού και με στόχο την πλήρη και ουσιαστική εφαρμογή των τεχνικών Gadala σε αυτοτελείς χορογραφίες πραγματοποιούνται μονοήμερα ή διήμερα εξειδικευμένα σεμινάρια κατά την διάρκεια της διδακτικής χρονιάs.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά με την γραμματεία του κέντρου μας από τις 17:00 εως 21:00 στο τηλέφωνο 210 32 11 008 και να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας www.gadala.gr.

 

Με εκτίμηση,

Τμήμα διεύθυνσης σπουδών

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA

www.gadala.gr

Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια