Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
 •  
 
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Κατηγορίες
Real-e-money.com - LinkBucks - Βγάλτε χρήματα προωθώντας links
Real-e-money.com - LinkBucks - Βγάλτε χρήματα προωθώντας links

Πάντα έψαχνα τρόπους για γρήγορα και εύκολα χρήματα μέσω internet όχι τόσο για εμένα αλλά για φίλους που είτε δεν ήταν ιδιαίτερα εξοικειωμενοι με το χώρο είτε δεν διέθεταν τον απαιτούμενο ελεύθερο χρόνο για να ψάξουν λίγο παραπάνω.

 

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν μιλάω για το LinkBucks.com (δεν είναι PTC!) μια ιστοσελίδα που προσφέρει μια πραγματικά εξαιρετική ευκαιρια για όσους θέλουν να βγάλουν χρήματα online αλλά δεν διαθέτουν το χρόνο ή τη γνώση για να τα καταφέρουν.

 

Με λίγα λόγια, το LinkBucks.com σας πληρώνει για να προωθείτε τα links σας. Θέλετε π.χ. να μιλήσετε για ένα website εδώ στο forum; Παίρνετε τη διεύθυνση του site, την περνάτε στο LinkBucks.com και αυτοί σας δίνουν ένα καινούριο link το οποίο οδηγεί στη σελίδα που θέλετε αλλά προβάλει πριν μια διαφήμιση και έτσι εσείς βγάζετε χρήματα για κάθε κλικ που γίνεται σε αυτό το link.

 

Επίσης προσφέρει και κάποιες επιπλέον δυνατότητες κέρδους.

 

Για να διαβάσετε όλο το άρθρο κάντε κλικ ΕΔΩ

 

Καλή επιτυχία!

 

Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
 •  real-e-money έγραψε 2714 Ημέρα/ες πριν (θετικά) 
   
  1
  Μόλις ανεβάσαμε ένα Update στο άρθρο με οδηγίες για το πως να μετατρέπετε αυτόματα όλα τα links από τα site σας σε linkbucks χωρίς να ενοχλέιτε τους επισκέπτες σας.
   
     
   
   
  0 πόντοι
   
 •  Gkon22 έγραψε 2741 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  με κάλυψες σε όλα.....!
   
     
   
   
  0 πόντοι
   
 •  real-e-money έγραψε 2742 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  Όταν λες πληρωμές εννοείς αν πληρώνει ή πόσο δίνει για κάθε κλικ; Αν εννοείς το πρώτο πληρώνει σίγουρα. Αν εννοείς το δεύτερο δίνει από $0.0001 ως $0.0005 το κλικ ανάλογα τη χώρα που βρίσκονται όσοι κλικάρουν. Αυτό ακριβώς που είπες είναι το ωραίο με το linkbucks, οπουδήποτε μπορείς να βγάλεις μερικά χρήματα και αν είσαι και λίγο πιο εφευρετικός μπορείς να βγάλεις πολύ περισσότερα.
   
     
   
   
  0 πόντοι
   
 •  Gkon22 έγραψε 2742 Ημέρα/ες πριν (θετικά) 
   
  1
  Ωραίο ακούγεται όντως....και στο facebook ειδικά βρίσκεις ένα βιντεο ή μια εικόνα/post για κάποιο θέμα μιας ομάδας με πολλά άτομα, και τους πασσάρεις αυτό το link και σίγουρα θα υπάρχουν ικανοποιητικές προβολες.... Πως πάει από πληρωμές το linkbucks?????
   
     
   
   
  0 πόντοι
   
 •  real-e-money έγραψε 2743 Ημέρα/ες πριν (ουδέτερα) 
   
  0
  Εννοείται πως τα χρήματα απ'τα κλικ είναι λίγα αλλά αν τα κλικ γίνονται π.χ. από Αμερική τότε ανεβαίνει η τιμή. Επίσης είναι θέμα ποσότητας. Θέλεις σίγουρα πολλά κλικ την ημέρα για να κερδίσεις ένα σεβαστό ποσό αλλά αξίζει γιατί είναι εύκολο και δωρεάν. Και σαν μέσος χρήστης ενός forum ή του facebook αν το δεις που έτσι κι αλλιώς θα ποστάρεις κάποια λινκ εκεί αξίζει.
   
     
   
   
  0 πόντοι
   
1-5 από 7
Πρώτη σελίδα
Προηγούμενη σελίδα
1
Επόμενη σελίδα
Τελευταία σελίδα