Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Ενέργειες
Βαθμολογία
0 ψήφοι
Επισκόπηση
ORIENTAL SXOLI XOROU GADALA ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΡΙΕΝΤΑΛ
Κατηγορίες
Blogging for Money (1 Καταχωρήσεις)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ GADALA (7 Καταχωρήσεις)
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ORIENTAL ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (26 Καταχωρήσεις)
ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL (57 Καταχωρήσεις)
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL GADALA (14 Καταχωρήσεις)
ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ORIENTAL GADALA - ΜΑ (11 Καταχωρήσεις)
ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ GADALA (24 Καταχωρήσεις)
SXOLI XOROU ORIENTAL GADALA
SXOLI XOROU ORIENTAL GADALA
1200 Ημέρα/ες πριν 0 σχόλια Κατηγορίες: ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ GADALA Ετικέτες: σχολή, οριεντάλ, oriental, χορού
blog_3723_0.jpg

Στο εξειδικευμένο κέντρο διδασκαλίας ανατολίτικου χορού GADALA διδάσκουμε αποκλειστικά τον παραδοσιακό αυθεντικό αιγυπτιακό χορό, με σκοπό την προώθηση της πλούσιας αραβικής παράδοσης, λαϊκής τέχνης και κουλτούρας.

Η διδασκαλία βασίζεται στη διεθνώς αναγνωρισμένη από τον M.e.d.w.or. μέθοδο gadala, της οποίας συντάκτρια είναι η ελληνοαιγύπτια χορογράφος-χοροδιδάσκαλος Φωτεινή Gadala.

Η έννοια του εξειδικευμένου κέντρου περιλαμβάνει την ουσιαστική και εμπεριστατωμένη διδασκαλία της δομής του ανατολίτικου χορού χωρισμένη σε επίπεδα και επιτυγχάνεται με καθημερινή αλλά και συνεχή ροή μαθημάτων, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ατομικές ανάγκες του κάθε σπουδαστή και διατηρώντας απρόσκοπτη την προσωπική του εξέλιξη.

Στόχος μας είναι η τάχιστη εξέλιξη των σπουδαστών μας από τα αρχάρια σε προχωρημένα επίπεδα, δίνοντας την δυνατότητα στον σπουδαστή να καθορίσει το χρόνο μετάβασης του ανάλογα με την προσπάθεια και τον χρόνο που αφιερώνει για την αφομοίωση των τεχνικών της μεθόδου Gadala σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο. Επομένως οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα σπουδών σε ομαδικά τμήματα για το αρχάριο τμήμα

Δευτέρα 20:00 - 21:00

Τρίτη 21:00 - 22:00 & πρωί 10:00 -11:00

Τετάρτη 17:00 - 18:00

Πέμπτη 18:00 - 19:00 & πρωί 10:00 -11:00

Παρασκευή 19:00 - 20:00

Σας πληροφορούμε πως υπάρχουν 4 μηνιαία πακέτα ομαδικών μαθημάτων, ώστε να επιλέγετε ανάλογα με το πόσες φορές επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το μάθημα του τμήματος σας κατά την διάρκεια ενός μήνα και είναι τα ακόλουθα:

● Το πακέτο των 4 μαθημάτων τον μήνα, δηλαδή μια φορά την εβδομάδα, κοστίζει 40 € ,

● Το πακέτο των 8 μαθημάτων τον μήνα , δηλαδή δύο φορές την εβδομάδα, κοστίζει 70 €

● Το πακέτο των 12 μαθημάτων τον μήνα, δηλαδή τρείς φορές την εβδομάδα κοστίζει 90 €,

● Το πακέτο των απεριόριστων μαθημάτων τον μήνα, που κοστίζει 120 € και λέγοντας απεριόριστα μαθήματα εννοούμε ότι μπορείτε να έρχεστε καθημερινά στο τμήμα που έχετε ενταχθεί, για ένα μήνα.

Tο εξειδικευμένο κέντρο διδασκαλίας ανατολίτικου χορού GADALA δίνει την δυνατότητα στον σπουδαστή να επιλέξει μέσα από διαφορετικές ώρες πρωινές ή απογευματινές αυτές που τον εξυπηρετούν και να καθορίσει ο ίδιος το χρόνο μετάβασης του σε επαγγελματικό επίπεδο ανάλογα με την προσπάθεια και τον χρόνο που αφιερώνει για την αφομοίωση των τεχνικών της μεθόδου Gadala σε θεωρητικά αλλά και πρακτικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει κάποιο κόστος εγγραφής ούτε κάποιο συμβόλαιο το οποίο να σας δεσμεύει για αυτό και προπληρώνετε το πακέτο ομαδικού μαθήματος που θα επιλέξετε για τον τρέχον μήνα ή το ιδιαίτερο σας και στη συνέχεια πραγματοποιείτε κανονικά τα μαθήματα σας. Οι τιμές είναι οι ίδιες για όλους τους σπουδαστές και για όλα τα επίπεδα.

Παρέχεται δυνατότητα επιλογής διαφορετικού πακέτου ομαδικών μαθημάτων ανά μήνα προς διευκόλυνση των σπουδαστών. Όλα τα επιλεγόμενα πακέτα μαθημάτων είναι μηνιαία και το καθένα πακέτο αφορά την παρακολούθηση μόνο σε ένα τμήμα – επίπεδο σπουδών. Ο σπουδαστής μπορεί να επιλέξει να έρχεται μέχρι και 5 ώρες μέσα στην εβδομάδα (1 ώρα κάθε ημέρα) στο τμήμα του ανάλογα το πακέτο του. Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μέχρι και τριών τμημάτων-επιπέδων την ημέρα δηλαδή 3 ώρες σε διαφορετικά τμήματα. Αυτό το προτείνουμε συνήθως σε άτομα που θέλουν σύντομα να ετοιμαστούν επαγγελματικά.

Όλα τα επιλεγόμενα πακέτα μαθημάτων είναι μηνιαία. Ημερομηνία έναρξης του επιλεγμένου πακέτου είναι η ημερομηνία πραγματοποίησης του πρώτου μαθήματος, όχι η ημερομηνία πληρωμής - εξόφλησης. Ημερομηνία λήξης του εκάστοτε πακέτου είναι 30 ημερολογιακές ημέρες ακριβώς από την ημερομηνία έναρξης και η πραγματοποίηση όλων των μαθημάτων πρέπει να γίνεται εντός της προβλεπόμενης χρονικής διάρκειας. Η διάρκεια της εκπαιδευτικής ώρας είναι 55 λεπτά.

 

Με εκτίμηση,

Τμήμα διεύθυνσης σπουδών

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ GADALA

www.gadala.gr

Σχόλια
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
  • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια