Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
 •  
 
Ενέργειες
Φωτογραφίες προφίλ
Πρώτη σελίδα
Προηγούμενη σελίδα
1
Επόμενη σελίδα
Τελευταία σελίδα
Οι δημοσκοπήσεις του Προφίλ
corner spacer corner
spacer
poll up
pool down
spacer
corner spacer corner
corner spacer corner
spacer
poll up
pool down
spacer
corner spacer corner
Άλμπουμ φωτογραφιών
Ιδιωτικό
Από dimknaf
2896 Ημέρα/ες πριν, 2 Φωτογραφίες
Γενικές Πληροφορίες
 
 
Επικεφαλίδα:
Admin
error
Όνομα:
Dimitrios
error
Επώνυμο:
Koutsoubos
error
Χώρα:
Ελλάδα
error
Φύλο:
Άντρας
error
Πόλη:
Nafplio
error
Ψάχνω για:
Γυναίκα
error
Περιγραφή

Admin, Creator & Owner of getpaid.gr

Βαθμολογία προφίλ
0 ψήφοι
Φίλοι
 
 
Σχόλια προφίλ
Ταξινόμηση κατά: 
Ανά σελίδα: 
 
 • Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Προσαρμοσμένα RSS Feeds
 
 
Κενο
Σελίδες
1875 Ημέρα/ες πριν 0 σχόλια Από: dimknaf Κατηγορίες: Online Δημοπρασίες&Πωλήσεις  Ετικέτες: πωλήσεις μεταχειρισμένων online αγοραπωλησίες 
gr.linkwi.se — Το Umarket είναι μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2011 με έδρα τα Ιωάννινα.Στο Umarket θα βρείτε stock, μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση και επιλεγμένα χειροποίητα αγαθά από ιδιώτες και επαγγελματίες, όλα σε πολύ καλές τιμές.Το Umarket δεν προμηθεύεται εμπόρευμα χονδρικής, αλλά μεσολαβεί για την προώθηση και πώληση αγαθών από ιδιώτες και επαγγελματίες με σκοπό την επαναχρησιμοποίηση κυρίως μεταχειρισμένων αγαθών. Το umarket αναλαμβάνει να συλλέξει, να αξιολογήσει και να ελέγξει την ποιότητα και την λειτουργικότητα των αγαθών και τελικά να τα προωθήσει για πώληση.
1875 Ημέρα/ες πριν 0 σχόλια Από: dimknaf Κατηγορίες: Online Δημοπρασίες&Πωλήσεις  Ετικέτες: αγορές πωλήσεις αγοραπωλησίες online δημοπρασίες 
gr.linkwi.se — Το xestock.gr αποτελεί την 1η online αγορά ξεπουλήματος στην Ελλάδα. Παρότι έχει βγει στον αέρα εδώ και λίγους μήνες, η πορεία του είναι δυναμικά ανοδική.Στο xestock.gr μπορούν τόσο οι έμποροι μαζικά, όσο και οι ιδιώτες ατομικά να ξεστοκάρουν προϊόντα και υπηρεσίες απευθείας στους αγοραστές δίχως τη διαμεσολάβηση κανενός. Και το σημαντικότερο, η χρήση του είναι δωρεάν, εύκολη, γρήγορη, άμεση, απλή.Μοναδική προϋπόθεση είναι η δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα καθώς και μια διεύθυνση e-mail.Η ποικιλία των προϊόντων και υπηρεσιών που κάποιος μπορεί να βρει στο xestock.gr είναι διαρκώς αυξανόμενη αφού αφορά οτιδήποτε διαθέτει και θέλει να προσφέρει ένας ιδιώτης ή επαγγελματίας. Από αντίκες και έργα τέχνης, κοσμήματα και ρολόγια, ρούχα και παπούτσια, σπίτι και διακόσμηση, έως αυτοκίνητα ακόμα και ολόκληρες επιχειρήσεις!Απευθύνεται στο αγοραστικό κοινό από όλα τα μέρη της Ελλάδας καθώς οι υποψήφιοι αγοραστές θα έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με τον πωλητή που προβάλλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του στο xestock.gr χωρίς καμιά διαμεσολάβηση.Οι δυνατότητές του είναι πραγματικά απεριόριστες καθώς εξαπλώνεται πέρα από τα στενά όρια ενός e-shop ή ενός site κοινωνικών αγορών (προσφορών). Βελτιώνεται και εξελίσσεται συνεχώς ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στις νέες αυξανόμενες απαιτήσεις και αλλαγές των δύσκολων καιρών που όλοι μας ζούμε.
1879 Ημέρα/ες πριν 0 σχόλια Από: dimknaf Κατηγορίες: One deal a day  Ετικέτες: one deal a day found.gr deal aggregator 
network.clickbanner.gr — Για να βλέπετε τις προσφορές από όλα τα Deal Sites μαζεμένες και με αυτό τον τρόπο να κερδίζετε ως καταναλωτές.
Τοίχος
Δες όλα τα μηνύματα
RSS
 
 
11.02.2013
dimknaf είναι τώρα φίλος με natalia1
 
 
  03.09.2012
  dimknaf πρόσθεσε νέα σελίδα
  Μεταχειρισμένα και χειροποίητα είδη | second hand umarket.gr

  Το Umarket είναι μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2011 με έδρα τα Ιωάννινα.
  Στο Umarket θα βρείτε stock, μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση και επιλεγμένα χειροποίητα αγαθά από ιδιώτες και επαγγελματίες, όλα σε πολύ καλές τιμές.
  Το Umarket δεν προμηθεύεται εμπόρευμα χονδρικής, αλλά μεσολαβεί για την προώθηση και πώληση αγαθών από ιδιώτες και επαγγελματίες με σκοπό την επαναχρησιμοποίηση κυρίως μεταχειρισμένων αγαθών. Το umarket αναλαμβάνει να συλλέξει, να αξιολογήσει και να ελέγξει την ποιότητα και την λειτουργικότητα των αγαθών και τελικά να τα προωθήσει για πώληση.

   
   
   dimknaf πρόσθεσε νέα σελίδα
   Xestock.gr - Η online αγορά ξεπουλήματος στην Ελλάδα!

   Το xestock.gr αποτελεί την 1η online αγορά ξεπουλήματος στην Ελλάδα. Παρότι έχει βγει στον αέρα εδώ και λίγους μήνες, η πορεία του είναι δυναμικά ανοδική.

   Στο xestock.gr μπορούν τόσο οι έμποροι μαζικά, όσο και οι ιδιώτες ατομικά να ξεστοκάρουν προϊόντα και υπηρεσίες απευθείας στους αγοραστές δίχως τη διαμεσολάβηση κανενός. Και το σημαντικότερο, η χρήση του είναι δωρεάν, εύκολη, γρήγορη, άμεση, απλή.

   Μοναδική προϋπόθεση είναι η δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα καθώς και μια διεύθυνση e-mail.

   Η ποικιλία των προϊόντων και υπηρεσιών που κάποιος μπορεί να βρει στο xestock.gr είναι διαρκώς αυξανόμενη αφού αφορά οτιδήποτε διαθέτει και θέλει να προσφέρει ένας ιδιώτης ή επαγγελματίας. Από αντίκες και έργα τέχνης, κοσμήματα και ρολόγια, ρούχα και παπούτσια, σπίτι και διακόσμηση, έως αυτοκίνητα ακόμα και ολόκληρες επιχειρήσεις!

   Απευθύνεται στο αγοραστικό κοινό από όλα τα μέρη της Ελλάδας καθώς οι υποψήφιοι αγοραστές θα έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με τον πωλητή που προβάλλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του στο xestock.gr χωρίς καμιά διαμεσολάβηση.

   Οι δυνατότητές του είναι πραγματικά απεριόριστες καθώς εξαπλώνεται πέρα από τα στενά όρια ενός e-shop ή ενός site κοινωνικών αγορών (προσφορών). Βελτιώνεται και εξελίσσεται συνεχώς ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στις νέες αυξανόμενες απαιτήσεις και αλλαγές των δύσκολων καιρών που όλοι μας ζούμε.

    
    
    30.08.2012
    dimknaf πρόσθεσε νέα σελίδα
    Found.gr

    Για να βλέπετε τις προσφορές από όλα τα Deal Sites μαζεμένες και με αυτό τον τρόπο να κερδίζετε ως καταναλωτές.

     
     
     1-5 από 180