Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
Συχνές ερωτήσεις
Τι είναι το Getpaid.gr;
Το Getpaid.gr είναι η ελληνική κοινότητα για την οικονομική αξιοποίηση του διαδικτύου. Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε σημείο συνάντησης για όλους εσάς που ασχολείστε με το “ιντερνετικό” κέρδος ή το επιδιώκετε. Και αν δεν γνωρίζετε για αυτό να μάθετε.
Γιατί να γίνω μέλος και να συμμετέχω;
Εγγραφείτε για να επικοινωνείτε με τα υπόλοιπα μέλη, να λύνετε τις απορίες σας μέσα από το forum και να συζητάτε για όλα αυτά που σας απασχολούν. Η εγγραφή είναι δωρεάν, όπως και κάθε υπηρεσία που προσφέρει το ίδιο το Getpaid. Επίσης, προσφέρονται εντελώς δωρεάν πολλές ακόμες υπηρεσίες, όπως το να δημιουργείτε blogs στο Getpaid, κατάλογος με sites που έχουν να κάνουν άμεσα ή έμμεσα με το διαδικτυακό κέρδος, δυνατότητα αποστολής προσωπικών μηνυμάτων ή chat μεταξύ των μελών κ.α. Τέλος,θα έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέα άρθρα και ειδήσεις από τον χώρο του Ιντερνετικού κέρδους.
Τι θα κοστίσει η εγγραφή μου στο Getpaid.gr
H Εγγραφή στο Getpaid.gr είναι εντελώς δωρεάν, όπως και κάθε υπηρεσία που το ίδιο προσφέρει.
Προσφέρετε υπηρεσίες για να κερδίσει κανείς χρήματα στο διαδίκτυο;
Το ίδιο το Site δεν προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες. Παρουσιάζει, όμως, μεθόδους & ιδέες για την οικονομική αξιοποίηση του διαδικτύου. Έτσι, αναφέρονται τέτοιες υπηρεσίες, αλλά δεν τις προσφέρει το ίδιο το Getpaid.gr
Πως μπορώ να κερδίσω χρήματα στο Internet;
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε το το "12 πραγματικοί τρόποι να κερδίσετε στο Internet".