Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Καλησπέρα στην του getpaid.gr
Quote21.11.2014 00:510 people like thisLike
 

 

Καλησπέρα σας ονομάζομαι Τάσος και μετά από μια εξερεύνηση στο google βρήκα και εγώ την σελίδα σας.

 

Είναι πολύ ενδιαφέροντα τα θέματα και με πολύ καλή υποστήριξη από τα μέλη του.

 

Ως νέος έχω αρκετές απορίες και ελπίζω να με βοηθήσετε αλλά και να μου ξεκαθαρίσετε το τοπίο.Smile

 

 

 

Quote21.11.2014 08:250 people like thisLike
 

Γεια σου Τάσο ! και κάλως όρισες στο getpaid.gr !

Quote21.11.2014 08:590 people like thisLike
 

Καλώς ήρθες Τάσο,

εδώ θα μπορείς να λάβεις βασικές πληροφορίες και να πάρεις ιδέες. Με τη σειρά σου και εσύ θα μεταδίδεις τις γνώσεις και εμπειρίες σου.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote21.11.2014 20:570 people like thisLike
 

 

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παιδιά. Έκανα εγγραφή όπως σας είπα ύστερα από μια εξερεύνηση στο google καθώς προσπαθούσα να δω κάποια πράγματα για το forex. Δεν μπόρεσα όμως να καταλάβω και πολλά. Μέχρι στιγμής παίζω στο stockpair δηλαδή εδώ και λίγες ημέρες αλλά δεν καταφέρνω πολλά. Σε κάποιο θέμα σας εδώ είδα και άλλα site όπως το zulu και το avafx. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε τι άποψη έχετε για το stockpair και αν τελικά έχει αποτελέσματα η τι άλλο θα μπορούσα να παίξω και με σωστή στρατηγική να έχω κάποιο κέρδος.

 

Quote22.11.2014 11:090 people like thisLike
 

Τάσο,

δεν θέλω να σε απογοητεύσω με το καλημέρα σας :) , αλλά δεν πιστεύω σε αυτές τις μεθόδους.

 

Το πρώτο που πρέπει να ρωτάς όταν από κάπου προσδοκάς να λάβεις χρήμα, είναι το γιατί κάποιος να μου προσφέρει αυτά τα χρήματα; τι αντάλλαγμα έχω να προσφέρω. Σε όλα τα συστήματα βραχυχρόνιων χρηματιστηριακών συναλλαγών γδαρμένη είναι η "μαρίδα".

 

Υπάρχουν περιπτώσεις traders, με εμπειρία, σύστημα και στρατηγική που είναι προϊόν βαθιάς σκέψης και προσπάθειας, οι οποίοι κερδίζουν. Πρόκειται για μια μικρή μειοψηφία. Γενικά, δεν θα σύστηνα σε κάποιον που ψάχνει να εκμεταλλευτεί το διαδίκτυο οικονομικά, να ασχοληθεί με τις αγορές, που θέλουν εξειδίκευση, η με τρόπους που ηχούν ωραία στα αυτιά.

 

Πιστεύω στις μακροπρόθεσμες μετοχικές επενδύσεις προσανατολισμένες στο value investing, αλλά και εκεί κανείς κινδυνεύει από τον ίδιο του τον εαυτό, ενώ φυσικά δεν μπορεί να προσδοκά σε άμεσα οικονομικά αποτελέσματα

 

Δεν γνωρίζω ποιό είναι το Backround σου (εργασιακό, ακαδημαϊκό) ή τα ενδιαφέροντά σου, αλλά θα συνιστούσα από εκεί να ξεκινήσεις την αναζήτησή σου.


Μην σε παρασύρει αυτό που ακούγεται πολλά υποσχόμενο. Μπορώ να σου βρω άπειρες τέτοιες ιδέες που όπως πάντα είναι "too good to be true"

 

Σκέψου πρώτα από μέσα σου προς τα έξω και δες αν πραγματικά οι αγορές είναι αυτό που θες και μπορείς να κάνεις με σοβαρότητα, συνέπεια και συνέχεια.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...