Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Καταχώρηση Ιστοσελίδας - Επιχείρησης - Αγγελίας
Quote01.04.2015 18:190 people like thisLike
 

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του getpaid.

Έχω φτιάξει ένα νέο κατάλογο τον rolos.gr όπου μπορείτε να καταχωρήσετε τις ιστοσελίδες σας, να παρουσιάσετε και να προωθήσετε τις επιχειρήσεις σας εντελώς δωρεάν όπως επίσης και να δημιουργήσετε τις δικές σας αγγελίες και να πουλήσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε χωρίς κανένα κόστος.

Επιχειρήσεις

Μπορείτε να εμφανίσετε στο rolos την επιχείρηση σας με ένα μοναδικό και όμορφο τρόπο για αυξήσετε τους επισκέπτες σας. Επίσης υπάρχει και γεωγραφική τοποθεσία για την κάθε επιχείρηση ώστε να μπορεί ο πιθανός επισκέπτης να σας βρει με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

 

Ιστοσελίδες

Αυξήστε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας κάνοντας μια δωρεάν καταχώρηση στο ρολος. Η καταχώρηση μπορεί να γίνει με πολύ απλό τρόπο μέσα σε ένα λέπτό.

 

Αγγελίες

Κάντε την δική σας αγγελία εύκολα και δωρεάν και πουλήστε τα πράγματα σας με μηδενικό κόστος.

 

Εργασίες

Αν είστε εργοδότης και ψάχνετε εργαζομένους καταχωρήστε την δικές σας αγγελίες εργασίας με τις απαιτήσεις που επιθυμείτε ώστε να βρείτε τα κατάλληλα άτομα για την εργασίας σας.

 

Όλες οι καταχωρήσεις που κάνετε θα εμφανίζονται στην λίστα του κάθε χρήστη ώστε να μπορεί να τις βλέπει και να τις επεξεργάζεται.

 

Σημείωση: Για να μπορούν οι χρήστες να κάνουν τις καταχωρήσεις τους και να τις επεξεργάζονται μετέπειτα χρειάζεται μια απλή εγγραφή που θα σας πάρει 1 λεπτό.

 

Επισκεφθείτε τον κατάλογο εδώ: Rolos.gr

 

Θα μου ήταν πολύτιμες οι όποιες δήποτε κρητικές-συμβουλές για το site

Quote03.04.2015 11:350 people like thisLike
 

Καλημέρα,

συγχαρητήρια για την προσπάθεια.

 

Πραγματικά είναι πολύ όμορφη και δουλεμένη η σελίδα σας. Αυτό στο οποίο γενικά έχω ένσταση γενικά με τους καταλόγους, είναι η χρηστικότητα.

 

Δηλαδή, έχουμε το vrisko, το tripadvisor, τοπικούς καταλόγους.... Κάποιοι από αυτούς είτε θεματολογικά, είτε τοπικά, είναι πολύ αναπτυγμένοι και κάνουν χρήση adwords, ώστε να προσφέρουν πραγματικά υψηλή επισκεψιμότητα προς τους πελάτες τους και παράλληλα να μπορούν να τους χρεώνουν. Πως μια τέτοια υπηρεσία μπορεί να είναι ανταγωνιστική και βιώσιμη;

 

Οι περισσότεροι κατάλογοι φαντάζομαι επιβιώνουν από τη προσσέγγιση επιχειρήσεων μέσω παραδοσιακών πωλητών. Το μικρό κόστος, είναι ουσιαστικά το μεγάλο πλεονέκτημα. Αλλά, αν το καλοσκεφτείς, το value for money για την επιχείρηση δεν είναι καλό. Αν ο επιχειρηματίας δεν κατέχει πολλά από το διαδίκτυο, θα δεχτεί, αλλά είναι μια συμφέρουσα επιλογή για αυτόν;

Η σελίδα σας, λοιπόν, είναι πολύ καλή. Δεν έχω τίποτα αρνητικό να εντοπίσω. Δεν είμαι αισιόδοξος γενικότερα με το μοντέλο των καταλόγων και αυτό δεν έχει να κάνει με τη δικη σας προσπάθεια.

 

Αν εσείς έχετε βρει τον τρόπο να το διατηρήσετε βιώσιμο και να το αναπτύξετε, συνεχίστε την καλή δουλειά.

 

Και πάλι συγχαρητήρια για την πολύ όμορφή σελίδα σας.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote16.04.2015 10:200 people like thisLike
 

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και συμφωνώ απόλυτα με τις παρατηρήσεις σας για τους καταλόγους, υπάρχουν άπειροι κατάλογοι και είναι λογικό αυτό που λέτε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την διάφορα Smile Αν πετύχει καλώς!

Quote16.04.2015 20:280 people like thisLike
 

Μια παρατήρηση, με καλή προαίρεση...

Το κείμενο:

"Είσαι ενθουσιασμένος; Εγγραφείτε τώρα

Για να συνδεθείτε με χιλιάδες άλλους ενθουσιασμένος όπως εσύ"... θέλει διόρθωμα. :)

Quote17.04.2015 13:040 people like thisLike
 

Ευχαριστώ για την παρατήρηση...

Quote08.07.2015 16:310 people like thisLike
 

https://www.youtube.com/channel/UC9XlMj66HXzQwH2e-1-zpmA subscribe me :)))))))))) if you like pc you subscribe me ----> https://www.youtube.com/channel/UC9XlMj66HXzQwH2e-1-zpmA