Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Νέος Επαγγελματικός Kατάλογος Eπιχειρήσεων
Quote25.11.2014 11:560 people like thisLike
 

Καλημέρα και από εμένα!

Θα ήθελα να σας παρουσιάσω την ιστοσελίδα BusinessGuide24.gr

Το BusinessGuide24.gr είναι ένας νέος επαγγελματικός οδηγός - κατάλογος προβολής επαγγελματιών και επιχειρήσεων Ελλάδας.

Το BusinessGuide24 (BG24) είναι ένας νέος επαγγελματικός οδηγός που παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες επικοινωνίας και πληροφορίας μέσω καταλόγων επαγγελμάτων και επιχειρήσεων με σκοπό να καλύψει κάθε είδους ανάγκη για δομημένη επαγγελματική πληροφόρηση.

To BG24 είναι ο πιο εύχρηστος και πρακτικός κατάλογος επιχειρήσεων με λειτουργικά ταξινομημένη ύλη για εύκολη εύρεση επαγγελματιών και επιχειρήσεων ανά κλάδο της αγοράς. Ένα εργαλείο παρουσίασης και προβολής πάσης φύσεως επιχειρήσεων και επαγγελματιών σε όλες τις περιοχές και πόλεις της Ελλάδας.

Με την νέα και καινοτόμο σχεδίαση του BG24 που είναι μια έξυπνη και ευέλικτη μηχανή αναζήτησης, το BG24 αποτελεί τη λύση για όσους αναζητούν πληροφορίες για την πραγματοποίηση των αγορών τους αλλά και το απαραίτητο όχημα για την online επικοινωνία και προβολή του κάθε επαγγελματία στους πελάτες του μέσω ενός ολοκληρωμένου ιστότοπου (microsite) μέσα στον οδηγό, συμβατού με tablets και κινητά τηλέφωνα smartphones και όχι μόνο μιας απλής καταχώρησης της “επωνυμίας” και των “στοιχείων επικοινωνίας” του, όπως γίνεται μέχρι σήμερα στους επαγγελματικούς οδηγούς και ηλεκτρονικούς καταλόγους.

Κάθε microsite περιέχει αναλυτική πληροφορία και περιγραφή όλων των προϊόντων, υπηρεσιών, δραστηριοτήτων και ειδικών προσφορών και εκπτώσεων του μέλους, με χρήση φωτογραφικού υλικού και videos, καθώς και μηχανισμό πλοήγησης των χρηστών με διαδραστικό χάρτη.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστοχώρο στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.businessguide24.gr

 

Ήθελα την γνώμη σας και αν πρέπει ν' αλλάξω ή να προσθέσω κάτι.

 

Ευχαριστώ!

Quote25.11.2014 13:400 people like thisLike
 

Γιώργο,

η σελίδα εμφανισιακά μου φαίνεται καλή. Από θέμα χρηστικότητας, η αναζήτηση που είναι και το βασικό της εργαλείο, δεν με ικανοποίησε.

 

Μη επιλέγοντας κατηγορία, δεν γινόταν αναζήτηση. Επιλέγοντας κατηγορίες και δοκιμάζοντας κάποια προϊόντα δεν είχα αποτελέσματα. Φαντάζομαι πως το project θα είναι στην αρχή. Μπαίνεις σε ένα τομέα με δυνατούς παίχτες π.χ το vrisko.

 

Φαίνεται πως έχεις κάνει αξιόλογη δουλειά και έχεις φτιάξει κάτι πολύπλοκο, που εκτιμάω θα χρειαζόταν αρκετή custom δουλειά. Στη θέση σου για να διαφοροποιηθώ από τον ανταγωνισμό, θα επικεντρωνόμουν σε κάποιο segment γεωγραφικό ή θεματικό (π.χ. κάτι για την περιοχή σου ή για συγκεκριμένη θεματολογία)

 

Δεν θέλω να είμαι αρνητικός, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Π.χ. η google μπήκε καθυστερημένα ως μηχανή αναζήτησης, αλλά επειδή το προϊόν της ήταν έτη φωτός μπροστά κατάφερε και νίκησε εδραιωμένους παίκτες. Γενικά, όμως, πρέπει για να νικήσεις φτιάχνοντας έναν ακόμα επαγγελματικό κατάλογο, να διαφοροποιηθείς σημαντικά ως προς τη χρηστικότητα. Π.χ. η αναζήτηση, παρότι για την ώρα δεν δουλεύει ικανοποιητικά, κάνει τη σελίδα σου να ξεχωρίζει σε ένα βαθμό από άλλους καταλόγους. Όμως, πάλι δεν είναι μια λειτουργία που δεν λείπει από το διαδίκτυο.

Αν έχεις μια  θεματική ή γεωγραφική στόχευση, θα δεις πως πολύ πιο εύκολα θα μπορείς να προσεγγίσεις και διαφημιζόμενους.

Φαίνεται να έχεις κάνει αξιόλογη δουλειά. Συνέχισε με όρεξη και όλα αυτά θα τα δεις - αξιολογήσεις στην πορεία!


Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote25.11.2014 14:050 people like thisLike
 

Δημήτρη σ' ευχαριστώ για τα θετικά σου σχόλια!

 

Το BusinessGuide24.gr είναι ολοκαίνουργια σελίδα και οι καταχωρήσεις του πολύ λίγες γιατί είμαι ακόμα στο ξεκίνημα.

 

Με το που μπαίνεις στην αρχική σελίδα μπορείς να αναζητήσεις με λέξη-κλειδί ή ακόμα και με κατηγορία καταχώρησης.

 

Επίσης στην αρχική σελίδα κάτω δεξιά έχει ένα μικρότερο πλαίσιο με προηγμένη αναζήτηση και περισσότερες λειτουργίες αναζήτησης.

 

Εφόσον σίγουρα που είναι αρχή υπάρχουν ελάχιστες καταχωρήσεις τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι ελάχιστα.

 

Για το γεωγραφικό segment που μου προτείνεις είναι καλή ιδέα να προσθέσω κάποιο blog με χρήσιμα άρθρα ή θεματολογία που θα βοηθήσει αναγνώστες και επισκέπτες.

 

Πάντως σ' ευχαριστώ για τις πολύτιμες παρατηρήσεις σου!

Quote21.09.2015 10:040 people like thisLike
 

φαίνεται πολύ καλό directory. Θα καταχωρίσω το site για τα οπτικά ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ μόλις τώρα.