Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Νέο affiliate πρόγραμμα - Fashionguide.gr
Quote04.08.2014 16:510 people like thisLike
 

Έχετε κάποιο portal περιεχομένου ή κάποιο blog και θέλετε μια έξτρα πηγή εσόδων; Το fashionguide.gr έχει εγκαινιάσει ένα πρόγραμμα affiliation μέσω του οποίου απλά μας στέλνετε επισκέπτες σας και εμείς σας πληρώνουμε με βάση τα κλικς που αυτοί κάνουν στα προϊόντα που παρουσιάζουμε! Το ποσό που κερδίζετε είναι ίσο με 1€ για κάθε 100 κλικς που κάνουν οι επισκέπτες που μας στέλνετε στα περίπου 1.000.000 προϊόντα που παρουσιάζουμε. 

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:

  • Κάθε επισκέπτης από το δικτυακό σας τόπο μπορεί να κάνει κλικς σε πολλά προϊόντα, όχι μόνο σε ένα. Επομένως εσείς μπορεί να στέλνετε ένα επισκέπτη, προκύπτουν από αυτόν όμως πολλά κλικς για εσάς. Ακόμα καλύτερα, ο επισκέπτης είναι δικός σας για διάστημα 30 ημερών με χρήση cookie (εκτός αν ξανάρθει σε εμάς από διαφορετική πηγή). Και όσα κλικς κάνει στη διάρκεια αυτών των 30 ημερών καταγράφονται στο λογαριασμό σας.

  • Με το να γίνετε affiliate στο fashionguide.gr δημιουργείτε ένα επιπλέον κανάλι εσόδων, δίπλα σε αυτά που έχετε ήδη. Λειτουργεί δηλαδή συμπληρωματικά, χωρίς να χάνετε ότι έχετε.

  • Το affiliation με το fashionguide.gr είναι συνήθως πιο στοχευμένος από τους υπόλοιπους τρόπους διαφήμισης που κάνετε (π.χ. AdSense) και μπορεί να "ταιριάξει" απόλυτα στη ροή του δικτυακού σας τόπου, τόσο με τη χρήση διαφημιστικού banner όσο και με την ύπαρξη links σε κάποιο άρθρο σας. Είναι ιδανικό για blogs και δικτυακούς τόπους περιεχομένου που σχετίζονται ή έχουν κάποιο section για είδη ένδυσης, υπόδησης και σπιτιού. 

  • Κάθε affiliate αποκτά ειδικό κωδικό πρόσβασης και real time reports ώστε να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τα κέρδη που προκύπτουν από την συνεργασία. 

  • Οι πληρωμές γίνονται στην αρχή κάθε μήνα, για τα κλικς που αντιστοιχούν στον προηγούμενο μήνα. Όχι πια αναμονές και καθυστερήσεις!


Αν σας ενδιαφέρει η προοπτική μιας συνεργασίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση affiliates@fashionguide.gr για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες και να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τις συνήθεις ερωτήσεις (FAQ) για το affiliate πρόγραμμα που παρέχουμε!

Quote05.08.2014 11:170 people like thisLike
 

Καλώς ήρθατε στο Getpaid.gr,

ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Είναι ένα affiliate πρόγραμμα, που θα ενδιαφέρει αρκετά από τα μέλη μας.

 

Γενικά, προτιμώ να προγράμματα που είναι σε κάποιο network (μεγαλύτερη εμπιστοσύνη), παρά τα inhouse. Όμως, το καλό με το affiliate πρόγραμμα του fashionguide είναι η πολύ άμεση ορατότητα.... Δηλαδή, όταν πληρώνεσαι με το κλικ, μπορείς άμεσα να καταλάβεις αν αυτό που προωθείς σε συμφέρει και κατά πόσο. Από την άλλη το 1cent για κάθε κλικ φαίνεται λίγο μικρό σαν νούμερο, όμως δοκιμάζοντάς το κανείς θα δει "πόσα απίδια πιάνει ο σάκος"

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote05.08.2014 23:420 people like thisLike
 

Αγαπητέ φίλε

 

Το Fashionguide είναι ένας από τους μεγαλύτερους affiliates στο χώρο του fashion στην Ελλάδα, συμμετέχοντας στο δίκτυο της Linkwise. Ταυτόχρονα όμως:

 

1. Περιλαμβάνει και δεκάδες άλλα καταστήματα που προτιμούν την χρέωση με pay per click.

2. Θέλει να δώσει τη δυνατότητα σε χρήστες που δεν έχουν τεχνικές γνώσεις ή χρόνο να στήσουν το δικό τους affiliate site, να δημιουργήσουν έσοδα από το Blog ή το content site τους. Ουσιαστικά κάποιος μπορεί να ξεκινήσει απλά τοποθετώντας links προς το Fashionguide, χωρίς περίπλοκες ρυθμίσεις, κώδικες, κλπ, έχοντας έτοιμη στημένη την υποδομή.

 

Από εκεί και πέρα:

 

1. Όταν μιλάμε για κλικ, εννούμε κλικ σε κάποιο προϊόν που υπάρχει στο fashionguide. Αυτό σημαίνει ότι ένα κλικ από το site του affiliate μπορεί να οδηγήσει σε πολλά κλικς προϊόντων μέσα στο fashionguide.

2. Το 1 Ευρώ ανά 100 κλικς (EPC=1) για όποιον έχει ασχοληθεί με Ελληνικό affiliation είναι πολύ καλή προμήθεια. Το 70% των καταστημάτων σε κανονικό affiliation (με προμήθεια σε πώληση) κυμαίνεται εκεί πέρα, αυτό σημαίνει ότι το Fashionguide ως ένα βαθμό επιδοτεί το affiliation πρόγραμμά του.

 

Όποιος έχει απορίες καλό είναι να διαβάσει και το αντίστοιχο FAQ.

Quote05.08.2014 23:440 people like thisLike
 

Το FAW είναι στη σελίδα http://www.fashionguide.gr/ViewShopStaticPage.aspx?ValueId=4301