Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Ερωτήσεις Νέων Μελών
Quote04.12.2009 13:120 people like thisLike
 

Γεια σας, αναζητώντας τρόπους για να ενισχύσω το εισόδημά μου έπεσα πάνω στο site. Από ότι βλέπω είναι σχετικά καινούριο και χάιρομαι για αυτό γιατί μου είναι δύσκολο πολλές φορές να βγάλω άκρη σε σελίδες μέ πάρα πολλά posts(συνήθως άχρηστα). Ελπίζω να προχωρήσει η ιδέα και να βοηθήσει πολύ κόσμο,άλλωστε οι καιροί το χρειάζονται. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιος είναι ο τρόπος για να χρησιμοποιήσω το site, αν υπάρχει τρόπος να μιλήσω με άτομα που πραγματικά βγάζουν λεφτά από το internet και αν υπάρχει κάποια χρέωση (έστω και μελλοντική) για να ξερω να μην χάνω το χρόνο μου.

Quote04.12.2009 20:300 people like thisLike
 

Γεια σου αγαπητέ φίλε. καλώς ήρθες!

 

Το site είναι νέο, δεν έχει κλείσει ακόμα ούτε μήνα! Πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις;;; Πρώτα, μπορείς να διαβάζεις τα άρθρα, που ανεβαίνουν ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Σιγά σιγά, θα καλύπτουν όλο και περισσότερες πτυχές του ιντερνετικού κέρδους και θα εμβαθύνουν περισσότερο με συμβουλές, οδηγούς και νέα. Έπειτα, μπορείς να βρεις εύκολα συγκεντρωμένα και κατηγοριοποιημένα τα sites, που δίνουν τέτοιες δυνατότητες. Ο τομέας συνεχώς εμπλουτίζεαται και ανανεώνεται. Μπορεις να ανεβάσεις και εσυ τέτοια...

Πάνω από όλα όμως, το getpaid.gr είναι μια κοινότητα, που φιλοδοξεί να γίνει η μεγαλύτερη του είδους της στην Ελλάδα. Μπορείς να ποστάρεις στα forum, όπως κάνεις και τώρα, η ακόμα να ξεκινήσεις το δικό σου blog, αφιερωμένο για παράδειγμα στη προσπάθεια να αποκτήσεις συμπληρωματικό εισόδημα. Σχολίασε άρθρα, blogs, sites...Κάνε φίλους ή γράψου σε groups με άτομα που σας ενώνουν πράγματα(π.χ. μπορεί να είσαστε και οι δυο freelancers, bloggers ή να κατασκευάζετε sites). Κάνε chat με τους online φίλους, όπως το κάνεις και στο facebook. Ο μαγικός αυτός κόσμος χρειάζεται τη συμβολή των μελών του getpaid.gr, που μπορούν να "δώσουν" και να "πάρουν".

Είναι φυσικό τις πρώτες μέρες της, μια κοινότητα να μην φαίνεται τόσο ελκυστική. Είμαι πεπεισμένος, πως στην πορεία θα βρεις άτομα που έχουν κερδίσει και πολλούς που προσπαθούν να το πετύχουν.

Αυτό που θα ήθελα να συμβουλέψω εσένα και όλα τα μέλη, είναι να μην παρασύρεστε από γρήγορους, εύκολους και απατεωνίστικους τρόπους. Εμείς εδώ δεν προωθούμε αυτό. Δεν πουλάμε ελπίδα, μας αρέσει να είμαστε ρεαλιστές.

Υπάρχουν πολλοί υγιείς και τίμιοι τρόποι. Ρώτα πρώτα τι μπορείς να προσφέρεις στο Internet, και τότε θα μάθεις αν υπάρχει τρόπος να κερδίσεις. Για κάθε  καθέναν δεν είναι ο ίδιος....

 

ΧΡΕΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Δεν είναι αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Αν τυχον ποτέ υπάρξει στο μέλλον, δεν θα αφορά τις υπάρχουσες υπηρεσίες.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...