Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Καλησπέρα και από εμένα.
Quote19.07.2010 23:400 people like thisLike
 

Ονομάζομαι Γιάννης και είμαι κάτοικος Αθηνών.

Από νεαρή ηλικία ψάχνω να βρω αυτό το κάτι που θα με βγάλει από τον παγκόσμιο φαύλο κύκλο που όλοι μας χωρίς να γνωρίζουμε εγκλωβιζόμαστε καθημερινά.

Έχω δοκιμάσει διάφορους τρόπους, έχω νιώσει απογοήτευση, εκμετάλευση, ζήλεια, πισώπλατα μαχαιρώματα για 1 μεροκάματο και πολλά άλλα που σίγουρα σε όλους μας έχουν συμβεί.

Και όταν λέω "φαύλο κύκλο" εννοώ το παραμύθι που μας λένε οι γονείς μας: "Διάβαζε, φέρε καλούς βαθμούς, μπες σε ένα καλό πανεπιστήμιο και μετά σε μια καλή εταιρεία. Έπειτα σου λένε να φτιάξεις οικογένεια, και εφόσον πηγαίνεις καλά στην δουλειά σου να πάρεις ένα μεγάλο σπίτι, ένα ακριβό αμάξι κλπ κλπ." Δηλαδή γιατί να μας βάζουν όλοι σε ένα πρόγραμμα; Γιατί να μην μας μάθουν μία διαφορετική σειρά για την ζωή μας;

 

Θα ήθελα να ακούσω γνώμες και απόψεις για το πώς κάποιος μπορεί να βγει από τον φαύλο κύκλο και να χαράξει έναν εξίσου πετυχημένο τρόπο ζωής με λιγότερες έγνοιες, υποχρεώσεις , σπουδές και χωρίς τα πανεπιστημιακά εφόδια.

Quote20.07.2010 00:110 people like thisLike
 

Καλώς ήρθες Γιάννη...

Μου αρέσει που είσαι φιλόδοξος και σκέφτεσαι διαφορετικά. Θα πρέπει να ξέρεις, όμως, πως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Εύκολο χρήμα δεν υπάρχει πουθενά, ούτε στο Internet. Απλά αν θεωρείς πως έχεις ικανότητες και όρεξη για δουλειά, με πολύ προσπάθεια θα καταφέρεις να είσαι κύριος του εαυτού σου.

 

Το πιο βασικό για μένα είναι να μπορείς να χαίρεσαι τη δουλειά σου, κάτι το οποίο είναι βασικό συστατικό για την επιτυχία. Απλά μη πέσεις στην παγίδα του γρήγορου και εύκολου πλουτισμού γιατί συνήθως αυτό αποτελεί παγίδα.

Το internet είναι ένα εξαιρετικό μέσο για επιχειρηματική δράση και αυτό είναι κάτι που θα φανεί πολύ έντονα στο μέλλον. Προς το παρόν τα πράγματα είναι πολύ άγουρα στη Ελλάδα. Επίσης, το πρόβλημα είναι πως έχει γεμίσει το Internet με απατεωνίστικες διαφημίσεις και "δουλειές". Έτσι το "κέρδος μέσω internet" αμέσως δημιουργεί αντανακλαστικά έντονης δυσπιστίας. Εμείς εδώ είμαστε αφοσιομένοι στο πραγματικό υγιές κέρδος που έρχεται μέσα από ικανότητες, όραμα και προσπάθεια.

Προτιμάμε να λέμε την αλήθεια και όχι να χαϊδεύουμε αυτιά, ακόμα και αν αυτό μας στοιχίζει σε δημοφιλία.

Με μεγάλη χαρά θα περιμένουμε τις δικές σου απόψεις και προτάσεις για το πως βλέπεις εσύ τα πράγματα, αλλά και να απαντήσουμε σε όποιες σου απορίες...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...