Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Καλησπέρα σε όλους ...
Quote04.10.2010 01:510 people like thisLike
 

Καλησπέρα κι απο εμένα, είμαι ο Γιώργος και έρχομαι referal απο facebook...

Πολύ καλή ιδέα το site σας, καλοστημένο και αρκετά ξεκούραστο, αλλά το καλύτερο είναι οτι οι περισσότεροι εδώ, φαντάζομαι οτι θα είναι administrators οπότε η επικοινωνία θα είναι πιο εύκολη και τα προβλήματα κοινά για όλους ...

Χαίρομαι που σας βρήκα και ελπίζω να έχω τον χρόνο να βάλω και εγώ το χεράκι μου ώστε να αναπτυχθεί η κοινότητα σας(μας) πιο γρήγορα...

Προσωπικά διατηρώ ένα "how to" site εδώ και λίγο καιρό, δυστηχώς σε Αγγλικά, ωστώσο το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να προσθέσω στα links το site σας.

Καλώς σας βρήκα λοιπόν, θα είμαστε σε επαφή.

Quote04.10.2010 10:420 people like thisLike
 

καλησπέρα γιώργο, καλώς ήρθες στην κοινότήτα μας. Ένα μεγάλο μέρος αυτών που γράφονται εδώ έχουν ήδη σελίδες ή προσπαθούν να φτιάξουν. Αλλά υπάρχουν και freelancers ή αλλες προσπάθειες που δεν απαιτούν παρουσία. Πάντως ναι οι περισσότεροι εδώ είναι αν όχι admins, υποψήφιοι admins.

Με χαρά θα περιμένουμε τη συμμετοχή σου στα θέματα που μας απασχολούν.

 

Είδα τις σελίδες σου. Φανταζομαι πως ο ανταγωνισμός στην αγγλική γλώσσα θα είναι πολύ μεγάλος. Αλλά και οι ευκαιρίες για τρελές επισκέψεις δεν αποκλείεται αν για κάτι γίνες παγκοσμίως γνωστός.

Τη σελίδα σου την έχεις εδώ και καιρό; Τι βλέπεις από επισκεψιμότητα; Αν θες δώσε μας μερικά στοιχεία για την προσπάθειά σου αν δεν είναι απόρρητα...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote04.10.2010 10:590 people like thisLike
 

πάντως η σελίδα σου μου αρέσει, είναι joomla.

Για το Getpaid.gr επειδή μιλάμε για κοινότητα θεώρησα το dolphin ως καλύτερη επιλογή. Αν και υπάρχούν κάποια προβλήματα δεν έχω μετανιώσει για την επιλογή μου.

 

Τώρα με κάτι φίλους ετοιμάζουμε ένα άλλο project και είμαστε μεταξύ wordpress και joomla.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote04.10.2010 11:060 people like thisLike
 

προσέθεσα και κατηγορία στια "sites"  και την ονόμασα "Σελίδες μελών Getpaid" εκεί βρίσκεται και η σελίδα σου

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote04.10.2010 19:060 people like thisLike
 

Καταρχήν ευχαριστώ Δημήτρη που προσέθεσες τις σελίδες μου στο site, είναι κάτι που θα έπρεπε να κάνουμε όλοι μεταξύ μας, μια και όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε οτι δημιουργεί μεγαλύτερο traffic.

Kαι μιά και μιλάω για traffic, η επισκεψιμότητα στις σελίδες μου είναι αρκετά μικρή (20 - 80) άτομα κάθε μέρα στο βασικό site και (2 - 8) στο Blog.. τα νούμερα είναι από Google analytics και όχι απο τα στατιστικά του Cpanel γιατί εκεί τα νούμερα είναι δεκαπλάσια.

Το βασικό site είναι σε λειτουργία περίπου 6 μήνες και το Blog περίπου 3 μήνες (θεωρώ οτι είναι ακόμα νωρίς).

Έτσι και αλλιώς το site το ξεκίνησα απλά και μόνο απο περιέργεια, χωρίς να έχω ιδέα απο internet και χωρίς βοήθεια απο κάποιον ειδικό οπότε οι προσδοκίες μου ήταν πολύ περιορισμένες, άλλωστε για να πάρεις το max των δυνατοτήτων ενός website πρέπει να εξαντλήσεις όλες τις πηγές που θα σου στείλουν κόσμο και το βασικότερο είναι να έχεις το περιεχόμενο για να κρατήσεις αυτόν τον κόσμο κάνοντας τον να επιστρέφει ξανά και ξανά.

Τέλος πάντων εγώ είμαι ακόμα στην αρχή, ακόμα προσπαθώ να εμπλουτίσω το site μου με ενδιαφέροντα θέματα και όταν θα είναι πλέον αρκετά γεμάτο, θα ασχοληθώ περισσότερο με το traffic, οι τρόποι για να το αυξήσεις είναι πλέον γνωστοί απλά απαιτούν πολύ χρόνο πράγμα στο οποίο πάσχω...

Όσο για την πλατφόρμα μου... όντως είναι joomla και το template φτιαγμένο με Artisteer πάλι απο εμένα, όμως μη με ρωτάς για άλλες πλατφόρμες... είμαι τελείως άσχετος.

Ένας καλός φίλος όμως που διατηρεί σελίδα περίπου 3 χρόνια τώρα και έχει δοκιμάσει τουλάχιστον 4 διαφορετικές πλατφόρμες, μόλις δοκίμασε να ανεβάσει joomla την θεώρησε τρομερά πολύπλοκη και την κατέβασε αμέσως (ακόμα δεν έχει καταλάβει πως μπόρεσα να ανεβάσω σελίδα μόνος μου και μάλιστα σε Joomla), όπως και να έχει εγώ πάνω σε αυτήν έμαθα και πλέον μου φαίνεται αρκετά απλή.

Ελπίζω να σε κάλυψα Cool

Quote04.10.2010 21:010 people like thisLike
 

Εγώ πάλι ξέρω πως το joomla είναι από τις καλύτερες πλατφόρμες αν θες να έχεις την ελευθερία και πρόσβαση σε πάρα πολλά εργαλεία και plugins. Είδες ακόμα και εσύ που δεν ξέρεις τόσα πολλά από τεχνικά κατάφερες και έκανες κάτι καλό. Απλά πάτησες σε κάτι έτοιμο. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί  με την ευκολία που προσφέρει για παράδειγμα το webnode

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Keep going...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...