Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Κεφίρ το...ευεργετικόν!
Quote10.10.2010 21:560 people like thisLike
 

Γεια σας...
Σας παρακολουθώ από τις πρώτες μέρες που βγήκατε στον αέρα. Κάποια στιγμή λέω... δεν γίνομαι και εγώ μέλος... και έγινα! Και τώρα το πρώτο μου post!
Μου έκανε εντύπωση η παρότρυνση σας να ασχολείται κάποιος με ένα μοναδικό θέμα στο site η στο blog του. Αυτό έκανα και εγώ λοιπόν και να το…. http://milk-kefir.blogspot.com Το blog έχει 50+ επισκέψεις την ημέρα.   Με τη λέξη "κεφίρ" έρχεται Νο 4 (σε 50.000) και παγκόσμια με τη λέξη "kefir" έρχεται No 16 (σε 2.000.0000). Μία μέρα που ανέφερε το   tromaktiko μία ανάρτηση είχα 1000+ επισκέψεις.

Θέλω τι γνώμη σας και τις υποδείξεις σας...

Σας κούρασα...
Ευχαριστώ που με διαβάσατε
Νίκος

Quote10.10.2010 22:570 people like thisLike
 

δεν μας κούρασες καθόλου. Το είδα το μπλογκ σου. Ενα τυπικό μπλογκ για ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα.

 

Γενικότερα είμια της άποψης πως ένα μπλογκ με πολύ συγκεκριμένο χαρακτήρα έχει παρα πολλά πλεονεκτήματα τα οποία έχω αναφέρει πολλές φορές. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει η μαγική συνταγή και πολλές φορές επιτυχία μπορεί να κάνει κάτι που παραβιάζει όλες αυτές τις συνταγές και τους κανόνες.

 

Πάντως γενικότερα αν αυτό για το οποίο γράφεις είναι κάτι που σου αρέσει και σε γεμίζει, έχεις κάνει μια καλή επιλογή. Αυτό που πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν γνωρίζω αρκετα΄για το κεφιρ, είναι πόσο κόσμο μπορεί να ενδιαφέρει και πόσο μεγάλη επισκεψιμότητα μπορεί να έρθει. Αν μπορεί να ενδιαφέρει 200.000 π,χ έλληνες και γίνει το απόλυτο μπλογκ για αυτό τότε σίγουρα η πορεία του μπλογκ σου θα είναι θριεαμβευτική,

 

Αν όμως ενδιαφέρει 1000 η 5000 χιλιάδες; τότε υπάρχει ένα ταβάνι που σε περιορίζει στο να κάνεις την μεγάλη επιτυχία. Σε περιπτώσεις που καταλαβαίνουμε οι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν να είναι παρα΄ελάχιστοι, δημιουργούμε κάτι που να είναι ένα επίπεδο πιο πάνω και να περιλαμβάνει περισσότερα πράγματα.   Αντι για να φτιάξουμε κάτι που να μιλά για το surfing θα φτιάξουμε κάτι που να μιλά για τα θαλάσσια σπορ.

Επομένως φίλε Νίκο εσύ πρέπει να εκτιμήσεις αν το κεφιρ είναι μια καλή επιλογή. Το σίγουρο είναι ότι ξεχωρίζεις και θα ξεχωρίσεις για αυτό. Το ερώτημα που θα πρέπει να απαντήσεις είναι πόσο απήχηση μπορεί να εχει αυτό για το οποίο ξεχωρίζεις. Θα το δεις και από την εξέλιξη της επισκεψιμότητας.

Εφόσον είσαι στην αρχή, νομίζω πως το 50 επισκέπτες την ημέρα είναι κάτι καλό και θεωρώ πως θα το δεις να αυξανεται και το ερώτημα είναι ποιο μπορεί να είναι το ταβάνί  για ένα μπλογκ που ασχολείται με το κεφιρ.

Πάντως το είδες πως η εξειδίκευση κανει θάυματα στο google. Παρουσιάζεσαι στη πρώτη σελίδα μαζί με σελιδες που έχουν χιλιάδες επισκέπτες και ενώ έχεις ένα νεό μικρό μπλογκ.

Keep going!! Θέλουμε να έχουμε νέα από τη προσπάθεια σου

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote11.10.2010 13:370 people like thisLike
 

Δημήτρη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για τις  υποδείξεις σου.

Το blog  το έκανα γιατί είναι κάτι που μου αρέσει με γεμίζει και με ευχαριστεί. Έχει γεμίσει το net από κλώνους του troktikou (τώρα tromaktikou) που αναπαράγουν με copy (clopy) paste την πολιτική είδηση, το κουτσομπολιό και την <αγανάκτηση> , μπερδεμένα μεταξύ τους. Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο αλλά κανείς τον εαυτό του.   Όχι αυτό δεν νομίζω να είναι blogging…


Συγνώμη…. Παρασύρθηκα, <<Το blog  το έκανα γιατί είναι κάτι που μου αρέσει με γεμίζει και με ευχαριστεί>>
Ας μείνουμε σε αυτό…

Θα τα ξαναπούμε με το αντικείμενο του getpaid  “κερδίστε στο internet”

Quote11.10.2010 15:150 people like thisLike
 

κοίτα Νίκο. Από ότι φαίνεται στον κόσμο αρέσει αυτή η ιδέα του καταιγισμού διαφορετικών θεμάτων, γιατί έχει μαθει έτσι από την τηλεόραση. Προτιμά να έρχονται τυχαία αναρτήσεις και όχι να μπαίνει στη διαδιακασία να ψάξει για αυτό που θέλει. Για αυτό το λόγο αυτά τα μπλογκ κάνουν τόσο μεγάλη επιτυχία.  Εγώ προσωπικά μπορεί να μη μπαίνω τόσο, αλλά από την άλλη, αφου ο κόσμος έτσι κινείται,  τα θέματα μου  θα τα δώσω να παίξουν. Αφου με αυτό τον τρόπο θα τύχουν μεγαλύτερης προβολής.

Με αυτό τον τρόπο άνθρωποι που τους αρέσει αυτό που έχω να προσφέρω θα με επισκεφτούν.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...