Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....
Quote05.11.2010 11:230 people like thisLike
 

Παιδιά καλημέρα σε όλους,

Θέλω να γράφω άρθρα για διάφορα θέματα αλλά σε ελληνικά sites, forums, e- magazines...

Γνωρίζεται κάποια ή με ποιό τρόπο μπορώ να βρώ κάποια και να πληρώνομαι για τα άρθρα μου?

 

Μάρθα

Quote06.11.2010 13:250 people like thisLike
 

Κοίτα μάρθα για να γράφεις άρθρα δεν φτάνει μόνο η ικανότητα του να γράφεις καλά, αλλά και το να έχει κάποιες γνώσεις. Άρα το πρώτο που θα πρέπεο να δεις είναι για το τι σου αρέσει να γράφεις και γιατ το τι μπορείς να γράφεις.

 

Γενικότερα αν δεν είσαι αναγνωρισμένος είναι πολύ δύσκολο κάποιος να σε πληρώσει για αυτό. Αν τώρα έχεις τόσο ξεχωριστό ταλέντο τι να πω...

 

Εφόσον σου αρέσει να γράφεις το πρώτο που θα σου έλεγα να κάνεις είναι να ξεκινήσεις ένα μπλογκ. Θα μπορούσες αυτα΄που γράφεις να τα στέλνεις σε άλλοα γνωστότερα ώστε σιγά σιγά να γίνεσαι γνωστή. Αν η σελίδα σου αποκτήσει μεγάλη επισκεψιμότητα θα μπορούσες να έχεις έσοδα από διαφημίσεις.

Γενικότερα μου φαίνεται απίθανο κάποιος να σου δώσει κανονικό μισθό για να του γραφεις από τη πρώτη μέρα.

τι να σου πω εκτός αν είσαι ταλεντάρα.....

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote07.11.2010 04:300 people like thisLike
 

καλημέρα Μάρθα, καλημέρα Δημήτρη.

με αφορμή αυτό το post θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω...κι αν...λέω αν...είσαι ήδη γνωστή ας πούμε από τη δουλειά που κάνεις έχεις γράψει ήδη κάποια άρθρα τα οποία τα έχουν πάρει διάφορα sites και τα αναδημοσίευσαν τι γίνεται σ΄αυτή την περίπτωση? γιατί από όσο ξέρω όλα τα sites δέχονται να γράφεις άρθρα αλλά δεν πληρώνουν . σου λένε σου δίνουμε προβολή. όμως την προβολή ήδη την έχεις. απλά θέλεις να πληρωθείς για να γράφεις και να έχεις μια στήλη μόνιμη.

υπάρχουν κάποια ειδικά sites που μπορείς να απευθυνθείς στέλνοντας ας πούμε βιογραφικό και δείγμα γραφής?

Quote07.11.2010 11:090 people like thisLike
 

γενικότερα είναι δύσκολο να πληρωθείς και μάλιστα καλά ποσά. Για παράδειγμα με μια σύντομη αναζήτηση στο google βρήκα αυτό. Δεν αποκλείεται μετά από ψάξιμο να βρεις κάτι, αλλά πρέπει να το πετύχεις και στο θέμα που έχεις έφεση

Την αναγνώριση που αποκτάς και την κίνηση που έρχεται από το να δίνεις τα άρθρα αλλού δωρεάν μην την υποεκτιμάς. Δεν υπάρχει ποτέ το έγινα γνωστός και τώρα δεν χρειάζεται να στέλνω αλλούς. Η προσπάθεια για τη διατήρηση και την αύξηση της επισκεψιμότητας είναι μια συνεχής διαδικασία.

 

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote07.11.2010 20:240 people like thisLike
 

συμφωνώ με αυτό που λες δημήτρη. η διατήρηση της επισκεψιμότητας και η αύξησή της βεβαίως και είναι διαρκής αγώνας. εγώ το είπα από την άποψη σαν βάση που ξεκινάει κάποιος. δηλαδή αντί να ξεκινήσεις από το 0 μπορεί κάποιος να έχει το προνόμιο να ξεκινήσει από το 1. απλά αναρωτιέμαι αν σ΄αυτή την περίπτωση που ήδη υπάρχει μία βάση εάν υπάρχουν sites που πληρώνουν για αρθογραφία. αυτό που βρήκες το έχω δει κι εγώ αλλά απ΄ότι κατάλαβα είναι για επαγγελματίες αρθρογράφους εξιδεικευμένους.

Quote08.11.2010 10:140 people like thisLike
 

Δεν θα έλεγα πως είναι ανάγκη να είσαι επαγγελματίας, αλλά θα πρέπει η δουλειά σου  να είναι ξεχωριστή και να έχει αναγνωριστεί.

 

Το θεωρώ απίθανο να μη ξεκινήσεις από το μηδέν, αν και ωραίο θα ήταν...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...