Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Με λένε Λόλα και τα «κάνω όλα»!
Quote18.11.2010 16:370 people like thisLike
 

Καλησπέρα από την Κύπρο !  όπως γράφω και στην επικεφαλίδα « τα κάνω όλα». ΑΈνα από τα λίγα που δεν έχω καταφέρει ακόμα διότι δεν το γνωρίζω είναι το  Affiliate marketing . Βασικά δεν με ενδιαφέρει να γίνω μέλος σε κάποιο  πρόγραμμα  Affiliate , αλλά να δημιουργήσω εγώ την πλατφόρμα για την ιστοσελίδα μου.

Αλλά έχω κάποια (πολλά ) ερωτήματα.

1. Θα μπορούσα να ανεβάσω την πλατφόρμα σε άλλο σέρβερ και όχι  τις σελίδας μου αλλά για λογαριασμό της σελίδας μου?                                                                                     Αν Ναι τότε:

2. Είναι δυνατόν να φτιάξω την πλατφόρμα σε κάποιο δωρεάν site η μπλοκ ?                        Mου επιτρέπουν να ανεβάσω το πρόγραμμα?                                                                         Αν Ναι τότε:

3. Έχω από φίλο το  « Affiliate προ» αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι αγορασμένο η σπασμένο  και παίρνοντας την δεύτερη εκδοχή υπάρχει περίπτωση να κλαίω αύριο από κανένα πρόστιμο?

 

Ας ξεκινήσω με αυτές της ερωτήσεις και έχει ο Θεός.

Quote18.11.2010 19:360 people like thisLike
 

πολύ Κύπρος σήμερα... Φιλιά στη μεγαλόνησο

 

Γίνεται το affiliate πρόγραμμα να είναι σε άλλο server, καθώς δεν βρίσκω κάποιο λόγο να μη γίνεται. Εδώ πάνω στο affiliate pro δουλεύει ολόκληρο affiliate network, αυτό του affiliatemotion.

Μη κάνεις ποτέ τη μαϊμουδιά να χρησιμοποιήσεις για σοβαρό΄σκοπό σπασμένο λογισμικό.

Θα σου αναφέρω 3 πλην για να προτιμήσεις την πιο ακριβή λύση ενός affiliate network από το να το κάνεις μόνος σου.

 

1. Θα είναι πιο εύκολο τεχνικά. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να μάθεις και να το στήσεις όπως πρέπει μόνος σου αυτό δεν είναι περιορισμός. Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι μέτρια δύσκολο, αρκετά δύσκολο ή πάρα πολύ δύσκολο.

2. Εσύ θες να φέρεις κόσμο στη σελίδα σου. Αν αυτή δεν έχει το πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών, πόσοι θα είναι αυτοί που θα τους ενδιαφέρει να γίνουν affiliates και πόσοι από αυτούς θα του ενδιαφέρει να γίνουν affiliates πάνω στο θέμα του site σου. Αν είναι δηλαδή στο τέλος να ενδιαφερθούν και 2-3, μπορεί τελικά να μην αξίζει όλος αυτός ο σαματάς. Σε ένα affiliate network αυτόματα έχειςπρόσβαση σε πάρα πολλούς ενδιαφερόμενους affiliates, ακόμα και αν το site σου μικρή κίνηση σήμερα.

3. Ένα σχετικά άγνωστο site ή μια μικρή εταιρεία μπορεί να την εμπιστευόμουν δύσκολα για το αν θα μου απέδιδε αυτά που θα έπρεπε να μου αποδίδει. Όπως και να το κάνούμε η εμπιστοσύνη είναι πολυ μεγαλύτερη σε ένα affiliate network. Εγώ θα προτιμούσα την ασφάλειά μου  και δύσκολα θα γινόμουν συνεργάτης με έναν άγνωστο.

 

Αν θεωρείς πως θα τα καταφέρει καλά τεχνικά, αν έχεις ήδη μεγάλο αριθμό επισκεπτών και θεωρείς πως μπορείς να εμπνέεις εμπιστοσύνη σκέψου το καλά αν σε συμφέρει να το κάνεις μόνος σου. Αν δεν έχεις τα παραπάνω καλύτερα να πας σε ένα affiliate network στο οποίο θα ποληρώσεις κάτι παραπάνω, αλλά θα κάνεις τη δουλειά σου πιο ξέγνιαστα αποδοτικά και αποτελεσματιικά...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote18.11.2010 22:340 people like thisLike
 


 

Καταρχήν ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!

 

 

Σε ένα affiliate network αυτόματα έχειςπρόσβαση σε πάρα πολλούς ενδιαφερόμενους affiliates, ακόμα και αν το site σου μικρή κίνηση σήμερα.

Έχεις να προτίνεις κάτι?

δεν γνωρίζω τίποτα για το θέμα.

δήλαδή αν κατάλαβα καλά υπάρχουν σελίδες που σου κάνουν αυτές το affiliate για λογαριασμό της σελίδας σου? και αν ναι αυτές τι κερδίζουν?

Quote19.11.2010 13:010 people like thisLike
 

Ναι αν διαβάσεις το άρθρο για το affiliate marketing θα δεις πως στη ελλάδα λειτουργούν ήδη 2 τέτοιες υπηρεσίες. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και να μάθεις ακριβή στοιχεία για το κόστος

Απλά η σελίδα σου από ότι κατάλαβα είναι κυπριακή και γενικά έτσι και αλλιώς δεν ξέρω αν θα βρεθούν πολλοί να τη προωθήσουν. Γενικότερα αν θες να πετύχεις εγγραφές και δίνεις λεφτά ανα lead, εκεί είναι καλό το affiliate marketing.

Αν απλά θες να ανεβάσεις επισκεψιμότητα και να κάνεις γνωστή τη σελίδα θα έλεγα πως το adwords και οι διαφημίσεις στο facebook μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή. Μιλάμε για επαγγελματικό κατάλογο έτσι; Εσύ θες επισκεψιμότητα ή να γράψεις περισσότερους επαγγελματίες;

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote19.11.2010 13:500 people like thisLike
 

Η σελίδα απ ότι κατάλαβες είναι καινούργια λιγότερο από ένα μήνα στο διαδίκτυο και όμως με κάποιες λέξης κλειδιά έρχεται στην πρώτη σελίδα του Google  

Με ενδιαφέρει και να πληρώνω ανά καταχώρηση κάτι όπως κάνει το rigardo

αλλά και να την κάνω κάπως γνωστή πριν ξεκινήσουμε (από αρχές του χρόνου) το door to door σε όλη την Κύπρο

Για να έχουν οι πωλητές μου να δείξουν κάτι στους υποψήφιους πελάτες (κλικ κ.τ.λ. ) για ποιο λόγο να διαφημιστούν σε μας αν δεν έχουμε επισκέπτες


Quote22.11.2010 14:130 people like thisLike
 

αυτό που θα σε δυσκολέψει είναι πως μάλλον θα υπάρχουν αλλοι επαγγελματικοί κατάλογοι που θα είναι αρχαιότεροι και θα τόσό πλήρεις που θα είναι δύσκολο να τους ανταγωνιστείς. Εκτός αν η δική σου δουλειά προσπάθεια είναι πολύ ανώτερη ποιοτικά.

Για αρχή θα επέλεγα να μή χρεώνω τίποτα για συμετοχή στο κατάλογο...

 

Καμια εξέλιξη; Σκέφτηκες τι  να κάνεις;

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...