Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Κέρδισε Χρήματα Με Έναν Απίθανο Τρόπο
Quote23.09.2011 09:161 people like thisLike
 

Γεια σου φίλε acetop75. Πρώτα από όλα καλώς ήρθες στην κοινότητα μας.

 

 

Είδα τη σελίδα για την οποία κάνεις λόγο. Με την αρχή όσων λες συμφωνώ απόλυτα. Αν και γενικά εκτός από χρονοβόρο δεν είναι και "εύκολο" να κερδίσεις χρήματα στο ιντερνετ και μάλιστα τα ποσά που αναφέρονται στο site που επισκέφτηκα.

 

Γενικά το site που παρουσιάζεις έχει μια κλασσική δομή που έχουν τα scam sites. Κέρδος στο Ιντερνετ υπάρχει με διάφορους μεθόδους. Όταν βλέπετε να βομβαρδίζεστε με payment proofs και αναφορές που έχουν στόχο να αγγίξουν την ψυχολογία σας να φεύγετε μακριά. Ασχολούμαι με τον χώρο του ιντερνετικού κέρδους εδώ και 2 χρόνια και κάποια πράγματα μπορώ και τα αναγνωρίζω.

 

Οπότε όσο και να σε στεναχωρώ φίλε acetop, από εδώ έχω μάθει να λέω τη γνώμη μου στα ίσια. Η άποψη μου είναι πως το site που αναφέρεις δεν αναφέρεται σε κάποιο σοβαρό και εφικτό τρόπο για να βγάλεις χρήματα. Υποθέτω το αντίθετο αφού με το καλημέρα σου ζητάει χρήματα για να αγοράσεις οδηγούς που θα σε κάνουν πλούσιο.

 

Γενικά σας συμβουλεύω να αποφύγετε τη συγκεκριμένη σελίδα. Μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθένας ας κάνει αυτό που νομίζει. Φυσικά και δεν θα διαγράψω το θέμα. Πιστεύω στην ελευθερία του λόγου και θεωρώ πως καλό είναι ο κόσμος να μαθαίνει για τις παγίδες. "αρκεί να μην τις πατά"

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote23.09.2011 17:040 people like thisLike
 

Αγαπητέ acetop75, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Δημήτρη. Μου έδωσες καλή πάσα και καταπιάστηκα με ένα άρθρο. Πως να αναγνωρίζεις τις απάτες. Το δούλεψα αρκετή ώρα και κάλυψα, νομίζω, ένα μεγάλο φάσμα. Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, το site που προτείνεις έχει τουλάχιστον 4 από τους 5 τρόπους αναγνώρισης.

 

1)Απλή δομή. Μια σελίδα έτοιμη, copy paste κώδικας και γέμισμα με παχιά λόγια. Μοιάζει με άλλα 10.000 sites που κυκλοφορούν στο ίδιο μοτίβο. Αρπαχτή καραμπινάτη.

 

2)Σου ζητάει λεφτά εξ΄αρχής. Εδώ δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.

 

3)Υπόσχεται γρήγορο, εύκολο, άμεσο χρήμα και αποτέλεσμα. Τα εξηγώ στο άρθρο μου, δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο.

 

4)Πουλάει κατι που υπάρχει εδώ και χρόνια και μάλιστα πετυχημένα, χωρίς να προτείνει κάτι διαφορετικό

 

5)Δεν νομίζω να μετράει παραπάνω από 4 μήνες παρουσίας.

 

Αν δεν ανήκει στο 1% των εξαιρέσεων(που δεν το πιστεύω), το site είναι ένα καραμπινάτο scam. Τόσο απλά και όμορφα. Μακάρι, για σένα και για άλλους, να μην είναι. Αλλά το κόβω κομματάκι δύσκολο.

 

Τους 7 τρόπους μπορείτε να τους διαβάσετε εδώ. Δημήτρη, θα ήθελα αν έχεις χρόνο να ρίξεις μια ματιά και να με πληροφορήσεις αν παρέλειψα κάτι.

olafree.blogspot.com
Quote24.09.2011 16:310 people like thisLike
 

Πήγα στο blog σας και διάβασα ολόκληρο το άρθρο σας. Συμφωνώ απόλυτα. Καλό είναι όλα τα μέλη του getpaid και οι επισκέπτες να το διαβάσουν για να μην μπλέξουν σε σχήματα που όχι μόνο δεν θα βγάλουν δεκάρα τσακιστή, αλλά που θα τους γδύσουν κιόλας.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote25.09.2011 01:030 people like thisLike
 

Φίλε olafree αλλά και Dimitrios,


Διάβασα, το άρθρο του olafree, καθώς και τιε τοποθετήσεις και των δύο και έχω να πω τα εξής:

 

Tο άρθρο Κινείται σε καλή γραμμή και έχει μια καλή περιγραφή αλλά όχι όμως των scam sites και θα σας πω γιατί, συμπεριλαμβάνοντας μέσα στην απάντησή μου και σχολιασμό για την άποψή σας για το site, που σας πρότεινα.

 

Λοιπόν ξεκινώντας, σας αναφέρω ότι στο άρθρο δεν δίνεται ο ορισμός του scam site. Τι είναι δηλαδή scam; Τι ορίζεται ως scam site; Όταν γράφουμε ένα άρθρο με σκοπό να προειδοποιήσουμε για κάποιο κίνδυνο, το πρώτο που κάνουμε είναι να ορίζουμε τον κίνδυνο αυτό και να τον περιγράφουμε. Λείπει λοιπόν ο ορισμός του scam site.


Ήταν πάρα πολύ περιληπτικό (για το θέμα που εξετάζει) (γράφω δηλαδή πέντε γραμμές κι έτσι ανανεώνω το blog μου) Δεν είναι η ορθή τακτική για την προσέγγιση ενός τόσου σοβαρού θέματος.

 

Γενικεύει, οι γενικεύσεις πάντα αποπροσανατολίζουν, παρά οδηγούν σε σωστή κατεύθυνση.

 

Αυθαιρετεί, από πού προκύπτει ότι το 99% των site που έχουν τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις είναι scam, από την εμπειρία σου; Αν ναι πες μας έχω επισκεφτεί με σκοπό την εμπορική συναλλαγή 100 site και από αυτά τα 50 είχαν τα χαρακτηριστικά αυτά εκ των οποίων τα 49,5 ήταν scam.

Από πού προκύπτει ότι ένα site με τα χαρακτηριστικά που δίνονται στο άρθρο είναι scam; Και για να έρθουμε στο site που πρότεινα, πώς βγήκαν τα συμπέρασμα ότι είναι scam;

Να το εξετάσουμε, είναι scam ένα site που:

 

1) Έχει απλή δομή;

Δηλαδή για να είναι ένα site έγκυρο και όχι απατεωνιά (scam) θα πρέπει να είναι περίτεχνο;

 

2) Σου ζητάει χρήματα.

Μα είναι εμπορικό site, τι θα σου ζητάει ραντεβού; Σου πουλά κάτι κι εσύ αν θες το αγοράζεις. Δηλαδή κάποιος που φτιάχνει ένα περίτεχνο site , με βιντεάκια, άρθρα, links κ.τ.λ. και στο τέλος αφού αναπτύξεις μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί του, σου πουλήσει το ίδιο προϊόν αυτό είναι σωστή εμπορική επιχείρηση, και το site που θέλει να σου πουλήσει το ίδιο προϊόν κατευθείαν, χωρίς κόλπα marketing , είναι scam;

3) Γρήγορο κέρδος.

Πού μέσα στο site που επισκέφτηκες μιλάει για γρήγορο κέρδος;

 

4) Από τη μία o olofree λέει, ότι το site είναι scam, και από την άλλη λέει ότι:

«4)Πουλάει κατι που υπάρχει εδώ και χρόνια και μάλιστα πετυχημένα, χωρίς να προτείνει κάτι διαφορετικό»

Τελικά είναι scam; ή πουλάει κάτι που είναι πετυχημένο εδώ και χρόνια στην αγορά; Και γιατί να προτείνει κάτι διαφορετικό αφού αυτό που πουλάει (και νόμιμα ) είναι πετυχημένο;

 

5) Πως μπορεί να είναι scam ένα site όταν σου δίνει το ονοματεπώνυμο του ιδιοκτήτη, και η συναλλαγή γίνεται μέσω paypal; Δεν είδα να σου ζητάει Επίθετο, τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας κ.λ.π..

 

6) Και τέλος τι σχέση έχει ο χρόνος παρουσίας ενός site με το αν είναι απατεώνας ο ιδιοκτήτης ή όχι; Όλα τα site κάποτε ξεκίνησαν και αναπτύχθηκαν και εξελίχθηκαν ή απλά έκλεισαν. Το ότι ένα site έχει λίγο χρόνο ζωής δεν το καθιστά και αυτομάτως scam. Άρα όλες οι εμπορικές επιχειρήσεις αν δεν κλείσουν τουλάχιστον 10 χρόνια ζωής είναι απατεώνες, Δεν νομίζω όμως να συμβαίνει αυτό.

 

Συνοψίζοντας και τελειώνοντας  θα ήθελα να πω ότι τελικά τόσο το άρθρο σου όσο και η απάντηση στο forum, δεν περιγράφουν τα scam sites αλλά περιγράφουν τα λάθος ή πιο σωστά τα ελλιπή, από πλευράς internet marketing στημένα site. Για αυτό ναι θα συμφωνήσουμε.

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.Laughing

www.digitalcamprofit.com
Quote25.09.2011 10:440 people like thisLike
 

Τα χαρακτηριστικά που περιγράφει το olafree στο άρθρο του το καθένα από μόνο του μπορεί να μη λέει κάτι, αλλά όλα μαζί δείχνουν την πραγματικότητα.

 

Αν διαβάσεις ολόκληρο το post εδώ θα δεις πως ειδικά στην περίπτωσή σου όλα ισχύουν. Καλό είναι λοιπόν να κάνουμε κουβέντα για αυτά για να μαθαίνει και ο κόσμος.

 

1, ένα site με τόσο απλή δομή δεν μπορεί να είναι site που έχει να προσφέρει πραγματικό περιεχόμενο. Είναι άρπα κόλα φτιαγμένο με μια και μόνο σελίδα για να σου ζητάει στο τέλος χρήματα.

 

 

2. Ζητάει χρήματα όχι για την εγγραφή σε κάποια υπηρεσία απλά για να μάθεις πως ναπουλάς εικόνες.. Εγώ θα σου βρω χιλιάδες κείμενα εντελώς δωρέαν στο internet που σου εξηγούν πως μπορείς να πουλήσει εικόνες. Το θέμα είναι πως δεν μπορεί να ασχολήθεί ο καθένας με αυτό. Άλλος μπορεί να έχει ταλέντο στο γράψιμο και άλλος στο τραγούδι. Άρα δεν είναι κάποιος μαγικός τρόπο με τον οποίο θα βγάλεις σίγουρα λεφτα όπως το παρουσιάζεις. Άρα πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Η λογική αυτών των site είναι κλασσική. Δώσ μου λεφτά για να σου πω πως να βγάλεις λεφτα. Και αυτό που σε μαθαίνουν είναι να κάνεις το ίδιο και αυτό πάει αλυσίδα. Να σου πως την αλήθεια πραγματικά δεν ξέρω αν είσαι "θύτης" ή "θύμα" από όλη αυτή την ιστορία. Γιατί έχω γνωρίσει πολλούς που από τέτοια σχήματα χάνουν χρήματα και κοιτάνε να μπουν και αυτοί στο κόλπο μπας και ρεφάρουν.

 

3. Αν ρίξεις μια ματιά στη σελίδα σου θα δεις ότι μιλάει παντού για γρήγορο κέρδος και υπόσχεται απίθανα ποσά σε μια βδομάδα, που αυτό σου υπογράφω πως στο internet δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη, ετκός αν ανακάλυψες το facebook.

 

4. Και εδώ έρχεται το 4. Ναι δεν ανακάλυψες στο facebook για να υπόσχεσαι όλα αυτά. όλες αυτές οι πληροφορίες κυκλοφορούν δωρεάν στο διαδίκτυο εδώ και χρόνια. Και αν το είχες ανακαλύψει δεν θα έλεγες πουθενά την ιδέα σου. Λοιπόν, καταλάβαιτέ το. Κανείς δεν θα σας πει μια ιδέα από την οποία θα ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα πολλά από την πρώτη ημέρα. Αν τον είχε βρει δεν θα καθόταν να πουλάει "φύκια για μεταξωτές κορδέλες".

 

5. Το ότι κάτι είναι νομότυπο δεν θα πει ότι δεν είναι και απατεωνιά. Από εκεί και πέρα δεν ορκίζομαι ότι αυτό που κάνεις είναι νομότυπο, απλά φαντάζομαι ότι δεν θα βρεθεί κάποιος να σε κυνηγήσει για μερικά ευρώ που θα χάσει. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω πόσο μπορείς να μπλέξεις αν κάποιος σε καταγγείλει στη δίωξη, οπότε πραγματικά δεν ξέρω αν κάνεις καλά που δίνεις τα στοιχεία σου. Ίσως τελικά και εσύ να είσαι θύμα ή απλά να έχεις πάρει τα κατάλληλα μέτρα πριν ξεκινήσεις όλο αυτό.

 

6. Φυσικά και ο χρόνος παρουσίας παίζει χρόνο. Δεν σημαίνει ότι ένα site που βγήκε χθες είναι απατεωνία, αλλά ένα site με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που βγήκε χθες είναι κατα 99,9% και συνεχίζω να υποστηρίζω την άποψή μου.

 

 

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote25.09.2011 11:060 people like thisLike
 

το άρθρο του olafree το ανεβασα και στο Getpaid καθώς θεωρώ πως θα πρέπει να το διαβάσει ο κόσμος και να προστατεθεί.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote25.09.2011 12:290 people like thisLike
 

Καλησπέρα σε όλους. Αγαπητέ acetop, ο Δημήτρης έπιασε το νόημα του άρθρου. Όλα μαζί υποδηλώνουν scam. Το να έχει κανείς μια απλή σελίδα δεν είναι κακό. Το να έχει μια άρπα κόλα σελίδα, που λέει και ο Δημήτρης, και να ζητάει λεφτά, να υπάρχει εδώ και λίγους μήνες και να ... και να..., τότε καταλαβαίνεις ότι μαζεύονται πολλά.

 

Όσον αφορά το άρθρο, το τι είναι scam το έχουμε εξηγήσει στους αναγνώστες μας πολλές φορές, μέσα από προηγούμενα άρθρα. Με αρκετούς από αυτούς έχουμε μιλήσει μέσω email αλλά και στο facebook. Από μόνο του αν θέλεις, συμφωνώ ότι δεν μπορεί να σταθεί. Αποτελεί συνέχεια μιας σειράς παρουσιάσεων. Φαντάζομαι τουλάχιστον, πως μας αναγνωρίζεις το δικαίωμα να γράφουμε αυτά που θέλουμε και όπως θέλουμε. Δεν μας νοιάζει να γεμίσει το blog. Ποιότητα ζητάμε και όχι ποσότητα. Όλα τα κείμενα, εκτός από τις ελεύθερες εισόδους, είναι αυθεντικά κείμενα. Εσύ μπορεί να τα γράφεις σε ένα λεπτό και μπράβο σου. Εμείς τα γράφουμε, τα κοιτάμε, τα ξανακοιτάμε και τα ανεβάζουμε.

 

Όσον αφορά στις παρατηρήσεις σου.

1) Το site υπόσχεται μεγάλα ποσά για κάθε φωτογραφία. Έχει και 4 φωτογραφίες και λέει αυτή βγάζει 500, η άλλη 400. Αυτό δεν είναι μεγάλα λόγια; Αν θέλεις να το κάνεις σωστά, πες μας και πόσες φωτογραφίες πήραν ένα δολάριο ή καθόλου.

 

2) Λάθος η διατύπωση μου. Δεν πουλάει κάτι που υπάρχει. Πουλάει αέρα, δηλαδή την και καλά τεχνογνωσία. Λες και είναι δύσκολο να μπεις σε ένα φορουμ και να διαβάσεις ποια site δίνουν λεφτά για φωτογραφίες. Ας το δούμε όπως και από την άλλη. Έστω ότι κάνει αυτό που κάνουν τα υπόλοιπα παρόμοια sites. Είναι πετυχημένα, αυτό όχι. Εκείνα δεν ζητάνε χρήματα, αυτό ζητάει. Το ότι καλύπτει την απάτη με νόμιμο τρόπο, δεν μου λέει τίποτα.

 

3)Το ονοματεπώνυμο δεν λέει τίποτα. Κάθε μέρα, δεχόμαστε spam emails από άτομα με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο. Ξέρεις πόσο εύκολο; Ξέρεις. Εγώ δεν ξέρω ποιος είναι ο άλλος, ούτε τι έχει κάνει. Το paypal επίσης δεν σημαίνει τίποτα. Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω paypal πλέον. Σου το ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ. Κάθε παράμετρος που αναφέρεται στο άρθρο μας, από μόνη της δεν λέει τίποτα. Όταν μαζεύονται πολλές, σημαίνει κάτι.

 

Συγνώμη που κούρασα και για τον τόνο μου. Προσωπικά, δεν θα αφιέρωνα ούτε ένα λεπτό για να το διαβάσω. Με το που άνοιξα τη σελίδα, την έκλεισα. Αλλά αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη. Ο καθένας πράττει κατά το δοκούν.

 

Υ.Γ. Επειδή είδα και το άλλο post σου, τελικά πουλάτε τεχνογνωσία για φωτογραφίες; Στήνετε sites; Ή και τα 2; Ή και κάτι ακόμα.

olafree.blogspot.com
Quote25.09.2011 14:400 people like thisLike
 

Καλησπέρα. Εγώ να ρωτήσω κάτι. Πρώτον εσύ το έχεις δοκιμάσει? Νομίζω 20 ευρώ θέλει για το βιβλίο δεν είναι και κανένα τραγικό ποσό να το δώσεις και λέει κι επιστροφή χρημάτων. Αφού είναι τόσο σίγουρος γιατί δεν σου έχει δοκιμαστική περίοδο για 60 μέρες που λέει και μετά ας το είχε και 100 αν ήθελες να το πάρεις. Μόνο με αυτές τις πληροφορίες προσωπικά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί. Τι είδους φώτο κλπ κι αν τελικά μπορώ να το κάνω. Αρκετά καλό φαίνεται αλλά μόνο με τόσα λίγες πληροφορίες εγώ δεν θα το έκανα.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ο λογαριασμός αυξάνει με το zeekler www.ergasianet.com
Quote26.09.2011 02:470 people like thisLike
 

Γεια σου Γιούλη,

 

το ότι σου λέει κάποιος επιστροφή χρημάτων δεν σημαίνει πως θα το κάνει κιόλας απαραίτητα. Όταν θέλεις να πουλήσεις ένα βιβλίο ή ένα ebook που είναι σοβαρό, όπως και εσύ λες θα αναγράφει περισσότερα για το περιεχόμενο. Το να βγάλεις χρήματα από εικόνες δεν είναι κάτι το καινούριο ή το τρομερό. Αλλά χρειάζεσαι χιλιάδες views για να βγάλεις μερικά ευρώ. Για 400 και 500 ευρώ η μισή Ελλάδα θα πρέπει να βλέπει τις εικόνες σου. Δεν θα πω περισσότερα καθώς ο καθένας όπως είπα μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

 

 

Εγώ θέλω να επισημάνω κάτι άλλο. Το κείμενο προφανώς δεν το έχει γράψει ο Τάσος. Είναι στα αγγλικά και με μια γρήγορη αναζήτηση στο google είδα ότι είναι καρμπόν με άλλα πανομοιότυπα sites στα οποία το μόνο που διαφέρει είναι το όνομα. Εδώ ο Τάσος θα μπορούσε να μας βοηθήσει και να μας πει περισσότερα, καθώς από ότι φαίνεται και ο ίδιος μπορεί να είναι θύμα.

 

Με τον ίδιο τρόπο που ένα κείμενο σου λέει βγάλε αμέτρητα χρήματα μέσω εικόνων, με τον ίδιο τρόπο σε βάζουν να φτιάξεις μια καρμπόν σελίδα και ένα κείμενο έτοιμο που μπορεί να το έχεις πληρώσει χρυσάφι. Μπορεί λοιπον να δίνεις 27 ευρώ Γιούλη, αλλά με τον ίδιο τρόπο αν μπεις στο κύκλωμα μπορεί να σου φάνε πολλά περισσότερα. Εγώ φαντάζομαι πως και το ebook σε αυτή τη κατεύθυνση θα είναι.

 

 

 

 

Αν θες εξήγησε πως ήρθε στα χέρια σου το κείμενο που είναι καρμπον σε άλλα 1000site. Πόσα χρήματα έδωσες για να το αποκτήσεις;

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote26.09.2011 18:020 people like thisLike
 

Γεια σας παιδιά,

 

Μ’ αρέσει ο παραγωγικός διάλογος διότι έτσι επιτυγχάνουμε αυτό που λένε και φωνάζουν όλοι οι web marketers, δηλαδή «ομαδική εργασία».

Μέσα από συζητήσεις τέτοιου είδους μαθαίνουμε όλοι και πιστεύω ότι αυτός είναι και ένας από τους σκοπός του www.getpaid.gr.

 

Ο στόχος όλων όσων μπαίνουν εδώ μέσα, αλλά και σε άλλα site του είδους είναι η άντληση πληροφοριών για την μεγάλη αγορά του web.

Δεν κακολογώ τον Δημήτρη για την τοποθέτησή του και όλοι όσοι διαβάζεται εδώ μέσα καλά θα κάνετε να διαβάζετε με ανοικτό μυαλό και παραγωγικά και όχι επιφανειακά.

 

Η ¨εικόνα¨ που αποκομίζει ο Δημήτρης και ο olafree από το site www.digitalcamprofit.com, είναι προς πρόκειται για scam site.

 

O Δημήτρης λέει επίσης ότι ο τρόπος που παρουσιάζει το site είναι γνωστός και αμφισβητεί τα δικαιώματα τoy ebook.

 

Και επίσης αναφέρεται στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος;;;;;;;; Γνωρίζει πότε επεμβαίνει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ο Δημήτρης;

Όσον αφορά την «εικόνα» του site αυτό δείχνει ότι πρέπει να βελτιωθεί και να μετασχηματισθεί σε κάτι που να έχει άλλον αέρα.

 

Σχετικά με τον τρόπο για την εξοικονόμηση κέρδους, που παρουσιάζει,

 

Φυσικά και είναι γνωστός και φυσικά υπάρχει σε 1000 sites (αριθμός πολύ μικρός για την κοινότητα) αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Το site πουλάει ένα βιβλίο που σου δείχνει έναν τρόπο και τον δρόμο να εξοικονομήσεις χρήματα, όποιος γνωρίζει τον τρόπο απλά δεν αγοράζει, όποιος όμως δεν γνωρίζει; Κάνει έρευνα αγοράς και προβαίνει ή όχι.

 

Αναφορικά με τα δικαιώματα, αυτά έχουν παραχωρηθεί (αντί αντιτίμου, το οποίο φαντάζομαι δεν σας αφορά) από τον συγγραφέα και είναι εύκολο να διαπιστωθεί.

 

Ο olafree, ο οποίος «ξεπατίκωσε» και μετέφρασε το «άρθρο» του για τα scam sites, έχει την άδεια του αρχικού συγγραφέα; Ομοίως το getpaid έχει;

 

Αναφορικά με την γλώσσα, η αρχική έκδοση είναι στα αγγλικά και έχει μεταφραστεί στα ελληνικά.

 

Ευχαριστώ και ακριβώς θέλει προσφορά, κόπο και χρόνο.

www.digitalcamprofit.com
Quote26.09.2011 19:400 people like thisLike
 

Εγώ θα επαναλάβω αυτό που είπα και στην αρχή. Το site που μας παρουσιάζεις είναι ένα scam. Θα γυρνάμε και θα λέμε τα ίδια και τα ίδια σε μια ατελέσφορη κουβέντα για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Εγώ προειδοποίησα τα μέλη του Getpaid.gr. Σκέφτηκα σοβαρά να διαγράψω το θέμα γιατί από αυτούς που θα το διαβάσουν πολλοί θα την πατήσουν. Από την άλλη κάποιοι θα μάθουν.

 

Υποστηρίζεις πως το άρθρο του olafree δεν είναι αυθεντικό. Έχεις βρει την πηγή; Πως υποστηρίζεις κάτι τέτοιο. Στην τελική το olafree δεν χρεώνει τίποτα για να ενημερώσει τους αναγνώστες του.

 

Εν τω μεταξύ αφού είναι τόσο εύκολο να βρούμε τι πλήρωσες για να δημιουργήσεις ένα scam site γιατί δεν μας το λες από μόνος σου;

 

Αλήθεια τώρα πες μας την αλήθεια; Μπορεί έτσι εύκολα ο καθένας όπως παρουσιάζεται να βγάζει από εικόνες αυτά τα ποσά;

 

Αν απαντήσεις ναι, πραγματικά εκτίθεσαι. Αν απαντήσεις όχι, όλα αυτά που γράφονται στο site σου είναι ψέμματα.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote29.09.2011 09:040 people like thisLike
 

Εγώ θα προσθέσω και άλλη μία ερώτηση... Πόσα χρήματα κέρδισες μέχρι τώρα... από τις φωτογραφίες που πούλησες ???

Quote29.09.2011 22:390 people like thisLike
 

Καλησπέρα στην παρέα μετά από ένα σύντομο break. Δεν είχα σκοπό να αντιπαρατεθώ ξανά με τον acetop, αλλά κάποια πράγματα υπερβαίνουν τα όρια. Αγαπητέ acetop, μπορείς να πεις ότι δεν σου αρέσει το blog, πως δεν σου αρέσουν αυτά που λέω, πως σύμφωνα με σένα λέω κουταμάρες, αλλά σου απαγορεύω να λες πως το 100% αυθεντικό μου κείμενο, δεν είναι αυθεντικό. Πρόκειται για αυθεντικό κείμενο και η ιδέα της συγγραφής του προήλθε από εσένα. Ίσως αυτό να σε χαροποιεί, ίσως όχι. Δεν έχει σημασία. Δεν έχω μεταφράσει ή "δανειστεί" ούτε 2 λέξεις μέσα στο κείμενο.

 

Είμαι ο πρώτος που έγραψα ένα κείμενο για αυτό το θέμα; Σαφώς και όχι.

Υπάρχει η πιθανότητα να αναφέρω πράγματα που αναφέρονται και σε άλλα κείμενα; Σαφώς και ναι, μιας και δεν πρόκειται για ακαδημαικό θέμα, αλλά για 5-10 απλά πραγματάκια.

 

Σε προκαλώ να βρεις κείμενο που να έχει αυτολεξεί ή από μετάφραση, λέξεις ή φράσεις που χρησιμοποιώ στο άρθρο μου. Λασπολογείς αντί να αντιπαραθέτεις επιχειρήματα. Αυτό μου λέει πως χτύπησα φλέβα. Όπως και να έχει, δεν δέχομαι από κανέναν να αμφισβητεί τον κόπο μας, είτε αυτός είναι 5 λεπτών, είτε 5 ημερών. Δεν παύει να είναι κόπος.

 

Υ.Γ. Επειδή δουλεύω χρόνια σε ενημερωτικά sites, περιοδικά και εφημερίδες, θα σου πω το εξής: Οι καλύτερες ειδήσεις είναι οι μεταφρασμένες ειδήσεις του εξωτερικού. Έχεις κάτσει ποτέ να μεταφράσεις είδηση 500 λέξεων από τα αγγλικά στα ελληνικά ή από τα γερμανικά στα ελληνικά; Ξέρεις πόση ώρα σου παίρνει; Χωρίς google translate και βοηθήματα. Και να δώσεις και πινελιά στο άρθρο. Και να το φέρεις στα μέτρα του έλληνα αναγνώστη. Και να μην φαίνεται το όνομά σου πουθενά. Μην λες πράγματα που δεν ισχύουν και δεν γνωρίζεις. Μάχομαι χρόνια υπέρ της πηγής και των αυθεντικών κειμένων, παρέα με πάρα πολλούς bloggers και αρθρογράφους. Δεν θα κάτσω να βλέπω τη λάσπη σου, να στάζει από το πρόσωπό μου. Σε παρακαλώ να προσέχεις τα λόγια σου και να προσκομίζεις αποδείξεις για όσα λες. Δεν εκθέτεις μόνο εμένα αλλά και την υπόλοιπη ομάδα του ΌλαFree.

olafree.blogspot.com
Quote01.10.2011 15:010 people like thisLike
 

@ζωή

 

εύλογη η ερώτησή σου ζωή.

 

@olafree

 

εύλογος ο εκνευρισμός σου...

Quote03.10.2011 22:510 people like thisLike
 

Φίλε Δημήτριε, από τον οίστρο σου να μου απαντήσεις, τήρησες δυστυχώς, το σύγχρονο ιδίωμα του νεοέλληνα, δηλαδή να μην ακούς τη λέει ο συνομιλητής σου (ή να μην διαβάζεις τη έγραψε ο συν-αλληλογράφος σου), αλλά να σκέφτεσαι τι να πεις (ή τι να γράψεις στην περίπτωσή μας). Σε ποιο σημείο αναφέρω ότι θα σου πω ή ότι μπορείς να βρεις τι πλήρωσα για τα δικαιώματα;

Ναι είναι εύκολο να κερδίσεις αν έχεις ταλέντο (δεν εκτίθεμαι), όχι δεν μπορείς να κερδίσεις εάν δεν ξέρεις που βρίσκεται το κουμπί για να ανοίξεις την φωτογραφική σου μηχανή.(δεν λέω ψέματα).

 

Φίλη Ζωή

Πουλάω ένα προϊόν, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι εγώ το χρησιμοποιώ, ή ακόμα καλύτερα ότι εγώ μπορώ να το χρησιμοποιήσω.

Π.χ. κάποιος που πουλάει φωτογραφικές μηχανές δεν καθίσταται αυτομάτως και φωτογράφος. Οπότε η τίμια και ειλικρινής απάντησή μου είναι ότι ΕΓΩ δεν είμαι καλός φωτογράφος και ως εκ τούτου δεν έχω και πολύ μέλλον στο τομέα αυτό. Εσύ όμως βγάζεις καλές φωτογραφίες; Διότι υπάρχουν πάρα πολλοί που τα καταφέρνουν αρκετά καλά.

 

Olafree,

Ζητώ συγνώμη για τη υποτιθέμενη λάσπη που σου έριξα και η οποία στάζει από το πρόσωπό σου!!!(πολύ δραματικό σκέφτηκες να γράψεις κανένα μυθιστόρημα;) , αλλά πίστεψέ με δεν είχα καμία πρόθεση για αυτό.

Δεν κατηγόρησα ούτε εσένα ούτε τους φίλου σου bloggers, για κάτι. όπως εσύ αλλά και ο συνεργάτης σου Δημήτρης κάνατε για ένα site, που ούτε καν το διαβάσατε (όπως είπες).

Δεν είναι ούτε της ιδιοσυγκρασίας, μου αλλά ούτε και της παιδείας μου να λασπολογώ ή να γράφω λιβέλους για άλλους, ούτε να κατηγορώ ως απατεώνες και ψεύτες κάποιους άλλους, όπως ΕΣΥ και ο φίλος Δημήτρης κάνατε με τόση ελαφρότητα και χάρη.

Αυτό που ήθελα να πω είναι ακριβώς αυτό που λες στο Υ.Γ. σου, δηλαδή το ότι παίρνεις άρθρα από site του εξωτερικού, τα μεταφράζεις και τα αναδημοσιεύεις, χωρίς την άδεια του συγγραφέα και του εντύπου και χωρίς να γράφεις ούτε καν την πηγή σου, αυτό τι σε καθιστά;

Πράγματι η χρήση λέξεων όπως «ξεπατίκωσε», να ήταν «σκληρή» και ζητώ συγνώμη για αυτό. Αλλά εξίσου σκληρό είναι να κατηγορούμε κάποιον ή κάποιους ατεκμηρίωτα, με χαρακτηρισμούς όπως απατεώνες κ.λ.π. και να εμείς να ήμαστε υπεράνω κριτικής αλλα και εύθικτοι. Ως  άλλο κακομαθημένο παιδί της παρέας που πειράζει τους πάντες αλλά δεν αποδέχεται τα πειράγματα κανενός.

Τέλος πάντων, δεν ήρθα στο σπίτι σας για να σας τη λέω κιόλας, αυτό αυτομάτως με κάνει αγενή και ασεβή, και καταχραστή της θερμής και εγκάρδιας φιλοξενίας που μου παρείχατε.

Για αυτό το λόγο σταματώ εδώ, διότι ο σκοπός μου δεν ήταν ούτε να διαξιφιστώ με κανέναν, αλλά ούτε και να στεναχωρήσω κανέναν.

Σας εύχομαι καλές δουλειές, καλές εισπράξεις από τις διαφημίσεις σας και να συνεχίσετε έχοντας πάντα την ίδια ζωντάνια.

www.digitalcamprofit.com
Quote04.10.2011 00:380 people like thisLike
 

ΑΓΑΠΗΤΕ acetop75 ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ  ΣΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝ SITE ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ  ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ ΑΛΛΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Quote04.10.2011 08:440 people like thisLike
 

Φίλε acetop75,

 

Αν όπως ισχυρίζεσαι στην απάντησή σου:

 

"Πουλάω ένα προϊόν, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι εγώ το χρησιμοποιώ, ή ακόμα καλύτερα ότι εγώ μπορώ να το χρησιμοποιήσω",

 

Τότε ή κάνεις λογοπαίγνια στο εισαγωγικό σου κείμενο, ή προσπαθείς να μας ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ψιλό γαζί... και παρεμπιπτόντως δεν είμαστε χτεσινοί στον χώρο.

Θυμίζω δυο προτασούλες από το αρχικό σου κείμενο....

 

 

 

Μερικές από αυτές τις ΒΑΣΙΚΕΣ Γνώσεις, αν και τις απέκτησα με πολύ κόπο, θα τις μοιραστώ μαζί σας. Laughing

 


Παιδιά ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ να σας δείξω κι έναν τρόπο για να βγάλετε χρήματα από το σπίτι σας, μέσω του Internet

 

 

Λυπάμαι φίλε μου αλλά θα συμφωνήσω  και γω με τον Δημήτρη και με τον olafree. Πρόκειται για scam site... και είναι τόσο φανερά αναγνωρίσιμο....!!!

Quote04.10.2011 14:480 people like thisLike
 

Φίλε Acetop,

 

συνεχώς αποφεύγεις τις σαφείς και εύλογες ερωτήσεις μας. Αντ' αυτού μας κατηγορείς, λες και εμάς ο βασικός μας σκοπός είναι να αποπαίρνουμε όποιον έρχεται να γράψει σε αυτό το forum. Δεν σου έχει κάνει εντύπωση που 4-5 άνθρωποι που ξέρουν κάποια πράγματα με τη μια αναγνωρίζουν ένα scam.

 

Τώρα μεταξύ μας και εσύ ο ίδιος ξέρεις τι συμβαίνει, αλλά μάλλον σου αρέσει ο σαματάς που γίνεται για να τραβήξεις κόσμο στη σελίδα σου. Ο κόσμος όμως διαβάζει και όποιος από εδώ και πέρα ψάχνει στο Internet πληροφορίες για τη σελίδα σου θα πέφτει σε αυτό το thread και έτσι θα μαθαίνει την αλήθεια. Οπότε αν αυτός είναι ο σκοπός σου, άδικος ο κόπος σου.

 

Φυσικά ελεύθερος είσαι να λες τη γνώμη σου εδώ, αλλά από μόνος σου εκτίθεσαι γιατί φάσκεις και αντιφάσκεις όπως πολύ εύστοχα η Ζωή επισήμανε.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote08.10.2011 18:350 people like thisLike
 

Καλησπέρα σε όλους

Διαβάζω όλες τις δηλώσεις σας

Μου αρέσει που είστε τόσο πολύ έμπειρα παιδιά και έχει μια πλήρη κατανόηση κατά την έννοια στα κέρδη του Διαδίκτυο. Εγω ακόμα κανω εκμάθηση. πρόσφατα εντάχθηκαν σε μια εταιρεία. Δεδομένου ότι μπορείτε να πάρετε μία είσοδο σε πολλές εταιρείες. Νομίζω ότι μπορείτε να υπολογίσετε μόνοι σας. Την ίδια στιγμή πήρα ένα βιβλίο που μου διδάσκει πος να κάνω χρήματα στο Διαδίκτυο http://www.oxi-krisi.blogspot.com/

Quote08.10.2011 20:470 people like thisLike
 

Ειρήνη καλησπέρα, καλώς ήρθες στο Getpaid.gr.

 

Λοιπόν, καταρχάς το θέμα που έχει ανοίξει αφορά την αναφορά ενός πολύ συγκεκριμένου site το οποίο αποτελεί scam.  Έτσι, εφόσον έχεις να μας παρουσιάσεις ένα άλλο site, προφανώς θα έπρεπε να ανοίξεις ένα νέο θέμα και να συζητήσουμε την υπόθεση εκεί. Όμως για καλή ή κακή μας τύχη και το site στο οποίο αναφέρεσαι με τη πρώτη όψη μοιάζει με απάτη.

 

Όπως είπαμε πάρα πολλές φορές στο παρόν post δεν έρχονται έτσι τα χρήματα και τα κείμενα τα οποία αναφέρει το blog είναι εντελώς αποπροσανατολιστικά. Πριν συνεχίσω θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι και να μου απαντήσεις ειλικρινά. Είσαι ιδιοκτήτρια του blog; Εφόσον είσαι γιατί δεν μας το παρουσιάζεις ξεκάθαρα;     Θα σου εξηγήσω στην πορεία γιατί σε ρωτάω.

 

Το περίεργο με όλα αυτά τα σχήματα είναι ότι τα ίδια άτομα που είναι θύματα γιατί πληρώνουν χρήματα για ένα βιβλίο και δεν ξέρω για τι άλλο τι, γίνονται θύτες για να βγάλουν είτε τα σπασμένα ή γιατί έχουν εξαπατηθεί και νομίζουν ότι οι ίδιοι θα βγάλουν εκατομμύρια. Έτσι από τη μία Ειρήνη όταν βλέπω κάτι που είναι απάτη θα το πω, αλλά από την άλλη είμαι πρόθυμος να βοηθήσω όλους αυτούς τους "απατεώνες", οι περισσότεροι από τους οποίους είναι θύματα που εξαπατήθηκαν.

 

Λοιπόν, είμαι έτοιμος να ακούσω τις απαντήσεις σου στις ερωτήσεις μου και να κάνουμε μια πολύ ωραία κουβέντα, από την οποία μπορείς  να βοηθηθείς και εσύ.

 

Φιλικά

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote09.10.2011 11:180 people like thisLike
 

Αγαπητοί φίλοι/λες,

Ας ξανασυστηθούμε,Laughing

Με λένε Τάσο και θα ήθελα να σας συγχαρώ για την διαδικτυακή σας προσπάθεια.

 

Το site www.digitalcamprofit.com, που σας παρουσίασα στην αρχή αυτού του ποστ, ήταν ένα πείραμα, με το οποίο ήθελα να δοκιμάσω τα εξής:

  • 1) Πόσο εύκολα μπορείς να φτιάξεις ένα site.
  • 2) Πόσο εύκολα μπορείς να φτιάξεις ένα σωστό site, από το οποίο θα έχεις κάποιο εισόδημα.
  • 3) Πως μπορείς να δημιουργήσεις κίνηση στο site σου.
  • 4) Ποια λάθη πρέπει να αποφύγεις.

 

Για να μην παρεξηγούμαστε, αν κάποιος πατήσει πάνω στο κουμπί του paypal, θα διαπιστώσει ότι είναι απλά ένα εικονίδιο και δεν οδηγεί στο paypal, αλλά σε μια σελίδα downloading, όπου μπορεί να κατεβάσει δωρεάν, το υποτιθέμενα προς πώληση, ebook.

 

Τι έχω αποκομίσει έως τώρα.

 

Είναι σχετικά εύκολο να δημιουργήσεις ένα site και αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια των δεκάδων εφαρμογών website builders WYSIWYG (what you see is what you get), για τη χρήση των οποίων δεν χρειάζεται να ξέρεις καμία γλώσσα προγραμματισμού.

 

Είναι σχετικά δύσκολο να κατασκευάσεις ένα σωστά δομημένο website, το οποίο θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως πλατφόρμα για να πετύχεις κάποια εισροή εισοδήματος. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να αποταθείς σε ειδικούς, που πιστεύω δεν κοστίζουν αρκετά σε διαφορετική περίπτωση το ποιο πιθανό (αν δεν έχεις τις κατάλληλες γνώσεις) είναι το site να έχει τη μορφή ενός scam site.

 

Είναι σχετικά δύσκολο να βρεις ποια προϊόντα θα πρέπει να προωθήσεις και σε ποια αγορά να απευθυνθείς.

 

Είναι σχετικά εύκολο να δημιουργήσεις κίνηση στο site, αλλά απαιτεί πολύ χρόνο (αν θες να το κάνεις δωρεάν).

Εδώ να κάνω μια σημείωση: Ποτέ – μα ποτέ μην προσπαθήσετε να δημιουργήσετε κίνηση μέσα από site ή forum, που σαν αντικείμενο έχουν το internet marketing και αυτό πολύ απλά διότι οι διαχειριστές – μέλη αυτών των forum, είναι ανταγωνιστές σας και το μόνο που ίσως πετύχετε είναι η δυσφήμηση σας.

 

Μην προσπαθείς να πουλήσεις κάτι με το καλημέρα, στόχος ενός καλού πωλητή είναι να χρησιμοποιήσει το site του για να δημιουργήσει πελατολόγιο, μετά όλη η δουλειά (που είναι αρκετή) θα γίνετε μέσω newsletters ή άλλες τακτικές. Το παν είναι η δημιουργία πελατολογίου.

Αυτά προς το παρόν (συγνώμη για το σύντομο του μηνύματός μου αλλά ο χρόνος μου είναι ελάχιστος).

 

Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη για την εριστική μορφή του λόγο μου, αλλά η χρήση αυτής της μορφής του λόγου είχε έναν και μοναδικό σκοπό, την εξώθηση του αναγνώστη να πάει στο site που έστησα (για το οποίο κουράστηκα βέβαια, όπως κουράστηκα και για τη μετάφραση του ebook) και να βρει ψεγάδια. Δεν είναι ούτε στον χαρακτήρα μου, ούτε στην ιδιοσυγκρασία μου.

www.digitalcamprofit.com
Quote09.10.2011 14:170 people like thisLike
 

Ζητώ συγνώμη για την απάντηση από όλα τα μέλη πλην του Τάσου...

αλλά Τάσο είσαι μεγάλος κωλοτούμπας...και ψεύτης...

Άρα καλά στοιχεία για την Ελλάδα προ κρίσης...

 

Όσο για την ειρήνη και μόνο που γράφει MLM στο blog είναι αρκετό

Quote09.10.2011 15:160 people like thisLike
 

@fs52

 

Φώτη δεν βγαίνει τίποτα με το να του επιτίθεσαι έτσι. Όχι πως δεν έχεις δίκιο στο νόημα. Αλλά καλύτερα να μην σηκώνουμε περισσότερο τους τόνους. Βέβαια καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου για ολες αυτές τις απατεωνιές που κυκλοφορούν και που έχουν κάνει κόσμο να καεί. Άπλά σκέψου αυτό που είπα πριν. Πως οι περισσότεροι από αυτούς που συστήνουν απατεωνιές είναι οι ίδιοι θύματα. Πάντως, σε ευχαριστώ για τη θέση σου. Ο κόσμος πρέπει να ενημερωθεί και να προσέχει.

 

@acetop

Τάσο το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις, πριν από όλα αυτά που γράφεις, είναι ότι έχεις μπλέξει με ένα απατεωνίστικο σχήμα, από το οποίο μπορεί και να "γθυθείς" αν δεν το έχεις πάθει ήδη. Από το να πας να βγάλεις πίσω τα σπασμένα, καλύτερα μπες στη διαδικασία να παραδεχτείς το λάθος σου και να γίνεις συμμέτοχος στην προσπάθειά μας. Το επόμενο λάθος που κάνεις, και έχει απόλυτη σχέση με το πρώτο, είναι πως σκέφτεσαι τα πάντα από τη δική σου πλευρά και όχι από αυτή του πελάτη-αναγνώστη. Το μόνο που σκέφτεσαι είναι πως θα πουλήσεις κάτι, ρώτησες ποτέ αν αυτό που κάνεις έχει αξία για τον αναγνώστη σου; Το ζήτημα δηλαδή είναι πως θα κάνεις το τρικ; πως θα του παρουσιάσεις μια ωραία σελίδα; πως θα του κρύψεις στην αρχή ότι κάτι του πουλάς; Με αυτό τον τρόπο σκέψης δεν πρόκειται να βγάλεις μια, εκτός αν γίνεις αρχιαπατεώνας και είναι στο 5% αυτών που βγάζουν και όχι στο 95% που γδύνονται μέσα από αυτά τα σχήματα.

 

Καλύτερα μέσα από την εμπειρία σου να φτιάξεις ένα ebook, ή ένα blog που να εξηγεί πως λειτουργούν και πόσο επικίνδυνα είναι όλα αυτά με τα οποία ασχολήθηκες. Έτσι, και αξιόπιστος μπορεί να γίνεις και χρήματα να βγάλεις. Το κάνε ότι κάνω, δεν λειτουργεί.

 

Όσον αφορά το υπονοούμενο που άφησες ότι σαν site και forum στόχος μας είναι να σε δυσφημίσουμε επειδή είσαι ανταγωνιστής (LOL), μάλλον θα έπρεπε να εκτιμήσεις ότι σου δίνουμε τη δυνατότητα να βάζεις links ακόμα και προς ένα απατεωνίστικο site. Αν ήταν έτσι, δεν θα είχαμε φόρουμ, το getpaid δεν θα ήταν κοινότητα και δεν θα αφήναμε τον κόσμο να παρουσιάζει την προσπάθειά του εδώ. Δηλαδή, τι θα χάσουμε αν κάποιο "θύμα" πέσει στα δίχτυα σου; Θα σταματήσει να εισέρχεται στο getpaid.gr; Εξηγησέ το μας γιατί στην προσπάθεια σου να πείσεις τα "κορόιδα" εκτίθεσαι όλο και περισσότερο με τις ασυναρτησίες που λες.

 

Εγώ σε καλώ για το καλό της τσέπης σου πρώτα, να παραδεχτείς μέσα σου πρώτα που έμπλεξες, μετά να αξιοποιήσεις το πάθημα σου και να προχωρήσεις σε υγιείς τομείς του διαδικτυακού κέρδους, που μπορεί να διαπρέψεις γιατί κατά τα άλλα από ότι φαίνεται και έυστροφος είσαι και συγγραφικές ικανότήτες έχεις.

 

Αν είσαι ακόμα πιο γενναίος παραδέξου την όλη υπόθεση, τουλάχιστον να βοηθήσεις κόσμο να μην την πατήσει όπως και εσύ...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote10.10.2011 14:440 people like thisLike
 

Δημήτρη μου το να σε κατηγορεί για ανταγωνισμό...ειδικά για όσους σε ξέραμε από πριν από άλλες κοινότητες που και εκεί επικροτούσες την ύπαρξη link από ΟΛΟΥΣ , αλλά και εφόσον στην πράξη το κάνεις εδώ...είναι απλά τραγικό...

 

και για να μην παρανοούν ορισμένοι , όυτε καν σε ξέρω... αφορμή που σε παρακολουθώ είναι η ενασχόληση σου με κάποια μετοχή παλιά...btw...στείλε μου το fb σου σε μήνυμα να σε κάνω add να σου πω κουτσομπολιά...

 

Τάσο αν είσαι θύμα περαστικά...απλά μη γράφεις ότι να ναι

Quote10.10.2011 23:260 people like thisLike
 

@φώτης

 

Tongue outσε ευχαριστώ για την υποστήριξη. Σου έστειλα μήνυμα για να τα πούμε και από το facebook..

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote11.10.2011 13:530 people like thisLike
 

Φώτη, σε συγχαίρω για το επίπεδο και το ήθος που σε διακρίνει. Πράγματι με κάνεις να αισθάνομαι περίσσια υπερηφάνειας, που είμαι Έλληνας. Πιστεύω ότι συγκεντρώνεις όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, που σε καθιστούν κατάλληλο για να μας φωτίσεις, ως Φώτης και να τεθείς μπροστάρης στην διάσωση αυτού του τόπου,

που άνθρωποι σαν εμένα, ποταποί, τιποτένιοι, ψεύτες και κωλοτούμπες τον έφεραν σε αυτή την δυσμενή θέση.

Δημήτρη, πιστεύω ότι δύο τινά είναι πιθανόν να συμβαίνουν, ή δεν μπορώ να συντάξω καλά την ελληνική και ως εκ τούτου αυτά που γράφω είτε είναι ακατανόητα είτε δυσνόητα, ή εσύ δεν επιθυμείς να κατανοήσεις αυτά που γράφω.

Όπως π.χ. ότι θεωρώ το GETPAID.GR, ανταγωνιστικό site της σελίδας DCP!!!! Αν θεωρείτε ότι νομίζω κάτι τέτοιο, ή πιστεύω κάτι τέτοιο, τότε μάλλον με θεωρείτε βλάκα και εκτός πραγματικότητας, ως εκ τούτου ποιο το νόημα της συζήτησής;

Όπως και να έχει, το συμπέρασμα είναι το ίδιο, ότι δηλαδή δεν επιτυγχάνεται η επικοινωνία και ως εκ τούτου είναι άσκοπο να συνεχιστεί η προσπάθεια.

Διότι, Δημήτρη αν συνεχιστεί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε ατελέσφορες συζητήσεις, που πιθανόν να καταλήξουν σε επίδειξη του υβριστικού πλουραλισμού του καθενός μας, κάτι που ήδη ξεκίνησε τόσο με απευθείας χαρακτηρισμούς όσο και επιτηδευμένα.

Επειδή όμως, δεν έχω ούτε τη διάθεση αλλά ούτε και χρόνο να δαπανήσω για κάτι τέτοιο, απλά σταματώ να γράφω στο νήμα αυτό.

Ευχαριστώ για το χρόνο, τον χώρο και για το newsletter, που μου αποστείλατε.

Υ.Γ.1 Θα συνεχίσω να σας παρακολουθώ και ίσως κάποια στιγμή, μέσω της αρθρογραφίας και τον ηθικών σας διδασκαλιών να καταφέρω να καταστώ ακέραιος, φιλαλήθης, ευθύς, γενναίος, ειλικρινής και να μετατρέψω των καρβουνιασμένο χαρακτήρα μου σε πολύτιμο διαμάντι.

Υ.Γ.2 Τα γενικά συμπεράσματα τα οποία ανέπτυξα σε προηγούμενο σχόλιό μου, δεν τα άντλησα, ούτε τα αποκόμισα από το getpaid.gr, αλλά από την περιοδική, διαδικτυακή μου, περιπλάνηση.

www.digitalcamprofit.com
Quote11.10.2011 17:470 people like thisLike
 

Καλησπέρα κι απο μενα. Ενα email που ελαβα με εκανε να επισκεφτω ξανα αυτο το site. Πρωτο από όλα και για να μην το ξεχάσω εχω μια ερωτηση να κανω προς τους διαχειριστες αυτου του site: Ποτε πληρωνομαι; :-P :-)

 

 

Λοιπον για να πω την αληθεια δεν εχω διαβαζει τι εχουν σχολιασει ολοι οι υπολοιποι για το θεμα γι'αυτο μην με πυροβολησετε εαν λησμονησω κατι. Αυτη η σελιδα πουλαει ενα e-book και τιποτα αλλο. Και παρεμπιπτοντως μια ερωτηση προς τον δημιουργο του thread. Αν καταλαβα καλα το βιβλιο εχει γραφτει απο τον Chris Farrel κι εσυ εισαι ο reseller αυτου;

 

Για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους και σας υποσχομαι θα ειμαι πολυ συνοπτικός. Απορριπτοντας κατι τοσο ευκολα και βαζοντας του την ταμπελα του scam δεν ειναι κι η καλυτερη τακτικη. Συνηθως ομως οτι κυκλοφορει στο internet κι υποσχεται χιλιαδες δολλαρια με μικρο κοπο ειναι παραφουσκομένο. Επισης το καθε τι δεν ειναι για τον καθενα. Πολυ απλοποιημενο αλλα πραγματικα για παραδειγμα το συγκεκριμενο e-book, αν υποθεταμε οτι ειναι πολυ ενημερωτικο για εμενα μαλλον θα ηταν αχρηστο διοτι δεν εχω καν digital camera lol, που σημαινει οτι η φωτογραφηση δεν ειναι ενα απο τα ενδιαφεροντα μου και συνηθως οτι προσπαθεις κατι που δεν σου αρεσει - και αυτο δεν αφορα μονο το χωρο του ιντερνετικου κερδους - συνηθως αποτυγχανει. Επισης ακομα κι αν το περιεχομενο αξιζει μπορει ο χρηστης (και βαζω παλι στη θεση του χρηστη εμενα για να μην προσβληθει καποιος αλλος) να μην ακολουθησει τα βηματα σωστα, να μην εχει καποιο αποτελεσμα στην αρχη, να απογοητευθει και να σταματησει. Τοσο απλο.

 

Παντως και συνηθως το περιεχομενο των e-books και δεν θελω τωρα να πω ποσοστο ειναι για τα σκουπίδια ή η πληροφορια ειναι ξεπερασμενη.

 

Λοιπον περιμενω την απαντηση στην ερωτηση που εθεσα και μπορει να επανελθω ξανα.

Quote12.10.2011 00:510 people like thisLike
 

Γεια σου φίλε notjim,

 

Καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά θα καταλήξουμε να συζητάμε την εννοιολογική σημασία της λέξης scam. Για μένα περισσότερο από τις λέξεις έχουν σημασία τα νοήματα. Όταν κάποιος σου τάζει λαγούς με πετραχύλια και σε ωθεί στο να αγοράσεις υλικό που μπορεί να είναι απαρχαιωμένο, ενώ σε δεκάδες sites υπάρχει φρέσκο και δωρεάν, τι είναι; Σε εξαπατά ή δεν σε εξαπατά.

 

Υπάρχουν δεκάδες αναφορές που σου υπόσχονται ότι θα γίνεις πλούσιος. Όλες αυτές τραβάνε τον κόσμο σαν τις μύγες και όταν καταλάβει ότι όχι μόνο δεν μπορεί να κερδίσει με ένα "μπούσουλα" και την τυφλή ακολούθηση ενός "how to", απορρίπτει την ιδέα της οικονομικής εκμετάλευσης του διαδικτύου. Αυτό, όμως, είναι άδικο. Σε ένα βαθμό δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις τι είναι σοβαρό και τι όχι. Οπότε, όταν αναρτώνται ιδέες και υπηρεσίες που θεωρώ πως στόχο έχουν να παραπληροφορήσουν και να εξαπατήσουν το κοινό θα επέμβω και θα εκφράσω την άποψή μου ευθέως.

 

Γενικά δεν διαφωνώ με αυτά που λες. Απλά δεν βρίσκω και τόσο αθώο να αναφέρονται σε μια σελίδα payment proofs χιλιάδων δολαρίων και να εμφανίζονται ως προσιτά και για τη τελευταία νοικοκυρά.

 

Όσοι καταλαβαίνουμε τι γίνεται, δεν θα πρέπει να το εξηγούμε και να το αποδοκιμάζουμε έντονα;

 

 

@acetop

 

Τελικά, εσκεμμένα, τραβάς την κουβέντα μακριά από εκεί που δεν σε συμφέρει. Τα πραγματικά και εύλογα ερωτήματα που σου κάνουμε, με μαεστρία τα αποφέυγεις. Αντ΄αυτού εκφράζεσαι ειρωνικά. Δεν καταφέρνεις τίποτα με όλο αυτό. Τα ερωτήματα που σου θέσαμε παραμένουν αναπάντητα. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote05.01.2012 01:260 people like thisLike
 

Καλησπέρα.Είμαι καινούργιο μέλος και δεν ξέρω αν αυτό που θέλω να ρωήσω πρέπει να το γράψω εδω ή κάπου αλλού.Διαβάζοντας το θέμα έφτασα στο" Ολα Free" όπου είναι γραμμένο το σχετικό άρθρο( με το οποίο συμφωνώ απόλυτα) ,  ανακάλυψα και ενα άλλο άρθρο που ξεκινάει έτσι ( Paid Surveys ή στα Ελληνικά, πληρωθείτε για να λάβετε μέρος σε online έρευνες. Υπάρχουν sites που ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό το σπορ. Διαθέτουν το χώρο και τον τρόπο ώστε να συμπληρώνονται οι έρευνες ηλεκτρονικά και με αυτό τον τρόπο προσελκύουν πελάτες που θέλουν να μάθουν τι σκέφτεται ο κόσμος για το προϊόν τους. Επίσης προσελκύουν εμάς, που θέλουμε να πληρωθούμε για να συμμετάσχουμε σε μια τέτοια έρευνα.) Μου φάνηκε καλή ιδέα,αλλα στα προτεινόμενα saits που μπήκα είναι στα αγγλικά και εγω δεν.....Μήπως θα μπορούσατε να μου προτείνεται κάτι αντνίστοιχο στα ελληνικά και γενικά να μου πείτε και τη γνώμη σας.

Ευχαριστω!

Quote05.01.2012 12:450 people like thisLike
 

Στέλλα μας αν και αυτό που ρωτάς δεν κολλάει στο θέμα, ελληνικά τέτοια sites θα βρεις σε αυτό το άρθρο http://www.getpaid.gr/m/articles/view/Surveys-PTC

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote04.02.2012 06:370 people like thisLike
 

Αφού διάβασα ολόκληρη τη συζήτηση σας έκανα κλικ στο σύνδεσμο
www.digitalcamprofit.com που παρουσίασε ο acetop75 και είδα ότι
η συγκεκριμένη σελίδα είναι υπο κατασκευή (UNDER CONSTRUCTION).

Κατά τη γνώμη μου είναι καλό να τολμάς να δοκιμάζεις καινούριους τρόπους να κερδίζεις
χρήματα και ενόσω έχεις δει αποτελέσματα να προσπαθείς να βοηθήσεις
τους άλλους να το κάνουν και εκείνοι. Βέβαια, το ότι βρήκες ένα τρόπο
να βγάζεις χρήματα και λειτουργεί για εσένα  δε σημαίνει ότι θα λειτουργήσει
και για τους άλλους.
Είναι επίσης κακό ενώ δεν έχεις δοκιμάσει κάτι να το κρίνεις.
Όταν όμως κάποιος έχει περισσότερο εμπειρία πάνω σε κάτι του είναι
πολύ εύκολο να ξεχωρίσει την "απάτη".

Μου αρέσει που υπάρχει εδώ αυτό το ελεύθερο βήμα για να μοιράζεται
ο κάθε ένας από εμάς τις εμπειρίες του. Όπως επίσης μου αρέσει που μπορεί κάποιος να βάζει συνδέσμους!!!

Πολύ πρόσφατα έμαθα κι εγώ για μία άλλη περίπτωση ενός e-book:http://rritsa.blogspot.com/2012/02/e-money-ways-internet.html
Το e-money ways -  Ενα  πακέτο 4 βιβλίων κι ενός CD , γραμμένα στα ελληνικά που είναι σχεδιασμένο να σε μάθει να βγάζεις χρήματα από το
internet.
Κοστίζει 45€ και προσφέρει κάποια προμήθεια σε όσους θέλουνε να το προωθήσουνε.
Το συγκεκριμένο πακέτο βιβλίων το παρουσιάζω και στο blog mou http://rritsa.blogspot.com/2010/05/blog-post.html
και σκέφτομαι να το αγοράσω.
Λέει τρόπους για να φτιάχνεις μια σωστή ιστοσελίδα ή ένα blog...
Τρόπους να τη προωθήσεις στο facebook κλπ.
Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά και να το προωθήσω.
Το θέμα είναι ότι η προσφορά δεν θα κρατήσει για πολύ καιρό. Όταν τελειώσει η τιμή του θα είναι 60€.
Κατά τη γνώμη μου μπορεί να πρόκειται για μετάφραση και προσαρμογή στα ελληνικά παρόμοιων με των αντίστοιχων σελίδων του εξωτερικού
από ανθρώπους που γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν το ιντερνετ, προφανώς κερδίζουνε χρήματα και μάλλον όπως λες σου λένε πράγματα
τα οποία μπορείς να τα βρείς δωρεάν σε forum, blogs κλπ.
Πρέπει να φάς όμως ατέλειωτες ώρες για να τα μάθεις.
Μέχρι τώρα έχω καταφέρει να βγάλω κάποια χρήματα από το ιντερνετ ξεκινώντας
στα τυφλά χωρίς να γνωρίζω τίποτα και χωρίς βοήθεια.

Είναι η λύση τα e-books;

Μπορεί και να πρόκειται για κάποιον που είναι επαγγελματίας και κατασκευάζει ιστοσελίδες ούτως η άλλως και σου εξηγεί κάποια πράγματα
πριν αγοράσεις από αυτούς κάποια ιστοσελίδα.

Και γιατί τότε να μην  απευθυνθεί κανείς κατευθείαν  σε επαγγελματίες.

- Για να του φτιάξουνε το site
- Για να του το προωθήσουνε  σε μηχανές αναζήτησης και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης;
Κι εκεί θα σου δίνουνε κάποια "υποστήριξη". Εντάξει, δε θα σου τα πουν και όλα.

Ας πούμε εγώ έχω ένα δωρεάν blog στο blogger, έχω εγγραφεί σε 4 affiliate networks της ελλάδας
και του 3 εξωτερικού.
Προωθώ τις καμπάνιες τους
- μέσω  των blog μου όπως: http://rritsa.blogspot.com (με πολύ μικρό κέρδος),
- σε κάποια ptc sites (με πολύ μικρό κέρδος)
- με το adwords (με αρκετά καλό κέρδος)
- με διαφημίσεις στο facebook.(χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής...).
- Ξέρω να φτιάχνω σελίδες στο facebook, (δεν έχω βέβαια κόσμο).
- ξέρω πώς γίνεται η προώθηση μέσω twitter (κάποια βασικά πράγματα, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα)

Αν αγοράσω το βιβλίο και μου λέει ότι πρέπει να πάω το blog μου στο wordpress μπας και μου το διαγράψει ο blogger, ή να πληρώσω για να κάνω site εντάξει μπορώ να το κάνω και χωρίς το βιβλίο.  Αν το αγοράσω και δε με καλύπτουν αυτά που λεέι δεν σημαίνει ότι είναι απατεώνας ο άνθρωπος...

Η να μου εξηγεί πώς θα διαφημίσω στο adwords ενώ ΕΓΩ θα πρέπει να βάλω ΚΑΙ τα λεφτά για την προώθηση. Με 60 ευρώ προωθείς πολλές καμπάνιες και πειραματίζεσαι άνετα.
Δε χρειάζεται.. λοιπόν. Μόνο τη βοήθεια του Google να πεις να διαβάσεις και του facebook και του Υοutube φτάνει και περισσεύει το διάβασμα.
Απο κεί και πέρα πρέπει απλώς να τα δοκιμάσεις αυτά που έμαθες.

H ένσταση μου είναι: πχ.Γιατί να πρέπει πρώτα να αγοράσω ένα domain name και μετά να πρέπει να τη ψάχνω σε help desk για το πώς να κάνω πχ
το domain name μου όταν το πατάει κάποιος να μεταφέρεται αυτόματα στον affiliate σύνδεσμο που θέλω να προωθήσω.
Ενώ μπορώ χωρίς κόστος αφού κάνω "δημιουργία σελίδας" στο facebook να πατήσω  απλώς "static Iframe Tab" στην μπάρα αναζήτησης και σε 1λεπτό
να το κάνω αυτό ή ακόμα και να βάλω html, ή φωτογραφία με λίνκ. Και είμαι σίγουρη ότι υπάρχουνε και άλλοι δωρεάν τρόποι.

Περισσότερο "απατεώνας" είναι αυτός που φτιάχνει ιστοσελίδες αν δε σου πει
πώς να τη προωθήσεις ανάλογα με το σκοπό της ιστοσελίδας παρά κάποιος που πουλάει ένα e-book και σου λέει απλώς να αγοράσεις video likes
,subscribers, fans, και testimonials από το fiverr.
Και φαντάζομαι πως  αν κάποια στιγμή σε 80 χρόνια γίνει παρόμοια σελίδα όπως αυτή στα ελληνικά θα έπρεπε να πληρώσεις για να γραφτείς σε τίποτα
πακέτα 3 μηνών.... Ζητώ τη κατανόησή σας για τη φλυαρία μου αλλά με ενέπνευσε η συζήτηση!!
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

ΥΓ. Απάντηση σε stellaxou ...Αν θέλεις κοίταξε κι εδώ:
Πές τη γνώμη σου και κέρδισε χρήματα δωρεάν http://rritsa.blogspot.com/2010/05/blog-post.html

Quote10.02.2012 16:100 people like thisLike
 

Ρίτσα, όταν ο τίτλος του ebook είναι υπερβολικός και παραπλανητικός, τότε μιλάμε για απατεωνιά. Ο τίτλος σε προϊδεάζει και για το περιεχόμενο.......

 

Γενικά δεν είμαι κατά των ebook, σκέφτομαι να φτιάξω και εγώ ένα, με θέμα που δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο του Getpaid. Αλλα με το συγκεκριμένο ebook που παρουσιάζει ο φίλος, ξέρω πως πρόκειται για "φούμαρα"

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote10.06.2012 11:120 people like thisLike
 

Καλησπέρα,

 

Δημήτρη θα δεχτώ το γεγονός ότι ο τίτλος της σελίδας είναι υπερβολικός. Σε μια σελίδα προσπαθείς να πουλήσεις και πρέπει να έχεις έναν έντονο τίτλο.

 

Ένας υπερβολικός τίτλος δεν σημαίνει ότι το προϊόν είναι για πέταμα. Όλοι όσοι πουλούν e-books στο εξωτερικό χρησιμοποιούν σχετικά υπερβολικούς τίτλους και μια συγκεκριμένη δομή στην σελίδα πώλησης.

 

Παρά τον υπερβολικό τίτλο..αναφέρω στην σελίδα πώλησης ότι ΔΕΝ θα βγάλει κανείς χρήματα από την πρώτη μέρα! χρειάζεται χρόνος, κόπος και αφοσίωση. Το λέω καθαρά.

 

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι τα βιβλία μου είναι φούμαρα. Είμαι τα τελευταία 4 χρόνια 15 ώρες πάνω από τον υπολογιστή, έχω διαβάσει άπειρα βιβλία για το make money online, έχω εφαρμόσει όλα όσα αναφέρω στα βιβλία μου και τα έχω καταφέρει σαν affiliate αλλά και σαν έμπορος με e-book στην παγκόσμια αγορά.

 

 

Δεν αναφέρω θεωρίες, γράφω για πράγματα που έχω πρώτα εφαρμόσει και δουλεύουν.

 

Στα βιβλία μιλάω για το πως θα χτίσεις μια πραγματική online επιχείρηση που θα διαρκέσει χρόνια και όχι για το πως θα τα αρπάξεις για 1 ή 2 μήνες

 

 

 

 

Έχουν ελλείψεις τα e-books?

 

φυσικά έχουν και για αυτό προσπαθώ μέσα από τις ερωτήσεις και απορίες που λαμβάνω να δημιουργήσω και άλλο υλικό και να συμπληρώσω τα βιβλία.

 

Φιλικά,

Γιώργος

Quote11.06.2012 10:580 people like thisLike
 

@internetbigmoney

Γεια σου φίλε, καλωσόρισες στη κοινότητά μας. Δεν έχω κάτι με τα Ebooks, μάλιστα κάποια στιγμή έχω σκοπό να γράψω και άρθρο για το πως μπορεί κανείς να τα εκμεταλλευτεί οικονομικά.

 

Συνεχίζω, όμως, να θεωρώ απαραίτητο να προετοιμάζουν το χρήστη και να του δείχνουν να καταλάβει τι ακριβώς πρόκειται να διαβάσει. Όταν ο τίτλος φτάνει να είναι τόσο υπερβολικός, καταντά παραπλανητικός και τελικά δυσφημιστικός. Άρα δεν συμφωνώ πως δικαιολογείται κάτι τέτοιο.

 

Μετά το τίτλο, πάντα στα ebooks χρειάζεται προσοχή. Κάποια από αυτά μπορεί να συσχετίζονται με υγιείς μεθόδους αξιοποίησης του διαδικτύου και κάποια με περίεργα σχήματα που πιο πιθανό είναι να σε "γδύσουν" παρά να σου προσφέρουν χρήμα. Δηλαδή, πας για μαλί και πας κουρεμένος. Αλλά ακόμα και για υγιείς μεθόδους να μιλούν, ποτέ δεν ξέρεις πόσο ποιοτικό και χρήσιμο είναι το περιεχόμενο. Μπορεί να πρόκειται για κάτι που ούτως ή άλλως είναι άφθονο και δωρεάν στο διαδίκτυο.

 

Άρα για να αγοράσεις ebook είτε η τιμή του θα πρέπει να είναι πολύ αστεία, είτε να έχεις κάποιο δείγμα από αυτόν που το γράφει. Π.χ. μπορεί να είναι blogger, να δίνει  και δωρεάν περιεχόμενο και να πουλάει το "παραπάνω"

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...