Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
Quote15.10.2011 14:000 people like thisLike
 

Προσφορές από επώνυμα e-shops σε ρούχα, υποδήματα, κοσμήματα, αξεσουάρ, gadgets, ταξείδια, ξενοδοχεία, διακοπές, και πολλά άλλα.http://prosfores-stapantaola.blogspot.com/

Valentino, Donna Versace, Cavalli, και άλλα πολλά.


Με μια επίσκεψη στο www.Highend -fashion.com κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέγει ρούχα απο τους οίκους: Valentino, Donna Versace, Cavalli και άλλους για στυλάτες πρωινές ,απογευματινές αλλα και βραδυνές εμφανίσεις που κλέβουν τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.

1624

Προσφορές από επώνυμα e-shops σε ρούχα, υποδήματα, κοσμήματα, αξεσουάρ, gadgets, ταξείδια, ξενοδο

χεία, διακοπές, και πολλά άλλα.

Quote15.10.2011 17:580 people like thisLike
 

Ευη, υποθέτω ότι το blog για το οποίο γράφεις είναι δικό σου. Έχεις αναρτήσει το θέμα στο κερδίστε στο Internet, ενώ υπάρχει ειδικός χώρος για να παρουσιάζουμε τις σελίδες μας. Οπότε θα στο μεταφέρω εκεί.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote16.10.2011 11:450 people like thisLike
 

Ευχαριστώ και θα κοιτάξω να διορθωθώ σύμφωνα με τους όρους χρήσης του Getpaid είναι που για πρώτη φορά γράφω σε forum γενικώς .Laughing

Quote16.10.2011 21:030 people like thisLike
 

Οκ έυη!! αν και μου έκανες και άλλη μια παρασπονδία!!!Tongue out

 

Τώρα για τη σελίδα σου. Στη σχολιάζω σήμερα γιατί δεν πρόλαβα να το κάνω τις προηγούμενες μέρες. Το λάθος που έχεις κάνει είναι ότι έχεις φτιάξει μια σελίδα μόνο με διαφημίσεις από τις οποίες στοχεύεις να βγάλεις εισόδημα.

 

Είναι σαν να έχεις φτιάξει ένα κανάλι στην τηλεόραση το οποίο παίζει διαφημίσεις, πιστεύοντας πως οι διαφημίσεις θα φέρουν λεφτά. Ξέρεις κανένα λογικό άνθρωπο που του αρέσει να κάθεται μπροστά στην τηλεόραση και να βλέπει διαφημίσεις. Δεν στο λέω αυτό για να σε σταναχωρήσω, αλλά η σελίδα σου έχει μικρή χρησιμότητα για τον επισκέπτη.

 

Οι διαφημίσεις και τα affiliate links είναι εργαλεία για να εκμεταλευτείς οικονομικά μια σελίδα που έχει κίνηση. Άρα πριν σκεφτείς τι θα βάλεις για να βγάλεις χρήματα θα πρέπει πρώτα να σκεφτείς πως θα έχει μεγάλη κίνηση. Και για να συμβαίνει αυτό θα πρέπει μεταξύ των άλλων να έχει και μια συγκεκριμένη χρησιμότητα. Εσύ έφτιαξες την ταμειακή μηχανή, αλλά ξέχασες να φτιάξεις το supermarket.

 

Οπότε σου λέω ξεκάθαρα πως δεν πιστεύω πως έτσι όπως το έχεις σκεφτεί θα προχωρήσει. Αυτό φυσικά αποτελεί την προσωπική μου άποψη και δεν στη λέω για να σε απογοητεύσω. Θέλω να σε κάνω να σκεφτείς, να προβληματιστείς και τελικά αυτό που θα κάνεις μετά να είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο και πολλά υποσχόμενο.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote17.10.2011 19:020 people like thisLike
 

Μπαινω στο νοημα ... πρεπει να βρω ενα θεμα που να ενδιαφερει και να ειναι χρησιμο σε πολλους, να αναπτυξω στο μπλογκ και εκει να βαζω τα lings απο τα Affiliate networks Σωστα ?

Quote18.10.2011 19:340 people like thisLike
 

Ακριβώς! Και τώρα έρχεται το επόμενο βήμα. "τι να επιλέξω?". Ένα λάθος που κάνουν οι περισσότεροι όταν τελικά θέλουν να φτιάξουν κάτι χρήσιμο, είναι τελικά να επιλέξουν το θέμα, "πως να  βγάλεις λεφτά". Θα μου πεις, δάσκαλε που δίδασκες....Εσύ γιατί έφτιαξες το Getpaid.gr. Εγώ ονειρευόμουν μια κοινότητα όπου ήθελα να σταθώ σε αυτούς που θεωρώ πιο "σοβαρούς" τρόπους κέρδους και όχι να δίνω ψεύτικες υποσχέσεις. Επίσης, είμαι κατά της πυραμιδοποίήσης και του "κάνε ότι κάνω", γιατί θεωρώ πως αυτό τελικά είναι το χαρακτηριστικό των ασόβαρων μεθόδων. Αν νομίζεις ότι έχεις να δώσεις κάτι ξεχωριστό, να ενημερώσεις τον κόσμο πάνω σε αυτό θέμα με τον δικό σου τρόπο κάντο. Εμένα αυτό ήταν που με έκανε να μπω εκεί, ένιωθα ότι υπάρχει κενό.  Μπορείς ακόμα να αντιγράψεις ακόμα και το μοντέλο του Getpaid. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχεις το πιο προσοδοφόρο αποτέλεσμα.

 

Εγώ εδώ δεν θα σου πως φτιάξε κάτι για να μιλάει για το ιντερνετικό κέρδος, όπως εγώ. Αλλά δεν θα σου πω και μην το κάνεις. Τα - του συγκεκριμένου θέματος είναι ότι πλέον υπάρχει τρομερή προσφορά περιεχομένου και μικρή ανταπόκριση γιατί ο κόσμος είναι επιφυλακτικός. Και καλά κάνει που είναι επιφυλακτικός γιατί οι περισσότεροι του παρουσιάζουν πυραμίδες και ψεύτικες υποσχέσεις. Τα + είναι πως αν διαφοροποιηθείς και ξεχωρίσεις, τα έσοδα ανα εμφάνιση μπορούν να είναι αρκετά μεγάλα. Άρα ακόμα και με λιγότερες εμφανίσεις μπορεί να υπάρχει κάποιο οικονομικό όφελος.

 

Από εκεί και μετά υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που μπορείς να κάνεις, ακόμα και πράγματα που έχουν επιτυχία στο εξωτερικό και ακόμα δεν έχουν λανσαριστεί στην Ελλάδα. Άλλοτε θα δεις ότι τα πράγματα είναι πολύ άγουρα για να μπεις και άλλοτε θα δεις φοβερό ανταγωνισμό από ήδη γνωστές σελίδες που είναι δύσκολο να κερδίσεις στα ίσια. Πάλι θα πρέπει να διαφοροποιηθείς.

 

Οπότε, το πρώτο σου βήμα είναι ωραίο! σου δημιουργεί ενθουσιαμό σε κάνει να μπεις στο νόημα, πως έρχεται η κίνηση, οι προμήθειες, τα έσοδα. Τώρα την επόμενη κοίτα να τη σκεφτείς προσεκτικά. Σε μεγάλο βαθμό πιστεύω πως πρέπει να ασχολούμαστε με κάτι που αγαπάμε πραγματικά. Εγώ αν δεν έφτιαχνα το getpaid.gr θα έφτιαχνα κάτι για το χρηματιστήριο. Βέβαια είναι οι εποχές τέτοιες που κίνηση για το θέμα δεν παίζει, έτσι κάνω κάτι που πάλι αγαπάω πολύ.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...