Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Quote03.01.2012 00:200 people like thisLike
 

Καινούργιος πελάτης, καινούργιο βάσανο(τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;),παιδιά καλή χρονιά!!!

Με γουργουλάει τούτη η μηχανή του ίντερνετ(χρησιμοποιώ και τοπικιστικές φράσεις) αλλά διαβάζω και διαβάζω από την αρχή σα μαθητής και προσπαθώ να βγάλω άκρη.Τι λέτε θα τα καταφέρω;

Πλεονεκτήματα: 1. Αφραγκία με τέσσερα στόματα να θρέψω και με κουτσουρεμένο δημοσιοϋπαλληλικό μισθό.

2.Πίστη και πάθος.

3.Υπομονή και επιμονή μέχρι...

4.Διάβασμα  και γράψιμο αν χρειαστεί με τις ώρες.

5.Αγάπη και γνώσεις παιδοψυχολογίας λόγω του επαγγέλματος (εκπαιδευτικός δημοτικού)

6.Μου αρέσει να ασχολούμε με τον υπολογιστή

 

Μειονεκτήματα: 1.Κακή γνώση αγγλικής(μόνο η κόρη μου και ο γιος μου ξέρουν καλά)

2. Μέτρια γνώση του υπολογιστή

3. Δε βρίσκω θέμα/τα να γράψω όταν δημιουργήσω blog( κατά ώρας)

 

Τι λέτε να προχωρήσω ή θα φάω τη μπούφλα μου και θα είμαι σαν το μαθητή που απέτυχε στις εξετάσεις;

Quote03.01.2012 09:460 people like thisLike
 

καλημερα

 

και καλη χρονια

 

φιλε

κι εγω καινουρια ειμαι στην παρεα και προσπαθω να βγαλω ακρη

τετοιο διαβασμα ουτε στο σχολειο

 

παντως πιστευω πως  με πολυ υπομονη

κατι θα βγει.

 

με μενα δεν βγηκε κατι ακομα:(

 

παντως εχουμε τα ιδια πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα

 

ελπιζω το νεο ετος (αν και δισεκτο)να φερει τυχη

τα παντα ειναι μαθηματικα
Quote03.01.2012 11:350 people like thisLike
 

Καλή χρονιά Πάνο, ευτυχισμένο να είναι το καινούριο έτος.

 

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα που διακρίνω εγώ είναι η ικανότητά σου να γράφεις και το ότι αυτό σου αρέσει. Επίσης, ότι υπάρχει ένα θέμα εξειδικευμένο για το οποίο γνωρίζεις πράγματα.

 

Άρα πως δεν βρίσκεις τι να γράψεις; Μην ανησυχείς ιδιαίτερα όταν θα ξεκινήσεις, το ένα θέμα θα φέρνει το άλλο. Το θέμα είναι, μπορείς να το υποστηρίξεις το θέμα σωστά και υπεύθυνα;;; Μιας και μιλάμε για κάτι πολύ ευαίσθητο...

 

Ίσως να μπορούσες να φιλοξενείς συνεντεύξεις ειδικών κτλ. αν νιώθεις ανεπάρκεια;;

 

Ποια οφέλη μπορείς να αποκομίσεις;;;;;

 

1. Πρώτα από όλα θα μπεις στη διαδικασία να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου. Όταν πρόκειται να πεις μια άποψη προφορικά τη λες πιο αβίαστα. Όταν είναι να γράψεις, και όταν τα γραπτά είναι να διαβαστούν από εκατοντάδες ή χιλιάδες κόσμου, τότε μπαίνεις στη διαδικασία να προσέξεις πολύ περισσότερο και να ψάξεις καλύτερα αυτά που σκέφτεσαι και πιστεύεις. Αυτό από μόνο του είναι κέρδος. Συν τοις άλλοις, θα είναι μεγάλη χαρά για σένα να αποκτήσεις κοινό, επαφές με ανθρώπους που τους ενδιαφέρει το θέμα. Αν δεν ήσουν δημόσιος υπάλληλος και ήσουν ψυχολόγος, ίσως και πελάτες να μπορούσες να κερδίσεις.

 

2. Όσον αφορά το χρηματικό όφελος. Θα πρέπει να γράφεις συχνά, και εφόσον ο κόσμος αγκαλιάσει τις πληροφορίες που του δίνεις και σε προτιμήσει, τότε με το καιρό θα δεις την επισκεψιμότητά σου να αυξάνεται συνεχώς. Η γραμμή που χωρίζει τη μικρή κίνηση μερικών δεκάδων ανθρώπων την μέρα που δεν σου επιτρέπουν εισόδημα με την κίνηση χιλιάδων επισκεπτών που  μπορουν να σου χαρίσουν συμπληρωματικό εισόδημα μπορεί να ξεπεραστεί αν το περιεχόμενο σου ξεχωρίζει.

 

Αν θες να επιτυγχύνεις τη διαδικασία της γνωστοποίησης υπάρχουν και τρόποι προώθησης με κόστος, αλλά αν αυτό που δημιουργήσεις δεν αξίζει τόσο, δεν θα φτάσει στην κορυφή μόνο μέσω της διαφήμισης. Η διαφήμιση θα σε βοηθήσει να φτάσεις πιο γρήγορα. Τη δουλειά θα τη κάνει το περιεχόμενο.

 

Στο Getpaid.gr υπάρχουν αρκετά άρθρα που μιλάνε για την προώθηση αλλά και για τρόπους με τους οποίους μπορείς να έχεις εισόδημα.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote03.01.2012 20:580 people like thisLike
 

Κάποιος πέταξε μια ιδέα, να κάνω δωρεάν δια μέσου skype φροντιστήριο.Κόλλησε όμως στην ταχύτητα του ίντερνετ στην περιοχή μου. Ο αντίποδας είναι η λύσεις ασκήσεων των σχολικών βιβλίων και επιπλέον ασκήσεις με παράλληλες συμβουλές προς γονείς για καλύτερη μάθηση.Τι λέτε; Πιστεύω πως στην πορεία θα βρεθούν και άλλες ιδέες.Προς το παρών μαθαίνω.

Quote04.01.2012 11:110 people like thisLike
 

Αυτό που λες για τα μαθήματα μέσω Skype είναι μια πολύ όμορφη ιδέα. Παλαιότερα το Skype ξεκίνησε δοκιμαστικά μια υπηρεσία μέσω της οποίας μπορούσες να χρεώνεις το συνομιλητή σου με το ποσό που εσύ ήθελες. Κάτι σαν 090 αλλά με πολύ χαμηλότερες χρεώσεις. Έτσι, υπήρχε ολόκληρος κατάλογος με ειδικούς σε διάφορα θέματα που δίναν συμβουλές ή έκαναν μαθήματα μέσω απόστασης επί πληρωμή. Για άγνωστους λόγους το Skype σταμάτησε να υποστηρίζει την υπηρεσία στις νέες εκδόσεις και δεν ξέρω αν σκοπεύει ποτέ να την επαναφέρει.

 

Αντ' αυτού υπάρχουν κάποια άλλα σχετικά sites αλλά δεν είναι τόσο γνωστά και δεν θα υπάρχει ελληνικό κοινό ως πελατεία.

 

Τι θα μπορούσες να κάνεις;;;; Βέβαια αυτή η κίνηση μπορεί να είχε μεγάλο ρίσκο. Να φτιάξεις μια σελίδα μέσω της οποίας να μπορείς να παρουσιάζεις τις υπηρεσίες που προσφέρεις. Για να έχεις επαγγελματικό αποτέλεσμα ή θα αφιερώσεις αρκετό χρόνο ή θα χρειαστεί να πληρώσεις κάποιον ειδικό με ποσά που θα ξεπεράσουν το 500άρικο. Έπειτα, θα πρέπει να πληρώσεις μεγάλα ποσά σε διαφήμιση ώστε να δουν την υπηρεσία σου χιλιάδες χρήστες του Internet. Τι ποσό θα χρειαστεί;;; Εξαρτάται από την ανταπόκριση του κόσμου. Μπορεί να μπορέσεις να βρεις μαθητές αμέσως, μπορεί να ρίξεις και 1000 ευρώ σε διαφήμιση και "πάπαλα" αν δεν μπορείς να τους πείσεις.

 

Μέσα σε όλα αυτά, θα πρέπει να προσέξεις κατά πόσο θα είσαι νόμιμος. Κόψιμο αποδείξεων, άδεια εξασκήσεως και ότι άλλο μπορεί να χρειάζεται, καθώς η παρουσία σου θα είναι αισθητή. Παράλληλα, θα πρέπει να βρεις και μαι φόρμουλα για την πληρωμή. Θα σε δοκιμάζει ο άλλος και αν δεν είναι ευχαριστημένος θα σου δίνει έπειτα το ποσό;;; Θα σου δίνει τα μισά μπροστά;;; Θα σε πληρώνει με τη μέρα μέσω Paypal???????

 

Είναι πολλά τα ζητήματα που θα πρέπει να προσέξεις αν κατευθυνθείς προς αυτή τη κίνηση. Το κατασκευαστικό κομμμάτι της σελίδας, μάλλον θα είναι το πιο απλό πράγμα στην όλη υπόθεση.

 

Τώρα αν ήδη ξέρεις κάποιους μαθητές που θα τους έκανες μαθήματα από κοντά και αντ' αυτού θες να τους προτείνεις τα μαθήματα να γίνονται και μέσω νετ, τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Το κανονίζετε μεταξύ σας και απλά γίνονται τα μαθήματα μέσω skype.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote04.01.2012 16:510 people like thisLike
 

Ζητάω δουλειά. Είμαι 51 ετών. (Άνδρας) Απολύθηκα πολύ πρόσφατα από εκδοτική εταιρία, ύστερα από 5 χρόνια εργασίας σαν σκλάβος. Έχω μεγάλη ανάγκη και όρεξη για δουλειά. Αν υπάρχει κάποιος που θέλει απόλυτα έμπιστο-έντιμο-εργατικό σοβαρό και φιλότιμο άτομο, ας επικοινωνήσει. Δεν επιλέγω. Κάνω τα πάντα, (εργάτης εργοστασιακής παραγωγής, εργάτης κήπων, κλπ φύλακας-θυρωρός- συντηρητής η και καθαριστής κτιρίου, βοηθός σε λαϊκές αγορές-μικροπωλητών κλπ.  Έχω εμπειρία στην εξυπηρέτηση ως συνοδός  ΑΜΕΑ, αναλαμβάνω τη διεκπεραίωση των εξωτερικών τους εργασιών, (πληρωμή λογαριασμών, εφορία, τράπεζες, δήμους, δημόσιες υπηρεσίες κλπ.  Πιάνουν τα χέρια μου σε κάθε χειρονακτική εργασία. Έχω ταλέντο στην κουζίνα, κάνω τα πάντα, εκτός από προώθηση-πώληση προϊόντων και υπηρεσιών.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ.

Quote04.01.2012 16:580 people like thisLike
 

Ονομάζομαι, Τίτος Ζώης είμαι 51 ετών, κατοικώ στο Γκάζι, και έχω δικό μου μεταφορικό μέσο.

(τετράτροχη μηχανή-γουρούνα-)  νομικά-τυπικά άγαμος, αλλά ουσιαστικά έγγαμος, είμαι η συμβίωση.

(Τα παραπάνω τα λέω διότι νομίζω θα έχει σημασία για σας, το γεγονός ότι ενώ έχω ουσιαστικά υποχρεώσεις έγγαμου, δεν δικαιούμαι κανενός είδους επίδομα.)

Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζομουν στην εκδοτική εταιρία, «Εκδόσεις Κέρκυρα Α.Ε», ως γενικών καθηκόντων, αλλά στο τέλος του μήνα θα απολυθώ λόγο περικοπών. (στη διάθεσή σας ότι στοιχείο θέλετε για του λόγου το αληθές, και για το πόσο σωστός ήμουν στην εργασία μου.)

Παλαιότερα, πριν 13 χρόνια εργάστηκα και στον όμιλο Αλαφούζου, στα περιοδικά Μετρό και Μελωδία που εκδίδανε τότε.

Έχω μεγάλη ανάγκη και όρεξη για δουλειά, δεν εννοώ να μείνω ούτε μέρα άνεργος, μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Είμαι σοβαρός-φιλότιμος-εργατικός, τα χέρια μου πιάνουν, και κοιτάζω μόνο τη δουλειά μου.

Ευχαριστώ, και στη διάθεσή σας για κάθε τυχόν διευκρίνιση, η ακόμα και για δοκιμή όσων ημερών θέλετε.  

Τίτος Ζώης. Τηλέφωνο, 2103468437 και 6975952968   

  

Quote04.01.2012 22:091 people like thisLike
 

Καλή χρονία και από εμένα!

 

Κυρίε Παναγίωτη μία άλλη ιδεα θα ήταν να γράφετε σημειώσεις για μαθητές-δοκίμια κλπ με θέματα που κατέχετε και τα γνωρίζετε και να τα πουλάτε σαν ηλεκτρονίκα βιβλία (e-books) Μπορείτε να συνεργαστείτε με πολλά ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία..το οικονομικο/νομικό σκέλος του εγχειρήματος δεν το γνωρίζω να σας το πω.

 

Κύριε Τίτο,καταλαβαίνω την ανάγκη σας για εργάσια,η όποια υποτίθεται οτι είναι συνταγματικό δικαίωμα,σας εύχομαι να βρείτε κάτι καλό και σύντομα

καλύτερα να βάλετε αγγελίες στα www.kariera.gr  www.skywalker.gr  www.xe.gr  (το site της χρυσής ευκαιρίας)  www.aggeliopolis.gr .Στα site αυτά θα βρείτε και θέσεις εργασία που μπορεί να σας ταιρίαζουν..Ρωτήστε και στον ΟΑΕΔ της περιοχής σας αν υπάρχει κάποια πρόνοια για εσάς (επιδότηση,κάποια εργασιακή θέση κλπ)

 

αυτά από εμένα!

Quote06.01.2012 02:560 people like thisLike
 

Ένα "διπλο" νήμα που απασχολεί όμως και άλλους πολλούς (δυστυχώς).

Καλή Χρονιά και καλωσορίσατε και οι δυό...Smile

 

Πάνο: Φτιάξε ενα blog που να ασχολείται απλά με το αντικείμενό σου. Τα παιδιά... "κόκκινη κλωστή δεμένη..." ή κατι τετοιο τέλoς πάντων. Γράψε συμβουλές για να βοηθάμε τα βλαστάρια μας, tips, παραμύθια μαζεμένα από όλο τον κόσμο, χειροτεχνίες για παιδιά... ποιήματα του Πολέμη και του Καρκαβίτσα. Αυτό για αρχή.... Έχεις αντικείμενο, το γνωρίζεις, η γραφίδα σου είναι άψογη... ΦΥΣΙΚΑ και θα τα καταφέρεις. Απλα θα χρειαστείς κάποιο χρόνο για την απαιτούμενη "ωρίμανση"... Εμείς από εδώ θα είμαστε δίπλα σου . Αργότερα και όταν έχεις αποκτήσει το απαιτούμενο κοινό, θα μπορείς να κάνεις ακόμα και μαθήματα όχι μόνο μεσω skype αλλά και με την μορφή webinar... κέφι από όσο βλέπω έχεις.

 

Τίτο: αχ βρε Τίτο... κουράγιο και δύναμη σου εύχομαι από καρδιάς και μακάρι να δώσει η Παναγιά να βρεις γρήγορα δουλειά. Μακάρι να ήξερα κάτι να σου προτείνω. Η κατάσταση είναι αυτή που όλοι μας βιώνουμε... δυστυχώς. Αλλά θα σου πω ό,τι και ο testudo. Γράψου σαν μέλος στα site με αγγελίες παρακολούθα τα συνέχεια και ανέβασε και τις δικές σου αγγελίες. Δυστυχώς τα επιδόματα φίλε testudo είναι (όταν υπάρχουν) της πλάκας...

Με 300-450€ το μήνα δεν ζει άνθρωπος.... γ@@ω την κατάντια μας....

 

Έτσι για να "διασκεδάσουμε" λίγο τον πόνο μας .... Δειτε αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=fz-srYUh1nY

 

 

 

 

 

Quote08.01.2012 23:000 people like thisLike
 

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις σας που είναι όντως ενδιαφέρουσες.Τις κρατάω παρακαταθήκη και θα τις δώσω στον επεξεργαστή (το μυαλό μου) να τις μελετήσει. Βασικό πάντως είναι ότι είναι και οι τρεις...υπέροχες (προτάσεις)- μην παραξηγηθώ.

Quote09.01.2012 21:081 people like thisLike
 

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

Κύριε Τίτο ρίξε μια ματιά εδώ http://www.deltapost.gr/

είναι μια διαφημιστική εταιρεία, απασχολεί άτομα που μοιράζουν διαφημιστικά φυλλάδια και άτομα με ΙΧ ή μηχανάκι (ανάλογα τις ανάγκες) για επιτήρηση αυτών που μοιράζουν τα διαφημιστικα φυλλάδια.

Έχει πολλά παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, πάρε ένα τηλέφωνο, μάθε πιο γραφείο είναι κοντά στην περιοχή σου ή όποιο σε βολεύει τελοσπάντων, και κάνε την ερώτηση σου, τι ζητάνε, και αν ζητάνε.

Κράτα μικρό καλάθι όμως. Ακόμα και εκεί, η πιο απλή δουλεία που μπορεί να βρεί ένα πιτσιρίκι να βγάλει το πρώτο χαρτζιλίκι πλέον είναι παρελθόν.

ΔΕΛΤΑ ΡΟΣΤ Tηλ. 210 6424100 είναι τα κεντρικά. αν σουπουν δεν έχουν κάτι, μετα απο κάποιο διάστημα ξαναπάρε, ανα διαστήμα βγάζουν δουλειές.

έτσι έκαναν τουλάχιστον οταν ήμουν φοιτητής.