Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Quote23.01.2012 23:300 people like thisLike
 

Αλήθεια βρε παιδιά πριν κάνουμε ό,τι δήποτε αποφέρει χρήματα ηλεκτρονικά πρέπει να χτυπήσουμε την πόρτα της εφορίας; Δηλαδή: -Καλημέρα σας, ήρθα να δηλώσω το καινούργιο μου επάγγελμα ...κ.λ.π. ή ξέρετε βγάζω αυτά τα λεφτά φορολογήστε με. Μιλάμε για νόμιμο ή ολίγο νόμιμο.

Quote24.01.2012 12:120 people like thisLike
 

Μην παρεξηγηθώ. Το θέμα είναι "εφοριακώς= επίρρημα ό,τι δηλαδή έχει σχέση με την εφορία και όχι εφοριακός(με ο κατάληξη)= υπάλληλος εφορίας. Δεν έχω σχέση με αυτούς παρά μόνο να πληρώνω. Δεστε προφίλ.

Quote24.01.2012 13:340 people like thisLike
 

χαχαα...σου μπήκαν ιδέες ε?  πάντως αποτι εχω διαβάσει και μου έχουν πει και εμένα, πρέπει να κάνει κάποιος έναρξη κανονικά! πχ σε ενα e-shop είναι απαραίτητο, όπως και τα μεγάλα ειδησεογραφικά sait, έχουν κανονικά έδρα, είναι επιχειρήσεις. Τώρα αν κάποιος έχει ενα blog-sait και βγάζει 20-30 ευρώ από τις διαφημισούλες που έχει μέσα..τι έναρξή να κάνει? και τι να δηλώσει? Θέλει πολύ ψάξιμο το θέμα πάντως.

αν όμως το ίδιο blog-sait γιγαντωθεί και βγάζει ένα καλό εισόδημα τότε η έναρξη χρειάζεται, κάπως έτσι το έχω στο μυαλό μου. δεν ξέρω αν κάνω λάθος.

υπάρχουν και άλλα παιδιά εδώ που τα ξέρουν καλύτερα, να δούμε τι θα πούν.

Quote25.01.2012 19:030 people like thisLike
 

κάπως έτσι είναι esdd, αν και υπάρχει κάποια πρόβλεψη από την εφορία  για να λαμβάνεις διαφημιστικά έσοδα χωρίς να έχεις κάνει έναρξη σε επιχείρηση, αλλά μέχρι ενός ποσού και φορολογείσαι για τα έσοδα. Πράγμα που δεν συμφέρει αν έχεις και έξοδα, καλύτερα να κάνεις έναρξη. Απλα, επειδή είναι ευαίσθητα αυτά τα θέματα, τη καλύτερη συμβουλή μπορείς να την πάρεις από έναν λογιστή που ξέρει από αυτά, και όχι online που θα πάρει απλά μια ιδέα. Καλά πάντως έκανες που ρώτησες, μέσες άκρες έτσι έχουν τα πράγματα.....

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote26.01.2012 13:370 people like thisLike
 

Ευχαριστώ Δημήτρη και esdd. Αυτό θα πράξω.

Quote27.01.2012 10:340 people like thisLike
 

Απλά μη μείνεις σε μια γνώμη! Εχοντας κάνει την μικρή αναζήτηση σου δώσε κάποια κατεύθυνση ή πήγαινε σε κάποιον που να έχει ξανά κάνει αυτές τις δουλειές, γιατί πολύ πιθανόν είναι να πας σε κάποιον που για αυτά τα θέματα να ξέρει λιγότερα και από σένα.....

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...