Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Πώς να αποκτήσετε χρήματα Οδηγός Γρήγορης Εκκίνηση
Quote10.05.2012 11:320 people like thisLike
 

 

GETPAID.GR:   Το Getpaid.gr θεωρεί πως η αναγραφή τέτοιων posts υποτιμά τη νοημοσύνη όλων. Παρόλα αυτά αφήνουμε το θέμα ως "παράδειγμα προς αποφυγή" και επειδή ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του. Από εκεί και πέρα δεν φέρουμε ευθύνη αν κάποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν τα αυτονόητα και μπλέκονται σε πυραμίδες και περίεργα σχήματα..

 


Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει να βγάλετε χρήματα από το Ιnternet, κάντε τον κόπο και διαβάστε...αν όχι αγνοήστε το. Ξέρω όμως, ότι ειδικά αυτήν την εποχή η κατάσταση είναι δύσκολη για τους περισσότερους.

 

Αν η οικονομική κρίση και η ανεργία σας χτύπησε την πόρτα όπως και εμένα, τότε αυτό που θα διαβάσετε σας αφορά… Σέβομαι την ελπίδα και την αγωνία που έχει μέσα του κάποιος, και δεν είμαι εδώ για να κοροϊδέψω κανέναν. Απεχθάνομαι να προσπαθούν να το κάνουν σε μένα, και δεν θα το έκανα ποτέ… Αν μπορώ να βοηθήσω, έχει καλώς.

 

Ονομάζομαι Χρύσα, και είμαι άνεργη 2 χρόνια τώρα. Πνιγμένη στα χρέη χωρίς καμία απολύτως βοήθεια από πουθενά και χωρίς καμιά ελπίδα. Αν το σενάριο σας ακούγεται γνωστό σας λέω πως μπορείτε να τα καταφέρετε και εσείς, όπως τα κατάφερα και εγώ. "Όπως τα έχουν καταφέρει πάρα πολλοί πριν από εσένα και εμένα."

 

Μια μέρα, εντελώς τυχαία έπεσα πάνω σε ένα Site, το justbeenpaid(το affiliate link αφαιρέθηκε επειδή αφορά πυραμίδα), στο οποίο υπάρχει σαφής ένδειξη της δημοτικότητας του συγκεκριμένου προγράμματος, και η βαθμολογία του στο Alexa έχει σταθερή άνοδο σε όλο τον κόσμο για αρκετούς μήνες τώρα. Το πρόγραμμα έχει προσελκύσει πάνω από 500,000 άτομα τον τελευταίο χρόνο και σήμερα περίπου 6.000 + προστίθενται κάθε μέρα, μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ. Το justbeenpaid -JSS-Tripler- είναι το πνευματικό παιδί του Frederick Mann, ο οποίος είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης στην online χρήματα και έχοντας συμμετάσχει σε πολλά προγράμματα με τα χρόνια, έχει πάντα ως στόχο την ανάπτυξη ενός προγράμματος που θα βοηθήσει "όλους" να βγάλουν χρήματα online, και όχι μόνο οι κορυφαίοι έμποροι γκουρού και εμπειρογνώμονες.

 

Το justbeenpaid μου έδωσε την ευκαιρία να αλλάξω τη ζωή μου για το καλύτερο κάθε μέρα! Σήμερα, βγάζω αρκετά χρήματα την ημέρα και αυξάνονται συνεχώς.

 

Ειλικρινά, εγώ προσωπικά, σας εγγυώμαι 1000% θα αλλάξει τη ζωή σας για πάντα... η επιλογή είναι σίγουρα δική σας, η λύση όμως είναι το justbeenpaid... αν με χρειαστείτε, θα βρίσκομαι πάντα δίπλα σας να σας παρέχω σωστή καθοδήγηση και ουσιαστική βοήθεια..........@gmail.com

 

 

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΤΥΧΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΑΣ ΛΟΡΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΌ ΤΟ "ΠΟΥΘΕΝΑ". ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΠΟΤΕ…ΕΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

Δείτε οδηγίες εγγραφής και Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης εδώ .......


Φυσικά διαγράφονται τα στοιχεία επικοινωνίας και η σελίδα blogspot. Ας εξηγηθεί αναλυτικά ο τρόπος κερδων εδώ...

Quote10.05.2012 12:170 people like thisLike
 

Αγαπητή μας φίλη καλωσήρθες,

 

όπως παρατήρησες το Getpaid.gr επενέβη και διέγραψε κάποια σημεία του post σου(αφαίρεση στοιχείων επικοινωνίας και σύνταξη προειδοποιητικού μυνήματος για τα μέλη)

 

 

Δεν έχουμε τίποτα το προσωπικό μαζί σου, αλλά στόχος μας είναι να προστατέψουμε την κοινότητά μας από απόψεις και σχήματα που κατά την άποψή μας καταστρέφουν την όμορφη ιδέα του "ιντερνετικού κέρδους".

 

Αν διαβάσεις μερικά άρθρα του Getpaid.gr, θα καταλάβεις ποιά ιδέα καλλιεργούμε εδώ....

 

Φυσικά δεχόμαστε όλες τις απόψεις, αλλά δεν θα επιτρέψουμε στο forum μας να γίνει διαφημιστικός χώρος "απατεωνίστικων" για μας πρακτικών.

 

Είδαι ευπρόσδεκτη στο Getpaid.gr να συζητήσουμε για ότι θες..... να πάρεις και να δώσεις ιδέες και απόψεις...

 

Να σαι καλά...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote10.05.2012 23:200 people like thisLike
 
Αγαπητέ Δημήτρη...
Ο μόνος σκοπός μου και στόχος που έκανα αυτή τη δημοσίευση ήταν να βοηθήσω συνανθρώπους μας να βγάλουν κάποια χρήματα που αυτή την εποχή τα έχουν τόσο πολύ ανάγκη, και χωρίς να έχουν ιδιαίτερες γνώσης περί μάρκετινγκ γιατί μόνο εκεί μπορούν να βγάλουν σοβαρά χρήματα εκτός από το να χάνουν το χρόνο τους με τα διάφορα PTC κτλ-. Τώρα αν εσύ, νομίζεις ότι έχεις το δικαίωμα να τους στερήσεις αυτή την δυνατότητα η επιλογή δική σου. Ομως πρέπει πρώτα να αποδείξεις ότι αυτό το πρόγραμμα είναι σκαμ, - ήδη ο ιδιοκτήτης του προγράμματος δίνει ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον το αποδείξει - Ποιος ξέρει μπορεί να είσε εσύ ο τυχερός...και τότε πολύ ευχαρίστως να ζητήσω ειλικρινά συγνώμη.
Εγώ σου προτείνω να εγγραφείς να διαπιστώσεις και μόνος σου πως δουλεύει το πρόγραμμα και πόσο αξιόπιστο είναι, ούτος η άλλως δεν έχεις να χάσεις τίποτα...
Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία...
Chrissa
Quote11.05.2012 20:290 people like thisLike
 

Χρύσα ο κόσμος και εσύ μπορεί να διαβάσεις γιατί το justbeenpaid είναι scam. Διάβασε αυτό

 

Παρόλα αυτά δεν διέγραψα το θέμα. Από τη στιγμή που θέλεις να ενημερώσεις τον κόσμο και αυτή είναι η μοναδική σου πρόθεση δεν νομίζω να σε ενοχλεί η αφαίρεση του affiliate link.

 

Επίσης, στην απάντηση σου δεν μας δίνεις περισσότερα δεδομένα για τον τροπο λειτουργείας. Μαγικά λεφτά δεν υπάρχουν!

 

 

Είναι δυνατόν να δίνεις σημασία στον απατεώνα που λέει πως αν αποδείξετε την απατεωνιά σας δίνω χρήματα. Αυτός θα φεσώσει όλα τα "πρόβατα" και δεν θα φεσώσει εμένα που τον αποκάλυψα!!! εδώ γελάμε με δάκρυαCry

 

Χρύσα, αν όντως είσαι άνεργη, μην ψάχνεις για ονειρεμένους κόσμους.

 

To ιντερνετ προσφέρει ευκαιρίες για κέρδη αν το σεβαστείς. Αντίθετα όλα αυτά τα σχήματα βιάζουν την ιδέα του διαδικτυακού κέρδους...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote12.05.2012 20:530 people like thisLike
 

Δημήτρη διάβασα με προσοχή το link που μου έδωσες που υποτίθεται αποδεικνύει ότι το justbeenpaid είναι scam αλλά δεν αναφέρει τίποτα συγκεκριμένο παρά αοριστολογίες . Άλλωστε αν συνέβαινε κάτι τέτοιο σίγουρα κάποιο μέλος απτά 500.000 που είναι εγγραμμένα θα είχε κάνει κάποια αναφορά για spam.

 

Όσο για την αφαίρεση του affiliate link, φυσικά και δεν με ενοχλεί καθόλου γιατί με το justbeenpaid βγάζεις χρήματα και χωρίς παραπομπές. Τώρα αν πραγματικά θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες και δεδομένα για το πρόγραμμα, πολύ ευχαρίστως, και φυσικά δεν πρόκειται για μαγικά χρήματα αλλά για ένα επενδυτικό πρόγραμμα που αποδεδειγμένα πληρώνει σε καθημερινή βάση. Όσο για το αν είμαι άνεργη ίσως εγώ δεν το έθεσα σωστά, διότι πλέον δεν θεωρούμε άνεργη αφού με το justbeenpaid βγάζω πάνω από 3000 δολάρια το μήνα.

 

Ευχάριστο για την φιλοξενία, είμαι στη διάθεση όλων για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις.

 

Chrissa

Quote14.05.2012 00:510 people like thisLike
 

Χρύσα δεν υπάρχει ασφαλής επένδυση με απόδοση 2% την ημέρα!!! Ελπίζω να μην πιστεύεις αυτά που έχεις γράψει...

 

Λύσε μου σε παρακαλώ μια εύλογη απορία... Ο τύπος που στα δίνει από που τα βρίσκει;;;

 

 

(απορία προσωπικά δεν έχω καμία, γιατί γνωρίζω πολύ καλά πως δουλεύουν οι απατεώνες)

Εσένα δεν σου έχει δημιουργηθεί αυτή η απορία;

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote14.05.2012 09:290 people like thisLike
 

Από ότι βλέπω Δημήτρη είσαι κατά τον επενδύσεων και υπέρ του μεροκάματου …. με το μεροκάματο ώμος, δεν έγινε ποτέ κανείς πλούσιος αλλά μόνο με τις επενδύσεις, και μην ξεχνάμε ότι δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει ασφαλείς επένδυση 100% ακόμα και σε αυτούς που παίζουν με τα δις. Πχ ομόλογα χρηματιστήριο κτλ. Πιστεύω όταν κάτι αποδεδειγμένα δουλεύει, καλό είναι να το εκμεταλλευτή κανείς για όσο αυτό υπάρχει. Αυτό κάνω και εγώ. Όσο για το ψεύτρα που με αποκάλεσες ..δεν πειράζει σε συγχωρώ.

 

CHRISSA

Quote15.05.2012 12:350 people like thisLike
 

Μπράβο Χρύσα το βρήκες...ο Δημήτρης είναι κατά των επενδύσεων...

 

απλά τυχαίνει εγώ να τον γνωρίζω διαδικτυακά και μόνο πολύ πριν από το getpaid μέσω των άλλων του blog που έχει και τυχαίνει να έχουν σχέση με επενδύσεις.

 

Λοιπόν, όταν έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε εν μέρει τζόγο το χρηματιστήριο μας αναφέρεις το scam για επένδυση????

 

Δε μου λες τώρα μεταξύ μας...να δώσω κάτι ΜΟΗ που έχω και να γραφτώ????

Quote15.05.2012 13:110 people like thisLike
 

Καλημέρα fs52,

 

Αν και ειρωνικό το σχόλιο σου δεν με πειράζει (άλλωστε το συνηθίζουμε εμείς οι έλληνες αυτό)

Εγώ έκανα την επιλογή μου …ο καθένας ας κάνει τη δική του. Δεν μπορεί όμως 500.000 μέλη με κεφάλαια 100.00 δολάρια και άνω να είναι ηλίθιοι και μερικοί να το παίζουν έξυπνοι και πονηροί. Ο έχων νου νοείτω.

 

 

Και μην ξεχνάμε ότι σε ένα έργο κάποιοι είναι πρωταγωνιστές και κάποιοι μένουν για πάντα θεατές…

 

Και όσο για τα MOH…κρίμα μην τα δώσεις, κράτα τα να σου θυμίζουν ότι κάποτε ήσουν τολμηρός. Μπορείς όμως να ξεκινήσεις με 10 δολάρια αν βέβαια σου περισσεύουν…

 

 

 

 

 

Quote15.05.2012 14:350 people like thisLike
 

Χρύσα μιλάς σε κάποιον που ασχολείται με τις επενδύσεις εδώ και 10 χρόνια, κάνοντας μεταπτυχιακό στα οικονομικά. Μετά βεβαιότητας μπορώ να σου πω πως αυτό που μας περιγράφεις δεν είναι επένδυση.

 

Απάντησε μου στην ερώτησή μου σε παρακαλώ, από που θα βρουν να σου δώσουν σίγουρα αυτές τις αποδόσεις. Γιατί όταν "επενδύεις" κάπου θα πρέπει να ξέρεις που επενδύεις. Λοιπόν;

 

Μετά από αυτό διάβασε μερικά πραγματάκια για τον Ponzi.

 

Σε αυτά τα σχήματα έχουμε απατεώνες, κορόιδα και κορόιδα που μετατρέπονται σε εν δυνάμει απατεώνες μπας και βγάλουν τα σπασμένα. Απλά τελικά φτάνουν στο σημείο να γίνουν ακόμα μεγαλύτερα κορόιδα...

 

Απάντησε μου λοιπον, που θα βρουν να στα δώσουν;

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote15.05.2012 20:570 people like thisLike
 

Δημήτρη εγώ ούτε πτυχία έχω ούτε μετά πτυχιακά έχω κάνει στα οικονομικά. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πληρώνομαι καθημερινά. Το που τα βρίσκουν ο ποσώς με ενδιαφέρει. Όταν δουλεύεις σε μια επιχείρηση και πας να πληρωθείς, ρωτάς το αφεντικό σου που βρήκε τα χρήματα και σε πληρώνει, η τα παίρνεις λες ευχαριστώ και πας σπίτι σου.

Quote15.05.2012 22:210 people like thisLike
 

Όταν όμως δεν δουλεύεις και σου "χαρίζουν" λεφτά χωρίς να σου λένε πως τα βρήκαν, αφού προηγουμένως ζητούν να τους δώσεις τα λεφτά σου, μόνο αφελής μπορείς να είσαι για να μην ρωτήσεις...   Αν έβρεχε έτσι λεφτά θα ήμασταν όλοι εκατομμυριούχοι...

 

 

Στο ποντικάκι για να πιαστεί στη φάκα δίνεις λίγο "τυράκι"... για να πάρεις ολόκληρο το ποντίκι

 

Αν είσαι ποντίκι="κορόιδο" δίνεις ότι έχεις και ότι είσαι(ρώτα πόσοι έχασαν το βιός τους το 99') για λίγο "τυράκι"

 

 

Επειδή τα ανθρώπινα κορόιδα έχουν λίγο παραπάνω μυαλό, απλά θα τους δώσεις μερικές φορές παραπάνω τυράκι για να τους μαγκώσεις...

 

"Καλύτερα, λοιπόν, να ρωτήσεις και να μάθεις τι είναι η "μαγική φάκα" των ponzi schemes που μοιράζει λεφτά, αλλιώς καλύτερα να μην είχες ακούσει για αυτήν ποτέ!" αυτό θα το θυμηθείς

 

Γιατί η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote16.05.2012 11:020 people like thisLike
 

Δημήτρη σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σου ξέρω ότι τα λες από ενδιαφέρον και όχι για κόντρα και αντίδραση. Όμως έχω το δικαίωμα να επενδύσω τα χρήματα μου όπου και όπως νομίζω εγώ και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν. Όποιος δεν συμφωνεί η δεν του αρέσει αυτός ο τρόπος, να βγάζει εύκολα και γρήγορα χρήματα να ψάξει να βρει μόνος του μια καλύτερη ιδέα ιντερνετικού κέρδους.

Φυσικά δεν παροτρύνω κανέναν να επενδύσει χρήματα που δεν του περισσεύουν και δεν το συνιστώ.

 

Αν είχες κάνει το κόπο να μελετήσεις το πρόγραμμα θα γνώριζες ότι σε 2 μήνες περίπου παίρνεις το κεφάλαιο σου πίσω και μετά εξακολουθείς να βγάζεις χρήματα από τους ήδη υπάρχοντες τόκους που έχουν κεφαλαιοποιηθεί. Όπως βλέπεις το "ρίσκο" είναι μόνο για 2 μήνες. Και αυτοί έχουν περάσει για πολλούς από εμάς που είμαστε στο πρόγραμμα.

 

Λεφτά δεν βρέχει αλλά είμαι σίγουρη πώς αν έβρεχε κάποιοι σίγουρα θα κρατούσαν ομπρέλα.

 

Κάποιοι δουλεύουν για τα λεφτά και κάποιοι άλλοι βάζουν τα λεφτά να δουλεύουν για αυτούς. Ας αποφασίσει ο καθένας σε πια κατηγορία θέλει να ανήκει.

 

Το χρηματιστήριο που βλέπω ότι ασχολείσαι πώς πάει… πίκρα ε! καλές η ιδέες σου αλλά δεν ταιριάζουν με τις ασχολίες σου. Αυτοί κ αν είναι απατεώνες. Πρέπει να έχεις φάει τυράκια μπόλικα... (εννοώ τα παπαγαλάκια).

 

Και ΠΡΟΣΟΧΗ σε αυτούς που με της ιδέες τους θέλουν να σας κλέψουν τα όνειρα σας.

Quote16.05.2012 20:360 people like thisLike
 

Αυτό που ξεχωρίζει τους επενδυτές από τα κορόιδα, είναι πως οι δεύτεροι νομίζουν πως είναι επενδυτές...

 

Και οι δεύτεροι "νομίζουν" από τη στιγμή που δεν μπορούν να απαντήσουν στην πιο εύλογη και απλή ερώτηση...

 

"Ποιός; Πως βρίσκει; Γιατί σου χαρίζει λεφτά;"

 

 

Όποιος νομίζει ότι τα λεφτά χαρίζονται είναι θέμα χρόνου να πιαστεί στη φάκα!

 

Προσοχή με αυτούς που παίζουν με τις ελπίδες σας και τα όνειρά σας!

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote16.05.2012 20:580 people like thisLike
 

Όσο για το χρηματιστήριο,

οι μετοχές διαχρονικά έχουν την καλύτερη απόδοση από ομόλογα, ακίνητα, καταθέσεις κτλ.

 

Και εκεί, όμως, έχουμε πολλά κορόιδα που ακούν τα παπαγαλάκια και δεν σκέφτονται, έχεις δίκιο! Μάλιστα σε περιόδους ευφορίας, που το χρηματιστήριο το θυμούνται όλοι, είναι γεμάτο ποντίκια...

 

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote11.06.2012 11:081 people like thisLike
 

Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά σ' αυτό το άρθρο για να καταλάβετε πως λειτουργεί: ..........

 

Πάντως να επιβεβαιώσω και εγώ με τη σειρά μου ότι το σύστημα λειτουργεί! Κι εγώ ήμους διστακτικός αρχικά όμως τσέκαρα όλη την διαδικασία (ακόμα και την ανάληψη χρημάτων και μπήκαν κανονικά τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό) και δουλεύει. Δεν ξέρω αν όντως θα δουλεύει επ' αορίστον αλλά αυτή τη στιγμή βγάζω χρήματα. Εχω πάρει το κεφάλαιό μου πίσω και μόνο κέρδος έχω τώρα. Το θέμα είναι ότι μπορείτε να το δοκιμάσετε από μόνοι σας χωρίς να βάλετε δικά σας χρήματα αρχικά!


logoΣτο Getpaid.gr αφαιρούμε τα link με περιεχόμενο που αφορά πυραμίδες