Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Ιδέες για αξιοποίηση ξένου τράφικ.
Quote08.06.2012 15:220 people like thisLike
 

Γεια σας και πάλι..

Έχω την παρακάτω απορία.

κάποιος που έχει blog ή γκρουπ/προφίλ σε κοινωνικο δίκτυο με άτομα από διαφορετικές εθνικότητες και όχι συγκεκριμένη χώρα,πώς μπορεί να το αξιοποιήσει όσο αφορά affiliates?σκέφτηκα μόνο το google ads.Kάποιο καλό ξένο δίκτυο με affiliates γνωρίζετε?είμαι ιδιώτης.

 

Υ.Γ παρακολουθώ αυτά που γράφονται στο site και όποτε μπορώ με βάση τα όσα γνωρίζω βοηθάω στα φόρουμ.Με έχει κουράσει το να απαντώ όμως και να έρχομαι σε αντιπαράθεση με άτομα που προωθούν πυραμίδες  και site εύκολου κέρδους (mlm,ptc κλπ).Ισως θα ήταν καλύτερα όσοι ασχολούνται με υγιής μεθόδους κέρδους από το ιντερνετ να μην αναλώνονται σε τέτοιες αντιπαραθέσεις και οι δημοσιεύσεις πυραμίδων να διαγράφονται..ίσως κάνω λάθος αλλά το θεωρώ καλύτερο.

 

καλό Σαββατοκύριακο!!!

Quote09.06.2012 08:230 people like thisLike
 

Γεια σου φίλε testudo,

για το ξένο traffic ισχύει ότι και για το ελληνικό. Μη σου πω πως εκεί υπάρχουν πιο πολλές επιλογές. Το adsense είναι μια από αυτές, απλά να επισημάνω πως δεν αποτελεί affiliate network, αλλά ad serving δίκτυο.

Το Google Affiliate Network και το Commission Juction είναι τα πιο γνωστά affiliate networks, ενώ άπειρα είναι και τα inhouse affiliate προγράμματα.

Τώρα όσον αφορά τις διαμάχες με τα ptc και τις πυραμίδες.

Συμφωνώ μαζί σου. Είναι λυπηρό τα μισά posts να αναφέρονται σε αυτά. Έχω σκεφτεί και εγώ πολλές φορές ότι θα ήταν καλύτερα να διαγράφονται εξ' αρχής. Θέλω, όμως, να ακούγονται όλες οι απόψεις. Ακόμα και οι πιο ακραίες αυτοακυρώνονται και αποτελούν "μάθημα".

Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν σκοπιμότητα έτσι μπαίνουν στη διαδικασία  να γράψουν στο forum πιο συχνά παρότι είναι πιο λίγοι. Αντίθετα, σοβαρές απόψεις, αν και υιοθετούνται από τους περισσότερους από εσάς, δεν εμφανίζονται συχνότερα γιατί γράφετε πιο σπάνια εδώ μέσα.

Θέλω να σε ευχαριστήσω δημόσια testudo για το ενδιαφέρον σου και την προσφορά σου στην κοινότητα.

Υπάρχει χώρος στο forum για να συζητάμε πως θα γίνει καλύτερο το getpaid.gr. Αν και άλλα μέλη θεωρούν πως οι "πυραμιδάκιδές" θα πρέπει να αποκλειστούν πλήρως, να μας το πουν. Δεν είμαι κάθετα αντίθετος με μια τέτοια προοπτική.

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως η κοινότητα θα γίνει καλύτερη μέσα από τη συμμετοχή όλο και περισσοτέρων σε θέματα που αφορούν υγιείς τρόπους εκμετάλλευσης του διαδικτύου.

 

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...