Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Προκάτ Κατοικίες
Quote01.10.2012 15:340 people like thisLike
 

Όσοι ενδιαφέρονται για προκάτ κατοικίες ή οποιαδήποτε ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να επισκεφθεί το παρακάτω site και να πάρει μία άποψη για τις προκάτ κατοικίες.

 

www.europrokat.eu

 

Επίσης μπορείτε να απαντήσετε ερωτήματα σε βασικές ερωτήσεις για τις προκατ κατοικίες στις Συχνές Ερωτήσεις απο το Μενού.

 

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε απο την επικοινωνία του site ή ακόμα και μαζί μου.

 

 

Θα θέλαμα την γνώμη σας για το site αλλά και για τις προκατασκευασμένες κατοικίες.

Quote02.10.2012 11:310 people like thisLike
 

Στο στρατό ήξερα ένα παιδί που έλεγε πως στη προκατασκευή είναι το μέλλον. Πως στο εξωτερικό έχει προχωρήσει αρκετά, ενώ εδώ στην Ελλάδα έχουμε μείνει λίγο κολλημένοι στον παραδοσιακό τρόπο.

 

Βέβαια είναι τέτοια η εποχή, που οι περισσότεροι σκέφτονται πως τα ακίνητα έχουν μεγάλη πτώση μπροστά τους. Πολλά είναι τα απούλητα, ο κόσμος δεν ένδιαφέρεται να χτίσει άλλο και παλεύει να αποπληρώσει τα δάνειά του. Οπότε η προκατασκευή έχει μέλλον, αλλά το βραχυπρόθεσμο μέλλον της κατασκευής στην Ελλάδα είναι το πρόβλημα.

 

Η Betanet η οποία φαλήρισε και φέσωσε πόσο κόσμο δεν γνωρίζω να έκανε μεγάλη ζημιά στο όνομα του κλάδου. Πάντως, εγώ θα πρόσεχα πολύ με ποιά επιχείρηση θα συνεργαστώ. Γιατί αν έχεις να κάνεις με ένα κλάδο δοκιμασμένο (παραδοσιακή κατασκευή) τον εμπιστεύεσαι πιο εύκολα. Αν πας σε κάτι καινούριο, θα πας με τους καλύτερους.

 

Το site είναι καλό όσον αφορά το περιεχόμενο και τη δομή, αλλά δεν μου αρέσει τόσο εμφανισιακά. Κάτι που διορθώνεται εύκολα και φαντάζομαι πως θα βοηθήσει σε εμφάνιση και λειτουργικότητα είναι το φόντο να γίνει αρκετά πιο αχνό. Και εικαστικά θα είναι πιο όμορφο, αλλά θα μπορείς να διαβάσεις και πιο ξεκούραστα το κείμενο. Έτσι και ενοχλητικό είναι και κάπως άσχημο.

 

Νομίζω με αυτή την αλλαγή θα γίνει πολύ καλύτερο.  Εύχομαι το καλύτερο. Βλέπω πως προτιμάτε καινοτόμους τρόπους κατασκευής και καινοτόμους τρόπους προβολής. Συγχαρητήρια...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote02.10.2012 13:560 people like thisLike
 

Καλησπέρα,

 

Είμαι ο ίδιος web developer με το www.xrwma.gr

 

Γι'αυτο και έχω κρατήσει αυτο το design της σελίδας γιατι δεν μου αρέσει να φτιάχνω τα ίδια και τα ίδια.

 

Σίγουρα με αυτή την κατάσταση που επικρατεί δύσκολα κάποιος σκέφτεται για προκάτ.

Αλλά προσπαθούμε να προωθήσουμε πάντα με αρχή την ποιότητα και ΟΧΙ ΨΕΜΑΤΑ.

 

Όπως ανέφερα και στο προηγούμενο μυνημα προσπαθώ να βρώ τρόπους προώθησης ΣΩΣΤΟΥΣ για οποιαδήποτε σελίδα που σχεδιάζω και πάντα έχοντας

 

Συγεκκριμένα σε αυτή την σελίδα προσπαθουμε να προωθησουμε και οικόπεδα στο εξωτερικο.

 

Πόσο ευκολο μπορεί να είναι?

Υπάρχουν δυνατότητες?

 

Quote02.10.2012 19:160 people like thisLike
 

Απλά δεν μπορεί να είναι κανείς χαμαιλέων. Δεν μπορείς να κάνεις και το ένα και το άλλο, γιατί στο τέλος θα χαθείς.

 

Αφού το βασικό concept της σελίδας είναι να πουλήσει προκατ, αυτός θα πρέπει να είναι ο βασικός σου στόχος. Αυτό που θα ήταν χρήσιμο να κάνεις είναι να ανανεώνεις το περιεχόμενο με συμβουλές, όπως στο άλλο site που ανέφερες με το χρώμα.

 

Πιστεύω πως αν κανείς ήθελε να προωθήσει την πώληση οικοπέδων στο εξωτερικό, θα έπρεπε να ξεκινήσει ένα ξεχωριστό project, το οποίο θα απαιτούσε πολύ μεγάλη προσπάθεια, χρόνο και χρήμα. Δεν συμφωνώ, δηλαδή, με το να το κάνεις μέσα από τη σελίδα. Οκ, μπορείς να βάλεις σε κάποιο σημείο μια αναφορά ή ένα link, αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να μεταβάλεις τον χαρακτήρα της σελίδας.

 

Γενικότερα η προώθηση είναι το ίδιο και περισσότερο σημαντική από την κατασκευή και συνήθως δύσκολα γίνεται αν δεν βάλεις το χέρι στην τσέπη. Εκτός αν περιμένεις πολύ καιρό.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...