Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Μια βουτιά στα βαθιά!!
Quote08.06.2013 00:180 people like thisLike
 

Καλησπέρα, θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω, γιατί μετά από πολλά χρόνια αναγκάζομαι να εξασφαλίσω κάποιο εισόδημα, έτσι αποφάσισα να φτιάξω μία ιστοσελίδα που χωρίς να μπω σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες θα έλεγα πως είναι ένα on-line γραφείο συνοικεσίων, επειδή γνωρίζω για το ίντερνετ ελάχιστα από τεχνικής άποψης και προσπαθώ λόγω στενών οικονομικών να φτιάξω τη σελίδα με φίλους, και συνεχώς βρισκόμαστε μπροστά σε αδιέξοδα αλλά συνεχίζω να επιμένω γιατί πιστεύω μέσα μου πως είναι μία καλή ιδέα, χωρίς φυσικά να είμαι και σίγουρη ότι θα πετύχει, γιατί απ' ότι διαπιστώνω θα χρειαστεί μεγάλη οικονομική επιβάρυνση για να την διαφημίσω αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν θα ήταν προτιμότερο να βρω μία έτοιμη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ή να συνεχίσουμε φτιάχνοντας αυτή? και ποια θα είναι τα βήματα που πρέπει να κάνω περαιτέρω όντας πλέον έτοιμη η ιστοσελίδα? Αν μπορούσατε να με βοηθήσετε θα ήμουν ευτυχής...

Quote10.06.2013 12:550 people like thisLike
 

Μπράβο Μαίρη για τον αγώνα σου,

 

Η επιτυχία σου ή μη θα κριθεί στις λεπτομέρειες.  Η αλήθεια είναι οτι επιλέγεις ένα τομέα με ανταγωνισμό. Για παράδειγμα, υπάρχουν πάμπολες σελίδες γνωριμιών που είναι ήδη γνωστές. Τώρα αν το concept σου είναι εντελώς διαφορετικό και παραπέμπει σε κάτι ειδικό π.χ. συνοικέσια με σκοπό τον γάμο, ίσως να μπορέσεις να βρεις χώρο....

 

Απλά, η δημιουργία μιας κοινότητας ή ενός site που στηρίζεται στη συμμετοχή είναι πολύ δύσκολη στην υλοποίηση και την επιτυχία. Ενα blog διαβάζεται αν αρέσει. Στη δική σου περίπτωση ο άλλος πρέπει να συμμετέχει!

 

Δεν τα λέω όλα αυτά για να σε αποθαρρύνω. Απλά για να σε κατευθύνω, ότι θα πρέπει να το ψάξεις πολύ καλά και μάλλον θα χρειαστείς κάποιο budget για να το προωθήσεις. Δεν είναι στο στυλ, φτιάχνω ένα blog.

 

Βέβαια, μια δοκιμή ποτέ δεν βλάπτει και αν έχεις όρεξη και χρόνο, τα λάθη μπορείς να τα διορθώσεις και να τα αντιμετωπίσεις στην πορεία.

 

 

Όταν θα το έχεις σταντάρει ή δημιουργήσεις, σε περιμένουμε να μας το παρουσιάσεις.....

 

 

Φιλικά,

Δημήτρης

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...