Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Βγάλετε λεφτά από το διαδίκτυο
Quote22.11.2013 22:330 people like thisLike
 

Χαίρεται, έχω ξεκινήσει ένα blog εδώ και καιρό αλλά τώρα τελευταία αποφάσισα να το αναπτύξω και να δραστηριοποιηθώ περισσότερο.  Το θέμα που γράφω μέσα, είναι μεθόδοι είσπραξης από το διαδίκτυο.  Προστοπαρόν δεν έχω μέσα αρκετές αναρτήσεις αλλά σκοπεύω να ποστάρω πολλές χρήσιμες πληροφορίες.  Επίσης έχω μέσα και ανάρτηση για neobux, αλλά με βλέπω σιγά σιγά να βάζω και γω προειδοποίηση σχετικά με τα PTC. Για όσους θέλουν να το ελέγξουν: posnavgaleteleftaapotodiadiktio Σας ευχαριστώ, και θα εκτιμήσω οποιοδήποτε σχόλιο Smile

Quote27.11.2013 11:010 people like thisLike
 

Φίλε Κώστα,

καλώς ήρθες στην κοινότητά μας.

Είδα κάπου ένα άρθρο σου, πως ένας τρόπος να φέρει κανείς κόσμο στις σελίδες του είναι να αφήσει ένα μήνυμα σε διάφορα γνωστά φόρουμ με το link του. Ελπίζω η επίσκεψή σου στο Getpaid.gr να μη γίνεται μόνο για αυτό τον λόγο. Σίγουρα θα έρθει κάποια επισκεψιμότητα, αλλά αυτό είναι μια και έξω και αν δεν έχει συνέχεια το όφελος είναι περιορισμένο. Θα έλεγα πως ακόμα πιο ορθό και επικερδές είναι αν κανείς καταφέρει να συμμετέχει στο φόρουμ με διάρκεια και εποικοδομητικά σε διάφορες συζητήσεις. Τα αξιόλογα μέλη και αυτά που εμπνέουν εμπιστοσύνη και είναι αυτά που συμμετέχουν στις συζητήσεις, χωρίς να έχουν συνεχώς στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους πως θα προωθήσουν τις σελίδες τους. Αυτό είναι κάτι που έρχεται από μόνο του, όταν οι άλλοι σε εμπιστεύονται, βλέπουν αρκετά αξιόλογα μηνύματα και μπαίνουν στα link που παραθέτεις στην υπογραφή σου. Συν ότι κερδίζεις από τις συζητήσεις.

Γενικότερα, συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου. Το θέμα που αποφάσισες να καταπιαστείς είναι ίδιο με αυτό του Getpaid.gr. Τότε η συγκεκριμένη αγορά ήταν περισσότερο παρθένα. Τώρα υπάρχουν πολλοί που καταπιάνονται με το θέμα και γράφουν για αυτό. Άλλοτε συμβαίνει από επιλογή και άλλοτε επειδή είναι η πιο προφανής θεματολογία, επηρεασμένη από το "κάνε ό,τι κάνω". Δηλαδή διαβάζοντας για το πως θα εκμεταλλευτείς το διαδίκτυο, ενθουσιασμένος με τη δυνατότητα, τι σκέφτεσαι να κάνεις;;; Το προφανές.

Δεν σου κρύβω, πως και εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα πριν από 4 χρόνια. Δεν το μετανιώνω απαραίτητα, γιατί χαίρομαι για αυτό που έχω δημιουργήσει και για τις ιδέες που έχω προσπαθήσει να μεταδώσω. Αν το έβλεπα καθαρά επιχειρηματικά, ίσως από το να ενημερώνω του άλλους για το πως θα βγάλουν χρήματα από το διαδίκτυο, να ήταν καλύτερο να ασχοληθώ με ένα niche που να βγάζει πολλά χρήματα από το διαδίκτυο. Δυστυχώς, το συγκεκριμένο έχει πολύ περιορισμένο αναγνωστικό κοινό.

 

Σίγουρα, ψάχνοντας και γράφοντας, θα βοηθηθείς σε οτιδήποτε επιχειρήσεις να κάνεις στην πορεία. Εφόσον σε ενδιαφέρει θα ήταν πολύ όμορφο να έχουμε το σχολιασμό σου επί όλων αυτών των θεμάτων που θίγονται στο Getpaid.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο για το blog σου.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote27.11.2013 21:150 people like thisLike
 

Σε ευχαριστώ Δημήτρη για το σχόλιο σου.  Για να είμαι ειλικρινής, έχω δει βιαστικά τα υπόλοιπα θέματα του Forum.  Η επίσκεψη μου και η εγγραφή εδώ, σίγουρα δεν είναι μόνο για να προσελκύσω επισκέπτες, μιας και δεν περιμένω θαύματα από ένα post.  Πάντως, έχω ήδη δημοσιεύσει τα αποτελέσματα σε μια ανάρτηση μου.  Έχεις δίκαιο ότι ακόμα και αν με αυτή τη μέθοδο έρχονται κάποιοι που απλά είδαν φως και μπήκαν, χρησιμοποιόντας κάποιος τις κατάλληλες τεχνικές marketing π.χ popup facebook plugin στην αρχική σελίδα, μπορούν αυτοί οι επισκέπτες να μετατραπούν σε μόνιμοι.  Σίγουρα, με τη συζήτηση ειδικά σε αυτό το forum, μπορούμε να βοηθηθούμε και να επωφεληθούμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με το θέμα.

 

Ο λόγος κυρίως που ξεκίνησα το blog ήταν διότι πέρασα αρκετό χρόνο μαθαίνοντας και διαβάζοντας internet marketing, αλλά ποτέ φυσικά δεν δοκίμαζα ότι διάβαζα.  Έτσι, φτιάχνοντας το blog θέλω να γράψω κάτω αυτά που ξέρω, ώστε να μην περάσει ο χρόνος και να τα ξεχάσω, η να χάσω ενδιαφέρον και να τα παρατήσω.  Είναι επίσης μια ευκαιρία για μένα να γράψω σε προσωπικό επίπεδο αυτά που θέλω, να εκφραστώ.  Και φυσικά δεν λείπει και το επιχειρηματικό κομμάτι.

 

Νομίζω ότι ασχέτως των οικονομικών προβλημάτων σήμερα, είναι αρκετά δελεαστικό για κάποιον να κερδίζει το εισόδημα του από το διαδίκτυο.  Οι περισσότεροι μάλλον όμως δεν γνωρίζουν και χρειάζονται καθοδήγηση.  Το ενδιαφέρον σίγουρα υπάρχει, εναπόκειται όμως και στο marketer για το πώς θα παρουσιάσει τις υπηρεσίες του και τις ιδέες του.  Π.χ εάν λέγαμε σε κάποιο ότι για να βγάλει λεφτά πρέπει να φτιάξει σελίδα να αγοράσει hosting, domain name, να κάνει keyword research, να διαλέξει την κατάλληλη πλατφόρμα, να διαλέξει το κατάλληλο niche και ούτω καθεξής, πιθανόν οι περισσότεροι να τα παρατούσαν μόνο και μόνο στην ιδέα. (πολλές πληροφορίες ταυτόχρονα)  Έπειτα υπάρχει και το ρίσκο της επένδυσης.  Εάν όμως λέγαμε για "έξυπνες"  μεθόδους τις οποίες μπορεί οποιοσδήποτε να εφαρμόσει γρήγορα και έυκολα, θα ήταν το ιδανικότερο.  Ένα παράδειγμα είναι η διαφήμιση στο facebook ή youtube.  Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου, σου εύχομαι και γω το ίδιο για τη σελίδα σου.

Quote22.12.2013 22:580 people like thisLike
 

Καλησπέρα και απο μένα. Εξαρτάται τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και κατα πόσο είσαι διατεθειμένος να αφιερώσεις χρόνο και να κάνεις υπομονή. Εγώ για παράδειγμα, έχω ξεκινήσει με affiliate στο εξωτερικό εδώ και 2 χρόνια και για τους πρώτους 6 μήνες είχα βγάλει μόνο 170 ευρώ! Είναι ελάχιστα χρήματα, αλλά μόλις είδα οτι υπάρχουν δυνατότητες, συνέχισα και έβγαλα άκρη τελικά. Δεν είναι όλα πάντα ρόδινα, καθώς το google είναι το αφεντικό σε αυτές τις περιπτώσεις και πόσο μάλλον που στο εξωτερικό, ο ανταγωνισμός είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ! Όσο για αυτό που ανέφερες

Quote27.12.2013 00:530 people like thisLike
 

Μα φίλε @Jimakos2211, η παρουσίαση της δουλειάς μου όπως εσύ λες, έγινε ήδη. Από εκεί και πέρα όσο αφορά το περιεχόμενο, εάν θες μπαίνεις και βλέπεις τι γράφω, αν θέλεις όχι, δικό σου θέμα.  Αυτό που κάνω, είναι να προσφέρω κάποια γνώση, την οποία ενδεχομένως να χρειάζονται κάποιοι για να ξεκινήσουν και όχι μόνο.  Χωρίς παρεξήγηση, αλλά τι νόμιζες φίλε, πώς τα ξέρουμε όλα?  Φυσικά και κανένας δεν είναι παντογνώστης. (ο Θεός ίσως?!) Όλοι μαθαίνουν νέα πράγματα κάθε μέρα και ΟΛΟΙ μπορούμε να αλληλοβοηθηθούμε.  Αυτό ισχύει για μένα, για σένα, και όλους.  Και αυτό το thread αν δεν κάνω λάθος υπάρχει για να προωθεί κάποιος τη σελίδα του, απλά πράγματα.  Δεν υπάρχει λόγος να ξεφύγουμε από το σκοπό αυτό.  Θα εκτιμούσα περισσότερο ένα σχόλιο σαν του Δημήτρη, όπου θα προσφέρεις feedback για τη σελίδα μου, αλλά ευχαριστώ ούτως ή αλλιώς.

Quote16.01.2014 09:580 people like thisLike
 

Καλησπέρα και απο εμένα

 

Συμφωνώ οτι για να βγάλεις χρήματα μεσω internet θέλει υπομονή χρόνο αλλά και τρόπο. Κατά την γνώμη μου το κυριότερο στοιχείο είναι να προσφέρεις αξιόλογο περιεχόμενο στους χρήστες σου. Να προσφέρεις λύσεις στα προβλήματα τους. Να τους βοηθήσεις. Και τα υπόλοιπα θα έρθουν. Αλλιώς θα βγάλεις κάποια χρήματα στην αρχή και μετά.. τέλος.

Για κάποιον που ξεκινάει απο το μηδέν ο καλύτερος και πιο αποδοτικός τρόπος είναι το Direct response marketing. Δηλαδή το marketing άμεσης ανταπόκρισης όπως το λέω εγώ. Με πολύ απλά λόγια δημιουργείς μια πολύ καλή, ακαταμάχητη προσφορά με στόχο να προκαλέσεις την άμεση δράση του χρήστη. Να δώσει τα στοιχεία του σε μια φόρμα, να επισκεφτεί ενα webinar ή ακόμα και να αγοράσει. Αναλόγως τι θέλεις να πετύχεις. Άμεση ανταπόκριση δηλαδή. Το είδος αυτό του marketing εφαρμόζεται με επιτυχία στο εξωτερικό. Ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν άμεσα αποτελέσματα. Το marketing άμεσης ανταπόκρισης έχει γίνει επιστήμη στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα ακόμα είναι σε ''βρεφονηπιακό στάδιο'' αν μπορώ να το πω έτσι. Σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις εφαρμόζουν το marketing εικόνας. Που σχεδόν όλοι ξέρουμε τι είναι.

Γιαυτό και ξεκινάω σεμινάρια marketing άμεσης ανταπόκρισης ωστε να γνωρίσει και ο έλληνας αυτό το είδος marketing που είναι πολύ οικονομικότερο, που μπορεί με λίγη δουλειά να το εφαρμόσει και μόνος του αντι να δίνει κάποιες χιλιάδες Ευρώ σε διαφημιστικές αμφιβόλου αποτελέσματος.

Για οτιδήποτε ερωτήσεις απορίες ή και σχόλια ευχαρίστως να τις ακούσω

Quote17.03.2015 23:510 people like thisLike
 

 

Καλησπέρα και απο μένα. Εξαρτάται τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και κατα πόσο είσαι διατεθειμένος να αφιερώσεις χρόνο και να κάνεις υπομονή. Εγώ για παράδειγμα, έχω ξεκινήσει με affiliate στο εξωτερικό εδώ και 2 χρόνια και για τους πρώτους 6 μήνες είχα βγάλει μόνο 170 ευρώ! Είναι ελάχιστα χρήματα, αλλά μόλις είδα οτι υπάρχουν δυνατότητες, συνέχισα και έβγαλα άκρη τελικά. Δεν είναι όλα πάντα ρόδινα, καθώς το google είναι το αφεντικό σε αυτές τις περιπτώσεις και πόσο μάλλον που στο εξωτερικό, ο ανταγωνισμός είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ! Όσο για αυτό που ανέφερες

Eπειδή με ενδιαφέρει το affiliate νομικά πως πάνε τα πράγματα. Εσυ για παράδειγμα τι κάνεις; Υπάρχει κάποιο χρηματικό όριο που σε περίπτωση που το ξεπεράσεις πρέπει να κάνεις έναρξη επιχείρησης; ή για μικροποσά δεν τρέχει τίποτα;

https://sportmanagementingreece.blogspot.gr/