Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Καλησπέρα κι από εμένα
Quote25.11.2013 02:250 people like thisLike
 

Καλησπέρα κι από εμένα λοιπόν! Σας έμαθα κυριολεκτικά τυχαία μέσω μιας αναζήτησης που έκανα . . Πολύ καλή δουλειά φαίνεται να έχετε κάνει και μου κέντρισε κατευθείαν το ενδιαφέρον και έγινα μέλος χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ιδέες υπάρχουν αρκετές,λογικά απορίες θα δημιουργηθούν ακόμα περισσότερες και ελπίζω να βρω τις απαντήσεις που ίσως χρειαστούν.

Ελπίζω το nickname να μην βγει στην πράξη και κάνω μόνο τουρισμό εδώ αλλά να γίνει και δουλειά.

Χαίρω πολύ εκ των προτέρων με υπευθύνους και μη και καλές αναγνώσεις και συζητήσεις!

Quote27.11.2013 12:270 people like thisLike
 

Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια φίλε τουριστάκο.... Ελπίζω να βρεις τις πληροφορίες που θες και το φόρουμ να σε βοηθήσει να λύσεις τις απορίες σου.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote22.12.2013 23:020 people like thisLike
 

Και εγώ τυχαία το βρήκα το forum σας και ομολογώ πως έχει χρήσιμες συμβουλές. Εξαιρούνται μερικά posts που διάβασα τις τελευταίες ώρες με τις εταιρίες "πυραμίδα". Προσωπικά δεν έχω καλή γνώμη, απο μια εμπειρία που είχα στο παρελθόν (πριν 6 χρόνια). Δεν ξέρω τι παίζει με τις "διαδικτυκές πυραμίδες", πάντως έξω, έχει πολύ τρέξιμο και κόστος για το τίποτα. (Για μένα μιλάω πάντα).

Quote25.12.2013 11:360 people like thisLike
 

Καλημέρα φιλε Jimako, καλώς ήρθες στο getpaid και χρόνια πολλά.

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια. Θα δεις πως έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να μιλάω για τα επικίνδυνα σχήματα και το εύκολο χρήμα που διαφημίζεται παντού στο ιντερνετ σε σημείο που να καταστρέφει την ιδέα της υγιούς ιντερνετικής επιχειρηματικότητας.

Έχοντας στο μυαλό μου πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που γράφει, άφηνα όλα τα μηνύματα και από κάτω απλά δήλωνα την αντίθεσή μου. Στην πορεία είδα πως επαναλαμβανόταν συνεχώς ο ίδιος τσακωμός..... "Ειναι πυραμίδα" έλεγα εγώ, "μπορείς να βγάλεις εύκολα λεφτά" ο άλλος. Το θέμα είναι πως επειδή όλοι αυτά τα "θύματα" και οι "απατεωνίσκοι" τρώνε από παντού μπανάρισμα, παρατήρησα πως τα περισσότερα posts στο getpaid ανοίγονταν για τέτοια θέματα. Κοινώς το φόρουμ κόντευε να γίνει ένας δωρεάν διαφημιστικός χώρος για όλους αυτούς.

 

Διαβλέποντας το κίνδυνο να καταστραφεί η φυσιογνωμία ενός site και forum που ο στόχος του είναι εντελώς διαφορετικός, τελικά μπήκα στη διαδικασία να διαγράφω όλα αυτά τα μηνύματα, αν και γενικά είμαι κατά τις φίμωσης και υπέρ της ελευθερίας. Αν, όμως, θέλουμε να την έχουμε πρώτα πρέπει να τη σεβόμαστε.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι χρήστες που λύνουν απορίες, δίνουν ιδέες και προσθέτουν πολύ χρήσιμο περιεχόμενο στο forum...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote25.12.2013 18:070 people like thisLike
 

Καταρχήν, χρόνια πολλά σε σένα και σε όλους τους φίλους του forum!!! Όντως με κάποια πράγματα που διάβασα, υπάρχουν αξιόλογα άτομα που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν. Τώρα... Το κακό με αυτές τις εταιρίες ξέρεις ποιό είναι (κατα τη γνώμη μου); Ότι σου ζητάνε κάποιο ποσό για να κάνεις εγγραφή. Το θεωρώ τουλάχιστον γελείο. Και θα σου πω... όταν γράφεσαι σε κάποια εταιρία και σε πληρώνει ανάλογα με τις πωλήσεις που θα κάνεις, ποιός ο λόγος να τους τα σκάσεις; Έχεις προ'ι'όντα (σαν εταιρία), κάνει ο άλλος εγγραφή και εάν πουλήσει, τον πληρώνεις. Τέλος! Αυτά για τις "πυραμίδες". Ένας ξάδερφός μου πριν ενάμιση περίπου χρόνο (ήταν γραμμένος περίπου 7 μήνες), είχε χάσει συνολικά απο μηνιαίες συνδρομές πάνω απο 2.000. Έλεος! Πρέπει να το καταλάβουν και να μην παραμυθιάζονται άλλο... Υπάρχουν εταιρίες στο ίντερνετ που με σωστή δουλειά μπορούν να κερδίσουν. Δεν ξέρω αν θα είναι λίγα ή πολλά, αλλά τουλάχιστον θα τους πληρώνουν με την πώληση χωρίς συνδρομές και κουραφέξαλα! Και να καταλάβουν οτι γρήγορα και εύκολα λεφτά δεν βγαίνουν πουθενά!