Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Υπό εξέταση (?), 301+, απορίες στο YOUTUBE
Quote14.02.2014 03:080 people like thisLike
 

Καλησπέρα. έχω ένα κανάλι στο youtube (https://www.youtube.com/user/Xefos6) και κάποια τραγούδια εδώ κι ένα χρόνο, εκεί στην δημιουργία εσόδων έχουν ?... είναι δηλαδή υπό εξέταση. έχει περάσει όμως τουλάστιχον ένας χρόνος και τίποτα δεν έχει αλλάξει. είναι κομμάτια εν τω μεταξύ που έχω τα δικαιώματα καθώς είναι ο παππούς μου σε προσωπικές στιγμές να παίζει με το λαούτο του παραδοσιακά κομμάτια. και είναι υπό εξέταση εδώ κι ένα χρόνο. πρόκειται να εγκριθούν; ένα από αυτά, πειραματιζόμενος, το κατέβασα γιατί ήταν υπό εξέταση και με 301+ views, το ξανανέβασα και το εγκρίνανε. μπορώ να κάνω κάτι; γιατί άλλα έχουν 1700 views και είναι κρίμα να τα χάσω. όποιος μπορεί ας βοηθήσει...

Quote16.02.2014 10:400 people like thisLike
 

Για να γίνεις Youtube partner χρειάζεσαι πολλά περισσότερα views. Ακόμα και να γινόσουν τα χρήματα θα ήταν ελάχιστα, χρειάζονται δηλαδή χιλιάδες views. Υπάρχουν τρόποι μέσα από άλλα δίκτυα να το κάνεις ως συνεργάτης, αλλά πάλι δεν έχει νόημα.

 

Εγώ θα έλεγα αρχικά να επικεντρωθείς στο πως θα προωθήσεις τα βίντεο και τη δουλειά του παππού σου. Το κομμάτι των εσόδων να το εξετάσεις πιο μετά.

 

Αν, όμως, θέλεις να το κάνεις ως παιχνίδι, γιατί δεν φτιάχνεις ένα blog με πληροφορίες και να ανεβάζεις εκεί τα video. Στο blog σου, λοιπόν, εχεις την ευκαιρία να βάλεις Adsense. Πάντως, ουσιαστικά χρήματα πάλι δεν θα πάρεις, απλά θα μάθεις περισσότερα για το πως λειτουργεί αυτό.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote16.02.2014 11:270 people like thisLike
 

http://www.getpaid.gr/forum/topic/-Youtube.htm -   Αυτό είναι θέμα που έχει ανοίξει στο forum για το Youtube

 

http://members.cdbaby.com/youtube.aspx -       Για αυτό που ψάχνεις βρήκα επίσης αυτό. Δες μήπως σε εξυπηρετεί.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote21.02.2014 17:490 people like thisLike
 

είμαι και γνωριζω τα περισυνεργατης γιουτιουμπ και αντσενς... άλλο ρωτησα, το οποιο μαλλον το ελυσα κι ολας... καποια βιντεακια εβγαζαν ερωτηματικο, δλδ πως ηταν υπο εξεταση.... εδώ κι ένα χρονο... τα κατεβασα όλα και τα ξανανεβασα και τωρα λειτουργουν κανονικα τα εσοδα... ευχαριστω

Quote22.02.2014 14:160 people like thisLike
 

Χαίρομαι που βρήκες λύση και πολύ περισσότερο που γύρισες για να αναφέρεις τον τρόπο που το έλυσες. Με αυτό τον τρόπο άνρθωποι που στο διαδίκτυο έχουν το ίδιο πρόβλημα και πεσουν στο  thread, θα βρουν και τη λύση. Να σαι καλα.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...