Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Εσείς πόσα κερδίζετε απο το Adsense;
Quote15.05.2014 23:080 people like thisLike
 

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Getpaid! Θα ήθελα να ρωτήσω πόσοι απο εσάς έχουν ένα ικανοποιητικό μηνιαίο ποσό απο το Adsense (ας πούμε 250 ευρω). Δεν είναι ανάγκη να ποστάρετε το site/blog σας, απλά να δω εάν τελικά το ποσό αυτό με σωστή δουλειά μπορεί να βγει σε μερικούς μήνες. Να ξεκαθαρίσω κάτι. Αναφέρομαι κυρίως σε organic searches.

Quote16.05.2014 21:141 people like thisLike
 

Καλησπέρα,
το adsense δεν επιτρέπει τη δημοσίευση συγκεκριμένων στατιστικών, οπότε δύσκολα θα πάρεις ευθείς απαντήσεις....

Γενικά, για το ποσό που λες χρειάζονται πάρα μα πάρα πολλά views, εκτός αν ανήκει σε κάποια κατηγορία με πολύ υψηλό cpc. Αντίθετα, με το affiliate marketing, αν το χειριστείς καλά και χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα προγράμματα, το ποσό αυτό πιάνεται με πολύ πολύ λιγότερα views, ειδικά αν αυτά προέρχονται από επιλεγμένη εισερχόμενη κίνηση (όπως π.χ. adwords).

 

Για να καταφέρεις ένα τέτοιο ποσό, θέλει σωστή δουλειά, να έχεις μελετήσει καλά τη θεματολογία και τον ανταγωνισμό και να το "σπρώξεις" πληρώνοντας αρχικά διαφήμιση.....αλλιώς θα αργήσει να δείξει τις δυνατότητές του...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote21.05.2014 22:210 people like thisLike
 

Καλησπέρα Δημήτρη. Ήσουν κατατοπιστικός ευχαριστώ! Πιστεύεις οτι με την κατάλληλη κίνηση απο google, όσον αφορά το affiliate marketing το αποτέλεσμα θα είναι όπως ανέφερες; Για το adsense δηλαδή θελει παρα πολυ κίνηση με χαμηλό ptc;

Quote23.05.2014 17:001 people like thisLike
 

ναι είναι πολύ δύσκολο να βασιστείς μόνο σε adsense....ειδικά αν ξεκινάς κάτι τώρα....

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote24.06.2014 20:560 people like thisLike
 

Παιδιά καλησπέρα, για να μην ανοίγω καινούριο θέμα. μπορείτε να μου πείτε σας φαίνονται και σε σας χαμηλά τα ποσά που παίρνω ανάλογα τις εμφανήσεις μουl; http://postimg.org/image/fpad2b7nf/

Μπορείτε να μου πείτε κινήσεις για να τα αυξήσω μιας και έχω καλούτσικη επισκεψιμότητα;

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

image.png • 10.4K • 2 downloads

Quote28.06.2014 14:050 people like thisLike
 

Καλώς ήρθες φίλε μας στο Getpaid.gr,

 

Επαναλαμβάνω πως το Adsense στους όρους χρήσης δεν επιτρέπει τη δημοσίευση στατιστικών του. Οπότε αν το κάνετε αυτό θέτει σε κίνδυνο τον λογαριασμό σας.

 

Η επισκεψιμότητά σου είναι αξιόλογη και θα μπορούσε να σου προσφέρει σίγουρα περισσότερα. Ειδικά για το adsense o πειραματισμός με διαφορετικές θέσεις διαφημίσεων και δομές του site, θα βοηθούσε.

 

Αν μιλάμε για τη σελίδα με τα στοιχήματα, καθώς έχει πολύ συγκεκριμένη και ανταγωνιστική θεματολογία, θεωρώ πως θα μπορούσε να φέρνει αξιόλογα εισοδήματα μέσα από το affiliate marketing. Πάντα βέβαια έχει σημασία ο τρόπος....

 

Καλά κάνεις που το ψάχνεις, γιατί έχεις δυνατή επισκεψιμότητα, που μπορεί να σου φέρει εισοδήματα....

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote10.07.2014 16:410 people like thisLike
 

Δημήτρη, για το αν θα έχει καλύτερα αποτελέσματα με το affiliate marketing, εξαρτάται φαντάζομαι και απο πόσο ο ίδιος ξέρει τι κάνει με όλες αυτές τις επισκέψεις που έχει κερδίσει.

Εχεις γράψει κι εσύ εξ άλλου σε άρθρα σου οτι στην περίπτωση του affiliate marketing αναλαμβάνεις εσύ ο ίδιος το "δαιμόνιο του πωλητή".

 

Εξαρτάται επίσης και απο το περιεχόμενο του site και πως απευθύνεται στον κόσμο του. Πχ, αν βασίζεται στο γραπτό λόγο, μήπως θα μπορούσε να χρησιμοποιεί με έξυπνο τρόπο affiliate links; Γιατι αν 1/1000 άτομα κάνει κλικ σε banner, τότε σημαίνει οτι ο κόσμος που τον τιμάει ασχολείται με το περιεχόμενο, παρά με τις διαφημήσεις.

 

 

Anyway, συνεχίστε την καλή δουλειά.

Quote10.07.2014 23:410 people like thisLike
 

Ούτως ή αλλως δεν περιμένεις μεγάλα CTR (click through rate) στα Banners... Ο κόσμος έχει μάθει να τα αποφεύγει σαν θόρυβο. Πρέπει κάτι να τραβήξει πολύ την προσοχή για να αποσπαστείς και να πατήσεις σε μια διαφήμιση.

 

Η αλήθεια είναι πως το Affiliate Marketing απαιτεί μαεστρία, αλλά δεν θα έλεγα απαραίτητα το δαιμονιο του πωλητή. Αν όταν γράφεις ένα άρθρο είσαι επικεντρωμένος στο πως θα πουλήσεις, στο τέλος το άρθρο σου μπορεί να είναι για τα "σκουπίδια"

 

Απλά σκέψου πως από τη στιγμή που μιλάμε για κάποιο blog, εννοείται πως υπάρχει κάποιο "ταλέντο" στο γράψιμο. Χρειάζεται λίγο ψάξιμο και φαντασία για το τι ταιριάζει.....  Εκεί που πάω πάσο είναι αν ο άλλος πει: "Εγώ δεν θέλω ούτε κατά διάνοια να πασάρω υπηρεσίες και προϊόντα για να μη θεωρηθώ πουλημένος".

 

Δεκτό, αλλά νομίζω πως αν είσαι συνετός και ευσυνείδητος είναι εφικτό να χρησιμοποιείς το affiliate marketing χωρίς να καταντήσεις "πουλημένος"

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote17.07.2014 05:450 people like thisLike
 

Μόνο διαφωνία δεν έχω σε ότι είπες. ;)

 

Αυτό ακριβώς ήθελα να σχολιάσω. Το οτι μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει affiliate marketing επειδή εκεί τον "πηγαίνει" ο τρόπος που απευθύνεται στους αναγνώστες του, παρά με banners.

 

Εννοείται, οτι αν είναι να χαλάσεις την εικόνα του site σου, σκεπτόμενος πως θα γίνεις "εμπορικός", καλύτερα άσε αυτήν την τακτική...