Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Έχτε χρησιμοποιήσει ποτε το Adsense;;;
Quote10.12.2009 22:120 people like thisLike
 

Έχετε βάλει ποτέ Adsense στο site σας ή στο blog σας. Τι έσοδα είχατε ανά χίλιες εμφανίσεις;

Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση όταν έπαιζα με αυτό στο blog μου, είναι πως δουλέυουν καλά οι διαφημίσεις που μπείνουν στο τέλος ενός κειμένου. Αρχικά θεωρούσα λανθασμένα πως αν είναι στη μέση του κειμένου θα ήταν πιο αξιοπρόσεχτες. Οι αναγνώστες δεν κλικάρουν ποτέ αν δεν τελειώσουν αυτό που διαβάζουν.

Ποιες διαφημίσεις αποδίδουν καλύτερα σε εσάς;;;

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote27.12.2009 01:360 people like thisLike
 

Πόσα λεφτά δήλαδή μπορεί να βγάλει κανείς από το adsense;

Quote30.12.2009 20:400 people like thisLike
 

Περίπου 2-3 ευρώ ανά χίλιες εμφανίσεις. Σκέψου πως αν έχεις ένα site με πολλές σελίδες που κρατά τον επισκέπτη, αυτό μπορέι να γίνει με αρκετά λιγότερες επισκέψεις.

Αν έχεις ένα γνωστό blog, που κάθε άρθρο του διαβάζεται από 1000 άτομα, θα μπορούσε επίσης να σου αποδώσει ένα καλό συμπληρωματικό εισόδημα.

Αν σου φαίνονται λίγα, να ξέρεις δεν είναι το μόνο έσοδο που μπορεί να έχει ένα blog.

Οι χίλιες εμφανίσεις μπορεί να φαίνονται πολλές για κάποιον που ξεκινά ένα blog, αλλά μπορεί να αποδειχτούν λίγες για κάποιο  που θα ξεχωρίσει γιατί πραγματικα έχει να προσφέρει στο διαδίκτυο.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote17.03.2010 03:410 people like thisLike
 

Όταν λες Adsense εννοείς το Google Adsense ή γενικώς τα ads;

Γιατί τα λέφτά στο Adsense είναι στα κλικς και όχι στις εμφανίσεις. Το μεγαλύτερο κέρδος που είχα σε ένα κλικ ήταν $8 περίπου αλλά έχω δει και πάνω απο $14 σε φιλικούς λογαρισμούς.

 

Τώρα όσον αφορά τις εμφανισεις που λες τα περισσότερα προγράμματα περίπου γύρω στα 2-5 ευρώ ανα 1000 έδιναν (ανάλογα με τη χώρα του επισκέπτη) ή κάτι παραπάνω αν έβαζα pop-ups (κατι πολύ σπαστικό για τους επισκέπτες).

 

Οι καλύτερες διαφημίσεις είναι αυτές μέσα στο κείμενο, όχι στη μέση του κειμένου, αυτές που μετατρέπουν σε λινκ μια λέξη του κειμένου σου και όταν κάποιος κλικαρει επάνω ανοίγει μια διαφήμιση. Αυτές οι διαφημίσεις δέχονται τρελά κλικς ακόμα και κατα λάθος και έχω δει κλικς που πλήρωνουν μέχρι και $0.6.

 

Βέβαια πρέπει να έχεις κείμενο στα Αγγλικά αλλα αν το έχεις είναι αρκετά εύκολα χρήματα  ακόμα και για site με μικρό αριθμό επισκεπτών. 

Quote17.03.2010 03:550 people like thisLike
 

 

Πόσα λεφτά δήλαδή μπορεί να βγάλει κανείς από το adsense;

 

Αν ασχοληθείς επαγγελματικά με το Adsense μπορείς να βγάλεις και 2 και 3 και 5 και πολλές παραπάνω χιλιάδες δολλάρια.

 

Ακούγονται πολλά τα λεφτά το ξέρω και φαίνεται εύκολο αλλα δεν είναι γιαυτό θα σου εξηγήσω τι εννοώ επαγγελματικά.

 

1. Ψάχνουμε στο Google Adwords (το αντίθετο του Adsense δηλαδή το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν όσοι θέλουν να διαφημιστούν) για τις λέξεις κλειδιά για τις οποιές οι διαφημιζόμενοι δίνουν τα πιο πολλά λεφτά π.χ. για να στοχεύσει κάποιος τη φράση money online πληρώνει $0.80 το κλικ.

2. Φιάχνουμε blogs και γράφουμε άρθρα πάνω σε αυτές τις λέξεις κλειδιά.

3. Προωθούμε τα blogs και περιμένουμε τα κλικς των επισκεπτών μας.

4. Συνεχίζουμε να φιάχνουμε blogs και άρθρα για κάθε θέμα σχετικό με την κάθε λέξη κλειδί που θα βρούμε.

5. Δε σταματάμε να γράφουμε άρθρα στα παλιότερα blogs μας για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τα βρει κάποιος.

 

Απότι κατάλαβες μπορεί ξαφνικά να βρεθείς με πάνω απο 300 blogs οπότε θες πολύ δουλειά για να τα προωθείς και να τα συντηρείς αλλά αν κάθε blog σου βγάζει έστω και $10 το μήνα θα βγάζεις $3000.

Quote17.03.2010 11:060 people like thisLike
 

Γνωρίζω πως το adsense πληρώνει με το κλικ. Αλλά απο το CTR και το μέσο κόστος των κλικ, τελικά την αποδοτικότητά σου καλό είναι να την μεταφράσεις σε έσοδα ανα χίλιες  εμφανίσεις. Τώρα αν ένα και μόνο κλικ σου δώσει τόσα πολλά ευρώ, συμβαίνει αλλά τελικά τη συνολική εικόνα πρέπει να κοιτάει κανείς

Τώρα εγώ μιλάω για το Adsense γιατί είναι αυτό που χρησιμοποιείται περισσότερο. Αν κάποιος θέλει να αναφέρει άλλα προγράμματα, κανένα πρόβλημα.

 

Υπάρχουν bloggers που όντως ζουν από αυτό. Αν γράφεις στα αγγλικά είναι πολύ δύσκολο να καθιερωθείς αλλά έτσι και γίνει το χρήμα είναι πολύ περισσότερο γιατί αναφέρεσαι σε περισσότερο κόσμο.

Στην Ελλάδα λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να βγάλουν πολλά μέσα από ένα blog, αλλά καθώς η κίνηση στο νετ ανεβαίνει οι πιθανότητες αυξάνονται. Και στο adwords οι ελληνικές λέξεις κλειδία δεν πωλούνται ακριβά γιτι ακόμα οι επιχειρηματίες δεν έχουν καταλάβει την αξία της ιντερνετική διαφήμισης.

Μια διαφορετική στρατηγική πάντως από το ανοίξεις πολλά blog αμφιβόλου ποιότητας, είναι να δεις τι είναι αυτα που σου αρέσουν περισσότερο και που έχεις μεγαλύτερη ικανότητα. Αν γίνεις σημείο αναφοράς και έχεις πολλές επισκέψεις μπορεί να μην παίρνεις τόσο γερά cost per click, αλλά να βγάζεις περισσότερα.

Υπάρχουν πολλές στρατηγικές και ιδέες. Εγώ είμαι του λίγα και καλα.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote13.10.2010 20:120 people like thisLike
 

Θα ήθελα να σας ρωτήσω (ίσως χαζή ερωτηση αλλα οποιος καει φυσαει και το γιαούρτι), έχουμε την περιπτωση οπου το adsense μπλοκάρει τον λογαριασμό μου. Μπορώ να επιχειρήσω με το ίδιο όνομα αλλα με διαφορετικό email να φτιάξω λογ/μο; Υπάρχει περίπτωση να μου το ξαναμπλοκάρει ή να μη μου εγκρίνει τον λογαριασμό;; Στην μαύρη λίστα του υπάρχει μονο ο λογαριασμος email ή και το όνομα;

Quote13.10.2010 20:520 people like thisLike
 

Γειά σας και από μένα....

Εχω και εγώ adsense και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. αλλά.... λόγω αγάπης και καλού τσίπουρου του Τυρνάβου, το πως ξαναενεργοπιεις το adsense το έχω διαβάσει εδώ

Θα επανέλθω με τα δικά μου

Ευχαριστώ

Quote13.10.2010 21:270 people like thisLike
 

Σ'ευχαριστω πολυ για την απάντηση σου! Θα το δοκιμάσω!!

Quote15.10.2010 12:090 people like thisLike
 

τελικά από ότι μας είπε η Κατερίνα ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός της. Μπράβο Κεφιρ...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote15.10.2010 13:580 people like thisLike
 

Δεν πετυχε μ'αυτο που ειπε ο Kefir (οπως αποδειχτηκε και ως ονομα μ΄εχουν στην μαύρη λιστα)

Δημιούργησα καινούργιο λογ/μο με άλλο ονομα και ετσι με δέχτηκαν...! Απο αυριο θα αλλαξω ταυτοτητα Tongue out

Quote15.10.2010 14:590 people like thisLike
 

μμμμ Μήπως χτυπήσει που πρόκειται για την ίδια ιστοσελίδα; Σε κάθε περίπτωση το όνομα πρέπει να είναι υπαρκτό, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορείς να είσπράξεις την επιταγή. Φαντάζομαι θα έγινε στο όνομα κάποιου συγγενή..

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote15.10.2010 21:400 people like thisLike
 

Δηλαδή λες οτι αν δουν οτι προκειται για την ιδια σελίδα θα μου ξανα μπλοκάρουν τον λογ/μο;;
Μπλοκάρουν ονομα, email και σελίδα;;

Quote16.10.2010 00:100 people like thisLike
 

το email δεν είναι και τίποτα, γιατί όποτε θες φτιάχνεις όσα email θες. Δεν ξέρω αν το ξαναμπλοκάρουν, αλλά σίγουρα θα έχουν σταμπάρει το site από το οποίο έκλεισαν μια φορά λογαριασμό, όπως και τον κάτοχο του λογαριασμού. Ποιος ξέρει; Γενικότερα υπάρχει και μυστικοπάθεια σε αυτά τα θέματα.

Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Εσύ έκανες την κίνηση σου, βάλε τις διαφημίσεις σου και περίμενε να δεις πως θα εξελιχθεί. Απλά ο κάτοχος του λογαριασμού θα πρέπει να είναι υπαρκτό πρόσωπο και τα στοιχεία πραγματικά γιατί διαφορετικά δεν θα μπορεί να γίνει η είσπραξη των κερδών.

 

Κάνε υπομονή και ο καιρός θα δείξει...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote18.10.2010 14:520 people like thisLike
 

εγω παντως βγαζω 3-4 ευρω ανα μερα αλλα με κινηση απο διαφορα μπλογκ και sites πανω απο 2000+

Quote15.02.2011 16:130 people like thisLike
 

Γεια σας...ετοιμαζω ενα μπλογκ και θα ηθελα να ρωτισω μερικα πραγματακια...

1. εκτος απο της διαφορες αναρτησεις που εγω θα βαλω οτι διαβασω σε ενα αλλο site  ή blog κανω αναρτηση το κειμενο και γραφω και το site/blog που το ειδα σαν πηγη;(Αν ομως στο μλογκ που το ειδα και αυτο το εχει παρει απο αλλο μπλογκ εγω γραφω απο αυτο που το διαβασα τελευτεο;

2. Για το adsense εκει που λεει να βαλω τα στιχοια μου οκ , αλλα πως κανω εισπραξη τα χρηματα...ερχονται με επιταγη ή τα βαζουν σε λογαριασμο...;

Ευχαριστο προκαταβολικα...

Quote15.02.2011 18:490 people like thisLike
 

Πρώτα από όλα καλώς όρισες στην κοινότητά μας.

 

1.Κοίτα το σωστό είναι να βάλεις σαν πηγή την αρχική.

 

2.Στο adsense υπάρχουν επιλογές για τον τρόπο της πληρωμή. Μπορείς να δηλώσεις τραπεζικό λογαριασμό και να στα βάζουν εκεί τα λεφτά ή να έρχονται με επιταγή. Και στις 2 περιπτώσεις για να μην έχεις προβλήματα τα στοιχεία σου πρέπει να είναι ακριβή.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote15.02.2011 21:540 people like thisLike
 

να'σαι καλα φιλε...αυτο που ρωτισα για το ποιο απ'ολα τα σαιτ ή μλογκ πρεπει να βαλω σαν πηγη οταν ποσταρω ενα θεμα το λεω για να μην υπαρχει κανα νομικο θεμα copyright και τετοια...?thnx

Quote16.02.2011 00:340 people like thisLike
 

Μια που αναφέρθηκε το θέμα με τα adsence της google , στο δικό μου blog έχω Affiliate μπανεράκια απο διάφορες ελληνικές εταιρίες..είναι νέο blog.Γενικά τι προτείνετε σαν πιο εμπειροι? adsence η affiliate?

και κάτι άσχετο...πώς κάνετε μία λέξη να είναι γραμμένη με μπλε και να παραπέμπει αν κλικάρουμε πάνω της σε link, διαφήμιση,πληροφορία κλπ?

Quote16.02.2011 02:150 people like thisLike
 

@testudo ...παταμε Νεα Αναρτηση->εκει που γραφουμε το κειμενο που θελουμε να αναρτησουμε εχει μια μπαρα πανω που εχει γραμενω με μπλε Συνδεσμος...παταμε και μας βγαινει ενα παραθηρακι που λεει επεξεργασια συνδεσμου...στο κειμενο προς προβολη βαζουμε οτι θελουμε να διχνει στην αναρτηση και πιο κατω στην διευθυνση ιστου εχει μια ερωτηση για το που θελουμε να παμε σε ποια ιστοσελιδα ή βλογκ(εκει γραφουμε την διευθυνση που θελουμε να μεταφερθουμε)το χρωμα το βαζουμε οπως θελουμε σε αλλες ρυθμησεις.αυτα...

Quote16.02.2011 11:460 people like thisLike
 

φίλε testudo δες αυτό "ad serving ή affiliate marketing"

 

Αν το διαβάσεις θα καταλάβεις πως το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να παρατήσεις  affiliate bannerakia να σου δώσουν χρήμα. Θα τα πάνε χειρότερα από adsense. Αν όμως καταλαβεις πως στο affiliate marketing δε κερδίζεις με τα κλικ αλλά με το πόσο ο άλλος θα αγοράσει ή θα γραφτεί εκεί που του λέει η διαφήμιση, θα δεις πως χρειάζεται μια άλλη λογική σε όλα αυτά.

 

Διάβασε πρώτα το άρθρο που σου έδειξα και μετά μπορούμε να κάνουμε κουβέντα για το τι μπορείς να κάνεις. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να ανεβάσεις αρκετά την επισκεψιμότητά σου. Αν σε διαβάσουν 10-20 άτομα την ημέρα, δεν θα βγει κάτι σοβαρό.  Βέβαια στην αρχή τουλάχιστον δεν θα το κάνεις για τα χρήματα αλλά για να δεις πως λειτουργεί όλο αυτό.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote17.02.2011 17:590 people like thisLike
 

@johnyjay89 ευχαριστώ πολύ!δεν ήταν δύσκολο αλλά από μόνος μου θα δυσκολευόμουν να το βρω!

@ Δημήτρη το διάβασα το άρθρο.πειραματίζομαι από σήμερα και με το adsence! θέλω να γράψω καλά ποστ και να ανεβάσω την επισκεψιμότητα που είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα..αλλά άμα ασχολείσαι με διάφορα και δεν θες να κάνεις και clopy paste από άλλους bloggers ή sites δεν μπορείς να έχεις πολλά ποστ την εβδομάδα.Πάντως διάθεση και ιδέες έχω!Ερώτηση..αν κάνω δεύτερο blog στο μέλλον από τις ελληνικές affiliate εταιρίες που είμαι ήδη γραμμένος πρέπει να ξαναγραφτώ ?στο adsence από οτι είδα δεν χρειάζεται..

Quote17.02.2011 18:290 people like thisLike
 

Εξαρτάται πάντα ποιο είναι το concept κάθε σελίδας η blog. Μπορεί μια σελίδα να βασίζεται σε περιεχόμενο άλλων, αλλά συνήθως μια τέτοια σελίδα είναι ποικίλης ύλης.

 

Το πλεονέκτημα που έχεις αν παράγεις εσύ το περιεχόμενο σου είναι ότι μπορείς να το δώσεις σε άλλα μεγάλα blog όπως είναι το tromaktiko. Από την άλλη αυτό απαιτεί μεγάλο κόπο και προσπάθεια. Πρέπει να σου αρέσει να γράφεις γιατί αν αργήσουν να φανούν αποτελέσματα από το μέτωπο της επισκεψιμότητας και των κερδών είναι μετά δύσκολο να τη παλέψεις να συνεχίσεις.

 

Συνέχισε τη προσπάθεια και κράτα μας ενήμερους για τα αποτελέσματά της.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote18.02.2011 21:370 people like thisLike
 

Αν θελεις να βγαλεις αρκετα καλα λεφτα μεσω του adsense θα πρεπει να να επικεντρωθεις σε θεματα που υπαρχουν διαφημισεις. Γενικως sites που εχουν σαν θεματολογια προιοντα εχουν και τα καλυτερα CTR (αρα και κερδη). Το λαθος που κανουν οι περισσοτεροι που ξεκινανε ειναι πως πιανουν θεματα τα οποια ειναι πολυ δυσκολο να εχουν καλες αποδοσεις στο adsense (πχ celebrities news κλπ), γιατι πιστευουν πως οσο πιο διασημο ειναι ενα θεμα τοσα περισσοτερα χρηματα θα αποφερει. Μεσα απο την εμπειρια μου μπορω υπογραψω κι εγω αυτο που διαλαλουν ολοι οι ειδικοι του ειδους, τα προιοντα φερνουν τα καλυτερα κερδη παντα και παντου :)

Quote19.02.2011 01:480 people like thisLike
 

Αυτό που λες Κώστα είναι απόλυτα σωστό. Δεν είναι μόνο θέμα adsense και σε affiliate marketing να πας πάλι το ίδιο ισχύει.

 

Όμως όσο μετράει αυτό μετράει και η επισκεψιμότητα. Για παράδειγμα τα πολύ κοινά θέματα δεν δίνουν καλά λεφτά ανά κλικ, αλλά με τέτοια θεματολογία είναι πιο εύκολο να ανεβάσεις επισκεψιμότητα. Αυτό που εγώ θεωρώ σχεδόν απαραίτητο σχεδόν σε κάθε περίπτωση είναι να είσαι σε συγκεκριμένο niche.

 

Το τι ακριβώς θα κάνεις έχει να κάνει και με τα κενά που μπορεί να βρεις πως υπάρχουν στο internet, αλλά και  με αυτό που σου αρέσει. Αν δεν έχεις ιδέα και δεν σου αρέσει να γράφεις για ένα θέμα δεν θα τη παλέψεις να το κάνεις μόνο για τα λεφτά γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις αυτά αργούν τόσο ώστε μέχρι τότε να έχεις βαρεθεί.

 

Αυτό που αντιμετωπίζει κανείς είναι να βρίσκει είτε θέματα που είναι κορεσμένα και ο έντονος ανταγωνισμός δεν μπορεί να του αφήσει περισσότερα, ή να βρίσκει θέματα που είναι πολύ άγουρα, ο ανταγωνισμός είναι  ανύπαρκτος, αλλά εκεί είναι δύσκολο να μαζέψεις κόσμο. Το πιο συμφέρον είναι να βρείς κάτι παρθένο που ο κόσμος θα πέσει πάνω σαν τις μύγες, αλλά κάποιος θα σε έχει προλάβει. Οπότε προσπαθείς να ισορροπήσεις σε αυτά τα δύο.

 

Πολύ σωστά πάντως τονίζεις πως το κέρδος δεν είναι μόνο θέμα επισκεψιμότητας, παρότι και η τελευταία πρέπει να είναι μεγάλη.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote19.02.2011 10:091 people like thisLike
 

Ακριβως ετσι! Και θεματα υπαρχουν, ιδιως για την Ελλαδα το εδαφος ειναι παρθενο ακομη. Βεβαια τα χρηματα σε σχεση με το εξωτερικο ειναι αρκετα χαμηλοτερα αλλα αυτο ειναι αναλογο του ανταγωνισμου.

 

Και κατι επισης σημαντικο για τους αρχαριους ειναι πως ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ μη πατε να ξεγελασετε την Adsense. Θα σας πιασει και θα σας κανει ban τον λογαριασμο. Διαβαστε καλα τα ToS και παιξτε συμφωνα με αυτα, στα CPC τπτ αλλο δεν συγκρινεται με την Adsense, οποτε προσοχη.

 

Και μην ασχολειστε με το ποσα χρηματα θα βγαλετε, το πιο λογικο ειναι πως στην πρωτη προσπαθεια τα χρηματα θα ειναι μηνιαιως κατω τις τιμης ενος... καφε :P

Καλυτερα να ασχοληθει καποιος αρχικα με το τι niche τον ενδιαφερει, πανω σε ποια keywords αυτου το niche θα επικεντρωθει για αρχη, πως θα κανει το design του site απλο, λιτο και φιλικο ως προς τα ads, το θα γραφει μεσα και πως θα το γραφει και πως θα οργανωσει το SEO και το promotion του. Το παν ειναι, οπως εχει πει και ο Δημητρης πολλες φορες, να εχετε επισκεπτες. Αφου μαζεψετε τους επισκεπτες τοτε μπαινει το ερωτημα των χρηματων :)

Quote19.02.2011 12:550 people like thisLike
 

Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote01.10.2011 10:520 people like thisLike
 

Έχω μερικές βασικές απορίες περί τις διαφημίσεις της Google.

1) Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ποσό κέρδους ανά 1000 εμφανίσεις? Εγώ βγάζω περίπου 0.35 ανά 1000..:PP

2) Το κάθε κλικ πόσο περίπου το πιστώνεσαι?

3) Αν μια φορά την ημέρα κλικάρεις σε μια διαφήμιση σου. η google κλείνει τον λογαριασμό?

Quote01.10.2011 15:130 people like thisLike
 

1) Δεν υπάρχει συγκεκριμένο ποσό. Αυτό λειτουργεί ανάλογα με τη ζήτηση που υπάρχει για τη διαφήμισή σου αλλά και από το πόσο εύκολα κλικάρουν οι επισκέπτες σου. H Google σου δίνει κατά κάποιο τρόπο κάποιο ποσοστό από τα κέρδη που έχουν πληρώσει διαφημιστές στο Adwords. Γενικά σε όσο πιο εμφανές σημείο είναι μια διαφήμιση τόσο το καλύτερο. Ακόμα πιο σημαντικό είναι η σελίδα σου να ασχολείται με ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα. Διάβασε αν θες αυτό το άρθρο. Γιατί τότε και αναγνώστες σου είναι σχετικοί με αυτό και το google προβάλει τις ανάλογες διαφημίσεις με αποτέλεσμα και αυτοί να κλικάρουν με μεγαλύτερο ρυθμό αφού οι διαφημίσεις τους ενδιαφέρουν. Έπειτα η λέξη κλειδί με την οποία σχετίζεται θα πρέπει να έχει μεγάλη ζήτηση. Για παράδειγμα άλλο ποσό αν κλικ δίνουν οι διαφημίσεις για ξενοδοχεία και άλλα αυτές για την πέρα ραχούλα.

 

Το ότι έχεις τόσο χαμηλό έσοδο ανά χίλιες εμφανίσεις σημαίνει πως το site σου προφανώς ασχολείται με λίγο από όλα και δε έχει κάποια ταυτότητα ή ότι αχολείται με κάτι που δεν έχει ζήτηση για διαφημίσεις. Σίγουρα μπορεί να παίζει ρόλο και η τοποθέτηση, αλλά πιο πιθανό θεωρώ πως είναι να συμβαίνουν τα άλλα δύο.

 

2) ανά κλικ μπορεί να πέρνεις 2,5,10 λεπτά, οπως σου είπα εξαρτάται

 

3) Μην επιχειρήσεις να κοροϊδέψεις το google. Ούτε θα βγάλεις τίποτα της προκοπής και θα καταλήξεις με λογαριασμό κλειστό, χάνοντας οριστικά την χρυσοφόρα επιλογή του adsense.

 

ελπίζω να σε κάλυψα

Quote01.10.2011 16:240 people like thisLike
 

To site ή μάλλον φόρουμ μου έχει να κάνει με τριλογία της μεγάλης οθόνης. Πέρασα τις διαφημίσεις αλλά είναι άσχετες με το θέμα του φόρουμ, για ξενοδοχεία, πακέτα ομιλίας, ταξιδιωτικά γράφεια. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να εμφανίζονται σχετικές διαφημίσεις?

Quote01.10.2011 19:100 people like thisLike
 

Με τον καιρό το adsense θα προσαρμοστεί και θα εμφανίζει σχετικότερες με το θέμα διαφημίσεις. Τα μικρα έσοδα στην αρχή μη σε απογοητεύουν...

 

Αν είναι αρχή επικεντρώσου περισσότερο στο περιεχόμενό σου και λιγότερο στα κέρδη. Δεν ξέρω και με την Linkwise τι θα μπορούσες να βρεις να προωθήσεις. Υπάρχουν τόσα eshop πλέον που δίνουν προμήθειες που κάποιο σχετικό προϊόν θα βρεις να προωθήσεις. Οπότε μαζί με το Adsense δούλεψε και τη Linkwise.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote05.10.2011 14:240 people like thisLike
 

Προσπαθώ να εισάγω στο adsense τραπεζικό λογαριασμό αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να συμπληρώσω στο κενό ''BIC"'

Quote05.10.2011 17:390 people like thisLike
 

Το BIC είναι ο κωδικός που αναγνωρίζει μια τράπεζα. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο google σου βρήκα αυτή τη σελίδα που αναφέρει τους κωδικούς για τις ελληνικές τράπεζες. Καλό και για σιγουριά, αφού ξέρεις για ποια τράπεζα μιλάς να πας στην ίδια της την ιστοσελίδα να το επαληθεύσεις. Γιατί η σελίδα που σου παραθέτω δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη και ενημερωμένη είναι.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote06.10.2011 20:240 people like thisLike
 

Αχά! και πότε πληρώνει? Όταν φτάσεις τα 100$ ή τα 10$?? Γιατί έχω ακούσει πολλά..

Quote06.10.2011 23:390 people like thisLike
 

Το google αναφέρει ότι για ευρώ πληρώνει όταν συμπληρωθούν τα 70€. Αν όμως ακυρώσεις το λογαριασμό σου, πληρώνεσαι από τη στιγμή που έχεις ξεπεράσει τα 10.

 

Γενικά, εγώ θα έδινα μεγάλη σημασία στο ποσό για την πρώτη πληρωμή αν είχα να κάνω με μια υπηρεσία για την οποία θα αμφέβαλα για την αξιοπιστία της και για το αν θα πληρώσει τελικά.

 

Για την περίπτωση του Adsense, που τα λεφτά σου δεν τα χάνεις δεν νομίζω να έχει μεγάλη σημασία αν 40 ή 50€ τα πάρεις σήμερα ή μετά από καιρό. Το θέμα είναι να κάνεις καλή προσπάθεια και να έχεις σαν στόχο να βγάζεις τουλάχιστον μερικές 10δες ευρώ το μήνα, ώστε το όλο ζήτημα να μην σε απασχολεί και τόσο πολύ.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote07.10.2011 13:320 people like thisLike
 

Τι εννοείς άμα ακυρώσω τον λογαριασμό μου.. ?

Quote07.10.2011 15:580 people like thisLike
 

Θέλω να πω πως αν τελικά θελήσεις να σταματήσεις τη συνεργασία σου με το adsense αυτό θα σου δώσει τα λεφτά ακόμα και αν δεν έχεις πιάσει τα 70 αλλά μόνο τα 10. Οπότε κλείνεις το λογαριασμό σου και και παίρνεις τα λεφτά. Αλλα αυτό δεν έχει νόημα αν τελικά θες να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία, γιατί σημασία έχει να κερδίζεις και όχι να πάρεις λίγα ευρώ μια και έξω.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote09.10.2011 21:410 people like thisLike
 

καλησπερα Δημητρη και φιλοι .

 

Μετα απο εναμιση χρονο εμπειρια με το adsense,μερικες παρατηρησεις.

1.Οντως μετραει ολα τα ΓΝΗΣΙΑ κλικ που γινονται(το διαπιστωσα ) και οντως πληρωνει.μαλιστα στα βαζει και στον τραπεζικο λογαριασμο αν θελεις.

2.ΠΟΤΕ μην προσπαθησετε να το ξεγελασετε με συχνα κλικ απο φιλους η δικα σας,ειναι σιγουρο οτι ο αλγοριθμος του θα το βρει και θα αποκλειστειτε.

 

Παω τωρα στα...αρνητικα.

διαβαζω βρε παιδια για ctr 3% που λενε πολλοι οτι εχουν με το adsense και ειμαι εξαιρετικα δυσπιστος.

δηλαδη καθε εκατο επισκεπτες (η εστω καθε εκατο σελιδοπροβολες) εχετε και τρια κλικ??

Εδω ο κοσμος τεινει να αγνοει τελειως τις διαφημισεις του ιντερνετ,πολλοι μαλιστα εχουν και ρυθμιση στον browser τους που δεν τις προβαλει.

Προσωπικα,ΠΟΤΕ δεν αισθανθηκα την αναγκη να κλικαρω καποια διαφημιση πχ στο capital,ενα τεραστιο σαιτ του οποιου ειμαι μελος 4 χρονια..και μπαινω καθημερινα.

Παντως σε ενα σαιτ θεματικο (χρηματιστηριο οικονομια)του οποιου ειμαι γνωστης,αν κλικαρουν μια φορα καθε 600 σελιδοπροβολες ειναι ζητημα.

Και με κλασσικη διαταξη και ποσοτητα διαφημισεων,και με διαφορους πειραματισμους με θεσεις-χρωματα κλπ,με πολλες σελιδες φορουμ και μπλογκς που ανανεωνονται κλπ..

Βεβαια ισχυει το γεγονος οτι τα σαιτ που εχουν τακτικους επισκεπτες δεν εχουν καλες αποδοσεις,γιατι αυτοι αγνοουν τελειως τις διαφημισεις και επικεντρωνονται στο περιεχομενο,αλλα και παλι,τετοια διαφορα??

θα ηθελα την αποψη σας αν χρησιμοποιειτε αδσενσε,εχετε εσεις τα νουμερα κλικαρισματος που λεγονται,δηλαδη καθε εκατο επισκεπτες τρια κλικ??

 

 

 

Quote10.10.2011 00:190 people like thisLike
 

εγώ παρατηρώ τις αποδόσεις που λες στον κόσμο που έρχεται από το adwords. Δηλαδή είναι κόσμος που φαίνεται κλικάρει πιο εύκολα σε διαφημίσεις οπότε και μέσα στο site θα έχει την ίδια συμπεριφορά. Επίσης, έχω παρατηρήσει πως πολύ καλή απόδοση έχουν διαφημίσεις που εμφανίζονται δίπλα στα άρθρα και μάλιστα επειδή παίρνουν λέξεις κλειδιά από το κείμενο και είναι σχετικές συνήθως με αυτό.

 

Πάντως το 3% δεν μου φαίνεται άπιαστο αν και όντως δεν είναι τόσο απλό, το βλέπω και από την πλευρά του adwords. Οι ίδιες διαφημίσεις που κλικάρονται με 3% στο google αναζήτηση, στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν τραγικά ctr, αλλά για αυτό υποθέτω πως φταίνε οι σελίδες.

 

Τώρα, όντως, το capital το έχεις συνηθίσει, έχει μια σταθερή δομή και στην ουσία τις διαφημίσεις τις αγνοείς, θα πρέπει κάποια να σου χτυπήσει πολύ στο μάτι.

 

Για μένα το μέλλον είναι στην πώληση. Πως θα καταφέρεις να δίνεις χρήσιμη και αξιόπιστη πληροφορία, θα προτείνειες 2 υπηρεσίες ή προϊόντα που πιστεύεις, και θα βγάζεις προμήθειες. Κοινώς affiliate marketing με text link σε κείμενα μέσα.

 

Το θέμα είναι να μη παρασυρθείς και πλέον αντί να πληροφορείς, παραπληροφορείς και αργά ή γρήγορα χάσεις το όνομα σου και την αξιοπιστία σου.

Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να δίνεις χρήσιμη δωρεάν πληροφορία στον κόσμο. Να βοηθάς τον merchant, να βοηθάς τον αναγνώστη-καταναλωτή και να κερδίζεις μια μικρή προμήθεια, που όταν οι αναγνώστες σου αναγνωρίσουν την δουλειά σου, να σε κάνουν να βγάζεις ποσά που στο adsense δεν τα βλέπεις ούτε στο όνειρό σου.

 

Το adsense είναι η εύκολη λύση, και είναι καλύτερη λύση όταν έχεις να κάνει με banners. Θεωρώ λίγο κουτό που όλοι οι affiliates έχουν πέσει πάνω στα banners

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote10.10.2011 02:380 people like thisLike
 

ναι,συμφωνω απολυτα για το affiliate οτι το να αμολησεις ενα μπανερ affiliate δεν λεει απολυτως τιποτα, ενω το να βαλεις λινκ σε λεξεις του κειμενου,οντως θα πρεπει να ειναι εξαιρετικα αποτελεσματικο(δεν το εχω δοκιμασει,βασει λογικης το λεω).

Απλως σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει ουσιαστικα να "χτιζεις" τα αρθρα σου βασει του προιοντος που θες να προωθησεις,δηλαδη πχ να σκαρωσεις ενα μπλογκ για φωτογραφικες μηχανες και να κανεις αρθρα με παρουσιασεις τους,και στην καθε μια να εχεις και το αναλογο affilate λινκ, εκει οντως λογικα θα λειτουργει καλα.

 Απλως σε μερικα ειδη μπλογκς και σαιτ,ουσιαστικα δεν μπορεις να πουλησεις κατι,πχ σε ενα χρηματιστηριακο,τι λινκ στο κειμενο να βαλεις,αντε μια πλατφορμα συναλλαγων,και  ειναι και λιγο "κρυο" για τον αναγνωστη,και παλι αυτο μπορεις να το κανεις μονο μια φορα..

Αν  βαλεις ας πουμε απλως ενα μπανερ της ιδιας πλατφορμας διπλα στα αρθρα σου η καπου στο σαιτ,αναθεμα και αν παρεις κλικ,ποσο μαλλον να γραφτουν για να εχεις κερδος ως afilliate.

 ειδα πριν απο καιρο σε ενα τετοιο  περιθωριακο σαιτ καποιον ταλαιπωρο αντμιν που ειχε προφανως afilliate συμφωνια με μια τετοια πλατφορμα και ποσταρε συνεχως σαν τον μαλακα το ιδιο ποστ με το λινκ της πλατφορμας αυτης,μα ειναι δυνατον να μην καταλαβαινει οτι αυτο "ερεθιζει" αρνητικα τους αναγνωστες του και ουτε μια στο εκατομμυριο δεν θα πατησουν να γραφτουν εκει??

Μαλλον πολυλογω,απλως θελω να πω οτι δεν αρκει να γραφει κανεις πραγματα που διαβαζονται και να αγαπα αυτο που κανει,πρεπει να βοηθα και το αντικειμενο που πραγματευεται,το ειδος του μπλογκ και της ολης φιλοσοφιας των αρθρων,καθως και ο παντα ελλοχευων κινδυνος οι αναγνωστες να ερεθιστουν αρνητικα,γιατι ας μην ξεχνουμε οτι οι χρηστες του ιντερνετ οσο πανε και πονηρευονται περισσοτερο.

Οταν πχ πρωτοβγηκαν οι διαφημισεις google ολοι παταγαν σαν τους τρελους γιατι ηταν κατι καινουργιο και ειχαν περιεργεια,τωρα οι περισσοτεροι τεινουν να το αγνοουν..

Χαρηκα που τα ειπαμε Δημητρη,αν καποιος φιλος εχει να προσθεσει κατι σχετικα με ολα αυτα,με χαρα να τον διαβασω.

Quote10.10.2011 08:140 people like thisLike
 

Ας πούμε σε ένα χρηματιστηριακό site. Μη κοιτάς τώρα που τα affiliate προγράμματα στην Ελλάδα δεν έχουν επεκταθεί στους πιο εξειδικευμένους τομείς, αύριο μεθαύριο θα μπορούσαν και οι ελληνικές χρηματιστηριακές να προσφέρουν προμήθεια.

 

Όπως πολύ σωστά είπες, αν συνέχεια πετάς ένα post που επαναλαμβάνεσαι χωρίς να δίνεις πληροφορία και είναι μόνο διαφήμιση δεν έχεις επιτυχία. Αν, όμως, μιλάς για επενδυτικές στρατηγικές και στην ουσία το περιεχόμενο σου και αυτά που θες να πεις δεν επηρεάζονται. Δηλαδή, δεν σου λέω να ψάχνεις τι να γράψεις με βάση το τι θες να διαφημίσεις. Αλλά αφού το γράψεις να δεις αν μπορείς να προτείνεις κάτι που πρώτα εσύ ο ίδιος πιστεύεις ότι είναι της προκοπής.

 

Αν, λοιπόν, μέσα στο κείμενο σε κάποιο σημείο, αναφέρεις πως η στρατηγική και οι χρηματιστηριακές συναλλαγές μπορούν να γίνουν μέσω του plus500 (xixixi, να αφού το έγραψα, κρίμα δεν είναι να μη βάλω το link) ή να τον παραπέμπεις σε ένα άρθρο που να συγκρίνει όλες αυτές τι πλατφόρμες;;;

 

Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις διαβάσει κάποια βιβλία; Όταν κολλάει και μόνο τότε μέσα στο κείμενο σου να προτείνεις ένα βιβλίο.

 

Το θέμα είναι το affiliate marketing να το δουλέψεις έτσι ώστε να γράφεις τα ίδια post που έγραφες, αλλά εμπλουτισμένα με affiliate links που όμως είναι χρήσιμα για τους αναγνώστες και στην χειρότερη πολύ διακριτικά και όχι πολύ αδιάφορα, αν πρόκειτα να πιέσεις λίγο παραπάνω το θέμα.

 

π.χ Αν εγώ γράψω ένα άρθρο για το που να φτιαξεις το site σου, είτε πρόκειται για online builder, υπάρχει προμήθεια, είτε πρόκειται για freelancer, υπάρχει προμήθεια, ακόμα και για το hosting ή ότι άλλο θες. Άρα ότι και να πω, προμήθεια μπορώ να πάρω.Αν προτείνω αυτό που δίνει την καλύτερη προμήθεια θα είμαι καραγκιόζης. Όχι μόνο θα έχω κοροϊδέψει τους αναγνώστες μου, αλλά αφού αυτό που τους προτείνω είναι μούφα, δεν θα κάνουν την αγορά, οπότε πάπαλα η προμήθεια.

 

Δηλαδή το affiliate marketing πολλοί φοβούνται ότι μπορεί να γίνει η αιτία, οι bloggers και τα site να γράφουν "πουλημένα κείμενα" στην ουσία. Όμως, τελικά θα δεις ότι οι απατεώνες δεν θα επιβιώσουν και το ίδιο το affiliate marketing θα βοηθήσει το περιεχόμενο και ότι προτείνεται να είναι ποιοτικό και συμφέρον προς τους αναγνώστες. Για το τελευταίο, μου έδωσες ιδέα να γράψω κάτι πάνω σε αυτό.

 

Πόπο, άστα να πάνε δεν κατάλαβα και εγώ πως με έπιασε έτσι η πολυλογία. Και είμαστε σε λίγο άσχετο μίτο, εδώ μιλάμε για adsense.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote13.10.2011 11:250 people like thisLike
 

Ενναλακτικο του adsense ειναι αυτο Clicksor .. Ακομα το ψαχνω αλλα φαινεται αρκετα καλο...και μπορει να πληρωσει και σε paypal..

Quote14.10.2011 00:460 people like thisLike
 

Έχοντας ένα γυναικείο πόρταλ τον τελευταίο χρόνο, αυτό που είδα μέσα από το affiliate marketing είναι ότι, αυτό που αποδίδει είναι  το κείμενο συνδιασμένο με μπάνερ, αρκεί πάντοτε να είναι σχετικά με την θεματολογία σου. Τι θέλω να πω με αυτό. Οταν κάνω παρουσίαση στην όποια επιχείρηση, τότε αποδίδει και το αντίστοιχο μπάνερ. Όταν το μπανερ παλι, έχει πάνω τιμές, τότε διπλασιάζονται τα κλικ επάνω του. Οι συγκρίσεις έχουν γίνει κατα καιρούς με ιδιας εταιρειας καταχωρήσεις και βλέποντας τα αποτελέσματα τόσο στα κλικ όσο και στην πώληση.

Κατέληξα λοιπόν, σε ενα μοντέλο και σταδιακα αλλάζω πολλά μέσα στο σαιτ μου. Παρουσιάζω πχ ενα κατάστημα παπουτσιών,  και παράλληλα στην ίδια σελίδα μπάνερ (ευχής εργο με τις τιμές επάνω).

Δεν έχω γινει πλούσια από το affiliate, αλλά βγάζω ενα καλό χαρτζηλίκι σε μηνιαία βάση. Αντιθέτως μέχρι τώρα δεν έχω καταφερει να εισπράξω από το adsence. Ίσως κάτι να μην κάνω σωστά, η αλήθεια είναι πως έχω μόνο σε δυο σημεία μέσα google ads, πιθανά λοιπόν, να μην είναι τα καταλληλότερα, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα...

Quote14.10.2011 01:230 people like thisLike
 

Κοιταξτε να δειτε,για να μιλαμε με την γλωσσα της αληθειας,οσον αφορα το σερβιρισμα διαφημισεων που πληρωνουν με κλικ,το adsense ειναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ.

Αυτο δεν ειναι καν προς συζητηση.

.Η γκουγκλ ειναι μια γιγαντιαια πολυεθνικη που εχει δωσει πολλα εκατομμυρια δολαρια στην αναπτυξη του λογισμικου και του αλγοριθμου του adsense για να σερβιρει καταλληλες διαφημισεις(βασει συμφραζομενων),ΑΛΛΑ και βασει ενδιαφεροντος χρηστη (κανει τρακ ποια σαιτς επισκεπτεστε ως χρηστες και σερβιρει ΜΟΝΟ σε εσας αναλογες διαφημισεις σε οποιο σαιτ πατε μετα,ενω την ιδια ωρα οι αλλοι επισκεπτες βλεπουν αλλες διαφημισεις.)

 

Για να μην σας ζαλιζω,επειδη το εχω ψαξει το θεμα,οι ανθρωποι ειναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ μπροστα απο τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ανταγωνιστη.

Επισης αυτα που λεγονται για αποκλεισμους λογαριασμων κλπ,ειναι ΠΑΝΤΑ με αιτια που την ανακαλυπτει ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ αλγοριθμος τους,μπορει να μην κανετε εσεις κλικ στις διαφημισεις σας,αλλα μπορει ο ξαδερφος σας,θελοντας να σας βοηθησει να κλικαρε επανηλλημενως σε διαφημισεις σας και ο αλγοριθμος να επιασε την "ασυνηθιστη" συμπεριφορα και να σας μπαναρε.

 

Ο λογος που δεν σας δινουν εξηγηση για το μπαν,ειναι αυτονοητος..

 

 Αν λοιπον δεν τα πατε καλα με τα εσοδα απο adsense (ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕς ΕΠΙΣΚΕΨΕΙς ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΛΙΚ),

ΜΗΝ ψαχνεστε για αλλα δικτυα ,δεχτειτε  απλως οτι δεν ταιριαζουν οι διαφημισεις με κλικ στον ιστοτοπο σας και ψαχτειτε με αλλους τροπους και ειδη διαφημισεων.

 οσο για την τοποθετηση και το χρωμα κλπ των διαφημισεων μπορει να παιζουν ρολο(σιγουρα παιζουν), αλλα ενα καλοτοποθετημενο μπανερ που θα παρει διπλασια κλικ απο ενα κακοτοποθετημενο,ΔΕΝ εχει σημασια ουσιαστικη,οταν τα κλικ απο 3 την μερα γινονται 6..

Quote14.10.2011 07:220 people like thisLike
 

Θα μου επιτρέψτε να πω και εγώ το κοντό και το μακρύ μου. Δηλώνω αρκετά ικανοποιημένος από τα κέρδη που κέρδισα από τη google μέχρι στιγμής. Ίσως αυτό να οφείλεται σε συγκεκριμένα posts που έφεραν αρκετά κλικς αλλά καθημερινά υπάρχουν κάποια κέρδη, έστω και λιγοστά.

 

Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από τις διαφημίσεις, αυτές καθ' αυτές. Και εξηγούμαι. Για αρχή θα παραδεχθώ πως δεν υπάρχει niche στο blog μας. Επομένως αυτό δυσχεραίνει το έργο της google και κατ' επέκταση το δικό μας. Από αυτή την άκρη όμως, μέχρι την άλλη που είναι οι διαφημίσεις live chat και γνώρισέ με τώρα, υπάρχει μια μεγάλη απόσταση. Αναγκαστήκαμε να αποκλείσουμε 3-4 ιστότοπους μέχρι στιγμής, γιατί μας "έδιναν" διαφημίσεις που ταιριάζουν περισσότερο σε blogs και sites που ασχολούνται με sexy και αστεία πράγματα. Η google μας είχε προειδοποιήσει με ένα mail για τυχόντα προβλήματα στις διαφημίσεις εξαιτίας των κατηγοριών, αλλά δεν δώσαμε βάση. Επομένως, το φταίξιμο είναι και των 2.

 

Σιχάθηκα τη διαφήμιση της Vodafone. Νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να την κλικάρει, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μια καινούρια διαφήμιση της coca cola που είδα, ήταν αισθητά καλύτερη. Γενικά, είμαι αρκετά ικανοποιημένος, σκεπτόμενος πως με διαφορετικές διαφημίσεις τα αποτελέσματα θα ήταν ακόμα καλύτερα. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα μόνο της google, αλλά και δικό μας. Με τους αποκλεισμούς των ιστοτοπων που δεν θέλεις, μπορείς να αφήσεις μόνο τις καλές διαφημίσεις. Αλλά θέλει χρόνο για ψάξιμο.

 

Χρησιμοποιούμε 2 banners 250 x 250 στα δεξιά του blog και ένα ορίζοντιο μεταξύ των δύο πρώτων αναρτήσεων.

 

Για τις υπόλοιπες εταιρείες, δηλώνω ικανοποιημένος από clickbanner και forestview. Βέβαια αυτό είναι καθαρά προσωπικό θέμα, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν πολλά κέρδη από τις υπόλοιπες εταιρείες. Εμάς, μας έκατσαν καλά αυτές. Έχουν και τις περισσότερες διαφημίσεις για lead, επομένως μας βολεύει.

olafree.blogspot.com
Quote14.10.2011 07:580 people like thisLike
 

@bpis

Παλαιότερα έψαχνα για εναλλακτικά δίκτυα σε σχέση με αυτό του adsense. Εκεί που κολλούσε το όλο θέμα ήταν πως είτε δεν υποστηρίζονταν ελληνικές διαφημίσεις ή αυτοί που ασχολούνταν με την αγορά ή πωληση διαφημιστικού χώρου ήταν τόσο λίγοι που τελικα ενώ αυτά τα δίκτυα μπορεί στο εξωτερικό να δίνούν καλύτερα κέρδη, για ελληνικό περιεχόμενο να μην αποδίδουν καλά. Βρήκα μια διέξοδο στο Smowtion που μου έδινε αντίστοιχα κέρδη με αυτά του adsense, αλλά τελικά για λόγους που έχω εξηγήσει σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Δεν μου άρεσε η ποιότητα των διαφημίσεων, χαλούσαν την εμφάνιση του site και το έκαναν πολύ αργό, έτσι γύρισα στη μαμά google.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote14.10.2011 08:110 people like thisLike
 

@ζωη

 

Το adsense πολύ δύσκολα θα σου φέρει τα τρομερά κέρδη αν δεν έχεις χιλιάδες αναγνώστες. Και εκει παίζει ρόλο το να έχει να κάνει η σελίδα σου μέ συγκεκριμένο niche. Αλλα και πάλι θα φτάσεις τα 3Ε στα χίλιες σελιδοπροβολές. Και το 1 να φτάσεις αυτό δεν είναι αποτυχία. Άρα το δεν βγάζω από το adsense, στις περισσότερες περιπτώσεις θα πει δεν έχω τρομερή κίνηση.

 

Στο affiliate marketing αυτό που λες να βάζεις σχετικά banner με το άρθρο είναι σίγουρα πολύ αποδοτικό. Εγώ πιστέυω πως ακόμα πιο αποδοτικό είναι να χρησιμοποιείς ακόμα και απλά text link. Δεν είναι ανάγκη να γράψεις υπερβολές ή ένα κείμενο που να μιλάς ως διαφημιστής γιατί αυτό δεν πιάνει. Χαλάς την εικόνα σου ως "πουλημένος", δεν είσαι αντικειμενικός για να δίνεις τελικά κάτι χρήσιμο στον αναγνώστη και ο αναγνώστης τελικά το αντιλαμβάνεται και κάνει το αντίθετο από αυτό που λες. Εγώ αυτό που λέω είναι το εξής. Γράψε σαν να μην υπάρχουν affiliate links και όταν στο κείμενο τυχαίνει, που τυχαίνει εφόσον εχεις επιλέξει το θέμα, ρίχτα! Για μένα αυτό είναι επωφελές και για τους αναγνώστες σου και για την εικόνα σου και σου δίνει κέρδη που δεν τα βλέπεις ούτε στο adsense ούτε πουθενά αλλού.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote14.10.2011 08:180 people like thisLike
 

@haros

 

Όπως είπα στη Ζωή για μένα το Adsense δεν είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος να αξιοποιήσεις οικονομικά μια σελίδα. Αφου υπάρχουν πιο αποδοτικοί δρόμοι, που όμως οφείλονται στους δικούς σου χειρισμούς. Πάντως για όλα αυτά που γράφεις για το adsense έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι ότι πιο προχωρημένο και σοβαρό. Και το ότι είναι τόσο αυστηροί με το να κλείνουν λογαριασμούς με το παραμικρό είναι προς όφελος αυτών που είναι νοικοκύριδες. Το Adsense στο ad serving δεν πέζεται!

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote14.10.2011 08:540 people like thisLike
 

@olafree

 

Όντως σας δυσκολεύει το ότι είσαστε σελίδα γενικού περιεχομένου. Απλά να ξέρεις πως οι διαφημισεις δεν εμφανίζονται πλέον μόνο σε σχέση με το περιεχόμενο μιας σελίδας αλλά από τα ενδιαφέροντα του επισκέπτη. Ψάξε μια μέρα για να βρείς κατσαρόλες. Σε όποια σελίδα και να μπεις μετά κατσαρόλες θα βλέπεις!Laughing

 

Τώρα αν θεωρείς πως η εικόνα σου χαλάει με κάποιες διαφημίσεις, καλά κάνεις και τις αποκλείεις. Εγώ πιστεύω πως οι μεγάλες σας δυνατότητες είναι στο affiliate marketing. Είσαστε ένα blog που μπορεί να αναφέρει νέες πρωτότυπες ιδέες, που σχεδόν για τις περισσότερες μπορείς να έχεις πρόσβαση σε affiliate προγράμματα. Απλά αυτό που έχω πει 1000 φορές: πρώτα ο αναγνώστης, μη τον κοροϊδέψεις, μην χαλάσεις το περιεχόμενο σου για το κέρδος.

 

Γνωστά blogs αν ακολουθούσαν αυτό το τρίπτυχο θα μπορούσαν να βγάλουν τρελά χρήματα. Το κακό είναι πως ένα site ή το τρέχει κάποιος τεχνικός που το μόνο που  ξέρει είναι τα SEO και τεχνικές για να είσαι φιλικός προς την κίνηση, ή κάποιος που ξέρει καλύτερα να χρησιμοποιεί το affiliate marketing, ή κάποιος που έχει ωραίο περιεχόμενο΄και γίνεται πολύ γνωστός. Αν κάποιος τα συνδυάσει όλα αυτά.......

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote16.10.2011 11:360 people like thisLike
 

 

@bpis

Παλαιότερα έψαχνα για εναλλακτικά δίκτυα σε σχέση με αυτό του adsense. Εκεί που κολλούσε το όλο θέμα ήταν πως είτε δεν υποστηρίζονταν ελληνικές διαφημίσεις ή αυτοί που ασχολούνταν με την αγορά ή πωληση διαφημιστικού χώρου ήταν τόσο λίγοι που τελικα ενώ αυτά τα δίκτυα μπορεί στο εξωτερικό να δίνούν καλύτερα κέρδη, για ελληνικό περιεχόμενο να μην αποδίδουν καλά. Βρήκα μια διέξοδο στο Smowtion που μου έδινε αντίστοιχα κέρδη με αυτά του adsense, αλλά τελικά για λόγους που έχω εξηγήσει σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Δεν μου άρεσε η ποιότητα των διαφημίσεων, χαλούσαν την εμφάνιση του site και το έκαναν πολύ αργό, έτσι γύρισα στη μαμά google.

Δοκίμασε το chitika αν έχεις κοινό από Αμερική, Καναδά. Παίζει καλά και με international όμως το TOS είναι αυστηρότερο από το adsense, και διαγράφουν λογαριασμούς χωρίς πολλά πολλά Cool

Quote21.10.2011 08:230 people like thisLike
 

Αν δεν θες να ασχοληθείς με το affiliate marketing, που για μένα είναι πιο προσοδοφόρο, στην Ελλάδα δεν βρίσκω ιδιαίτερο να ψάχνεσαι πέρα από το adsense, εκτός αν σου κλείσανε τον λογαριασμό και δεν έχεις άλλη επιλογή.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote26.10.2011 14:410 people like thisLike
 

εγω μολις πηρα ενα host και name

και θελω να κανω πουλαω

εξυπνα πραγματα οπως εδω

http://print24.com/blog/2011/09/27-beautiful-and-expressive-packaging-designs-2/

 

τι κανω τωρα???


Quote27.10.2011 21:060 people like thisLike
 

Βαγγέλη γεια σου,

 

αυτό που μας γράφεις δεν κολλάει εδώ που μιλάμε για ad serving δίκτυα. Θα πρέπει να το αναρτήσεις στις απορίες.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote06.12.2011 20:300 people like thisLike
 

H Google έκλεισε τον λογαριασμό μου..

Τι κάνουμε τώρα??

Quote06.12.2011 21:440 people like thisLike
 

Για ποιο λογό Τανια...για να σε βοηθησω απο παρομοια εμπειρια....

 

Για invalid clicks δεν κανεις τιποτα...

 

Για ακαταλληηλο περιεχομενο τα σβηνεις και τους στελνεις οτι ειναι οκ

Στην πρωτη περιπτωση θα σου ειπαν οτι ειναι οριστικο...στη δευτερη οχι...

 

Παντως μηπως ησουν σε σημειο πληρωμης???

Quote07.12.2011 11:520 people like thisLike
 

Τώρα μέσω κάποιου φίλου....¨Η ψάχνεις να βρεις εναλλακτικές εταιρείες.....

 

Πάντως παιδία το να κοροϊδέψεις το google, εκτός ότι δεν κοροϊδεύται δεν έχει νόημα. To adsense δεν είναι ptc να κυνηγάς τα click. Έχεις μια σελίδα με πολύ κίνηση και προσδοκάς να βγάλεις αρκετά ευρώ το μήνα.

 

Το να πεις σε φίλους να μπουν να κλικάρουν δεν έχει νόημα κανένα. Μόνο ο λογαριασμός σου θα ακυρωθεί στο τέλος. Και πόσο κλικ νομίζεις ότι θα κοροϊδέψεις;;; Ούτε η φαιά ουσία που θα καταναλώσεις δεν αξίζει...

 

Τάνια, το λάθός που κάνουν οι περισσότεροι είναι να κυνηγούν το κέρδος από την πρώτη ημέρα.

Αυτό που λέμε εμείς από εδώ είναι: Φτιάξε κάτι χρήσιμο για τους αναγνώστες, κάντο πασίγνωστο και μετά τα κέρδη θα έρθουν.

Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας και απαιτεί χρόνο.

 

Άρα πριν σε απασχολήσει το θέμα του τι θα κάνεις, υπολόγισε ποια είναι η επισκεψιμότητα σου. Ποιά θα ήταν τα πραγματικά εσοδά σου αν δεν έκανες "μαιμουδιές";;;Αν υπολογίζεις ότι θα ήταν κάποιο σεβαστό ποσό, ψάξε για εναλλακτικές. Στο Getpaid, έχουμε γράψει αρκετά άρθρα. Μπορούμε να συζητήσουμε για ότι θες.

 

Αν τώρα η επισκεψιμότητά σου ήταν αδύναμη, ψάξε να βρεις για ποιους λόγους συνέβαινε αυτό. Φταίει το περιεχόμενο;

 

Αν δεις ότι δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές και ότι το concept δεν μπορεί να προχωρήσει, προχώρα σε κάτι καινούριο.

 

Όταν με το καλό πετύχει και οι αναγνώστες σου πολλαπλασιαστούν, ανοίγεις ένα νέο λογαριασμό adsense στο όνομα κάποιου φιλικού προσώπου και δεν θα έχεις πρόβλημα αφού θα μιλαμε για νέο λογαριασμό και νέα σελίδα. Φυσικά, ούτε να το σκεφτείς να "πειράξεις" τα κλικ την επόμενη φορά.

 

 

Ελπίζω να σε βόηθησα. Για ότι χρειαστείς η κοινότητα είναι εδώ!

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote07.12.2011 15:490 people like thisLike
 

Πιστεύω ότι εφταιγε το γεγονός ότι ορισμένα άτομα από την ομάδα διαχείρισης έκαναν 2-3 κλικ καθημερινά για να βγει το κέρδος..

 

Όταν είδα ότι η Google έκλεισε τον λογαριασμό μου τα πήρα τόσο που άνοιξα χωρίς να το πολυσκεφτώ ένα ptc site (δεν σε άκουσα δημήτρη) και το μετάνιωσα και δεν ξέρω πως να το διορθώσω..

 

η Google φταίειιι..Yell

Quote07.12.2011 21:020 people like thisLike
 

οκ...αν μονοι σας κλικαρατε...gameover....

 

εφτιαξες δικο σου ptc???

Quote07.12.2011 21:050 people like thisLike
 

ναι.. δυστυχώς.. :( και ξόδεψα μια περιουσία.. :/ αλλά βγαίνουμε εκτός θέματος.. xD

Quote08.12.2011 14:130 people like thisLike
 

Τάνια δεν θέλει πανικό. Το "θέλω χρήματα τώρα", ισοδυναμεί με καταστροφή.

 

 

Άρχισε να σκέφτεσαι από τη πλευρά του αναγνώστη-πελάτη-χρήστη της υπηρεσίας σου και τότε θα βρεις τρόπο να ανταμοιφθείς από αυτόν.

 

Φτιάξε κάτι χρήσιμο για αυτόν. Κάτι που να μπορείς να το κάνεις καλά και να το αγαπάς.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote13.12.2011 11:531 people like thisLike
 

 

Πιστεύω ότι εφταιγε το γεγονός ότι ορισμένα άτομα από την ομάδα διαχείρισης έκαναν 2-3 κλικ καθημερινά για να βγει το κέρδος..

 

Όταν είδα ότι η Google έκλεισε τον λογαριασμό μου τα πήρα τόσο που άνοιξα χωρίς να το πολυσκεφτώ ένα ptc site (δεν σε άκουσα δημήτρη) και το μετάνιωσα και δεν ξέρω πως να το διορθώσω..

 

η Google φταίειιι..Yell

― Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
― Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
― Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
― Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!

 

Κώστας Βάρναλης

Quote08.02.2012 20:070 people like thisLike
 

Γεια σας παιδια, μπορει καποιος να με βοηθησει; σας παραθετω μια εικονα οπου υπαρχουν προβολες σελιδων και τα κερδη μου απο το adsense. Μπορειτε να μου πειτε γιατι εχω τοσο μικρο κερδος αφου εχω τουλαχιστον 1500 προβολες την ημερα. Το μλογκ μου ειναι stoiximatikos.blogspot.com . Σας παρακαλω δειτε την εικονα και πειτε μου. Ευχαριστω εκ των προτερων

Untitledfgg.png • 96.1K • 12 downloads

Quote09.02.2012 02:280 people like thisLike
 

Στην ερώτηση "Γιατί οι χρήστες δεν πατάνε τις διαφημίσεις μου" οι απαντήσεις είναι πολλές..

 

1. Το θέμα του site σου είναι θέμα που η Google δε δέχεται διαφημιζόμενους (τζόγους). Εγώ μπήκα στο site και μου έβγαλε διαφήμιση για πουλόβερ, ποια η πιθανότητα να πατήσω διαφήμιση για πουλόβερ σε στοιχηματικό site;

 

2. Η θέση των ads δεν είναι καλή, δοκίμασε να βάλεις τα ads σε άλλες θέσεις στο template σου.

 

Παρατήρηση: έχεις πολύ μεγάλο CPC και να αισθάνεσαι τυχερός για αυτό, 0.17 CPC είναι κατά πολύ παραπάνω από το μέσο.

Quote09.02.2012 07:240 people like thisLike
 

Εγώ στη θέση σου θα ξέχναγα το adsense και θα έψαχνα να βρω affiliate προγράμματα. Μάλιστα μπορεί και να επέλεγα να μη βάλω καθόλου banners, και αν έβαζα μερικά θα το έκανα για να δείξει το site πιο ζωντανό.

 

Τι θα έκανα;;;; affiliate text links μέσα στα κείμενα. Για παράδειγμα, αναφέρεις μια τακτική, λες πως μπορεί κανείς να την υλοποιήσει μέσα στο κείμενο. Θα δεις αριθμό κλικ που σε banners δεν τα βλέπεις ούτε στα όνειρά σου.

 

Εκεί τώρα μπορείς να είσαι απόλυτα ευθύς π.χ" άν θέλετε να ακολουθήσετε αυτό το σύστημα μπορείτε να το κάνετε μέσα από το περιβάλλον της Χ" ή κάπως έμμεσα. Δηλαδή,π.χ. γράφεις ένα άρθρο για το ποιά είναι η καλύτερη εταιρεία στοιχιματισμού από όλες. Στις αναφορές των ονομάτων, βάζεις τα link και ο αναγνώστης δεν αντιλαμβάνεται καν κάποιες φορές ότι εσύ μπορεί να βγάζεις προμήθεια για τα "αθώα" λινκ.

 

Πάντως σε κάθε περίπτωση μη χαλάσεις την ποιότητα των γραφόμενών σου. Μην παρασυρθείς να κοροϊδεύεις τον κόσμο. Κατ' εμέ το να δίνεις πληροφορίες και να πετάς "affiliate links" έστω και ύπουλα δεν είναι κακό, ακόμα και αν οι αναγνώστες σου δεν το καταλαβαίνουν. Αν, όμως, για να πουλήσεις τους δουλεύεις και τους πουλάς φούμαρα, απλά κάποια στιγμή θα καταστρέψεις το blog σου.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote09.02.2012 14:340 people like thisLike
 

 

Εγώ στη θέση σου θα ξέχναγα το adsense και θα έψαχνα να βρω affiliate προγράμματα. Μάλιστα μπορεί και να επέλεγα να μη βάλω καθόλου banners, και αν έβαζα μερικά θα το έκανα για να δείξει το site πιο ζωντανό.

 

Τι θα έκανα;;;; affiliate text links μέσα στα κείμενα. Για παράδειγμα, αναφέρεις μια τακτική, λες πως μπορεί κανείς να την υλοποιήσει μέσα στο κείμενο. Θα δεις αριθμό κλικ που σε banners δεν τα βλέπεις ούτε στα όνειρά σου.

 

Εκεί τώρα μπορείς να είσαι απόλυτα ευθύς π.χ" άν θέλετε να ακολουθήσετε αυτό το σύστημα μπορείτε να το κάνετε μέσα από το περιβάλλον της Χ" ή κάπως έμμεσα. Δηλαδή,π.χ. γράφεις ένα άρθρο για το ποιά είναι η καλύτερη εταιρεία στοιχιματισμού από όλες. Στις αναφορές των ονομάτων, βάζεις τα link και ο αναγνώστης δεν αντιλαμβάνεται καν κάποιες φορές ότι εσύ μπορεί να βγάζεις προμήθεια για τα "αθώα" λινκ.

 

Πάντως σε κάθε περίπτωση μη χαλάσεις την ποιότητα των γραφόμενών σου. Μην παρασυρθείς να κοροϊδεύεις τον κόσμο. Κατ' εμέ το να δίνεις πληροφορίες και να πετάς "affiliate links" έστω και ύπουλα δεν είναι κακό, ακόμα και αν οι αναγνώστες σου δεν το καταλαβαίνουν. Αν, όμως, για να πουλήσεις τους δουλεύεις και τους πουλάς φούμαρα, απλά κάποια στιγμή θα καταστρέψεις το blog σου.

 

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου... Εχεις δικιο αυτο δεν το ειχα σκεφτει. Διεγραψα banners απο την στοιχηματικη εταιρια και αφησα  adsense καθως εχω affiliate text links

Quote09.02.2012 14:400 people like thisLike
 

 

 

1. Το θέμα του site σου είναι θέμα που η Google δε δέχεται διαφημιζόμενους (τζόγους). Εγώ μπήκα στο site και μου έβγαλε διαφήμιση για πουλόβερ, ποια η πιθανότητα να πατήσω διαφήμιση για πουλόβερ σε στοιχηματικό site;

 

 

Παρατήρηση: έχεις πολύ μεγάλο CPC και να αισθάνεσαι τυχερός για αυτό, 0.17 CPC είναι κατά πολύ παραπάνω από το μέσο.

1. Οταν λες πως η Google δεν δεχεται  διαφημιζόμενους (τζόγους), δηλαδη υπαρχει περιπτωση να διακοψει τη συνεργασια μαζι μου;

 

2. Το CPC τι ειναι μπορεις να μου το εξηγήσεις;   Ευχαριστω πολυ

Quote10.02.2012 12:120 people like thisLike
 

1. Εννοώ πως εγώ αν έχω Casino δε μπορώ να διαφημιστώ στην Google! Άρα εσύ που έχεις site και μιλάς για εμένα δε μπορείς να εμφανίσεις διαφημίσεις σχετικές με το θέμα σου.

 

Η Adsense έχει εξηγεί ποια site που έχουν να κάνουν με τζόγο επιτρέπει να βάζουν διαφημίσεις τους και ποια όχι

 

Αντιγράφω από το help της Adsense:

 

 

Οι εκδότες του AdSense δεν επιτρέπεται να τοποθετούν διαφημίσεις Google σε ιστότοπους με περιεχόμενο σχετικό με τυχερά παιχνίδια ή καζίνο. Με άλλα λόγια, εάν ο ιστότοπός σας δέχεται χρήματα ή επιτρέπει σε χρήστες την υποβολή στοιχημάτων για να κερδίσουν χρήματα ή άλλα έπαθλα, τότε οι διαφημίσεις Google δεν μπορούν να τοποθετούνται στον ιστότοπό σας.

 

Παραδείγματα αποδεκτού περιεχομένου τζόγου

  • Ιστότοποι με παιχνίδια διασκέδασης, διαγωνισμούς, κληρώσεις, λοταρίες.
  • Ιστότοποι τυχερών παιχνιδιών με πραγματική τοποθεσία (ιστότοποι ξενοδοχείων καζίνο και ταξιδιωτικών προορισμών).
  • Ιστότοποι που προωθούν παιχνίδια φαντασίας.
  • Ιστότοποι που πωλούν βιβλία, ηλεκτρονικά βιβλία, περιοδικά, τηλεοπτικά σόου που συζητούν σχετικά με δραστηριότητες που αφορούν τυχερά παιχνίδια.
  • Φόρουμ ή ιστολόγια συζητήσεων σχετικά με τυχερά παιχνίδια που δεν καθοδηγούν επισκεψιμότητα σε ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο.
  • Ιστότοποι που πωλούν εξοπλισμό τυχερών παιχνιδιών.
  • Ιστότοποι που καθοδηγούν επισκεψιμότητα σε ιστοτόπους τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο μέσω συνδέσμων παραπομπής ή διαφημίσεων.

 

Παραδείγματα μη αποδεκτού περιεχομένου τζόγου

  • Ιστότοποι τζόγου στο διαδίκτυο, όπως καζίνο στο διαδίκτυο ή ιστότοποι με στοιχήματα στο διαδίκτυο.
  • Ιστότοποι που καθοδηγούν επισκεψιμότητα σε ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο, όπως μέσω οργανικών συνδέσμων.

2. CPC = cost per click, δλδ πόσα λεφτά σου δίνει ανά κλικ.

Quote07.04.2012 15:390 people like thisLike
 

Καλησπέρα... Προχθές έφτιαξα καινούριο λογαριασμό στο Adsense καθώς ο προηγούμενος αποκλείστηκε..

Το θέμα είναι ότι έφτιαξα καινούριο blog το οποίο έχω εδώ και 4 μέρες με 3.500 views, αλλά τις διαφημίσεις adsense τις πρόσθεσα εχτές..

 

Πηγαίνω,λοιπόν, και βλέπω τα στατιστικά μου και λέει: 8 views - 3 clicks! Και με λέει CTR 23,53% Wtf?

 

Κάτι δεν πάει καλά, έτσι?

 

Αν είναι όντως έτσι, δεν με αποκλείσει ξανά η Google νομίζωντας ότι παρακινώ τους άλλους και τέτοια?

 

Απ'ότι ξέρω, αυτοί έχουνε εναν αλγοριθμο και ξερουνε τα κλικς ανα views..

 

Πως μπορώ να το αποτρέψω αυτό..?

 

Πλιζ, βοηθήστε πριν είναι αργά και η Google κάνει τίποτα και έχουμε άλλα..:(

Quote07.04.2012 19:110 people like thisLike
 

σου έχω απαντήσει εδώ Τάνια

 

 

http://www.getpaid.gr/forum/topic/Please-Adsense-.htm#topic/Please-Adsense-.htm

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...