Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Quote18.12.2012 23:530 people like thisLike
 

Το BonusDeals.gr, ένα από τα μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα και τζίρο deal aggregator sites της ελληνικής αγοράς, αναβαθμίζεται και είναι live με νέα, πλήρως ανανεωμένη σελίδα που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα εύκολης και γρήγορης αναζήτησης και σύγκρισης χιλιάδων διαθέσιμων προσφορών.


Η νέα σελίδα διαθέτει έξυπνα φίλτρα αναζήτησης περιοχής, κατηγορίας, τιμής, ιστοσελίδας προσφορών ακόμα και ποσοστού έκπτωσης. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει όποιο φίλτρο επιθυμεί αλλά και να κάνει συνδυασμό αυτών ώστε να βρει το καλύτερο deal.


Η αναζήτηση μιας προσφοράς γίνεται πιο απλή από ποτέ. Τα φίλτρα διευκολύνουν τον επισκέπτη να βρει ακριβώς την προσφορά που καλύπτει τις ανάγκες του με βάση τα κριτήρια που ο ίδιος θέτει. Η αναζήτηση μπορεί να γίνει όχι μόνο με βάση την πόλη (Αθήνα), αλλά με βάση συγκεκριμένη περιοχή (Γλυφάδα), συγκεκριμένη κατηγορία (κομμωτήριο), τιμή (έως 50€) και ποσοστό έκπτωσης (50%).


Επιπλέον, στη νέα ιστοσελίδα του BonusDeals.gr έχει προστεθεί ειδική κατηγορία TOP Amazon Products, στην οποία παρουσιάζονται τα πιο δημοφιλή προϊόντα του Amazon.


Επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα στη διεύθυνση: www.bonusdeals.gr

Quote23.12.2012 11:480 people like thisLike
 

Είναι από τα πιο γνωστά αυτού του είδους.... Το είχα υπόψιν μου. Πολύ ωραία τα εργαλεία και η προσπάθεια σας...

 

 

Τι έχω να σχολιάσω, όμως, γενικά για τους aggregators.

 

Όπως έχω γράψει σε άρθρο μου πίστευα πως θα τα πάνε καλύτερα από τα γνωστά μεμονομένα sites, όπως είναι το groupon τα οποία τα σπάσανε με τους aggregators. (βλέπε άρθρο)

 

Κατά τη γνώμη μου αυτό που έπληξε την αγορά είναι η δημιουργία εκατοντάδων αναξιόπιστων sites με εικονικές και επαναλαμβανόμενες προσφορές. Έτσι, πραγματικά, κάποιος ίσως να έχει συμφέρον να πάει στο Groupon και το Goldendeals, μη διακινδυνεύοντας με απατεώνες.

 

Αυτό που έπρεπε να κάνουν οι aggregators είναι να επέλεγαν προσεκτικά τα sites και τις προσφορές που αναμεταδίδουν. Εσείς δεν έχετε δει κάποια πτώση στον ενδιαφέρον του κόσμου;;;

 

Πιστεύω πως το μοντέλο σας είναι καταπληκτικό και όχι απλά μια μόδα, απλά χρειάζεται ξεκαθάρισμα. Συγχαρητήρια και πάλι...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...