Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Σχετικά με το Dolphin της boonex
Quote03.01.2011 14:430 people like thisLike
 

Γεία σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα.

Ηθελα να ρωτήσω αν έχετε εμπειρία πάνω στη δημιουργία κάποιας κοινότητας σε dolphin

Και αν επίσης έχει ακούσει η διαβάσει κανείς για ανθρώπους που εχυν εξαπατηθεί σε boonex, και το ρωτάω αυτό γιατί πήρε το μάτι μου κάποια αρθρα

στο ιντερνετ, παρόλα αυτά έχω δει πολλές κοινότητες φτιαγμενες πανω σε αυτό.

Quote03.01.2011 17:250 people like thisLike
 

Κοίτα έχει πάρει το μάτι μου ένα κείμενο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και υποστηρίζει πως το dolphin είναi scam. Αυτό είναι ψέμμα.

Είναι μια πλατφόρμα με πολλά προβλήματα που συνεχώς όμως διορθώνονται. Προσωπικά είμαι πού ευχαριστημένος, γιατί αν ήθελα όλες αυτές τις δυνατότητες στο joomla θα είχα φτύσει αίμα ή θα χρειαζόταν να το πληρώσω σε ένα επαγγελματία χρυσάφι.

Εξαρτάται τι θες. Αν θες ένα απλό φορουμ δεν είναι το dolphin η καλύτερη επιλογή. Αν όμως θες να έχεις και άλλες δυνατότητες και δεν έχεις τις γνώσεις που απαιτεί το joomla, νομίζω ότι είναι το καλύτερο και για αυτό το επέλεξα.

Αν δεν το έχει διαβάσει διαβασε και αυτό το άρθρο που μιλάει για τις κοινότητες.

 

Ποιο είναι το επίπεδο γνώσης που έχει πάνω στο web developing?

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote03.01.2011 18:390 people like thisLike
 

Δημήτρη ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Φυσικα και έχω διαβάσει το άρθρο που μιλάει για τις κοινότητες , όπως και σχεδόν ότι αρθρο υπάρχει στο  Getpaid , και έχω να πω ότι έχεις κάνει καλή δουλειά για τα Ελληνικά δεδομένα. Η αλήθεια είναι ότι σαν χώρα είμαστε πολύ πίσω σε πολλά θέματα όσον αφορά το διαδύκτιο.

Όσον αφορά την ερώτηση σου για τις γνώσεις μου πανω στο web developing να σου πω ότι δεν έχω σπουδάσει τίποτα πανω σε αυτό αλλά εχω προσπαθήσει και έχω μάθει αρκετά πραγματα πάνω  σε html , css, dreamweaver, joomla, wordpress, photoshop και συνεχίζω να μαθαίνω ότι μπορώ. Βέβαια ο χρόνος ποτέ δεν είναι αρκετός όταν παράλληλα δουλευεις και επίσης έχεις ένα πανεμορφο μωράκι που θες να είσαι όλη την ώρα μαζι του.

Να σε ρωτήσω ακομη δύο πραγματα όσον αφορα το dolphin εσύ τι πακέτο του dolphin έχεις, εννοω έχεισ αγοράσει κάποια αδεια και σε τι server το έχεις?

Οσον αφορα για τα modules του dolphin είναι αλήθεια ότι πολλές φορές αγοραζεις κάποια και όταν το ξεζιπαρεις σου λεει οτι θα πρέπει να δώσεισ το λογαριασμο σου για να σου το φορτώσουν?

Ελπίζω να μην σε κούρασα και αν μπορω και εγώ ποτέ να βοηθήσω σε κάτι με μεγαλη μου χαρά θα το κάνω.


Quote05.01.2011 12:020 people like thisLike
 

Να σου ζήσει το μωράκι να το χαίρεσαι!

 

Στο dolphin στην αρχή αγόρασα κάποια άδεια, αλλά στη συνέχεια δεν την ανανέωσα για αυτό από κάτω φαίνεται το λογότυπο της boonex. Είμαι στην arvixe γιατί άκουσα πως υποστηρίζει καλύτερα το dolphin, αλλά δεν είμαι τόσο ευχαριστημενος από την ταχύτητα, ενώ ο server πέφτει συχνά.

 

Τι σκέφτεσαι να φτιάξεις αν επιτρέπεται σε dolphin;

 

Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι έχεις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο. Θα ήθελα στη κοινότητα ανθρώπους που να είναι ενεργοί και να κατέχουν τέτοιες γνώσεις. Αν ήθελες να γράφεις και πράγματα πάνω στο αντικείμενο, π.χ άρθρα για joomla ή πληροφορίες, είσαι ευπροσδεκτος. Για περισσότερα θα μπορούσαμε να μιλήσουμε και μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Σε ευχαριστώ για την προσφορά σου να βοηθήσεις.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote05.01.2011 13:390 people like thisLike
 

Δημήτρη ευχαριστω για την πρόσκληση να γραψω καποια αρθρα στο site σου μπορουμε να το συζητήσουμε να μου πεις και εσύ τι θα ήθελες και αν μπορω ευχαρίστως.Βέβαια σκέφτομαι το επόμενο διαστημα να ασχοληθώ λίγο με το site μου να το κανω λίγο πιο blog style  με ανανεώσιμο περιεχόμενο. Πάνω σε αυτό θα ήθελα να σε ρωτήσω τι είδους διαφήμιση θα μπορούσα να βάλω για να βγάζει καποια στιγμή κάποια χρήματα.

Οσον αφορα για το Dolphin που με ρώτησες έχω σκοπό να βοηθήσω κάποιο φίλο να κάνει μια κοινότητα για τους φιλάθλους της ομάδας του ΟΦΗ, θα δούμε.

Παρατήρησα οτι έχεις προβλήματα τελευταία με το server που σε φιλοξενεί. Δεν μου απάντησες αυτό που σε ρώτησα για τα modules του Dolphin.

Αν θελεις στειλε μου σε  προσωπικό μήνημα τι θα σε ενδιεφερε να γραψω στο site  σου και αν κατέχω καλά το θέμα να το κανονίσουμε.

 

 

www.texnotropies.info

Quote05.01.2011 21:240 people like thisLike
 

Δεν έτυχε ποτέ να βάλω κάποιο module. Και αυτό για να ξέρω ότι θα είμαι συμβατός και δεν θα έχω προβλήματα στις αναβαθμίσεις, bugs κτλ. Στο μέλλον αν είχα στην ομάδα του Getpaid περισσότερα άτομα, που να μπορούν να με στηρίξουν τεχνικά θα μπορούσα να βάλω modules και να κάνω αναβαθμίσεις. Κάποια στιγμή θα σου στείλω και p.m. Για τεχνικά θέματα, joomla αν σου αρέσουν θα μπορούσες να γράφεις....

Μιας και πρόκειται για κοινότητα ομάδας νομίζω πως πέρα από το adsense, affiliate προγράμματα από το χώρο του στοιχήματος θα μπορούσαν να αποδώσουν.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote05.01.2011 22:250 people like thisLike
 

ααα... και κάτι ακόμα. Ξαναείδα τη σελίδα σου. Κάτι πρέπει να κάνεις να φαίνεται πιο καθαρή...Κάπως το μπερδεύει το μάτι και δεν είναι τα πράγματα ευανάγνωστα

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...