Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Αύξηση επισκεψιμότητας ιστοσελίδων Exchangetraffic
Quote03.01.2013 20:020 people like thisLike
 

Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά και καλά!. Όσοι ενδιαφέρεστε για traffic απο Ελλάδα τώρα πλέον έχετε μια καλή επιλογή .To Exchangetraffic.net είναι ένα Eλληνικό δίκτυο που θα σας βοηθήσει να προωθήσετε το site σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας εντελώς δωρεάν,ανταλλάσοντας θεάσεις με τους χρήστες του traffic exchange.'Οσοι ήδη χρησιμοποιείτε ξένα traffic exchanges πχ. easyhits4you , trafficG κτλ για να προωθήσετε blog, site και affiliate προγράμματα το ET θα σας φανεί οικείο στη χρήση . (χρήστες 350 λειτουργεί εδώ και 6 εβδομάδες).Δοκιμάστε το και αν θέλετε στειλετε το σχόλιο σας.

 

ban8.gif

 

 

 

Quote07.01.2013 14:290 people like thisLike
 

Συγχαρητήρια για τη σελίδα σας:

 

Αυτό που με κάνει διστακτικό είναι κατά πόσο η πολιτική της google είναι ενάντια σε αυτές τις πρακτικές. Επίσης, αμφισβητείται και η αποτελεσματικότητα, αφού η κίνηση μπορεί να είναι μη σχετική.

 

Γιατί να μη ρίξει κανείς μια δοκιμή από τη στιγμή που είναι δωρεάν όμως;

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote07.01.2013 23:090 people like thisLike
 

Σε ευχαριστώ Δημήτρη για τα καλά σου λόγια,

 

Σχετικά με τη google που ανέφερες το σχετικό άρθρο είναι εδώ http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=en&answer=1348729 με λίγα λόγια η google το μόνο που κάνει αποδεκτό traffic, είναι αυτό που προέρχετε απο search engines και απαγορεύει οποιοδήποτε μέσο δημιουργεί τεχνιτή αύξηση impressions .Βέβαια το Exchange Traffic δεν προορίζετε για blog ή site που προσπαθούν να βγάλουν τα έσοδά τους απο adsense και άλλα διαφημιστικά δίκτυα αλλά κύρίως για εταιρικά site ή ακόμα και προώθηση affiliate links .Κατηγορίες site δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή για να είναι πιο σχετική η κίνηση αλλά είναι κάτι που μπορεί να προστεθεί.

 

Εκτός απο το γνωστό traffic exchange έχω προσθέσει και δύο μοναδικά advertizing concepts το Traffic Box και Traffic word links

 

Νίκος

 


 


Quote25.01.2013 19:170 people like thisLike
 

Τέτοιου είδους διαφήμιση δεν νομίζω να είναι αποτελεσματική για έναν affiliate και εξηγώ,τι νόημα έχει, να βλέπουν το site/blog μου άλλοι affiliaters?Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι δεν θα κάνουν καμία αγορά.Ο μόνος λόγος-για μένα- είναι απλώς για να δείχνεις αυξημένο Traffic. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Να πω ότι δοκίμασα κι εγώ την υπηρεσία,περισσότερο από περιέργεια για να δω πως δουλεύει.

Quote28.01.2013 11:440 people like thisLike
 

Η κατανόηση του κοινού που στοχεύεις είναι πολύ σημαντική για την επιλογή ενός affiliate product.Αυτό που χρειάζεσαι για να έχεις επιτυχία σε ένα traffic exchange είναι ένα μοναδικό make money online προϊόν αφού οι περισσότεροι χρήστες που σερφάρουν τους ενδιαφέρει η παραγωγή έχτρα εισοδήματος μέσω internet.Υπάρχουν χρήστες που ήδη το κάνουν αυτό!.Σίγουρα θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα από traffic μέσα απο search engines αλλά όπως και να το κάνεις κάποια μάτια πέφτουν επάνω σε αυτό που θέλεις να προωθήσεις.Κρίνοντας απο άλλα traffic exchange θεωρώ ότι μπορούν να έχουν επιτυχία σε ένα traffic exchange,  site κατηγορίας paid to click,paid to surf,make money online related,άλλα τraffic exchanges,clickbank products,forex related,investment related,Bux ,matrix related sites,linkshare sites,mini jobs related,publisher - advertizer networks. και οτιδήποτε άλλο σχετικό.