Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Μια συμβουλή: Πως μπορώ να εκμεταλλευτώ το FΒ..
Quote31.03.2012 21:250 people like thisLike
 

Έχω μια σελίδα της (Angelina Jolie :P) στο Facebook, η οποία έχει μαζέψει 38.000 μέλη. Μπορώ να την εκμεταλλευτώ κάπως ώστε να βγάλω χρήματα?

Quote02.04.2012 09:170 people like thisLike
 

Θα μπορούσες να δημιουργήσεις μια κοινότητα έξω από το facebook ή ένα blog. Μετά θα μπορούσες να προωθείς προϊόντα μέσω affiliate programs τόσο από το facebook και όσο από τη σελίδα σου. π.χ μια κούπα με τη μεγάλη σταρ κτλ. Αν πάντως έχεις τόσους πολλούς εγγεγραμμένους, είμαι αισιόδοξος ότι μπορείς να κάνεις κάτι καλό.....

 

Για να το ψάξω και εγώ λίγο, η σελίδα έχει κόσμο από Ελλάδα κυρίως ή από όλο τον κόσμο;;;

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote02.04.2012 13:420 people like thisLike
 

Έχει κόσμο απ'όλο τον κόσμο!

 

Έχω ξεκινήσει να δουλεύω με το adfly και επειδή απαγορεύεται να ποστάρω αυτά τα λινκ στο Facebook, ανοίγω σε ένα πρόχειρο blog ανάρτηση που το καθοδηγεί.. Ας πούμε, με μια δημοσίευση στον τοίχο από χθες μέχρι σήμερα έχω μαζέψει 200 κλικς.

Αν έχεις κάτι να προτείνεις..

Quote06.04.2012 20:080 people like thisLike
 

Το θέμα είναι πως πολύ κόσμος θα χάνεται στον δρόμο....Βλέπω ένα λινκ σε μια ομάδα που με ενδιαφέρει, 1% μπορεί να πατήσω, όταν μεταφερθώ σε ένα blog με μόνο ένα link 1/3 θα πατήσω, αυτό θα με οδηγήσει στη σελίδα του adfly όπου θα μπερδευτώ. 1/3 θα το κλείσω, 1/3 θα πατήσω στη διαφήμιση του adfly, 1/3 θα οδηγηθώ που;;;  Εσύ θα βγάλεις χρήματα από το 1/3 του 1/3 του 1% του κόσμου που θα δει το αρχικό post.

 

Δοκίμασε να στήσεις ένα κανονικό blog που να μιλάει για την μεγάλη star. Μπορείς εκεί να κάνεις ανταπόκριση από ειδήσεις που έχεις διαβάσει αλλού, να κάνεις τον δικό σου σχολιασμό και τελικά όταν αναρτας κάτι στο facebook, οι αναγνώστες να βλέπουν ότι υπάρχει ένα σοβαρό blog για τη μεγάλη σταρ. Προσπάθησε να κάνεις τα πάντα για να τους ικανοποιήσεις και στο τέλος θα δεις πως αν η κίνηση και στο blog ανεβαίνει θα μπορέσεις να βγάλεις από αυτό.

 

Για μένα μην τους οδηγείς σε ένα blog μόνο με links. Το blog σου δεν θα αποκτά αξία, δεν θα δέχεται επιπλέον επισκεψιμότητα, μπορεί να εκνευρίσεις σε βάθος χρόνο και τα ίδια τα μέλη της σελίδας στο facebook και να βγεις χαμένη από κάθε άποψη.

 

Πραγματικά, είναι μεγάλο πράγμα να έχεις μια σελίδα με τόσα μέλη στο FB. Φέρσου έξυπνα! όχι πονηρά!

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...