Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ HOBBY!!
Quote12.02.2011 20:380 people like thisLike
 

Μετά από αρκετή δουλείτσα και ψάξιμο το πρώτο μου blog είναι έτοιμο!

στο blog μου θα μιλάμε για hobby και αξιοποίηση του ελεύθερου μας χρόνου!

θα χαρώ να σας δω εκεί!

επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον Δημήτρη που με παρακίνησε να το κάνω!

www.eleftherosxronos.blogspot.com  κάθε παρατήρηση ευπρόσδεκτη!!!

Quote13.02.2011 01:100 people like thisLike
 

ωραίο blog και καλή ιδέα. Αυτό που μου αρέσει είνα πως από ότι καταλαβαίνω θα μπορούν να αναφέρονται διαφορέτικές χαλαρές ή και πιο επικοδομητικές ασχολίες. Είναι κάτι που αν έχει μέσα του την πρωτοτυπία, ο αναγνώστης θα μπει στη διαδικασία να μπει και να ξαναμπει.

 

Αυτό που επίσης μου αρέσει είναι το γεγονός πως στην πορεία θα μπορούσες να το συνδυατσεις με ιδέες που μπορεί να ταιριάζουν  με affiliate προγράμματα. Απλά κοίτα μην πέσεις στην παγίδα και το κάψεις το site βλέποντας πως έτσι βγάζεις χρήματα. Κοίτα το μακροπρόθεσμα το θέμα και μη χαλάσεις την ποιότητα του.

 

Αυτό που με προβλημάτισε είναι το  όνομα, που μεν παραπέμπει σε αυτό που θες, αλλά είναι αρκετά μακροσκελές. Αν κάποια στιγμή το μετέτρεπες σε .gr,θα ΄μπορούσες να ψάξεις για κάτι πιο μικρό. Το ελέυθερος χρόνος μπορεί σε greeklish να γραφτεί με πολλούς τρόπους και έτσι δυσκολεύει πολύ περισσότερο τη φάση του να μπει κάποιος στον browser του και να γράψει eleftherosxronos.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote13.02.2011 17:390 people like thisLike
 

Σεβαστά όσα λες Δημήτρη!χαίρομαι που σου άρεσε!όλα σχεδόν τα blog με την λέξη hobby είναι κατοχυρωμένα στο εξωτερικό.Επίσης και το eleftheroshronos ανήκει αλλού.Όλα τα άρθρα θα είναι δικά μου και αν χρειαστεί να δανειστώ ξένο άρθρο θα αναφέρω την πηγή.Μελλοντικά θα ψάξω για νέο όνομα,πράγμα που θα είναι πιο εύκολο όταν έχει κατάληξη gr Δεν θα το κάψω με διαφημίσεις..Έχω κάποιες απορίες ακόμα όσον αφορά την επισκεψιμότητα.οι συνολικες προβολές σελίδας (περίπου 80 σε 3 μέρες) αφορά πόσες φορές είδε κάποιος τη σελίδα σωστά?Λογικά μέτραγε και εμένα που μπαινόβγαινα στη σελίδα μου?βρήκα και ένα flag counter για δεύτερο μετρητή.γενικά είναι αξιόπιστος σε αυτά που μετράει?εβαλα πειραματικά και έναν τρίτο..είναι υπορβολή τρεις μετρητές και χτυπάει και άσχημα..ποιόν θα έβγαζες εσυ?έκανα εγγραφή και στο google analytics και μπερδεύτηκα εντελώς!

Quote14.02.2011 12:300 people like thisLike
 

Για να ξέρεις εσύ τι γίνεται δεν το συζητάω, θα μπει analytics. Ανοίγεις λογαριασμό και μετά τοποθετείς ένα κώδικα που σου δίνει στο blog σου. Για περισσότερα googlare για παράδειγμα add analytics to blogger. Είναι κάτι πολύ απλό.

 

Τώρα για το όνομα νομίζω πως ψάχνοντας κάτι θα βρεις.     Ας έχει μέσα τι λέξεις free time blog gr my ή κάποιες από αυτές ή μια ελληνική έξυπνη λέξη που μπορεί να παραπέμπει εκεί.....  Αν σκεφτείς κάποια ιδέα μπορείς να μου τη στείλεις σε pm να σου πω τη γνώμη μου. Μη το δημοσιεύσεις εδώ γιατί μπορεί να στο φάνε το ονοματάκι αν είναι καλό.

 

 

Τώρα για τους μετρητές δεν θα έλεγα ότι έχουν μεγάλη σημασία. Αν το blog στην πορεία είχε λίγο μεγαλύτερη επισκεψιμότητα είναι ένας τρόπος να δείξεις στους επισκέπτες σου ότι δεν είναι οι μόνοι που το διαβάζουν. Πάντως δεν είναι κάτι που ενοχλέι; Δεν θα σπαταλούσα και πολύ φαιά ουσία σε αυτό. Αν σου αρέσει πολύ κάποιο βάλτο

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote22.02.2011 03:490 people like thisLike
 

test, πολλα like στο blog sou!!!

κ πολλα μπραβο εννοειτε!

αν κ ολοι εδω ειστε εξπερ,εμενα μου φαινονται βουνο.... αλλα που θα μου παει....

συνδεθηκα κιολας για να σε παρακολουθω!!!

καλη επιτυχια!

:)

Quote22.02.2011 14:550 people like thisLike
 

δεν είμαστε εξπερ και δεν χρειάζεται να είμαστε...

 

Πολλοί νομίζουν ότι κάποιος πρέπει να είναι ειδικός στους υπολογιστές,το ίντερνετ και την κατασκευή σελίδων για να πετύχει. Το να έχει κανείς τέτοιες γνώσεις είναι μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίζει πιο εύκολα κάποια προβλήματα και θα του  δίνει άλλες δυνατότητες, αλλά δεν είναι αυτό που φέρνει την επιτυχία.

 

Το βασικότερο είναι το περιεχόμενο που μπορεί κανείς να προσφέρει. Κάποιος άσχετος και με τη βοήθεια κάποιου ειδικού ή ψάχνοντας και μαθαίνοντας στο νετ μπορεί να τα καταφέρει. Κάποιος που είναι ατσίδας στους υπολογιστές και το internet αν δεν μπορεί να προσφέρει περιεχόμενο δεν μπορεί να καταφέρει και πολλά πράγματα. Και αν δεν μπορεί; Ποιός θα τον βοηθήσεις;

 

Το δύσκολο είναι να βρεις μια καλή ιδέα, να μαζέψεις τον κόσμο ή την επισκεψιμότητα και να έχεις το μυαλό να την εκμεταλλευτείς οικονομικά. Αυτή είναι η πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote22.02.2011 17:220 people like thisLike
 

@catrine_m ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!με ενθαρρύνει το να αυξάνονται οι επισκέπτες μου και να ακούω και ένα καλό λόγο!Το μόνο άσχημο είναι πώς επειδή ψάχνω αρκετά τα άρθρα μου και δεν μου αρέσει να αναδημοσιεύω άρθρα από άλλα blog μου είναι αδύνατο να δημοσιεύω συχνά posts.Πάντως ιδέες έχω αρκετές και καλά να είμαστε θα γίνεται το blog όλο και καλύτερο!!