Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Βγάλε λεφτά απ το Internet PTC στα ελληνικά
Quote09.09.2012 12:110 people like thisLike
 

 

Τα ref links αφαιρέθηκαν. Το Getpaid.gr προειδοποιεί πως το περιεχόμενο του μυνήματος δεν εκφράζει τις απόψεις τις κοινότητας. Πιστεύουμε πως τα ptc πιο πολύ έχουν να κάνουν με εμπόριο ελπίδας, παρά αποτελούν σοβαρό τρόπο κέρδους.

Getpaid.gr

 

 


Θα μιλήσω για έναν από τους πιό αξιόπιστους τρόπους που μπορεί κάποιος να βγάλει λεφτά από το Internet

 

Για οσους δέν ξέρουν το Neobux ειναι το καλύτερο PTC site που υπάρχει στο Internet αυτή τη στιγμή.Για οσους δεν ξερουν τι ειναι PTC site ειναι ενα site που κανεις κλικ σε διαφημισεις και αυτόματα πληρώνεσαι ενα μικρό ποσό αναλόγως τις διαφημίσεις που κλικαρεις και βλέπεις καθημερινά.

 

Tι είναι τα PTC sites?

Eιναι τα site που κανεις κλικ σε διαφημισεις και αυτόματα πληρώνεσαι ενα μικρό ποσό αναλόγως τις διαφημίσεις που κλικαρεις και βλέπεις καθημερινά.

 

Θα μου πείτε και πως δουλεύει αυτό και πόσο θα πληρώνομαι ?

 

Καταρχήν ο τρόπος ειναι αρκετά παλιός αλλα πολλοί δεν ξέρουν πώς το κόλπο για να βγάλει καποιος λευτά είναι να μήν τα παρατήσει στην αρχή καθως στην αρχη θα βγαζετε κυριολεκτικα ψιχουλα !

Τι γινεται όμως όταν ασχοληθεί κάποιος και το ψάξει ?

Στην αρχή οπως ειπα θα βγάζετε ψίχουλα,

αργότερα όμως αρχιζει το καλύτερο θα βγαζετε μεχρι και 2.000+ ευρώ απλά μπαίνοντας μια φορά την ημέρα στο λογαριασμό σας.

 

Για να πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή θα χρειαστείτε τα εξής πράγματα πρίν ξεκινήσετε.

 

1)Για να ξεκινήσουμε θα χρειαστούμε ενα λογαριασμό Paypal ή Payza (καλύτερα φτιάξτε Paypal)

Για να φτιάξετε ενα Paypal λογαριασμό είναι πολύ εύκολο  απλα συμπληρώστε την φορμα Εγγραφής και

τελειώσατε.Kαι ΟΧΙ δεν ειναι απαραίτητο να έχετε Verified Λογαριασμό στο Paypal.Το Paypal Για όσους δεν ξέρουν είναι το μέρος που θα έρχονται τα λεφτά σας.

 

2)Kάντε Εγγραφή στην Ιστοσελίδα του NeoBux .Η εγγραφή δεν θα πάρει πάνω από 5 λεπτά καθώς είναι πολύ απλή και δέν ζητάει λεπτομερές στοιχεία το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το email που έχετε βάλει στο Paypal/Payza σας για να σας στέλνει τα έσοδα σας στο λογαριασμό σας.

 

3)To επόμενο πράγμα που θα κάνετε είναι να δείτε διαφημίσεις  και πολύ απλά κλικαρετε στο  στο πλαίσιο που λέει Δείτε διαφημίσεις και είναι πολύ απλό απλά κάνετε κλικ σε κάθε μία από τις διαφημίσεις και απλά πληρώνεστε. Καθώς είπα και πρίν στην αρχή θα βγάζετε ψίχουλα  και είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι τα παρατάνε στα PTC sites.

 

4)Θα μου πείτε και τί γίνεται τώρα ? αφού θα βγάζω αυτά τα ψίχουλα κάθε μέρα γιατί να κάθομαι να κλικάρω διαφημίσεις τότε ? Ο λόγος είναι ότι με τα κλικ που θα κάνετε ΌΤΑΝ θα φτάσετε στα 0.60 λεπτά θα αρχίσετε να αυξάνετε τα κέρδη σας ΝΟΙΚΙΑΖΩΝΤΑΣ REFFERALS !!. Βέβαια η κάθε διαφήμιση δίνει 0.001 που είναι 1/10 του ενός λεπτού ! Οσο γι αυτό ειναι απλά η αρχή που θα σας πάρει και τον περισσότερο χρόνο περίπου στις 2 βδομάδες για να βγάλετε τα 0.60 λεπτά ώστε να νοικιάσετε το ποσό των 3 Refferal.

 

5)Tι είναι οι Refferals ?

Οι Refferals είναι άτομα όπως και εσύ καθώς εσύ τους νοικιάζεις χωρίς αυτοί να έχουν κανένα κέρδος αλλά και χωρίς να χάνουν χρήματα οι ίδιοι.Γιατί?Για τον λόγο ότι πολύ απλά είναι κάτι σαν εργάτες σου, δηλαδή βγάζεις λεφτά και από τα δικά τους κλικ χωρίς όμως να χάνουν κάτι.Συνεπώς περισσότεροι referrals είναι περισσότερα λεφτά καθημερινά για σένα!

 

6)Ανακύκλωση Refferal

Τι γίνεται όταν ένας Refferal που έχεις νοικιάσει δεν κλικαρει ? Πολύ απλά μπορείς να τον κάνεις ανακύκλωση με ένα μικρό ποσό.

 

7)Τι γίνεται όμως στην αρχή ?

Στην αρχή μπορείς να  νοικιάσεις μέχρι και 300 Refferals.Τι σημαίνει αυτό ? Οτι τα εισοδήματα σου θα έχουν ένα όριο κάποια στιγμή. Όμως υπάρχει κάτι ακόμα που θα σου ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ τα λεφτά και από τα κλικ σου και απο τα κλικ των Refferal σου καθώς και θα σου αυξήσει το όριο των Refferal που σημαίνει περισσότερα ΚΕΡΔΗ !! Απλά αναβαθμίζεις το λογαριασμό σου σε GOLDEN συνδρομή και έχεις περισσότερα προνόμια!! καθώς και περισσότερα κέρδη !

 

Πως όμως θα μαζέψω τα 60 λεπτά για να νοικιάσω τους πρώτους μου Refferals ?

 

Είναι πολύ απλό απλά κάνεις κλικ καθημερινά καθώς σε 2 βδομάδες το πολύ θα τα έχεις μαζέψει!!

ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΜΩΣ : Είναι πολύ σημαντικό να ΜΗΝ τα παρατήσεις στην αρχή αν θες να έχεις έσοδα αργότερα

 

Όταν μαζέψεις τα 60 λεπτά απλά κάνεις κλικ στο προφίλ σου και μετά πας στο κουμπί που λέει Refferals

Διαλέγεις το ποσό που θες να αγοράσεις και απλά οι Refferal Δουλεύουν για σένα!!!

 

Μπορείς να ελέγχεις από εκεί και πέρα τους Refferal σου καθημερινά και απλά τους ανανεώνεις όταν δεν κάνουν κλικ!! Απο εκεί και πέρα μπορείς να αναβαθμίσεις το λογαριασμό σου σε GOLDEN και να έχεις διπλά κέρδη καθώς και το προνόμιο να έχεις μέχρι και 2000 Refferals !!! Τα έσωδα σου θα αυξάνονται και θα έχεις ένα ποσό στο λογαριασμό σου στο Paypal κάθε μήνα αναλόγως τα κέρδη σου!

 

Για όσους δεν ξέρουν μπορείς να περάσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό στο Paypal και να στέλνεις από το Paypal τα λεφτά σου στην τράπεζα

 

Αυτό Ήταν !!! Θυμήσου ότι στην αρχή θα βγάζεις πολύ λίγα αλλά με τον καιρό θα βγάζεις πολλά περισσότερα απ ότι φανταζόσουν

π.χ εγώ βγάζω 400-500$ το μήνα μεσα σε 8-9 μήνες !!

 

Ελπίζω να βοήθησα.