Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Πως θα καταφέρετε να κερδίσετε στο Internet
Quote08.09.2012 03:130 people like thisLike
 

 

Όπως γνωρίζετε με το Internet μπορούμε να καταφέρουμε σχεδόν τα πάντα αν έχουμε την απαραίτητη γνώση φυσικά. Αυτό που μετράει πραγματικά όμως είναι η όρεξη για εκμάθηση και δουλειά με σκοπό να φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Οπότε ας μιλήσουμε πιο καθαρά χωρίς να χρησιμοποιούμε περίεργους όρους που θα σας μπερδέψουν αναλύοντας το πώς θα καταφέρετε να κερδίσετε χρήματα, γνώση και όρεξη για δουλειά εκμεταλεύοντας την τεράστια δυναμική που έχει το Internet.

 

Θα ξεκινήσουμε με κάτι απλό. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κερδίσετε χρήματα χωρίς να έχετε επενδύσει κάποιο Χ ποσό (εγγραφής, συνδρομής, αγοράς). Κανένας δεν πρόκειται να σας πληρώσει αν δεν έχει λάβει ας πούμε μια “προκαταβολή” από εσάς.

 

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι εμπιστεύεστε την Χ εταιρεία και ξεκινάτε να δουλεύετε για αυτήν. Ακριβός όπως το είπα, να Δουλεύετε. Κανένας δεν θα σας πληρώσει με το να κοιμάστε ήσυχοι.

Θέλει δουλεία από μέρους σας με το:

  • Να κάνετε εγγραφές και αν συστήνετε στην εταιρεία κόσμο.

  • Να προωθείτε τα προϊόντα της εταιρείας,

 

Πώς θα εμπιστευτούμε όμως μία εταιρεία για να ξεκινήσουμε?

Πάνω σε αυτό θα πρέπει να σας πω ότι δεν θα καλύψω 100% την ερώτηση γιατί δεν γνωρίζω όλες τις εταιρείες που λειτουργούν εκεί “έξω”.

Μπορείτε όμως να αναρωτηθείτε τα εξής:

  • Πως κερδίζει η εταιρεία που θα γραφτώ?

  • Πόσο κόσμο έχει?

  • Αν ψάξω στο Google τι απαντήσεις θα πάρω για την επωνυμία της εταιρείας?

Δεν πιστεύω πως χρειάζεται να αναφέρω ότι αν σας πουν ότι θα κερδίσετε με 20 διαφορετικούς τρόπους δεν θα υποπτευθείτε κάτι.

Δυστυχώς όμως οι ανάγκες του σήμερα κάνουν ανθρώπους να πιστεύουν σε κάτι ουτοπίκο μη έχοντας άλλη λύση.

 

Φυσικά υπάρχουν πολύ άλλοι τρόποι που μπορείς να κερδίσεις χρήματα στο Internet όπως:

  • Κατασκευή Blog

  • Αγοροπωλήσεις

  • Affiliate Marketing

  • etc.

 

Ελπίζω να κατανοήσατε μερικά πράγματα και να τα κάνετε πράξη έτσι ώστε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα για εσάς.

Και να θυμάστε! Ο χώρος του Internet είναι μια άλλη “γη” με έναν διαφορετικός τρόπος ζωής και συμπεριφοράς μέσα σε αυτό”

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε μας στο ourrewards.weebly.com

Quote08.09.2012 19:080 people like thisLike
 

 

 

 

 

"Θα ξεκινήσουμε με κάτι απλό. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κερδίσετε χρήματα χωρίς να έχετε επενδύσει κάποιο Χ ποσό (εγγραφής, συνδρομής, αγοράς). Κανένας δεν πρόκειται να σας πληρώσει αν δεν έχει λάβει ας πούμε μια “προκαταβολή” από εσάς."

 

Επετρεψε μου να διαφωνησω. Δεν απαιτειται παντα  επενδυση προκειμενου να κερδιζεις χρηματα. Ουτε χρειαζεται να πουλας προιοντα της Χ,Ψ εταιριας. Το MLM εχει πλεον αλλαξει, ευτυχως προς το καλυτερο. Αυτο που εδωσε κακο ονομα στο MLM ειναι το γεγονος πως μεχρι προσφατα, επρεπε να πουλησεις κατι για να κερδισεις χρηματα. Επρεπε δηλαδη κανεις να γινει επιθετικος πωλητης/πλασιε και να πιεζει τις συστασεις του, ωστε να ψωνιζουν το προιον της εταιριας για να κερδιζει τις προμηθειες του. Αυτη η πιεση ειναι που εδιωξε πολυ κοσμο απο το mlm και αφησε κακο ονομα. Ευτυχως ομως ολα θα αλλαξουν συντομα. Τα υπολοιπα επι της οθονης σας, και εννοω τοσο την οθονη του υπολογιστη οσο και την οθονη της τηλεορασης!