Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Στηρίζουμε τη LadyTaniaXd
Quote08.12.2011 00:340 people like thisLike
 

Αν και δεν τρελαινόμαστε για ptc...

 

εγώ θα στηρίξω την προσπάθεια της LadyTaniaXd που είναι και δικό μας παιδί

 

κάντε κλικ εδώ

 

με την ελπίδα ότι το makeawishbux δεν θα γίνει scam

 

Καλή αρχή Τάνια...

Quote08.12.2011 13:190 people like thisLike
 

Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα μπράβο στο Φώτη για τη διάθεσή του να βοηθήσουμε την Τάνια. Αλλα...

 

 

θα πρέπει να καταλάβουμε κάποια πράγματα:

 

Τα ptc είναι φτιαγμένα να καταρρέουν. Όταν δίνουν 1c για κάθε διαφήμιση, δεν παίρνουν τα λεφτά τους πίσω, γιατί η διαφήμιση δεν μπορεί να αποδώσει στον ιδιοκτήτη αυτό το ποσό. Όταν στο google μπορείς να διαφημιστείς με 5 και 10 λεπτά/κλικ και μιλάμε για στοχευμένη διαφήμιση, που κλικάρει ένας στους 100 αφού η διαφήμιση τους γυάλισε,  εκεί γίνεται πολύ πιο συμφέρουσα για το διαφημιστή. Μπορείτε να το δοκιμάσετε αν θέλετε. Πληρώστε 10€ σε ένα ptc και άλλα τόσα στο google. Στο πρώτο θα έρθουν 10000 άσχετοι που αναγκάστηκαν να κλικάρουν και δεν θα έχουν καμιά αξία για εσάς, ενώ στη δεύτερη θα έρθουν 1000 αλλά θα είναι αυτοί που χρειάζεστε.

 

Έτσι τι συμβαίνει; Ο ιδιοκτήτης του ptc ή θα δώσει 0,001€ για το κλικ για να τα βγάλει πέρα,αλλά αυτό δεν θα συμφέρει τους χρήστες, ή θα προσπαθήσει να τα βγάλει αλλιώς.

 

Πως αλλιώς;

 

1. Να ζητήσει να πληρώσεις χρήματα για μια αναβάθμιση

2. Να σε πληρώνει για να φέρεις και άλλο κόσμο που θα θέλει για να παραμείνει να πληρώσει για αναβάθμιση ή να φέρει και άλλο κόσμο.....και πάει λέγοντας....

 

 

Σε βάθος χρόνου αυτό δεν γίνεται να σταθεί αν η αλυσίδα δεν μεγαλώνει, και αν μεγαλώσει η καταστροφή που θα έρθει στο τέλος είναι ακόμα πιο μεγάλη.

 

Τα ptc είναι σχήματα ponzi που μπορεί να κάνουν πλούσιο τον ιδιοκτήτη αν αυτός μαζέψει κόσμο και κάποια στιγμή τον φεσώσει. Διαφορετικά, θα τον καταπιεί και τον ίδιο η πυραμίδα που έστησε.

 

 

 

Η Τάνια, προφανώς πρέπει να καταλάβει τα παραπάνω. Οπότε πως το βοηθάμε το κορίτσι;;;Γραφόμαστε και στηρίζουμε μια πυραμίδα... Η τη βοηθάμε να αλλάξει δρόμο ακόμα και αν παραδεχτεί τη χασούρα της;

 

 

Μπορεί να φαίνομαι πιο ωμός, αλλά το δεύτερο για μένα είναι προτιμότερο...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote08.12.2011 13:400 people like thisLike
 

Καταρχάς σ'ευχαριστώ fs52 που θέλεις να βοηθήσεις και να στηρίξεις την προσπάθεια :)

 

Δημήτρη, η αλήθεια είναι πως από την 2η ημέρα κατάλαβα το λάθος μου αλλά έχοντας ξοδέψει ήδη 200 ευρώ και με κάποια μέλη ήδη εγγεγραμένα μου ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση και να το κλείσω.  Και όπως έχω ξαναπεί , έπρεπε να σε ακούσω όταν μου έλεγες να μην πάρω τέτοια ευθύνη.. Τώρα.. ειλικρινά.. δεν ξέρω τι να κάνω.. :((

Quote08.12.2011 14:060 people like thisLike
 

Μα βρε Τάνια, για κάθε κλικ που γίνεται θα μπαίνεις και πιο μέσα. Αν κάποιος πληρώσει για μια συνδρομή θα πάρει ένα α ποσό αλλά θα έχεις να το δώσεις στο μέλλον 2α. Το ίδιο και αν ο ένας γράφει τον άλλο. Θα πληρώνεις για κάθε κλικ και αυτά του referal

 

Μπορείς από κάθε κλικ να βγάζεις τόσα;;;; Για ανάλυσε μας ποια θα είναι τα έσοδά σου;;;

 

Αν μπορεί να είναι μόνιμα, χωρίς να σε αναγκάζουν να χρωστάς περισσότερα στο μέλλον συνεχίζεις...

 

 

Αλλιώς σταμάτα το εδώ και τώρα.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote08.12.2011 15:350 people like thisLike
 

Πιστεύα πως τα έσοδα θα ήταν κυρίως από τους διαφημιστές και τις ενοικιάσεις..

Αλλά σκέφτομαι και βλέπω πως και πάλι, βγαίνουν πολύ λίγα..

 

Θα το έκλεινα αλλά λυπάμαι τα χρήματα που έδωσα.. σκέφτομαι πως αν το συνεχίσω ίσως να βγάλω κάποιο κέρδος που αναπληρώνει όσα έχασα..

 

Αλλά και πάλι.. είμαι σε τόση δύσκολη θέση.. Να το κλείσω δηλαδή? Να βρω κάποιον άλλο τρόπο να το αξιοποιήσω?

Quote08.12.2011 16:540 people like thisLike
 

εγω την είπα την αποψη μου και στην Τανια...αν το ''εξελληνισει'' και βρει καποιους διαφημιζόμενους όπως έκανε το esb κάτι μπορεί να βγει....

 

Κουράγιο

Quote08.12.2011 20:030 people like thisLike
 

Δεν είναι το θέμα Φώτη αν μπορεί ή δεν μπορεί. Σίγουρα μπορεί να το κάνει ελληνικό, να το διαφημίσει, να, να, να....Φαίνεται πως πρόκειται για μια πρόχειρη ιστοσελίδα που δύσκολα κανείς θα εμπιστευτεί.

 

Το θέμα είναι αυτό που είπα και πριν. Δεν υπολογίζεις τα χρήματα που παίρνεις, αλλά και τις υποχρεώσεις που γεννάς.

 

Παίρνεις χρήματα από μια ultimate συνδρομή, αλλά είσαι υποχρεωμένη να μοιράζεις περισσότερα χρήματα στο μέλλον. Γράφεις refs αλλά μετά πληρώνεις τα διπλά.

 

Και να πετύχεις, κάποια στιγμή όταν η αλυσίδα θα αρχίσει να φθίνει θα μπεις μέσα. Και τότε ή θα τους φεσώσεις και θα κινδυνέψεις να μπεις φυλακή αν δεν είσαι στα κόλπα ή θα πληρώσεις τη χασούρα από τη τσέπη σου.

 

 

Όταν κάνουμε λάθη, θα πρέπει να είμαστε γενναίοι και να τα παραδεχόμαστε. Παίρνουμε τη χασούρα και πάμε παρακάτω, αν δεν βλέπουμε παρελθόν

 

Το μέλλον θα πρέπει να είναι αυτό που θα μας δείχνει το δρόμο και όχι το παρελθόν...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote08.12.2011 20:120 people like thisLike
 

Κοίτα Δημήτρη δεν πιστεύω ότι τα ptc είναι απατεωνιά όπως τα mlm...Πιστεύω ότι μεγάλο ποσοστό αυτών που γράφονται τα εγκαταλείπουν οπότε μένει κέρδος για τους ιδιοκτήτες...

 

Αν κάποιος είναι έντιμος και δίνει μικρό ppc τότε πιστεύω πως δεν θα χάσει...ειδικά αν βρει και μερικές σωστές διαφημίσεις...

 

Πραγματικά θα ήθελα η Τάνια να καταφέρει να πάρει τα λεφτά της πίσω...

 

Όσο για τα mlm είδες ότι συμφωνώ 100% μαζί σου....

 

+ Το ότι η Τάνια μας είπε από την αρχή ότι το βρίσκει κακή ως μέτρια επιλογη σε αντίθεση με άλλους που μας έκαναν το άσπρο μαύρο σαν να είμαστε βλάκες...

 

Μακάρι να της πάνε όλα καλά....Και φυσικά συμφωνώ μαζί σου ότι τα ptc δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να βγάλεις λεφτά...

 

Quote08.12.2011 20:240 people like thisLike
 

Κάτσε βρε Φώτη για να τα βάλουμε κάτω....

 

πόσα λεφτά ζητάς το κλικ και πόσα δίνεις;;;;Κέρδος δεν προκύπτει όταν κάποιοι κλικάρουν. Υπάρχουν τα aurora, αν θυμάμαι καλά τον όρο, τα οποία λειτουργούν όπως τα ptc αλλά δίνουν πολύ λιγότερα ανά κλικ.

 

Εσύ όταν λες χαμηλή τιμή ανα κλικ, πόσα εννοείς;

Και πόσα νομίζεις ότι βγάζεις από τις διαφημίσεις που προβάλλονται;

 

Να μιλήσουμε με νούμερα και όχι στον αέρα.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote08.12.2011 21:420 people like thisLike
 

Τελικά το σάιτ θα μείνει online. Κανονίστηκε μια συνεργασία και έτσι το σάιτ γυρνάει και πρωτοτυπεί. Το άτομο με το οποίο θα συνεργαστούμε, μετά από πολύωρη συζήτηση καταλήξαμε στ εξής: Για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε θα πρέπει και να πρωτοτυπήσουμε.

Το σάιτ θα διαθέτει το 30% των κερδών του σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δεν ξέρω πως ακούγεται σαν ιδέα αλλά εμένα μου άρεσε. Μπορεί να μην είναι αρκετά προσδοφόρο αλλά θα με ενδιέφερε πολύ να αναπτύξουμε κάτι τέτοιο, που ίσως στις μέρες μας δεν βρίσκεις συχνά..

Quote09.12.2011 13:190 people like thisLike
 

Εγώ παιδιά διαφωνώ. Δεν θέλω να καταλήξω ο κριτής των πάντων εδώ, αλλά ο καθένας έχει την άποψή του. Είναι ωραίο να διαφωνούμε. Η Τάνια έχει την ελευθερία να αποφασίσει και να κάνει αυτό που νομίζει. Το κέρδος ή η χασούρα στο τέλος δική της θα είναι.

 

Απλά θα ήθελα να μιλήσουμε λίγο πιο συγκεκριμένα με νούμερα. Από που θα προκύψει το κέρδος του ptc???? Ποιό θα είναι το κέρδος ανα κλικ;;; Ποιο είναι το κέρδος από μια αναβάθμιση και ποιές οι υποχρεώσεις που γεννιούνται;;;;

 

Να μιλήσουμε με νούμερα, για να δούμε τελικά αν μιλάμε για σχήμα Ponzi ή για ένα σχήμα που προσφέρει σε συμμετέχοντες και τον ιδιοκτήτη.

 

Γιατί αν μιλάμε για ένα υγιές σχήμα, είμαι υπερ. Σε αυτή τη περίπτωση θεωρώ πολύ όμορφη ιδέα αυτή της φιλανθρωπίας.

 

Πολύ φοβάμαι, όμως, ότι μιλάμε για ένα καθαρό σχήμα ponzi. Αυτό δεν μπορώ να το δεχθώ. Δεν μπορείς να λες ότι έχεις στήσει κάτι φιλανθρωπικό και να έχεις στήσει μια πυραμίδα.

 

Στην τελική, αν θες να φτιάξεις κάτι φιλανθρωπικό φτιάξε ένα forum για τη φιλανθρωπία, με τα κέρδη να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικού σκοπούς.

 

 

 

Εκεί, όμως, δεν μπορείς να βάλεις χέρι σε κέρδη. Δεν μπορούμε να στήνουμε ένα concept φιλανθρωπικό και να βγάζουμε κέρδη από αυτό. Ελπίζω να το καταλαβαίνετε αυτό.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote09.12.2011 19:350 people like thisLike
 

Eίχα ασχοληθεί στο παρελθόν με ptc από τη μεριά του free member..τα ανακάλυψα από ελληνικά blogs που υπόσχονταν κέρδη από το ίντερνετ.

Ήταν η εποχή που ανακάλυψα και το getpaid.Αυτό που με τράβηξε κυρίως σε αυτά ήταν η προοπτική των ρέφεραλς..

Ευτυχώς δεν μπήκα στον πειρασμό να βάλω χρήματα για να νοικιάσω ρέφεραλς.Αυτό που έκανα τότε ήταν να ψάχνω σε ξένα φόρουμς ανάλογου περιεχομένου για να ανακαλύψω ποίο δίνει τα περισσότερα και ποίο δεν έγινε ακόμα scam (νομοτελειακά αργά ή γρήγορα γίνονται όλα) και για να βρω ρέφεραλς βάζοντας αγγελίες.Βρήκα πολλούς διαθέσιμους ρέφεραλς κυρίως από αναπτυσσόμενες χώρες, βέβαια οι περισσότεροι σε αντάλλαγμα μου ζήτησαν να γίνω και εγώ ρέφεραλ τους..Μέσα σε ένα μήνα είχα paypal.alertpay ήμουν γραμμένος σε 4 φόρουμς,έχανα 5 λεπτά επί 10 ptc δλδ 50 λεπτά από τη ζωή μου καθημερινά για να κλικάρω διαφημίσεις..δεν σας υπολογίζω τις ώρες στα φόρουμ για "ενημέρωση" κλπ.Στο τέλος του δεύτερου μήνα έχω τον εξής απολογισμό.

στο 1 ptc είχα 35 ρέφεραλς που τους νοίκιασα με τα "κέρδη" μου και είχα και 7 δολλάρια τα οποία δεν τα πήρα ποτέ..(scamαρε)

2 άλλα έδιναν ξαφνικά πολύ λιγότερα από πριν ανά κλικ..0.001 ανά διαφήμιση νομίζω.

το άλλο το όποιο τότε ήταν το γνωστότερο(ΝΕΟΒUX) ακολούθησε τα 2 προηγούμενα!!

Από 1 πληρώθηκα 5 δολλάρια

Σε 2-3 έπεφτε ο σέρβερ και τα παράτησα..

τα υπολοιπα τα παράτησα..

Απολογισμός μετά από λιγότερο από 2 μήνες..(γύρω στον 1,5 μήνα ασχολήθηκα συνολικά)

πολλές χαμένες ώρες..σε κάτι βαρετό και καθόλου δημιουργικό.Θα μου πείτε ευτυχώς που δεν έβαλα χρήματα..ο χρόνος όμως δεν είναι χρήμα?

Με αυτά που έβγαλα ούτε το ηλεκτρικό ρεύμα που έκαψα δεν καλύπτουν..βέβαια άλλοι χώσαν και χρήμα για συνδρομές και τώρα ψάχνονται..

Εγώ τότε δεν ήξερα,δεν το έψαξα,έπαιξα.έχασα και έμαθα από τα λάθη μου..στην πορεία δημιούργησα και άποψη.Σε αυτά τα σχήματα το 90% των συμμετεχόντων χάνει(μπορεί να λέω και λίγα).Όποιος θέλει μπορεί να συμμετάσχει ελευθερία έχουμε..εγώ δεν θα ξαναπάρω(αν και γράφτηκα από περιέργεια στο ptc της Τάνιας ) όπως και να έχει καλή επιτυχία!

 

 

 

Quote09.12.2011 20:250 people like thisLike
 

εγώ αυτό που θα κρατήσω από τον testudo είναι ότι νομοτελειακά όλα καταρρέουν. Αυτό σημαίνει πως σαν ιδιοκτήτης, είτε καταστρέφεσαι, είτε φεσώνεις τον κόσμο. Για να κάνεις το πρώτο θα πρέπει να είσαι άσχετος και να μη καταλαβαίνεις τη σημαίνει η δημιουργία ενός ptc. Για να κάνεις το δεύτερο θα πει πως είσαι έτοιμος να το αντιμετωπίσεις νομικά και πως δεν σε πειράζει που είσαι κλέφτης...

 

Μπορεί να ακούγονται σκληρά και απόλυτα αυτά που λέω, αλλά είμαι έτοιμος να τα πάρω πίσω αν κάποιος μου δείξει με αριθμητικά στοιχεία πως ανακάλυψε ένα ptc που δεν είναι ponzi scheme.

 

 

Φώτη καταλαβαίνω τη καλή σου πρόθεση και νιώθω την αγωνία της Τάνιας, αλλά ψάξτε το θέμα λίγο καλύτερα.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote09.12.2011 20:550 people like thisLike
 

Εριξα μια ματια στην σελιδα,τωρα να με συμπαθατε αλλα μια αοριστη αναφορα οτι"το 30% των κερδων θα παει σε φιλανθρωπικους σκοπους" μαλλον ΔΕΝ θα συγκινησει κανεναν,γιατι πολυ απλα κανεις δεν θα το πιστεψει.

Ακομα και συγκεκριμενα ιδρυματα να αναφερετε (αν το κανετε ομως μπορει να βρειτε και τον μπελα σας) και παλι ο κοσμος ειναι εξαιρετικα δυσπιστος,οποτε μαλλον απωθητικα λειτουργει η ιδεα για τον αναγνωστη,γιατι θα το θεωρησει εκ των προτερων μουφα αυτο για την φιλανθρωπια.

Σορρυ αν γινομαι δυσαρεστος,αλλα εγω ετσι το βλεπω.

Τωρα για το θεμα,δεν ειμαι σε θεση να δινω συμβουλες σε οποιονδηποτε,απλως θα αναφερω ενα παναρχαιο ρητο των επενδυσεων "μην ριχνεις καλο χρημα πανω σε κακο χρημα". Η μεταφραση του στα Ελληνικα χανει καπως,αλλα ουσιαστικα λεει οτι αν μια επενδυση αποδειχθει βλακεια,μην επιμεινεις με νεα κεφαλαια σε αυτην,με σκοπο να την σωσεις..

Quote09.12.2011 22:360 people like thisLike
 

Τωρα για το θεμα,δεν ειμαι σε θεση να δινω συμβουλες σε οποιονδηποτε,απλως θα αναφερω ενα παναρχαιο ρητο των επενδυσεων "μην ριχνεις καλο χρημα πανω σε κακο χρημα". Η μεταφραση του στα Ελληνικα χανει καπως,αλλα ουσιαστικα λεει οτι αν μια επενδυση αποδειχθει βλακεια,μην επιμεινεις με νεα κεφαλαια σε αυτην,με σκοπο να την σωσεις..

 

Έγραψες..

Αυτό σκεφτόμουν αυτές τις μέρες.. Και τώρα είμαι μεταξύ του να τα παρατήσω ή να συνεχίσω, ίσως μέχρι ένα σημείο που με πέρνει και αν χρειαστεί να το κλείσω(πληρώνοντας τα μέλη).

 

Δημήτρη, σχετικά με τα κέρδη, πιστεύω ότι μπορούν να προέλθουν από διαφιμήσεις adhizt και διαφημιστών και από τα fees όταν τραβάνε ή βάζουνε χρήματα τα μέλη. Αυτά πιστεύω είναι τα βασικά.. Ή τουλάχιστον αυτά που υπολόγιζα πριν το μετανιώσω...

Quote10.12.2011 01:240 people like thisLike
 

Να υπενθυμίσω και πάλι ότι και εγώ δεν είμαι υπέρ των ptc απλά έκανα μια αναφορά υπέρ της Τάνιας...

 

Όντως το 30% το κάλυψε πλήρως ο ΧΑΡΟΣ...ΆΛλαξε βρε nick...

Quote10.12.2011 03:140 people like thisLike
 

Φώτη η πρόθεσή σου ήταν υπέρ της Τάνιας, αλλά αυτό που καταλαβαίνω είναι πως η καλύτερη βοήθεια αυτή τη στιγμή είναι να  τη βοήθησουμε να αντιληφθεί και αντιμετωπίσει την αλήθεια, ακόμα και αν αυτή είναι σκληρή

 

Για αυτό το λόγο επιμένω στα νούμερα. Πληρώνεις 1c το κλικ. Οι διαφημίσεις δεν σου δίνουν τόσα, κάθε μέρα μπαίνεις και πιο μέσα. Αν κάποιος αγοράσει συνδρομή, πάλι θα ζητήσει τα λεφτά του πίσω. Αν μπαίνεις μέσα, όσο πιο γρήγορα το κλείσεις τόσο πιο μικρή χασούρα θα έχεις...Δίκιο έχει ο Χάρος.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote10.12.2011 04:130 people like thisLike
 

Δημήτρη πρόσεχε....Don Corleone

Quote10.12.2011 12:170 people like thisLike
 

Αν σε ενδιαφερει βοηθεια απο το μεγαλυτερο ελληνικο PTC Site το Greekptc.eu στειλε μας ενα email στο admin@greekptc.eu μπας και σε σωσουμε.
Κυριολεκτικα ομως θα μπεις σε ΔΝΤ με μαθηματικες πραξεις και οχι με θεωρειες.

Quote10.12.2011 12:440 people like thisLike
 

Και γιατί δεν τα γράφεις εδώ τα νούμερα;;; Για πες μας λοιπόν προκύπτουν κέρδη για το ptc από τις διαφημίσεις;;; Όχι τόσα, όσα πληρώνετε για το κλικ;;;;

 

Άρα, από που προκύπτουν τα κέρδη;;; Μα φυσικά από τους χρήστες που πληρώνουν αντί να πληρώνονται όπως νομίζουν. Και αυτό πως γίνεται;;;Ρίχνοντάς τους φέσι στο τέλος.

 

Από τα μεγαλύτερα έως τα μικρότερα Ptc, όλα καταρρέουν, όπως είπε και ο testudo.

 

Φαντάζομαι και εσείς εκεί στο Greek ptc να έχετε προνοήσει σχετικά με αυτά που θα ακολουθήσουν...

 

 

Τάνια, μακριά!!!!

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote10.12.2011 12:590 people like thisLike
 

Παναγία μου!!Ξύπνησα σήμερα το πρωί με σκοπό να στείλω σε όλα τα μέλη μήνυμα ανακοινώνοντας πως κλείνουμε και βλέπω να έχουν 4 άτομα προσθέσει funds και κάνουν upgrade το ποσό των 47$.. τι κάνω?? ://

Quote10.12.2011 13:140 people like thisLike
 

Τάνια 47€ παίρνεις στο χέρι και χρωστάς παραπάνω. Απλα τα δίνεις πίσω στη διάρκεια του χρόνου. Έχεις υπολογίσει τι κόστη σημαίνει για σένα το upgrade.

 

Αν τα πάρεις τα λεφτά ή θα τα επιστρέψεις με το παραπάνω στο μέλλον ή θα γίνεις scam. Οπότε όσο είναι αρχή επέστρεψέ τους τα λεφτά και σταμάτα το όσο είναι νωρίς, πριν έχεις μεγάλα μπλεξίματα...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote10.12.2011 13:220 people like thisLike
 

Παρακολούθησα τη συζήτηση τις τελευταίες 2 μέρες...αυτή ήταν πιο καλή από τη άλλη με τα mlm (νομίζω έτσι λέγονταν) δίκτυα... Έκανα και γω εγγραφή, το δούλεψα τώρα 2 μέρες...οκ για κανονικός χρήστης δεν βγάζεις τπτ...2 μέρες 1 σεντ... 1 σεντ παίρνεις από 2 κλικ στο adf.ly...για payout στα 2 δολάρια θες 6 μήνες χωρίς upgrade...

 

Τάνια κλείστο είναι η άποψη μου... το πως θα το κλείσεις είναι το δύσκολο... ή γίνεσαι scamer ή πληρώνεις τα μέλη όλα ή αντε αυτούς που ξεπέρασαν ένα ποσό...

http://543radio.com ελληνική έντεχνη μουσική. http://linkygr.blogspot.com . http://greekpcblog.com
Quote10.12.2011 14:480 people like thisLike
 

Τάνια αν θες βοηθεια στο PTC στειλε μας μηνυμα στο admin@greekptc.eu
Θα περιμενουμε μηνυμα σου μεχρι το βραδυ.

Quote10.12.2011 14:580 people like thisLike
 

Να και τα τελεσίγραφα.......... Γιατί βρε αδέρφια να μη γίνει η κουβέντα εδώ;

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote10.12.2011 21:010 people like thisLike
 

Το site έχει την θεση 1.912.000 περίπου παγκοσμίως και είναι πίο διάσημο στην ..Κίνα!(θέση 168.523) σύμφωνα με Αlexa..δεν είναι κακιά θέση.σκέφτομαι αν θα είχε νόημα να μείνει το domain,να αλλάξει η χρίση του site και να έχει κάποια έσοδα έτσι ώστε να καλύψει τα χρήματα που ξόδεψε η Τάνια,να κάνει μία απόσβεση και γιατί όχι να έχει και κάποιο κέρδος...μια σκέψη έκανα.

Quote10.12.2011 21:050 people like thisLike
 

Επειδή πραγματικά θέλω να σε στηρίξω, ....ΔΕΝ γράφτηκα.

Τάνια, λυπάμαι θα πρέπει να συμφωνήσω με τον Δημήτρη και τον 

Quote10.12.2011 21:520 people like thisLike
 

 

Το site έχει την θεση 1.912.000 περίπου παγκοσμίως και είναι πίο διάσημο στην ..Κίνα!(θέση 168.523) σύμφωνα με Αlexa..δεν είναι κακιά θέση.σκέφτομαι αν θα είχε νόημα να μείνει το domain,να αλλάξει η χρίση του site και να έχει κάποια έσοδα έτσι ώστε να καλύψει τα χρήματα που ξόδεψε η Τάνια,να κάνει μία απόσβεση και γιατί όχι να έχει και κάποιο κέρδος...μια σκέψη έκανα.

Αυτό είναι που ψάχνω! Πως όμως? Έχεις καμιά ιδέα?

Quote10.12.2011 22:300 people like thisLike
 

Αν βρω κάτι θα σου πω..

Quote10.12.2011 22:520 people like thisLike
 

 

Αν βρω κάτι θα σου πω..

Θα περιμένω! :))

Quote11.12.2011 00:010 people like thisLike
 

Καλη Τυχη Τανια.

Quote11.12.2011 10:140 people like thisLike
 

Μπορείς να αρχίσεις να αρθρογραφείς σε αυτό και παράλληλα να δουλέψεις affiliate....

Quote13.12.2011 11:500 people like thisLike
 

εγώ κρατώ αυτό που είπε ο Δημήτρης "ponzi και φιλανθρωπία δεν πάνε μαζί". Τι ιδέες μου έβαλες φίλε χαχα??

Quote15.12.2011 23:210 people like thisLike
 

Πρωτα απ'ολα να αναφερω στο μεγαλυτερο ελληνικο PTC οτι λησμονει το cashharvest και το scarlet clicks.

 

Επισης να μου πει καποιος εαν οι τραπεζες ειναι ponzi ή οχι. Εαν ολοι αποφασισουμε να βγαλουμε τα χρηματα μας θα καταρρευσει ή οχι. Το οτι λαμβανει τη στηριξη του κρατους δεν ειναι καταλυτικο για να μεινουν ζωντανες;

 

 

Δεν θα ηθελα να πω πολλα και ιδιαιτερα δεν θα ηθελα να κανω καποιο σχολιο για το συγκεκριμενο site. Αληθεια Tania ποιος  σου εκανε τη προσφορα για συνεργασια; αν θες λες. Επισης γελασα πολυ με το εναρκτηριο ποστ σου στο forum.

 

Τωρα για να μην τα ισοπεδωσουμε ολα και επειδη διαβασα μια συγκεκριμενη φραση που με ερεθισε λιγο, υπαρχουν PTC και PTC δεν ειναι ολα καταδικασμενα να καταρρευσουν, αυτο ειναι αναληθες. Το προϊον υπαρχει, η διαφημιση. Δηλαδη σιγα σιγα κτιζοντας τη βαση των μελων προσελκυεις και διαφημιστες. Το κακο ειναι οτι οι περισσοτερες διαφημισεις αφορουν site ή οδηγους που υποσχονται τι αλλο; κερδη μεσω διαδικτυου. Στην αρχη λογικο ειναι η επιχειρηση να μπει μεσα γιατι υπαρχει καποιο κοστος (script, host, design, promotion) αλλα θεωρητικα ευελπιστει να τα παρει πισω καποια στιγμη απο το traffic που θα κτισει.

 

Υπαρχουν PTC και ptr παρα πολλων ετων.  Απο τα πιο γνωστα το Hits for pay (απο το 2001), worldinx (2002), matrixmails, donkeymails και τα μεταγενεστερα ακομα linkgrand, clixsense, neobux etc.

 

To PTC σαν ιδεα δεν ειναι απατη και μονο  τα παραδειγματα που μολις προανεφερα το καταδεικνυουν. Το θεμα ειναι τι κανεις και πως το κανεις.

 

Και Δημητρη με 10 ευρω στο adwords δε λαμβανεις 1000 επισκεπτες μη τρελαθουμε χαχα!!

Quote15.12.2011 23:210 people like thisLike
 

[διπλο post]

Quote16.12.2011 14:160 people like thisLike
 

Η τράπεζα θεωρητικά για κάθε ευρώ που της έχεις δώσει(παθητικό) έχει το αντίστοιχο στο ενεργητικό της + τα ίδια κεφάλαια των μετόχων.

 

Βέβαια μπορεί να μην είναι σε ρευστή μορφή, αλλά είναι σε μορφή δανείων που μπορεί να έχει δώσει κτλ.

 

Αν τώρα ο κόσμος αρχίσει και αφαιρεί χρήματα από τους λογαριασμούς του η τράπεζα έχει την κεφαλαιακή επάρκεια, αλλά έχει ανάγκη από ρευστότητα. Έτσι το κράτος η κεντρική τράπεζα μπορεί να επέμβει.

 

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σοβαρά όταν έχει έλλειψη κεφαλαιακής επάρκειας. Αυτό σημαίνει πως, λόγω ζημιών θαλασσοδανείων κτλ. αυτά που έχει είναι λιγότερα από αυτά που χρωστάει. Εκεί χρειάζεται κεφαλαιακή ενίσχυση που γίνεται μέσω AMK. Σε έκτακτες καταστάσεις πάλι αυτό το ρόλο μπορεί να τον αναλάβει το κράτος και σε έσχατη μορφή μπορεί να φτάσει μέχρι και την πλήρη κρατικοποίηση της τράπεζας όταν ο ισολογισμός της είναι άστα να πάνε.

 

Άρα σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να παρομοιάσουμε αυτό που γίνεται στα ptc με αυτό που γίνεται στις τράπεζες.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote16.12.2011 15:300 people like thisLike
 

Το PTC δεν εχει τετοια δομη επιχειρησης ΑΕ ή οτιδηποτε αλλου τυπου ουτε ειναι εισηγμενο καποιο απο αυτα στο χρηματηστηριο, αν αυτο εννοεις.

 

 

Περα απο αυτο, η ρευστοτητα ειναι αυτο αντιμετωπιζουν οι τραπεζες στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη που μιλαμε και ενα Χ PTC αντιμετωπιζει το ιδιο οταν εχει οικονομικο προβλημα. Αστοχια στην εισπραξη των δανειων παντα θα υπαρχει και εαν ζητουσαμε τα λεφτα μας το τραπεζικο συστημα θα ειχε καταρρευσει. Το οτι το κρατος παρεμβενει διοτι το τραπεζικο συστημα στους καιρους που ζουμε ειναι νευραλγικο για την οικονομια μιας χωρας δεν το κανει καλλιστα και αποδεκτο. Και δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει σε καπιταλιστικο κρατος.

 

 

Ειμαι ο Χ και εχω ενα PTC. To κρατος θα μου εδινε επιχορηγηση; οχι γιατι δεν θα ημουν ασημαντος, το πολυ πολυ να επαιρνα καποιο θαλασσοδάνειο χαχα.

 

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν υπαρχει μια 100% stable επιχειρηση γιατι ειδαλλως το επιχειρω δεν θα ειχε αυτη τη σημασια που εχει. Ασφαλως και χρειαζεσαι εισροη νεων κεφαλαιων απο μελη, το θεμα ειναι να εχεις κανει τους υπολογισμους σου και να μη θετεις τα rate στα κουτουρου. Επισης κατι πρεπει να παρουσιασεις στην αρχη για να εντυπωσιασεις και να προσελκυσεις αλλιως bye bye.

 

 

Quote16.12.2011 15:570 people like thisLike
 

δεν διαφωνώ πως σε πολλές περιπτώσεις οι τράπεζες εκμεταλλεύτηκαν τη θέση τους. Πήραν κέρδη bonus μερίσματα χτίζοντας μια φούσα, αφού πολλά από τα δάνεια εν γνώση τους θα κατέληγαν εδώ που κατέληξαν.

 

Όμως το αν κάτι είναι φούσκα ή όχι δεν κρίνεται από το τι θα γίνει αν όλοι τρέξουν να πάρουν τα χρήματά τους. Και η πιο αξιόπιστη τράπεζα θα έχει πρόβλημα αν αποσυρθούν καταθέσεις. Αυτό δεν σημαίνει πως ήταν φούσκα. Στην περίπτωση της θα υπάρχει μόνο πρόβλημα ρευστότητας και όχι κεφαλαιακής επάρκειας.

 

Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω, όχι να υπερασπιστώ τις τράπεζες.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote17.12.2011 15:260 people like thisLike
 

Γνωριζεις κατι που δεν γνωριζουμε?
Φιλικα.

Πρωτα απ'ολα να αναφερω στο μεγαλυτερο ελληνικο PTC οτι λησμονει το cashharvest και το scarlet clicks.

 

Quote17.12.2011 19:050 people like thisLike
 

Σιγουρα οχι κατι μυστικο, απλα αποκατεστησα την αληθεια. Το GreekPTC δεν ειναι το μεγαλυτερο ελληνικο PTC και σαφως εννοεις με Ελληνα ιδιοκτητη και στην αγγλικη γλωσσα. To scarlet clicks μαζι μe to gpt planet το αδερφο site ειναι πολυ μεγαλυτερα σε μεγεθος. Ακομα και το cash harvest οχι οτι ειμαι ο μεγαλος οπαδος του, λογω του οτι ειναι πανω απο 3 χρονια ανοικτο σιγουρα μπορει να θεωρηθει μεγαλυτερο του GREEKPTC, αν και με πολλους ανενεργους χρηστες πλεον.

 

 

Γνωριζεις κατι που δεν γνωριζουμε?
Φιλικα.

Πρωτα απ'ολα να αναφερω στο μεγαλυτερο ελληνικο PTC οτι λησμονει το cashharvest και το scarlet clicks.

 

 

 

@ dimitrios Κατανοητο αυτο για τις τραπεζες.

Quote18.12.2011 02:010 people like thisLike
 

Ο Καθενας μπορει να εχει την αποψη του προσθετοντας την Επιχειρηματολογια, η οποια ειναι αυτη που κανει τις προτασεις του καθενος εγκυρες/ακυρες.
Η Αληθεια ομως βρισκεται στους χρηστες που χρησιμοποιουν παραλληλα τις συγκεκριμενες ιστοσελιδες κανοντας συγκριτικο τεστ στα νουμερα traffic που στελνουν και λαμβανουν απο καθε μια, το payout time εκαστης, Administrator Interaction και πολλα ακομα.
Ενα query για καθε Ελληνικο PTC/GPT στην μηχανη αναζητησης Google για blogs/forums χρηστων καταδεικνυει τι γινεται.
Φιλικα.

Quote18.12.2011 09:340 people like thisLike
 

Μήπως η Τάνια θα ήθελε να μας πει πως παεί??? Γιατί την χάσαμε

Quote18.12.2011 13:420 people like thisLike
 

Ή δεν αποφάσισε ακόμα ή αποφάσισε να το συνεχίσει....και σου λέει αν το ανακοινώσω εδώ θα γίνει της Τσετσενίας πάλι!!!Tongue out

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote18.12.2011 21:320 people like thisLike
 

 

Ο Καθενας μπορει να εχει την αποψη του προσθετοντας την Επιχειρηματολογια, η οποια ειναι αυτη που κανει τις προτασεις του καθενος εγκυρες/ακυρες.
Η Αληθεια ομως βρισκεται στους χρηστες που χρησιμοποιουν παραλληλα τις συγκεκριμενες ιστοσελιδες κανοντας συγκριτικο τεστ στα νουμερα traffic που στελνουν και λαμβανουν απο καθε μια, το payout time εκαστης, Administrator Interaction και πολλα ακομα.
Ενα query για καθε Ελληνικο PTC/GPT στην μηχανη αναζητησης Google για blogs/forums χρηστων καταδεικνυει τι γινεται.
Φιλικα.

 

Ναι φυσικα, δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου, τα αλλα δυο site που προανεφερα και ειδικα το scarlet clicks ειναι αντικειμενικα πολυ πιο ψηλα απο το δικο σου. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορεις να το αποδεκτεις. Το να εχεις υψηλους στοχους απο το να ονειροβατεις απεχει πολυ.

Quote23.12.2011 14:050 people like thisLike
 

 

 

Ο Καθενας μπορει να εχει την αποψη του προσθετοντας την Επιχειρηματολογια, η οποια ειναι αυτη που κανει τις προτασεις του καθενος εγκυρες/ακυρες.
Η Αληθεια ομως βρισκεται στους χρηστες που χρησιμοποιουν παραλληλα τις συγκεκριμενες ιστοσελιδες κανοντας συγκριτικο τεστ στα νουμερα traffic που στελνουν και λαμβανουν απο καθε μια, το payout time εκαστης, Administrator Interaction και πολλα ακομα.
Ενα query για καθε Ελληνικο PTC/GPT στην μηχανη αναζητησης Google για blogs/forums χρηστων καταδεικνυει τι γινεται.
Φιλικα.

 

Ναι φυσικα, δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου, τα αλλα δυο site που προανεφερα και ειδικα το scarlet clicks ειναι αντικειμενικα πολυ πιο ψηλα απο το δικο σου. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορεις να το αποδεκτεις. Το να εχεις υψηλους στοχους απο το να ονειροβατεις απεχει πολυ.

Ομολογω πως η τεκμηριωση του στυλ "αντικειμενικα πολυ πιο ψηλα απο το δικο σου" και "Το να εχεις υψηλους στοχους απο το να ονειροβατεις απεχει πολυ" δεν αποτελει λογικο επιχειρημα. Εισαι χρηστης και στις 2 σελιδες? Γνωριζεις οι admins τι κοινο θελουν να προσελκυσουν και τι σχεδια υπαρχουν? Οι 2 σελιδες φτιαχτηκαν την ιδια στιγμη και ωρα? Το promotion που εγινε ηταν το ιδιο και στις 2 σελιδες? Το Design ειναι ιδιο? Το Script ειναι ιδιο?

Καλο θα ηταν να κανουμε παραγωγικη συζητηση και να αποφευγουμε τις συζητησεις διχως επιχειρηματολογια.
Αυτα και τελος απο εμενα γιατι δεν πιστευω πως η μεταξυ μας συζητηση εχει καποιο οφελος.
Φιλικα.

Quote25.12.2011 00:050 people like thisLike
 

 

Μήπως η Τάνια θα ήθελε να μας πει πως παεί??? Γιατί την χάσαμε

Αποφάσισα να το συνεχίσω για όσο πάει.. Έκανα κάποιες αλλαγές στις τιμές, κυρίως στα fees κάθε ανάληψης ώστε να βγαίνει κάποιο κέρδος από withdraw.

 

Θα το πάω όσο μακριά μπορώ και θα το υποστηρίξω οικονομικά ανάλογα με τις δυνατότητες μου, βέβαια.

Αν κάποια στιγμή δω ότι δεν πάει άλλο, θα το κλείσω πληρώνοντας και τα τελευταία μέλη και έληξε.

Αλλά ελπίζω να μην φτάσω στο άλλο άκρος και να συνεχίσω.

:)

Quote26.12.2011 20:390 people like thisLike
 

 

Αν κι εχουμε βγει offtopic δεν μπορω να μην απαντησω και θα ειμαι πικροχολος, εσυ με αναγκαζεις. Πρωτο απ' ολα, δεν ειχα καμμια διαθεση να συζητησω κατι μαζι σου, λαθος καταλαβες. Εκανα μια διορθωση και τιποτα αλλο.

 

Τωρα η συμπεριφορα σου θυμιζει παραγοντα ποδοσφαιρικης ομαδας πρωτης εθνικης που πιστευει οτι εχει καλυτερη ομαδα απο τη Μπαρτσελονα, η διαφορα δεν ειναι η ιδια αλλα το φτανω στα ακρα για να κατανοηθει οτι η διαφορα του site σου σε συγκριση με τα προαναφερθησα site ειναι μεγαλη και δε χωρα αμφισβητηση.

 

Σχετικα με τις παραθεσεις των post μου ηταν επισημανσεις και οχι επιχειρηματα. Τωρα ποιο ειναι το νοημα των ερωτησεων σου σχετικα με το script και το design δε καταλαβαινω.

 

Και για να τελειωνουμε, τα αλλα site εχουν πιο πολλα μελη, πιο πολυ κινηση, εχουν πληρωσει πιο πολλα χρηματα και ειναι πιο πολυ καιρο online. Ειναι πιο γνωστα στο ευρυ κοινο του PTC. To diko σου δεν εχει πιασει ουτε τους 1000 χρηστες σε συνολο (δε μιλαω για ενεργους), κοιτα τα hits που εχεις εσυ και κοιτα τι εχουν οι αλλοι, το ιδιο script εχετε. Σαν το δικο σου υπαρχουν χιλιαδες site και να επισημανω οτι τα αλλα site που εγω τα παρουσιαζω ως μεγαλυτερα απο το δικο σου τα θεωρω μετρια ετσι κι αλλιως.

 

Τωρα εσυ ερχεσαι εδω και πουλας φικια για μεταξωτες κορδελες, το παιζεις ο μεγαλος webmaster και καλεις στα κρυφα για να δωσεις τις φοβερες συμβουλες επιτυχιας που δουλευουν στο site σου που εχει λιγοτερους απο χιλιους χρηστες εντος ενος ετους. αν εχεις κατι πες το εδω, γιατι το κρυβεις;

 

 

Αυτα και ζητω συγγνωμη για το υφος μου απ' ολους τους υπολοιπους.

Quote10.01.2012 20:010 people like thisLike
 

Καλησπέρα σε όλους!

Σκέφτηκα πως θα ήταν καλό να ενημέρωσω για τα νέα του σάιτ.

 

Βλέποντας πως δεν μπορώ να προχωρήσω με ένα πτσ σάιτ και χωρίς να θέλω να καταλήξω ένα scam site, αποφάσισα να το κλείσω και να πληρώσω όλα τα μέλη που έχουν στον λογαριασμό τους 5$ +..

 

Πιστεύω ότι έπρεπε να το κάνω νωρίτερα, και να ακούσω τον Δημήτρη( και πολλούς άλλους από εδώ μέσα) αλλά μόλις πριν λίγες μέρες είδα την πραγματικότητα.

 

Και αποφάσισα να βρω έναν καλύτερο και πιο επικερδές και σίγουρο τρόπο για να βγάλω χρήματα.

 

Ευχαριστώ όλα τα μέλη του GetPaid που με στήριξαν! :)

Quote11.01.2012 03:060 people like thisLike
 

 


Βλέποντας πως δεν μπορώ να προχωρήσω με ένα πτσ σάιτ και χωρίς να θέλω να καταλήξω ένα scam site, αποφάσισα να το κλείσω και να πληρώσω όλα τα μέλη που έχουν στον λογαριασμό τους 5$ +..

 

ειλικρινά λυπάμαι... αν και δεν εκπλήσσομαι... τουλάχιστον το κατάλαβες σχετικά νωρίς... ευχομαι η χασουρα να μην ηταν μεγάλη...Frown

Quote11.01.2012 11:020 people like thisLike
 

Τάνια και εγώ λυπάμαι για τη χασούρα που τυχόν μπορεί να έχεις, αλλά από την άλλη χαίρομαι που το κατάλαβες σχετικά νωρίς. Επίσης, σε θαυμάζω για τη γενναιότητά σου να το παραδεχτείς. Το να έρχεσαι και να το λες μπροστά σε όλους είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι θα αρνούνταν να το κάνουν.....Θα συνέχιζαν να πουλάνε φούμαρα και οι ίδιοι θα καταστρέφονταν στο τέλος. Έχουμε γνωρίσει πόσους και πόσους από εδώ. Είμαι πολύ αισιόδοξος για σένα.

 

Απλά μη βιάζεσαι.... Μη περιμένεις πως θα κάνεις κάτι μαγικό που θα βγάλεις πολλά λεφτά από τη πρώτη μέρα...Και σκέψου τα πράγματα πολύ από τη πλευρά του αναγνώστη-πελάτη σου..... Και σκέψου τη προσφορά υπάρχει από αυτό που κάνεις.....Έτσι θα βρεις πως προκύπτει και το κέρδος...

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote11.01.2012 21:300 people like thisLike
 

δεν πειράζει Τάνια.ολοί κάνουμε και πληρώνουμε λάθη το θέμα είναι να μαθαίνουμε από αυτά.Πάμε για άλλα!!