Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Quote04.12.2012 22:130 people like thisLike
 

γεια σας, είμαι καινούριος στο forum, ψαχνω για βοήθεια και ευτυχώς που σας βρήκα !!!!

μόλις δημιούργησα ένα Blog με ανέκδοτα και πήγα να γραφτώ στο adsense σε λίγοτερο απο μία ώρα μου απάντησαν ότι δεν γίναται δεκτός για τους δικούς τους λόγους, αυτό συνέβει επειδή δεν είχα καθόλου επισκεψημότητα ? και πως μπορώ όταν θα έχω επισκεψημότητα να ξανα κάνω την αίτηση ???

 

αυτό είναι και το Blog δείτε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα

http://thebestjokes3.blogspot.gr/

Quote08.12.2012 12:490 people like thisLike
 

Καλημέρα φίλε μας! Καλώς ήλθες στην κοινότητά μας.

 

Το ότι σου απάντησαν αρνητικά είναι φυσικό. Ακόμα και αν έβαζες adsense, δεν θα είχες καθόλου εισόδημα. Οπότε μη βιάζεσαι. Αν έχεις διαβάσει τα άρθρα του Getpaid θα έχεις καταλάβει πως προτεραιότητά σου είναι να δίνεις συνεχές περιεχόμενο και να καταφέρεις να αυξήσεις την επισκεψιμόητητα.

 

Δεν νομίζω να φταίει κάτι άλλο στο απλό, αλλά ενδιαφέρον και λειτουργικό σου blog. Θα πρέπει να αυξήσεις την επισκεψιμότητά σου.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote08.12.2012 13:250 people like thisLike
 

φίλε Δημήτρη  o ίδιος είμαι απλά δεν μπορούσα να συνδεθώ με τον πρώτο λογαριασμό και δεν μου ερχόταν μαιλ με τον κωδικό.

 

έχω άλλο θέμα τώρα, εχω δύο blogs και όταν μπαίνω κέρδη/adsense/ πίνακας ελένχου για να ξανα κάνω την αίτηση στο πεδίο που λέει σε ποια διευθυνση να εμφανίζονται διαφημήσεις μου βγάζει αυτόματα το όνομα του άλλου Blog και δεν μπορώ να το αλλάξω γτ συμβαίνει αυτό ενώ είμαι στη σχεδίαση του άλλου blog ???

Quote15.12.2012 12:130 people like thisLike
 

Όπως σου είπα και προηγουμένως μη βιάζεσαι... Φτιάξε τα blog σου, μάζεψε επισκέπτες, πάρε την εμπειρία και όταν έρθει ο καιρός βάζεις το adsense όταν θα υπάρχει νόημα... Οπότε μη σπαταλάς φαιά ουσία προς το παρόν για το adsense.

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...
Quote04.04.2014 14:030 people like thisLike
 

γεία σας χρειάζομαι βοήθεια > εκανα adsense  κ στη τραπεζα ολα οκ αλλα μου βγαζει τα εξής > οποιος γνωρίζει κατι ασ μου στείλει > ευχαριστώ

BeFunky_SAM_4002.jpg.jpg • 510.3K • 8 downloads

BeFunky_SAM_4000.jpg.jpg • 610.3K • 2 downloads

Quote21.04.2014 10:470 people like thisLike
 

Ιωάννα,

δεν επιτρέπεται από το adsense να δημοσιεύεις τα κέρδη και τα στατιστικά σου... Βέβαια στην περίπτωση σου είναι μηδενικά και δεν υπάρχει κάποιο νόημα.....Η απορία σου ποια είναι;

Γίνεται να κερδίσεις χρήματα από το Internet, αλλά απαιτεί προσφορά, κόπο και χρόνο...