Λογαριασμός
Άρθρα Ειδήσεις Forums Blogs Σελίδες Εργαλεία Μέλη
  •  
 
 
Δίκτυα πωλήσεων & ψεύτικες υποσχέσεις
Quote23.08.2013 15:210 people like thisLike
 

Το αναρτώ εδώ γιατί πιστεύω οτι ταιριάζει σε αυτήν την κατηγορία.

 

Εχω γράψει ένα βιβλίο για το πως γενικά παίζεται το παιχνίδι με τα διάφορα δίκτυα πωλήσεων. ( αντιπρώσοποι, mlm, ανεξάρτητοι πωλητές κτλ)

ΟΙ υποσχέσεις και η παραπλάνηση που σερβίρουν. Τα έχω περάσει

 

http://e-coach.gr/marketing/network/ free e-book

 

 

http://e-coach.gr/marketing/

 

 

Πείτε μου την γνώμη σας αν συμφωνείτε

Capragas-dellusion.jpg • 15K • 1 downloads

Quote24.08.2013 18:080 people like thisLike
 

Διάβασα όλο το eboook σου, οπότε θα κάνω πρώτος review Cool

 

Το βιβλίο είναι συνολικά 13 σελίδες, με μία από αυτές εξώφυλλο και η τελευταία κενή.

 

Ο συγγραφέας έχει χωρίσει το ebook ουσιαστικά σε τέσσερα μέρη - πλάνες που κάποιος θα αντιμετωπίσει αν ασχοληθεί με τα mlm.

 

Μέσα σε αυτά αναλύει τα διάφορα βήματα που ακολουθούν οι διάφορες εταιρείες mlm προκειμένου να προσεγγίσουν ενδιαφερόμενους. Αυτό που μου άρεσε είναι η ανάλυση του κάθε βήματος, καθώς επίσης και η τελευταία "πλάνη", η οποία υπόσχεται παθητική εισόδημα, κάτι το οποίο ξέρουμε πως δεν υπάρχει.

 

Άτομα που έχουν ασχοληθεί βέβαια με τα mlm ή τις πυραμίδες και τα έχουν περάσει ήδη, πιθανότατα να τα έχουν ζήσει, οπότε δεν θα διαβάσουν κάτι καινούριο. Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε άτομα που έχουν σκοπό να εγγραφούν σε mlm ή είναι στη διαδικασία που στήνουν τώρα το δικό του δίκτυο ως δικτυωτές.

http://www.enterlogic.gr/ - κατασκευή ιστοσελίδων
Quote24.08.2013 18:100 people like thisLike
 

Έχω και την εξής απορία μιας και έχεις ασχοληθεί με τα mlm. Πιστεύεις σε γενικές γραμμές ότι όλα τα mlm είναι μια μεγάλη απατεωνιά; με ποια έχεις ασχοληθεί;

 

θα ήθελα τη γνώμη σου και για αυτό το θέμα: http://www.getpaid.gr/forum/#topic/-mlm-ganoderma.htm

http://www.enterlogic.gr/ - κατασκευή ιστοσελίδων
Quote25.08.2013 14:100 people like thisLike
 

Ευχαριστώ για το review.

 

Κατά την γνώμη μου τα περισσότερα είναι. Απο την στιγμή που ένα δίκτυο ζεί απο τις εγγραφές μελών του τότε είναι πυραμίδα, για να πλουτίζουν οι ιδρυτές του και μερικοί ακόμα. Οι υπόλοιποι απλά επιβιώνουν ή πεινάνε. Υπάρχουν σίγουρα και πολλές παραλαγές του που το κάνουν να φαίνεται στα μάτια άλλων οτι δεν είναι. Ενα δίκτυο πωλήσεων το οποίο δεν έχει ένα σωρό προυποθέσεις και κριτήρια για να πουλήσει ενα προιόν και το προιόν είναι ΚΑΛΟ τότε ίσως αξίζει τον κόπο.

 

Οσον αφορά τον καφέ με ganoderma είχα πάει σε σεμινάριο παρουσίασης τους. Ηταν σεμινάριο εγγραφής μελών. Καθαρό mlm. Το προιόν είναι καλό. το έχω δοκιμάσει και πραγματικά μου άρεσε η γεύση του. Απλώς δεν μου αρέσει που το προωθούνε με αυτόν τον τρόπο. Σε άλλες χώρες ξέρω οτι μπορείς να το βρείς και σε μαγαζιά. Στην Ελλάδα μόνο αν γραφτείς μέλος και πληρώσεις κάπου 200 € αν θυμάμε καλά. Αν το έβρισκα σε μαγαζί ίσως να το αγόραζα.

Quote25.08.2013 19:100 people like thisLike
 

Απ' όσο έχω ρωτήσει μου είπαν ότι μπορείς να το αγοράσεις από οποιονδήποτε ανεξάρτητο συνεργάτη. Το κόστος εγγραφής στην dxn είναι 20 ευρώ περίπου και κάθε μήνα πρέπει να κάνεις ελάχιστες αγορές 95€. Βέβαια αν εγγραφούν άτομα από κάτω σου δεν πληρώνεις κάτι. Επίσης μπορείς να μην αγοράσεις προϊόντα αν θέλεις, αλλά αντίστοιχα δεν θα βγάλεις χρήματα εκείνο το μήνα. Με λίγα λόγια είναι αρκετά ευέλικτο πρόγραμμα. Αυτό που αναφέρεις εσύ ήταν μήπως από κάποια άλλη εταιρεία mlm; Από αυτά που άκουσα, η dxn σπάνια κάνει απευθείας ενημερώσεις. Κυρίως γίνεται μέσω web.

 

Εσύ σε ποιες mlm είχες κάνει εγγραφή στο παρελθόν;

http://www.enterlogic.gr/ - κατασκευή ιστοσελίδων
Quote27.08.2013 18:270 people like thisLike
 

έχω πάει σχεδόν σε όλα τα σεμινάρια των δικτύων mlm. Δεν έχω γραφτεί σε κανένα. Μετά απο χρόνια γνωρίζω απο την αρχή αν μια παρουσίαση παραπέμπει σε mlm ή οχι. Ακόμα και οι παραλλαγές του.

 

Το μόνο πολυεπίπεδο (ας το πούμε mlm) που έχω δουλέψει για 10 χρόνια και εχω φτάσει σε πολύ ανώτατα επίπεδα της εταιρείας ήταν σε μια Γερμανική εταιρεία που ασχολούνταν με χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. (ισως και να την ξέρεις. αν όχι στείλε μου pm) Είχα στήσει 10 γραφεία σε όλη την Ελλάδα με περίπου 400-500 συνεργάτες. Το 90% των εισοδημάτων μου έβγαινε απο τους συνεργάτες. εβγαλα καλά λεφτά. δυστυχώς ή εταιρεία εμπλεξε σε σκάνδαλα πολύ μεγάλα σκανδαλα. Κάτω απο αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσα να συνεχίσω και παραιτήθηκα.

Quote27.08.2013 23:330 people like thisLike
 

Γενικά δεν πιστεύω ότι είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος πλέον αν πρόκειται κάτι για mlm ή όχι.

 

Την εταιρεία που αναφέρεις δεν την ξέρω. Πάντως δεν πιστεύω ότι αξίζει η ενασχόληση mlm με υπηρεσίες. Έχω διαβάσει ότι το 99,7% χάνει τα χρήματα του σε αυτές τις περιπτώσεις.

http://www.enterlogic.gr/ - κατασκευή ιστοσελίδων